Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké 😊

Csak több helyen írták, hogy szóban megegyeztünk vele 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

9csöves9
Samir Nasri: "Madrid? No grazie, preferisco maturare al Marsiglia"

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ballack és Robben együtt 40 misiért annyira nem rossz üzlet lenne sztem. 20-at fejenként érhetnek.
De azért Nasrit opciózzuk le, + még egy szélsõt (Drenthét tegnap láttam, rohadt jó volt, jó lett volna)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mekokra meccs lehet te jó ég!Végre megint megtanultunk küzdeni??

Ugyanmár, ez egyy sörmeccs, mindenki hullafáradt, le voltak lassulva, semmi köze tétmeccshez.
Ne vedd már komolyan 😊

SLICK
Ballack neee! :c

LasDen
jah, de milyen lazán tovább kocogot utána... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann
balboa gólja elõtt saviola csunyan elkurta <#szomoru2>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
lehet kamu, de ha má 3-n is ugyanzt közlik akkor lehet benne vmi....bár én azér jobban örülnék ha ez kamu lenne és csak Robben érkezne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

robotnyk
a szokásos tényként közölt hír a marca szerint 40 milliós ajánlat, és az egyetlen hiányzó dolog (lol) a cselzi beleegyezése. aha.
nekem meg majdnem van egy ferrarim ingyen, csak még a forgalmazó nem bólintott rá.
LasDen
a RObbenes rész még jó is, de Ballack....ne mááááááá

REALista
Én is fagyit ettem!😄DDDDd
Egyébként nagyon remélem hogy nem kamu a hír...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
22:23 - A két játékos 40 millió euró fejében csatlakozik a Madridhoz - közli kész tényként az as.com. Mindkét játékos ügye tulajdonképpen már lezártnak tekinthetõ, már csak néhány részletet kell elsimítani. Robben 5, Ballack pedig 3+1 évre fog aláírni az AS szerint.

LasDen
22:20 !!! DUPLA BOMBA: BALLACK ÉS ROBBEN A MADRIDBAN FOLYTATJA!!! (as.com)

percekre megdermedtem és még a fagyis kanál is kiesett a kezembõl....

toysoldier
köszi <#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen

toysoldier
😄DDD

a mai meccsrõl van összefoglaló vagy vmi?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hunbasser
😄

ReaL MaDRid x siempre

LasDen

- Fíígyeed máá, nézznek minkett!
Schuster: - Dugd el a a cigit!!!....Dugd már eeel!!

- Shake ya ass / But watch ya self

- Szóval ha még egy kicsit magasabbra lendítem, akkor tudok majd repülni??

Oncsi
detto !!! 2-0 nál már repült az egér a földre:S
azt ahogy nézem az egér szépen lassan jött vissza a földröl😄
szoval igy már sokkal jobb kedvem lett..megyek is bulizni😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
ejha,most sokkal jobb kedvem lett 😊

ReaL MaDRid x siempre

S n o k y
5-2...2-0ról..asse semmi...remélem nem csak véletlen volt...ilyen meccset nem lázni.. :,(

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Aki látja a mecset írjon már vmit!!Mi megy a pályán...mekokra meccs lehet te jó ég!Végre megint megtanultunk küzdeni??A játtékkép miylen,

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
ezt nem sikerült dekódolnom de biztos 😄

!!!Real Madrid 4ever!!!

REALista
62. perc - GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLL!!! Saviola büntetõjével már a Madridnál az elõny!

Saviola<#vigyor1><#eplus2>

RaulwakY
így még mosolygóly fejed lenne😄-n valahogy ígymutatnám ki a hálámat:<#boxer><#violent>XD

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

S n o k y
Végre vmi...ilyenekkel jön vissza türelem..😛
és az önbizalom...mármnint neki 2-0rõl 2-2
Gyerünk fiúk ha már ottvagyunk nyerjük meg a tornát!!😉

!!!Real Madrid 4ever!!!

Shuster se lesz sokáig ha így folytatja

AZTAROHADT, Higany nagy gólt lõtt, 2-2

hunbasser
de ha 2008-ra sem játszik úgy a csapat,ahogy illene,akkor már én is csúnyán fogok nézni Schusterre...kb így <#gonosz3>

ReaL MaDRid x siempre

randán 😄 A fiatalok nem érnek sz*rt se

Én eg birkatürelmû ember vagyok,minden edzõnek adok bõvehn idõt,de azért már most lassan itt van a nyelvemen h Shuster takarodj

És még te vagy türelmes? Érdekes vagy te hallod... Ezekkel a játékosokkal ne is várj még csodát, nem is nekik kell. 2 mmeccs után már takarodj, ez rekord 😄

S n o k y
Én eg birkatürelmû ember vagyok,minden edzõnek adok bõvehn idõt,de azért már most lassan itt van a nyelvemen h Shuster takarodj!Én elhiszem h edzõmérkõzés de ez akkor is szégyen hofy egy épkézláb akciót nem tudunk felmutatni a hannoves és a moszkva ellen...<#rinya><#rinya><#rinya>

!!!Real Madrid 4ever!!!

REALista
21. perc - 2-0 a Lokomotiv javára!

Remélem legalább szépen játszunk...😄DDd

miilann
már 2 o,O

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

H0ri
Casi szép kis "öngólt" szerzet!😞

Oncsi
Lehet mégis megkapjuk a Milan-t😄
szedjük már össze magunkat !!!

REALista
4. perc - Vezet a Lokomotív! Egy szöglet után Ivanovic fejelt Casillas kapujába.😄

hunbasser
látom nem értetted,akkor mégegyszer idézek tõled:

"Raúl mindig kezdõ lesz akárki is lesz az edzõ!!!!!!"

én CSAK KETTÕ példát hoztam fel,ami azt jelenti,hogy bármelyik edzõ,aki majd idekerül a jövõben(jövõre úgyis megint edzõváltás lesz,mert ez nálunk már csak így megy -.-),nem biztos,hogy játszatni fogja Raúlt,még annak ellenére is,hogy Raúl a szurkolók kedvence,és hát õ a jelen Real Madrid legemblematikusabb figurája.

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Bernd Schuster nyilvánosságra hozta hivatalos kezdõcsapatát. A Madrid majd a Casillas, Salgado, Pepe, Metzelder, Torres, Diarra, Granero, Guti, Bueno, Higuaín, Soldado tizeneggyel lép pályára.

Oncsi
ha kikapunk akkor lesz "háború"😄

A Milan közben 11-esekkel kikapott, szóval ha ma nyerünk, a PSV lesz az ellenfél...

Elmarad a háború 😄

Robinho14
mert a Real ezt beszokta tartani-.-

Mert a real kijelentette hogy nem hajlandó kifizetni robben ért a pénzt(40 millió ért adja a Chealse de a Real csak 35 millió eurót is fizetne) És általában 3-4 játékosnál töbet nem vesznek a nyári átigazolások kor)

LasDen
õ ábramovics....

miért mit vártál mit fog mondani...cannavaro idejött egybõl a real volt kedvence elõtte meg a juve elõtte meg az inter
mindenki azt mondja amit a drukkerek hallani akarnak
ha azt mondja hogy a realba akart volna menni akkor jó kifütyülték volna

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Oncsi
ÉS ezt te honnan tudod?

Robinho14
nem akarlak meg bántani de nem valami okos irásaid vannak-.-

Robben nem jön soha a madridhoz!!!!

LasDen
Csaódtam benne.... 😞