Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
tom de az csak lent van nálam nemjönbe
azért kérdeztem

\"If in doubt, flat out!\"

SLICK
Sport 1 is közvetíti, ha van ott tudod nézni

ProGabe
reméljük igaz

Szalainak meg innen is sok sikert kívánok!nem mellesleg lehet,hogy a castilla 2-od osztályban folytatja,mert az egyik feljutó nem tudja vállalni a feltételeket!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

maffioso
mikor lesz ma a meccs?meg tudna nekem vki mondani egy olyan streames oldalt ahol lehet nézni?

\"If in doubt, flat out!\"

zaki
Esküszöm... 😄

Rockynhooo
nem tom miért írjátok le Szalait ?! csak azért mert magyar? :\ elég kiábrándító :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
ott inkább ne jétszon!

Sneijder viszont remélem igaz, de ne feledjük Robben is honnan indult erre már 40-et kérnek érte... Nem baj Sneijder jobb is, olcsóbb is, kell ennél több? :c

Oncsi
Már ma reggel mutatták Szalait RM tv-ben😊 meg elmult évek RM-sevilla meccseinek összefoglaloit😊 de jó ismét nézni Madridot😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

komolyan? LOL 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
Istenem, mekkora szánalom... 😄

1ébként mikor nálunk jár a Real Madrid a múltkor barátságos meccsen, a Fókusztól kaptam egy levelet, hogy nem ismerek-e személyesen itthon élõ spanyol Real Madrid szurkolókat... :o
Látták, hogy én voltam a topic nyitója, gondolom ezért nekem küldték a levelet... 😛
Visszaírtam nekik, hogy nem bocsi... 😄

zaki
Ezazzzz, gyere csak Sneijder, gyere... <#vigyor1><#buck><#worship>

robotnyk
nagyon ajánlom a marcanak, hogy ezúttal ne szórakozzon Sneijder ügyben -.-
hunbasser
szerencsénkre az Ajax sem volt túl szõrös szívû,tudták,h kell nekünk 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
én is örülök Szalainak, yo érzés h vannak még magyar reménységek 😊

Sneijder ha aláírt ma is be*aszok 😄 xD

!!! Az Ajax elfogadta a Real Madrid 25 milliós ajánlatát Sneijderért !!! A holland lesz a királyi gárda következõ igazolása - írja a Marca.

<#worship><#worship><#worship>SZÉP VOLT!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
így,hogy a Castillába ment,örülök,remélem megállja majd a helyét,és talán pár év múlva még a nagycsapatban is játszhat 😊

ReaL MaDRid x siempre

Na ez volt a nagy öröm, hogy a Castillába megy Szalai, gondolhattuk volna 😄

Ma esti Fókusz: ,,Szalai Puskás nyomdokaiba lép" 😄D

nahh bb b sracok jövö het szombatig nem leszek 😛

remélem jo hirekre térek vissza

REAL MADRID

LasDen
hát erre nemtok mit mondani... xDDDDD<#idiota><#idiota><#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
testvér vagy már látom LAsden barátom 😊 csak egyszer igyak veled öreg komám 😉 😊

on:
belese merek gondolni mi lenne velünk ha jönnének a hollandok 😊 rettegj európa XD😄

LasDen
ilyené nem kell bocsánatot kérni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
jajj istenem de yoo lenne 😊

LasDen
23:48 - Egyes információk szerint Sneijder már meg is kérte az Ajax vezetõségét, hogy ne küldjék pályára a Slavia ellen, mert így a Real Madrid számára minden bizonnyal értelmét vesztené az átigazolás.

Nagyon emlékeztet a dolog a tavalyi Reyes ügyre 😄

Rockynhooo
hát magyarok vagyunk, örüljönk h a tehetségek yo helyre igazolnak, Filkor interbe, poolba 2 magyar, mostmár nálunk is egy magyar 😊 örüljünk h nem süllyed el az a magyar hajó 😊

Sneijder gyeere már 😉 😊

LasDen
Én is sok sikert kivánok neki és ha leigazolták akkor biztos nem gyengül vele a Castilla kerete...

zaki
Lál. Kíváncsi vagyok meddig viszi, sztem max 1 spanyol kupameccsig... 😛
Bár ne legyem igazam. Sok sikert neki.

LasDen
Nah ja.....Holnap vele lesznek tele a hírek és lemerem fogadni, hogy úgy tálalják mintha a nagy csapathoz jött volna....

robotnyk
ez arra lesz jó, hogy téma legyen a blikkben meg a fókuszban 😊
LasDen
mik vannak....mondjuk én sztem nem olyan nagy dolog hogy van...de sztem eltengõdik ott 1-2 évet aztán megy egy 2. osztályú csapathoz.... 😄

robotnyk
utólag is megkövetem a nemzeti sportot
Mekkora. Szalai Ádám hivatalosan is a Real Madrid Castilla játékosa.
www.realmadrid.com-on fent van. újra van magyarunk, pár év múlva a felnõtt csapatban szoritja ki Saviolat. 😄
amugy kiváncsi vagyok,hogy megragadja e a lehetõséget, vagy jó magyar szokás szerint úgy gondolja, elért végre valamit,és neki igy most már jó.
na sok sikert neki,jöhet a holland irányitónk.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
így van tétmeccsek kellenek ahoz h vmit levegyünk... ez csak szimpla felkészülés 😊

zaki
Én szobámban rend van...
Jó bocs, ez sz@r volt... <#idiota>

REALista
Te vagy a portás a Bernabeu-ban vagy honnan vágod hogy nincs rend?4-5 barátságos meccsbõl szvsz ezt nem igazán lehet megállapítani...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
Nem, nem vagxunk, mondd el légyszi...

jó legyen igazad
Rockynhooo
nem tom én az edigiekbõl nem vonok le semmit, majd kb 5-6 bajnoki után 😊

Igen de amit mondtam hiányzik a REND ami tavaly gyõzelmhez vezetett!!!!!
robotnyk
nem, mivel még nincs kiosztva idénre. a tavalyit meg megtalálod a hivatalos honlapon. talán a madridistán is.
bmate0007
Sziasztok! Fel tudná nekem valaki sorolni a teljes keretet számokkal együtt?

Rockynhooo
és tisztába vagy vele h nekünk milyen csapatunk van ?

hunbasser
igen.azzal is tisztában vagyunk,h egy erõs Atlético is ott lesz,meg egy Valencia,Sevilla,Zaragoza...a tavalyi év sem volt piskóta,és KI NYERT? 😊 bízom a csapatban,de nem lesz könnyû nagyot alkotni szerintem sem...

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
és akkor mit csináljunk vele? törjük el Messi lábát?
Tisztába vagytok, hogy most milyen barca lesz az elenfél a bajnokságban?
RaulwakY
csoro XD - akkor gyûjts REAL MADRIDOSRA MERT NEM ADJUK KÖNNYEN A BAJNOKI CÍMET XD<#hawaii>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

LasCar16
ha idén nem nyertek bajnokságot akkor veszek egy Interes mezt:SD:AD

#acm

snejder nagyon durva player

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

vezérszuszu
Hát srácok sol videót néztem errõl a Snejder gyerekrõl és meg kell hagyni, hogy nagyon ügyes, rettentõen gólérzékeny és hát nagyon nagy igazolás lenne!
HALA MADRID!

haladniuk is kell, mert benevezi a BL-be

franc0
"Real have to hurry because we want to play Wesley on Wednesday," coach Henk ten Cate confirmed.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014