Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaulwakY
nem vagy egyedlül XD-mondjuk ez jó hír azért a számomra remélem már hétvégén meg lesz igaz nem leszek itthon 😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
eXtáZisba kerülök XD 😊)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
18:55 - Az Ajax hivatalosan is elismerte, hogy a Real Madrid érdeklõdik Sneijder iránt. Egybehangzó értesülések szerint a megállapodás közel, több orgánum szerint Mijatovic jelenleg is Hollandiában tárgyal, s így könnyen lehet, hogy Drenthe után idén nyáron újabb holland igazol Madridba.

Ne basz hogy 3-4 nap alatt leigazoljuk Sneijdert? Ilyet se láttam még idén 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
mirõl beszélsz? még Robinhot is csatárként? van 4 csatárunk sõõt 5 !
és ki sír h nincs itt C.Roni? Sneijdernek vagy Robbenek ezerszer jobban örülnék mint neki!

LasDen
senki se sír hogy nincs itt az a farok (ne is gyüjjön)....én biztos nem 😄
Kárezsma nem kell ide....már ha jön Sneijder...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én szerintem robinhot csatárként kéne játszatni hiszen a copa americán és mikor brazilban játszott gól király volt. Így ha ott játszik pont be fér Quaresma. Így senki nem sírhat, hogy nincs C.Ronaldonk😄
LasDen
télleg...Sneijder és Robben (v Sneijder Robben helyett) jön akkor már az elég lesz...

ProGabe
minek?mármint a portugál minek?
f.szé' kell teljesen új csapatot csinálni.ráadásul sokan annyit padoznának,hogy kitörne a hiszti,ami ugyebár sosem jó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egyre biztosabb Sneijder érkezése😄 már csak Quaresma kell
Holland lapértesülések szerint közel a megállapodás Sneijder ügyében! Pedja Mijatovic ugyanis Hollandiában tárgyal a játékos ügyében, s a feleket nem is választja el sok a megállapodástól.

Ezaz gyerünk.
Hha ezt megoldják, nem is olyan rosszak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
durva lenne ha jönne még 1-2 holland .. te yoo ég:
a világ egyik legjobb kapusa a miénk, akkor sztem ez a védelem is az EGYIK legjobb lehet , akkor a középpály is B***ott erõs lesz , ha jönnek, csatársort már nem is említem 😄

nem NSO majd meglátjuk hogy igaz-e
Martin Van Geel az Ajax technikai igazgatója elismerte, hogy kaptak egy ajánlatot a Madridtól és készek leülni tárgyalni.

"Wesley még nem hagyott el minket, de felesleges lenne tagadnunk azt, hogy lehet a Real Madridban fog kikötni."
"Sneijder nekünk azt mondta nagyon örül a lehetõségnek."

Henk ten Cate nem örül annak, hogy elveszítheti egyik meghatározó játékosát a csapatból:

"Már megbarátkoztam a gondolattal, hogy õ nem lesz velünk a késõbbiekben. Ha elmegy, az igazán nagy kár volna."

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
és ez honnan van?

de sztem ez vmi vicc 😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

- Mostanában többször jártam Stuttgartban és Madridban is - válaszolta érdeklõdésünkre ifjabb Laczkó Mihály (45), aki Szalai ügyeit képviseli. - A két egyesület komoly tárgyalásokat folytatott, s örömmel mondhatom, már szinte mindenben megegyeztek. A jövõ héten végleg eldõlhet Ádám sorsa.

Szalait a VfB is szerette volna megtartani, három évvel meghoszszabbította volna a szerzõdését. A csatár érthetõen inkább visszautasította az ajánlatot, s úgy döntött, belevág a madridi kalandba. A jövõ héten tüzetes orvosi vizsgálaton kell részt vennie, és utána aláírhatja a megállapodást. Az elsõ csapat keretének tagja lesz, és a B gárdában szerepel az új idényben. Ám elképzelhetõ, hogy a hazai kupatalálkozókon is szerepet kaphat.

nem szivatlak titeket csak ezt még bemásoltam ide
hunbasser
ugye most nem szívatsz?

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Szalai egyelõre a Stuttgart második csapatába sem fér be, de a Bild szerint õt is elviheti a királyi gárda. NSO

õ kicsoda nem ismerem a nevét
Szalaira?????
Rockynhooo
mese mese

ha jók az infóim Szalaira már csak az orvosi vizsgálat vár és aláír
Kiványcsi leszek hogy hpnap mit játszunk én szerintem biztos verség. Az a baj, hogy minden évben szinte mindenkit le cserélnek és amire össze rázodik a gárda már lehet ogy eluszott a minden kupa. Nem lesz könyû dolga a madridnak mert minden élcsapat be erõsitett csak nekünk nem sikert rendesen.(nem akkarok példálozni állandoan a barcaval ezért a mu-t illetve a chealset hoznám fel. Mind 2 csaptnak meg van a rendes kerete évek óta de a realnak a 3 ével ezelötti csaptábol csak 2-3 ember maradt). És a végén szerintem Schuster nem fog tudni megbirkozni evel a nyagy csapatal hiszen SOHA nem írányitott ekkora csapatot.
Akármi lesz én mindig is madrid szurkuló leszek.
hunbasser
én is valami ilyesmirõl beszéltem.amíg a játékosok szabadságon vannak,addig kellene bevásárolni,és utána meg már kezdõdik az alapozás,van a bajnokság kezdetéig még 1-1,5 hónapjuk,hogy összeszokjanak valamennyire a csapattal,és hogy szokják a légkört.akik még jönnek,azoknak meg 2 hetük lesz(vagy kevesebb),hogy a bajnokság kezdetére úgy ahogy beilleszkedjenek,gondolok itt a hiánycikknek számító balközéppályás játékosra,aki majd Robben lesz,ha jön,de Drenthének sem lesz sok ideje,nekik pedig játszaniuk kell majd.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a holnapi meccsre igen csak kíváncsi leszek.egyelõre úgy vagyok vele,hogy örülök,ha a Sevilla nem lõ 2 góllal többet,mint mi,az már jó lenne szerintem.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
ennek tényleg így kéne mennie,sõt!már a szezon végén le kell ülnie az edzõnek és a pénzadónak,hogy kiket kéne megvenni a nyáron(ez pl. angoloknál így is történik).
ez ugyebár nálunk már évek óta kivitelezhetetlen...

Deportól kikapunk,az még nem a világvége,de úgy gondolom,hogy azért ilyenkor már kicsivel komolyabb kerettel kéne kiállni.

Szuperkupa holnap, pusztán ezért voltunk tartalékosak.
Tegnapelõtt eddigi legerõsebb csapat volt kinn

robotnyk
ez igaz, ha végül bejönnek a további igazolások, vagy legalább egy részük, az összes középpályás igazolás tulajdonképpen a felkészülés végén csatlakozik a csapathoz. ez nem jó, mert pont a középpálya az, ami a legtöbb összeszokást igényli szvsz, lásd Diarra, neki is fél év kellett, mire azt lehetett mondani, igen, talán megérte a pénzét.
hunbasser
igen,a másik meg az,hogy a Barcelona - tudomásom szerint - még egy komolyabb csapattal sem játszott,szóval nincs értelme a barcával példálózni.

jó lenne,ha már végre nem a többi csapattal foglalkoznánk,abból sosem sül ki jó.

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
<#eljen><#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

robotnyk
igyekszem \o/

hunbasser
elvileg ennek úgy kellene menni,hogy még nyár elején meg kellene azokat a játékosokat venni(illetve meg kellett volna),akikre szükség van,akikre nincs szükség,azt el kell küldeni,és az új,felfrissült kerettel próbálgatni kéne a játékosokat,taktikákat.a nyár elején még nem baj,ha kikapunk,de a felkészülési idõ végén,azért már meg kell majd találni a megfelelõ taktikát és a megfelelõ játékosokat,amit meg majd év közben megvariál vagy finomít.a felkészülési meccseknek van értelme,de nagy tétje nincs,és ha most egy legerõsebb kerettel kiálló Deportól kikapunk,az még nem a világvége,de úgy gondolom,hogy azért ilyenkor már kicsivel komolyabb kerettel kéne kiállni.bár,nem tudom,nem én vagyok az edzõ,Schuster biztos jobban tudja,ez csak az én szuverén véleményem.

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
néha már sajnállak,hogy ilyen arcokkal kell bírkóznod 😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

robotnyk
az mióta mérvadó, hogy mennyire vernek meg falábú ferdeszemûeket?
Oncsi
Igy olvasgatva nekem már egy kist sok ez a sok hülyeség !!!
Edzõváltás volt ,átigazolási szezonnak nincsen vége,tornákon veszünk részt,edzõmeccsek.... itt kell megtalálni a posztokra legmegfelelõbb embert,taktikákat kitalálni és beépiteni,megnézni fiatalokat,beépiteni új embereket csapatba.... ez a két honap azért van hogy felkészüljünk az idényre ami borzaszto kemény lesz !! Also,mindek pampogni ha elvesztübnk pár meccset,nem arrol szol hogy nyerünk vagy kikapunk,hanem ,hogy sikeresen történtek -e azok a dolgok amit az edzõ elképzelt !!! Nem az eredmény a fontos !!Hanem,hogy sikersen készüljünk a bajnoki rajtig !!! Felkészüljünk az Idényre !!!Nem a Barcelonával kell jönni,más kategoria,más játékosok,más csaptokkal játszik !!! nem eaz eredmény a lényeg,hanem amutatott játék és a taktikai elemek véghezvitele !!! NEm kell Capellozni meg barcelonázni itt..felejtsük el !! Saját csapatunkra és sajátk edzönkre és játékosainkra fokuszáljunk !

hunbasser
várjál már,most jött új edzõ...ugyanaz le fog játszódni,mint tavaly,csak lehet,hogy rövidebb lesz,lehet,hogy hosszabb.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én ugyanezért szerettem meg 😊 azt hiszem,hogy 100-on 10,4 mp-et futott egyszer,ami egy sprinternél sem rossz(a legjobb sprinterek tudnak csak 10 alatt futni)

ReaL MaDRid x siempre

Akkor a barca mért nem kapott ki egy mecsén sem és mért rugott 3 több gólt minden mecsen hiszen csak felkészülés nem?
ezt mibõl vontad le?
Egyáltalán nézted a meccseket a TVE-n??

A Real Madrid ajánlata Wesley Sneijderért: 24 millió euró! Az Ajax azonban 30 alatt nem szeretné elengedni játékosát.

Adjuk meg sürgõsen !!!

robotnyk
ezt a poént már ellõttem.
amugy ha Huszti és Szalai nem sikerül,gondolkodunk Lipcsein,illetve hogy visszahivjuk a foci világába Illés Bélát. -.-'

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

ez a hír most rendesen befáj...
Rockynhooo
mit nekünk Hollandosítás!
MAGYAROSÍTSUNK
<#idiota>

Rockynhooo
ajjjjjjjj! ezek edzõ meccsek, vágod gyakorlás? ! ismered a szót?

Hiába érkeznek meg ezek ajátékosok madridba shucter nem képes akkora rendet teni mint capello és az látszott is az edigi mecseken, hogy a madrid már nem anyira szervezett mint az elözõ idényben volt.
Rockynhooo
hát ha neked 2 játékos egy egész válogatott <#wow3>

Oncsi
És ebbõl csak kettõ van meg😄

SLICK
Hát le is lövök vkit, ha egy magyar is bekerül Madridba..

Amúgy már lassan holland válogatott lesz a csapatból: Nistelrooy, Drenthe, Robben, Van der Vaart, Snejder.. bár igaz remek játékosok szal nincs baj 😄

Na jó az egy kicsit túlzás volt.