Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem, az Alves ügy volt, és a Sevillával tárgyalt a Chelsea 😊
LasDen
nem úgy volt hogy tegnap még Madridban tárgyaltak??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
amúgy engem még leginkább gól képtelenség zavar....most löttünk 3 gólt, de 10 meccsen alig löttünk gólt (vagy nem is löttünk).....azért mostanra már jó lett volna ha összeállunk rendesen....
Amúgy Balboa a SZK elõtti meccseken egész jól játszott, de most meg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
21:35 - A Radio Marca szerint Mijatovic Londonban tárgyal Robben ügyében.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
kiváncsi vok Drenthe milyen poszton lesz?! mert ha védõ akkor kell egy Ember k.pályára szélre, viszont ha k.pályás lesz akkor megvunk sztem!

robotnyk
igazából a tegnapi, meg a mai kezdõ keveréke lesz.
Rockynhooo
igen épp ez az hogy BAlboat , Granerot , De la Redet már minek játszatni?! inkább szokjanak össze akik kezdõk lesznek! mert eddig nem úgy vettem észre h kezd kialakulni a stabil kezõnk!

robotnyk
annyi hiba azért volt ezen a tornán (a motiválatlan játék mellett), hogy talán Schusternek mostanra szûkíteni kellett volna a keretet. azt nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy Granero, Balboa, vagy akár De la Red szerepet fog kapni a szezon során. szóval ok, hogy beáldozzuk a meccseket, és mindenki játszon, de olyan azért ne vegyen el perceket mástól, aki nem fog szerephez jutni.
Marceloval nem voltam megelégedve, Metzelder nem volt rossz, Pepének voltak érdekes megmozdulásai, pl nem értem hogy egy hulla lényegtelen minek kell eljátszani a nagyhalált. Saviola nem tûnik rossznak, RvN mellett (mögött) nem lenne rossz.
Rockynhooo
így igaz! jelent esetben RVN-t és Saviolat lenne ésszerû játszatni! de ez az idénykezdésre úgyis kialakul!

LasDen
Én se akarom minden áron elküldeni és örülnék ha újra 20-25 gólokat rúgna, de vmit csinálni kell vele, mert az nem megoldás, hogy legyen kezdõ aztán lehet hogy betalál....

Rockynhooo
azt szerettem vna h Roby Carlos is tõlünk vonuljon vissza

Rockynhooo
ez is igaz! csak aszittem úgygondolod h nem nyújtott semmit! persze a jelenre kell koncentrálni ! én is padoztatnám, de azért nem küldeném el! pl.: azt szerettem vna h Roby Carlos is vonuljon vissza! Raul is így vok! de most padozhatna kicsit valóban!

LasDen
Elismerem az érdemeit, mert tényleg letett vmit az asztalra, de azzal idén nem vagyunk beljebb.....

Rockynhooo
és mennyit segített a MAdridon ? többet tett mint elvett! vagy nem vagy még elég régóta Realos!

LasDen
ugyanmá....Real volt Raúl elõtt (és egész jól ment nélküle) és lesz nélküle is....azzal segítene a legtöbbet, ha leülne a padra v elmenne....

legyen igy, de szerintem ö legszivesebben focizna

Rockynhooo
elnemennyen! innen vonuljon vissza! és utána kapjon itt vmi yo állást, majd az összes lezármazottja focizzon itt 😊
ha nem megy akko padozzon kicsit, majd ha ujra formába lendül játszik!

Én meg csak annyit, hogy Raul neve egybeforrot a RealMadridal, de én nem kivánom hogy padozzon, ö annál nagyobb ember mint hogy egy kirakat bábu legyen itt! Nem kivánok rosszat Raulnak, és ne padozzon, hanem focizzon mert egy nagy játékos, de mer belefájásult ebbe a csapatba!!!

Éljen soká Raul!!!

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Raúl nem tud bekerülni a jelenlegi formája alapján,ez tény,de most azonnal szégyellje össze magát,aki elküldené! -.-

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Szerintem Raul ne menjen sehova, én nélküle el se tudnám képzelni a Realt, ha nem megy a játék padozzon, de akkor se kell eligazolnia...
LasDen
Raúlról annyit hogy én nem hullajtanék könnyeket ha elmenne....de nem is muszáj neki eligazolni, elég ha leül a padra, mert ez így nagy 0 tõle már évek óta....van elég emblematikus figurája a Madridnak...nem lenne nagy üresség ha távozna....én nem sajnálnám....

Rockynhooo
köszönjük viszlát

Valaki elmondaná hogy mért kell játszania raulnak hiszen õ is tudja hogy már nem megye neki amióta Ronaldot leigazolta a madrid

LasDen
pff....mi volt itt a végén.... 😄

LasDen
csak sztem gáz, hogy ez a 2. meccs ahol 1-nél több gólt lövünk?

Csabesz6
RvN😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Na 1-1 nél mi a f*sznak hozza be Balbooát és De la Redet?? A két gyengét, már kiderült...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
én total vágom 😊 és így látom én is 😉

hunbasser
az a baj,hogy nem értesz 😊 nem magában a játékban lenne üresség,hanem a klubban...máshogy nem tudom magam kifejezni.minden csapatnak megvan a maga emblematikus figurája,ha õ elmenne,ez az emblematikus figura elveszne tõlünk...majd késõbb szerintem Casillas lesz olyan,mint Raúl(mármint olyan emblematikus figura)

ReaL MaDRid x siempre

profi sztár focisták, rendelkeznek annyi egóval (ezen szinten ez már természetes dolog), hogy ne izgassa õket Raul ott van-e vagy sem.

Raul a vezér, max. a Castillásoknak 😄
Pl. Casillast (nagyon komoly ember ez látszik rajta), Gutit, Robinhot ,,vezényli"?? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Most nézem a meccset baromira nincs ürességnek semmi jele, mozgás annál több... Baptista sokkal jobb Raul helyett pl.

Rockynhooo
osztom a véleményed 😉

hunbasser
háháááá 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Raúl nélkül olyan üres a Real Madrid...akkor inkább padozzon,de el ne menjen.nem is menne máshová szerintem

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
SOLDÁDÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
WHEEEEJEJEJJJJJJJJJJJJJ😄<#idiota>

Rockynhooo
hát ha elmenne , vmi hiányozna az életembõl kb :S

Oncsi
én nem sirnék érte !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
Raúl csak ne igazoljon el,jó?

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
<#eljen><#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Nem akarom megbántani Raul fanokat, de miért van a csapadba, azért mert a madridizmust testesiti meg??? Én inkább adnék Saviolának vagy Robinhonak annyi lehetöséget, amenyit Raul kap! Tavaj se volt jo, de kezdek ugy lenni vele, hogy inkább igazoljon el, és uj erövel vesse be magát máshol! Balboa + egy fos! Három holandusal meg vagyok elégedve!

hát remélem én is mert ez így..........

egyébként csak az nem tetszett, amikor a hajrában a 16-os körül passzolgattunk körbe-körbe, nem jutottunk helyzethez. Ott valami hiányzott, odáig simán eljutottunk, de az utolsó jó passz nem violt meg, töketlenkedtünk na. Igaz nem volt mozgás, ez tétmeccsen azért másként van, remélem

robotnyk
ami probléma lehet a tegnapi meccs alapján, az RvN formája a sérülése miatt. Gago tényleg egy kicsit jobb volt, Sneijderrel elégedett vagyok. ahhoz képest hogy 2 napja vannak a csapattal Drenthével együtt, nem voltak rosszak. Balboat el kell felejteni, sajnos nem Primera szint és az is biztos, hogy Dudek padmelegítésen kívül másra nem lesz jó, már a 3dik kínos gólja ez a felkészülési meccsek alatt.

ja, és tessék abbahagyni a hisztit, akármilyen neve is van, ez akkor is csak egy felkészülési meccs.
Sneijder? Elsõ félidõben nagyon jól osztogatott, szinte nem is adott el labdát, kicsit leeresztett utána, de Gago által néha nyújtott szörnyû formánál azért sokkal jobb vol még akkor is. Végig látszott, hogy uralni tudja a játékot, meg jópár labdát egyszerûen elvett az ellenfélttõl 😄, szóval jó lesz, jó lesz

Drenthe is jó volt, cselei bejöttek egész sokszor, de bõven maradt benne is, ahogy az egész csapatban

LasDen
nem volt rossz....Drenthevel együtt.....voltak jó megmozdulásaik, de nem nyújtottak olyan nagyot...szóval ami várható volt...... 😄

Rockynhooo
nem láttam a meccset :S Sneijder mit nyújtott??

Menyus489
Hú de mérges voltam a 94. percben. Nagyon-nagyon el lett szórakozva ez a meccs. Betis úgylátszik olyan mumus lesz, mint anno a Mallorca :/
Elsõ olyan meccs a felkészülési szezonban, amit élõben teljesen végig tudtam nézni, így nincs viszonyítási alapom, de azt kell mondjam nem vagyok csalódott és mégis, paradox helyzet 😄
Fáni visszatért, szupi, volt pár szép megmozdulása, de még fittülnie kell, Pepe és Cannavaro játéka is tetszett, magabiztosak voltak, Casillasról nem is beszélve, aki megint jópár kontrát hárított magabiztosan. Salgado kb úgy játszott, mint a Mallorca ellen, lelkes, meg futkos, meg odateszi magát, de már nem az igazi, Balboa gyenge volt, Raúl is, de Saviola és Soldado se alkotott semmit, akik késõbb jöttek be. Torres is keményen hajtott. Nagy mezõnymunka volt, sok passzolgatás, kevés elõremozgás, nálunk volt többet a labda, de a Betis se tudott nagyon mit kezdeni, csak gyors kontrákkal idõnként.
Sneijderen és Drenthén látszott, hogy most érkeztek, voltak jó megmozdulásaik, de még hiányzik az összeszokottság.
Guti kevés idõt kapott, és jöt tett neki, hogy csere volt, voltak nagyon jó elképzelései, de semmi komoly lehetõség nem volt. Robinhonak is csak egy lövése volt, és érdekes módon baloldalon játszott, és Drenthe ment át jobbszélre. Érdekes húzás volt az biztos.
Metzeldert is végre láttam játszani, szép égimeszelõ 😄 még nem tudok véleményt mondani róla.
Gago kint volt, szerelgetett, futogatott, passzolgatott, de semmi kulcsmomemtum.
A gól meg dühítõ, de ha tényleg nézzük az elõzõ szezon végét, nem panaszkodhatunk, megesik a legjobbakkal is. Nem volt elég ötlet és kockázat a játékban, érezhetõen nem vállaltak be olyanokat, amit bajnokságban bevállalnának, tartottuk a labdát, passzolgattunk, de még csiszolni kell a támadásépítést
Ennyit a meccsrõl, szép álmokat mindenkinek!!! 😄

Bátor fiú...

Csabesz6
ismerhetnéd a válasz gombot
sajnálom hogy nem láttam a meccset:\