Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Ismert az Osasuna elleni keret.
Kapusok: Adán, Jesús.
Védõk: Carvalho, Albiol, Arbeloa, Nacho, Fabinho, Llorente.
Középpályások: Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María, Omar.
Támadok: Higuaín, Benzema, Morata.

egy nacho, fabinho, llorente féle kezdõ védelmet megnéznék. de omar és morata is lehetne kezdõ. meg akkor már a kapuba is jesúst 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
boltokban az új milan mezek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Rockynhooo
Lesz még ebbõl Serie A, AC Milan majd 35 évesen 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Firerock
Azért jó hírek is vannak😊
A Heynckeses után itt a következõ😊
"Cristiano Ronaldo nem eladó!

Floretino Pérez szerint bármennyit kínálnának a portugál csatár leigazolásáért , azt semmi esetre sem fogadják el. Az elnök azt is elmondta, hogy azt szeretnék, ha Ronaldo itt fejezné be profi pályafutását."

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
nem hiszem...de én már ancelottival is kezdek megbékélni 😄

SLICK
“99% az esélye annak, hogy Heynckes lesz a Real Madrid edzõje a következõ szezonban” – nyilatkozta Anatoly Tymoshchuk.

Van Isten? :o

A legjobb mez amit valaha láttam, nekem nagyon tetszik!!! Azt hiszem ebbõl rendelek is!

LasDen
a comic sansra emlékeztet 😄
de legtöbbször úgyis messzirõl mutatják õket 😄D

A betutipus viszont eleg gyasz.

forras

REAL MADRID

LasDen
mi a baj a lila színnel?? szerintem a kék átmenet miatt ronda 😄

Hát én megmondom õszintén nem lenne rossz erõsítés és max 15-20 milláért én is elhoznám akár mekkora gyökér is legyen. (azt ki lehet verni belõle) De baszki 47 millát olvastam!!! Az mi? 😄 Annyiért nem kell, Perez ne legyél hülye 😄

REAL MADRID

Kicsit adja a pizsama hatást, de azért nekem tetszik. 😄

REAL MADRID

SLICK
Olyan fos az új mez, hogy szerintem ezzel jelzik elõre milyen lesz a jövõ évi szezon, ha Ancelnotti jön edzõnek, meg ilyen nyomorék játékosok mint Suarez.

Kapus mez is buzis azzal a lilával, akkor a betûtípus is egy ratyira sikeredett.

Casillas felszerelsée olyan... férfias

Firerock
Ez nincsen HD-ban?😊

LasDen
olyan, mintha milan mez lenne, fõleg az emirates felirat miatt 😄
lassan már a fradinak is az emirates lesz a mez szponzora

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

shala
Nagyon betyár az új mez!

non potest pluere aeternum

horpeti
Ezt mar buktad. Sanyiiiii 😉

LasDen
már hiába magyarázod, késõ...😄

Firerock
😊

Pluskast
😄DD Jó trükk! De nem is hittem el. Gondoltam, hogy fake 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Firerock
Hátha leharapja Lesszikutya kezét😄

Firerock

LasDen
egyre biztosabbnak tûnik Suarez 😞(
miért õ, miért nem Cavani? 😞((

Pluskast
Na de õ a Reálhoz? 23 milláért? Akkor már miért nem Szalai?

Rockynhooo
Nem. Volt CNN-en meg BBC-n is. Olvastam több oldalon.

Pluskast
Ez ugye valami rossz fake vicc???

horpeti
😄DD

LasDen
nem kell félni semmitõl. majd ha aug 31-én is ugyanez a csapat lesz, akkor lehet félni...de ez meg nem valószínû...

Firerock
Rohadt optimista vagy... Én tényleg kezdek félni. Remélem Ronaldot is odaadjuk a Machesternek,Casillast pedig a Barcelonának. Aztán még hírbehozzák a csapatot 86 sztárral amibõl nem lesz semmi,és a Castilla fog kiállni szeptemberben.

LasDen
puffogsz itt firerock a semmin...
verratti fiatal és tavaly igazolt oda, minimális esélye volt, hogy eligazol onnan....

Firerock
Verratti marad a PSG-nél
Ez már vicc komolyan mondom...

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

7 milliót kell termelnie mezeladásból évente 😄D Szerintem így hogy 100% reklámjog Neymarért nagyon Rizikós!

Neymar. 100% reklámjogokat a játékos kapja! Így a Barcelona semmi másból nem profitálhat csak a játékából! Nem túl jó ötlet a klubjától! Szerintem, ha barca is ugyanazt kínálja mint mi, akkor is azt a klubot választja. Tehát marketing szempontjából, bukta. Csak abban bízhatnak, hogy nem úgy járnak vele mint Alexis Sánchez zel (nem elégedettek vele). Nem hozzáértés, és ha nem biztosítod be magad, akkor nagyot lehet bukni. Végül is õk tudják!

szvsz.

miilann04
hát ebben a topikban senkinek. 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

horpeti
Majd meglátod, amikor az utcán minden második emberen gránátvöröskék Neymar mez lesz! 😄 Mindenki cseréli Messit. 😛

REALista
Jó de kinek kéne Neymar mez...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

miilann04
mezeladás is van a világon. 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

REALista
Úgy tudom a reklámbevételek 100%-át Neymar kapja, de lehet tévedek.😄

LasDen
igazából pénzügyileg nem rizikós. elég komoly reklámértéket képvisel, szóval 1-2 szezon alatt megtermeli azt a pénzt a barcanak....

LasDen
ha nem marad más, legfeljebb megvesszük Bendtnert vagy Chamakhot 😄

REALista
Falcao nem is kell ide Neymar meg annyiért nem kéne amennyit a Barca fizetett érte állítólag.Túl nagy rizikó lett volna.Simán benne van hogy õ lesz az új Robinho de legyen igazam /miket beszélek remélem igazam lesz😄/...😄

horpeti
Ja a Madrid biztos csak selejtes játékosokat fog venni! 😊
Biztos van a tarsolyban már 1-2 játékos Perez kiszemeltjei között, nehéz elhinni, hogy nem. Persze majd kiderül.

SLICK
na mostmár Falcao se jön 100%...
lemaradunk a jó játékosokról, akkor így sajnos tuti itt marad pár selejtes játékos, nem lesz nagy játékosmozgás szvsz 😞

LasDen
meg kell várni a keddet-szerdát, meglássuk ki lesz az edzõ (70-30 Ancelotti-Heynckes) asztán kezdõdhet a tényleges mozgolódás...

Rockynhooo
Jogos. Ez a baj, egy ideig lehet olajozni, de aztán cserélni kell azt mehet a bontóba 😄D

LasDen
van motorunk nekünk is, csak az egy ford T-modell...