Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Castilla az utolsó fordulót a 8. helyrõl várja. Azért ez nem semmi teljesítmény. <#worship>

REAL MADRID

Cr ahogy biccentett mounak a folyoson szep jelenet volt 😊 kar hogy nem jott ossze az a tizedik, tavaly minden esely megvolt ra

LasDen
“Ancelotti egy remek edzõ. Azonban érvényben lévõ szerzõdése van jelenlegi klubjával, amit tiszteletben tartunk” – mondta Florentino Pérez az olasz szakemberrel kapcsolatosan.

nah, perez talán lemond carloról?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
Köszi!

Salgado nem semmi, hogy felfut még mindig! Zidane is tud még olyat mutatni, amit ritkán látni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
Cannavaro tegnap elõtt egy Milan öregfiúk meccsen is részt vett, jól nyomja 😄
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
Hoppá, lehet konspirálni 😄
Perezt kedden iktatják be újra, és Heynckes is kedd ad sajtótájékoztatót, amiben arról is beszél, hogy mi lesz a jövõben vele 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja bocs vágom. 😄

mikor kezdõdött?

LasDen
ezek visszavonult játékosok, Raúl meg nem...ennyi...

Pavón <#vigyor1>

REAL MADRID

Tyler1
Egyik félidõ itt, másik ott gondolom 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SLICK
hoppá van Nistelrooy mind két csapatban benne van? Most nézem 😄

SLICK
Ma délután 15:25 perctõl a Sport Klub élõben közvetíti a Real Madrid - Manchester United jótékonysági barátságos mérkõzést. A találkozón többek között pályára lép majd Figo és Zidane is!

A teljes keretek:

Manchester United: Van der Sar, Van der Gouw, Berg, Blackmore, Irwin, Johnsen, Martin, Stam, Fortune, Robson, Scholes, Sharpe, Cole, Sheringham, Van Nistelrooy és Yorke.

Real Madrid: Contreras, Sánchez, Cannavaro, Helguera, Hierro, Pavón, Salgado, Sanz, Amavisca, De la Red, Figo, McManaman, Makelele, Zidane, Alfonso, Butragueño, Morientes és Van Nistelrooy.

Raúl? :c

miilann04
egyáltalán nem oké, én a sajtót tartom hibásnak, ezekrõl a kitúrásokról meg besúgásokról pedig nem tudunk semmit csak amit a sajtó megírt, abból meg én nem sokat hiszek el. 😊
a no commentet szintén a sajtóra írtam, hogy az utolsó meccsen is hergelik a szurkolókat josé ellen, hogy megint kihagyta casillast a keretbõl és biztos csak ok nélkül utálja, erre a meccs másnapján kiderül hogy igazabol sérült volt.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
Na holnaptól beindulnak a dolgok végre (legalább is remélem), Perez marad az elnök.
Sztem az a legfontosabb, hogy az igazolásokat letudjuk még most ebben a hónapban, hogy a végleges kerettel tudjunk majd menni túrázni meg felkészülni a következõ szezonra.

Ja mert az oke, hogy egy jatekos ki akarja turni az edzot vagy, hogy belso infot szolgaltat a sajtonak?

REAL MADRID

Voyager5
Sajnálom, hogy megy, viszont meg is értem õt.
Remélem a Juventusba megy, ott jó helyen lesz. Nagyon jó csapat. Kíváncsi leszek mit fog alkotni Olaszországban.
miilann04
Casillasszal kapcsolatban nem mondtak igazat - Mourinho

„Akik nem játszottak, az orvosi stábbal karöltve döntöttek úgy, hogy kihagyják a mérkõzést. Pepe, Cristiano Ronaldo és Iker Casillas is fájdalmat érzett, nem voltak bevethetõ állapotban. A sajtó hazudott és rosszindulatú volt. Aki megszellõztette azt a hírt, hogy szándékosan nem játszatom Ikert, az tisztában volt azzal, hogy nem állít igazat” – nyilatkozta a gyõztes meccsel búcsúzó Mourinho.

ez a hír nagyon jól összefoglalja mourinho itt töltött idõszakát. no comment.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

contraste
Coentrao is biztosan távozik?

ain't got no history

LasDen

LasDen
Gólszerzõk:
Cristiano Ronaldo - 34 gól
Gonzalo Higuaín - 17
Karim Benzema - 12
Mesut Özil - 9
Ángel Di Maria - 7
Sergio Ramos - 4
José Callejón - 4
Luka Modric - 3
Sami Khedira - 3
Kaká - 3
Michael Essien -3
Morata - 2
Pepe - 1
Raúl Albiol - 1
Fábió Coentrao - 1

minimize
"A Real Madrid 103 szerzett góllal zárta a bajnokságot, és így az egyetlen olyan spanyol csapat, amely öt különbözõ idényben is száz gól fölé jutott a ligában."<#eljen>

No one can stop Death!

horpeti
Amúgy kiváncsi vagyok, milyen lesz a csapat szezonkezdetre, elég nagy ki-be vándorlást lehet hallani. Sok emberünk elmegy, nyilván jönnek majd a helyükre. 😊

LasDen
elõbb meg kell várnia ki jön 😄 ha Cavani jön, akkor nem fogja dörzsölni 😄D

horpeti
Benzema biztos dörzsöli a tenyerét, még többet játszhat. 😛

REALista
Én örülök neki hogy elmegy, csak jöjjön is majd valaki a helyére...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
Higuaín a mérkõzés után: “Egy ciklus véget ért számomra, környezetváltásra van szükségem. Ez volt az utolsó mérkõzésem a Real Madridban. Úgy döntöttem távozni akarok. Hét év hosszú idõ, de menni szeretnék.”

<#rinya>én akkor is sajnálom, hogy megy. nekem a kedvencem, így sajnálom, hogy a bernabeutól távol játszik majd. de figyeljétek meg, elmegy juventusba, és elõbb lesz bl gyõztes, mint a real...

Sokba kerult a brazil fociceleb <#vigyor1>

REAL MADRID

Én is most nézem. Szerintem jó játékos, igaz nem nagyon értem, hogy a Barca miért is akarna megszabadulni tõle. eEnnyire szar a helyzet náluk, hogy kiárusítás van?

banok
17.00 Real Madrid-Osasuna
tv: Sport2
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
hát hiába, ha nem Mouval megy tovább 😄
Bár remélem jövõre is többször állunk így fel két csatáros rendszerben, uno ma két vkp-s felállást.

Most neztem en is, vkp nelkul ket csatarral. 4-4-2 jobb kesobb, mint soha. Amugy Casillas a keretbe sem kerult be.

REAL MADRID

LasDen
Ismert a Real Madrid ma délutáni kezdõcsapata: Jesús, Arbeloa, Carvalho, Albiol, Essien; Modric, Di María, Ozil, Callejón, Higuaín és Benzema.

A cserepadon: Adán, Nacho, Morata, Fabinho, Llorente, Omar.

Jesus a kapuba 😄

😄

REAL MADRID

Felvettük a kapcsolatot a Barcas Thiagoval.

REAL MADRID

Tudjuk hogy kedvenced Torghelle de, hogy ennyire szeretnéd itt látni, az már sokk. 😄 Sanyi Próbálja is szabotálni Suarez átigazolását!!!

horpeti
Madridnak vagy Poolnak? 😊

Így is jövõre már tabella közepét jósolom nekik....

Hát ha a real megveszi akkor elmehet a faxba az egész csapat 😄

LasDen
fordítás: "Az FC Liverpool közleményben jelentette be, hogy ADJATOK TÖBB PÉNZT Suarezért!"

"Az FC Liverpool hivatalos közleményben jelentette be, hogy a távozni szándékozó Luis Suárez nem eladó."

Hála az égnek 😄😄

LasDen
pénz, pénz és kurvák...

DasIsFuck
de am mi szükség eladni a stadion nevet?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Akkor már Turkish Airlines Bernabeau az sokkal jobban hangzikXD
aztán majd mehet a reklám ahogy landolnak a bernabeuban...<#nyes>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
Újra elõkerült a stadion név jogainak eladása. És persze úgy, hogy a mostani névbõl is maradjon valami, mert ugye a fanoknak sokat jelent.
Szóval Emirates Bernabeu és hasonlók...

LasDen
jó lenne már egy olyan edzõ, aki legalább annyi lehetõséget ad nekik, hogy kiderüljön õk lesznek-e a következõ casillasok vagy sem...

SLICK
még szerencse, hogy Zidane nem akarja, hogy eligazoljon. Jövõre tuti a nagy csapatban kap lehetõséget.

LasDen
valamiéár nem bírja a búráját...

SLICK
Jesének is adhatott volna esélyt... :|