81624
  • LasDen #77526
    sztem vicces
  • szabii98
    ez az arab nyelv bassza a fülem:(
  • mrroma
    16 ev alat 16 trofea, nem semmi, mingyart elbogom magam, most mar csak kel rugjon egy egy golt mind a ket csapatba
  • LasDen #77523
    a stúdióban meg megy a nagy szakértés, bár érteném miről :DD
  • LasDen #77522
    mi ez a rengeteg kölök? :D
  • LasDen #77521
    arbeloának még a fülét is kitisztította :D
  • Monoton
    Ronaldo milyen laza volt a folyosón :D
  • miilann04
    úú, az a mezszámozás.
  • LasDen #77518
    ki van állítva minden kupa, amit nyert :O
  • taki0122
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:[/b] [i]Casillas, Arbeloa, Sergio ]Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modric, Di María, Kaká, Ronaldo, [b]Raúl.[/i]

Cserék: Diego López, Tomás Mejías, Pepe, Benzema, Özil, Carvajal, Jesé, Morata, Isco, Mateos.
  • shala
    Se Isco se Özil nincs a kezdőben, kivagyok idegileg :(
  • banok
    BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS - TROFEO SANTIAGO BERNABEU
    22.30 Real Madrid-Al Sadd
    streamek:
  • Monoton
    Tényleg :)
  • LasDen #77513
    az aljazeera biztos adja :D
  • Monoton
    Már csak csatornát kell találni ami adja is :D
  • Rockynhooo
    22:30-tól meccs!
  • szabii98
    gondolkodnék rajta, de 50 millából nem pótolhatatlan :D
  • horpeti
    Mar 15x megvette a Madrid Balet. Meg hanyszor fogjuk?:)
  • Monoton
    Úgy látszik én lennék az egyetlen köcsög, aki ennyiért simán elengedné :D
  • mrroma
    alitolag 99 millat fizet a Madrid Bale-ert, szerintem a fele is sok lett volna!!!
  • LasDen #77506
  • Neoncsoves
    "Xabi Alonso a ma reggeli edzés során eltörte a lábközépcsontját (az ötödik metatarsus csontot). Az elsődleges információk szerint három hónap kihagyás várhat rá!"

- Madridom.hu

Neki asszem akkor ennyi volt ennél a csapatnál...
  • horpeti
    Amihez nagyon értenek a Madridnál, az az üzlet, tehát ami miatt a legkevésbé aggódni kell, hogy sokat buknak egy játékoson, stb. Mondjuk nekünk, szurkolóknak a legkevésbé kell törődni a pénzzel. Ha valakit megvesz a Madrid, akkor nyilván megvan rá az oka.
    Madridnál inkább gazdasági, mint sport. Emiatt a szurkolónak meg pláne örülni kell, ha jó játékos is jön (nemcsak Pereznek, hogy ismét gyarapodott a pénze).
    :)
  • Monoton
    Szomorú, viszont szükségünk van egy gyilkos hajlamú játékosra, aki felszántja a jobboldalt. Jelenleg a támadásaink javát a bal oldalon Ronaldora alapozzuk ami eleg kiszamithato. Bale erkezesevel ez talan kiegyenlitodht, es Cé válláról is leesik egy kis teher.
    Ami a penzt illeti en nem aggodom, mert a walesi mar most hatalmas marketingertekkel rendelkezik, hamar visszahozza a bele fektetett eurokat.
    Es tenyleg szomoru, de a mai foci igy mukodik.
  • cabell2
    elég szomorú ha tényleg ilyen horribilis összegért veszik meg..Azért ezek a rekord árak eddig jelentettek valamit, legalábbis a "világ legdrágább játékosának" lenni jelentett eddig valamit.

Don't get me wrong, Bale király kis játékos, de azért kétségeink ne legyenek felőle, hogy eddig sem produkált akkorát, mint Cé amikor oda ment, illetve nem is fog olyat produkálni mint amit Cé az elmúlt 4 évben. (Zidane-ról ne is beszéljünk)
  • horpeti
    Már egy hónapja. :)
  • shala
    Elég sok helyen "tényként" közlik, hogy Bale a Madridé.
  • 6unn3r
    Csatlakozom azon előttem szólókhoz, akik szerint Isco jól játszott. Már azért felkészülési meccseken is nagyszerűen mozgott, nagy labdákat adott és szerintem tegnap is ő volt a meccs embere, gól ide vagy oda. Viszont érthetetlen volt számomra, hogy a felkészülési szezonban szintén remekelő Casemiro miért nem volt kezdő...Khedira helyét nem lelte a pályán, értelmes megmozdulása nem volt. Nem rossz indulatúságból, de szerencse, hogy megsérült (bár ne legyen komoly baja), mert gyanítom, hogy sokat kellett volna még várni Casemiro beállítására.
    És én pozitívan értékelem a tegnapi eredményt is, hiszen egy laza 5-0 után képes a csapat arra, hogy lazán vegye a szezont már a legelején és elkényelmeskedjék a meccseket. Így meg legalább érzik, tudják, hogy keményen kell menni és küzdeni. Nem mellesleg a 2-1 messze nem tükrözi a két csapat közötti különbséget. Bár a Betis kemény ellenfél volt, de CR és Benya ketten kihagytak 5 ziccert.
  • szabii98
    aha, aztan a blben meg kapnak valami bayerntol 10et mi meg megnyerjuk 1-0ra . amen:D
  • bacaelit
    Hát azért ez a Betis nem egy Levante! Én örülök, hogy egy ilyen nehéz meccsen tudtunk győzni! Isco rendkívül jól játszott, sok párharcot megnyert 1 az 1 ben.
  • szomferi
    annyira azért nem, ott volt fent szinte minden támadásnál, látszik rajta, hogy nyom, akar
  • LasDen #77495
    fogadok meccs után jönnek majd a cikkek, hogy a barca lesz a superior, és a madrid csak kullogni fog blabla bla...
  • Ferrari23
    Attól még tényleg 0 volt ma :D
  • szomferi
    nesze
  • Ferrari23
    Erre lő egy gólt :D
  • Ferrari23
    Ez az Isco gyerek nagy nulla a mai meccsen...
  • Ferrari23
    1-1! :D
  • Ferrari23
    megint les....
  • Ferrari23
    Tököm kivan, hogy Benzema meg állandóan lesezik....
  • Ferrari23
    Majdnem 0-2... faxa