Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Vidal fixen offos. Ha csak nem fizetnek érte csillagászati összeget... De nem is kell elhozni onnan, jó helyen van, hagy épüljön a csapat 😛

Az a baj, hogy ott volt Martinez.. Igaz,hogy a Bilbao nem adta volna el csak ökör árért. De rá kellett volna menni még anno. Kell ide egy igazi motor középre.. Meg lehet nézni: Bayern: Martinez , Juve: Vidal, Dortmund: Bender, Gündögan, és még lehetne sorolni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
nézegettem statisztikákat és aszerint nicns sok különbség Modric és Khedira között. támadásban és passzolásban jobb a horvát, míg védekezésben csak egy pöppet jobb Modric. Szóval egyik sem tökéletes. De Csabához képest még így sincsenek sehol.
Kár, hogy errõl a Vidal gyerekrõl teljesen lecsúsztunk (én teljesen esélytelennek látom, hogy eljönne Juventusból, ahol láthatóan épül a csapat, aminek alappillére). Esetleg Behramit vagy ezt a Lars Bendert ellehetne hozni...mondjuk Casemiroval is lehet próbálkozni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
Pérez: Neymar több mint 150 millió euróba került volna

„Három évvel ezelõtt megvolt a lehetõségünk, hogy leigazoljuk, és szerettük volna kihasználni az alkalmat, de végül a klubja nem engedte el és hosszabbított. Egy zseniális játékosnak tûnik, és leigazoltuk volna, ha ez nem borította volna fel a klub egészséges gazdasági mûködését. Tárgyalnunk kellett volna a klubbal, az édesapjával és egy vállalattal, amely a jogainak 40%-ával rendelkezik. Ez 150 millió eurónkba került volna. Nem tudom, hogy mennyire jött ki a Barcának.

tehát nekünk 150milla lett volna, de azt nem mondta hogy a barca ennyiért vitte el.
tanulság: ne olvass fourfourtwo-t. egy ideig én is olvastam, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem érdemes.
amugy egyes hírek szerint a barcanak olyan 100 millájába került neymar, de a pontos összeg lehet, hogy sosem fog kiderülni.

amugy itt a teljes perezes cikk.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

miilann04
marcelo mellett padozna? akkor az elég nagy baj lenne..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ProGabe
Nem hazu.. õõõ, füllentett egy kicsit nagyot a prezink?

"Elsõként mondjuk azt, hogy Neymart három éve már megszerezhette volna a Real Madrid, ám akkor nem tette, most pedig összesen közel 150 millió eurót kellett cserébe fizetnie a Barcelonának."

INNEN

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
húú, elment egy játékos, aki amúgy is alig játszott..most mi lesz, megfogunk halni???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Coentrao szerintem megbízható jó védõ. Semmibõl sem 10es de mindenbõl egy 8as 😄 Többször szokott felfele kilógni mint lefele...

Firerock
Igaz,Marcelo játszott vagy 3 hónapot a szezonban,mert 3x sérült meg...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
HIVATALOS: Carvalho a Monaco játékosa.

Ez egyre jobb!!! Lassan kabaré lesz..

LasDen
jah, afféle Bernabeui utat járna be 😄

Marcelo mellett úgysem fog kezdeni, padoztatni meg eddig is felesleges volt a luxusfizetése mellett.

REAL MADRID

SLICK
honnan vetted ezt a hülyeséget? Pletykálnak róla, hogy lehet megveszi egy másik klub, de még konkrét ajánlat senkitõl sem jött.

Firerock
Coentrao is elment. Lesz jövõre csapat? Így se volt elég játékos,most mi lesz?

Elnök viszont lehetne 😊

LasDen
Nem is baj. Edzõként nem is szabad ide visszajönnie...

Õ pedig már meg is köszönte az elnök szavait és vissza is utasította. 😊

LasDen
Del Bosque visszatérése: „Õ a Madridhoz tartozik. Ha egyszer leköszön a válogatott élérõl, várjuk haza.”

Érdekes....

SLICK
ups sry, igen PSG, csak annyira bennem van most ez a Monaco, hogy igazolnak mindenkit, kapásból rávágtam 😄

LasDen
„A minap 12 név is felmerült a madridi sportújságokban. Ha nem lesz más induló az elnöki székért, akkor kedden hivatalba lépek és az edzõkérdéssel fogok kezdeni."
Perez

Tehát, akkor jövõ héttõl fog indulni a buli 😄

1. Di Maria a PSG-vel van kapcsolatban.
2. Ebben az árban benne lehet az olasz tréner.
3. Navas semmivel sem jobb, mint az argentin. Tehát akkor már inkább Bale drágábban.

REAL MADRID

Mint mindig. 😄 De szar nekünk, akármi is történik! 😞

inkább mi vásárolunk áron felül, Di Maria józan ésszel és árakkal nézve tényleg csak 25 milliót ér.

SLICK
Na elvileg Navasról pletykálnak, hogy jön Di María helyett aki csak 25 millióért kelt el a Monaconak.

Na most Navas már nincs olyan jó, semmiféle erõsítést nem jelentene, másrészt min. 35 milliót kéne kapni Di Maríáért. Igaz nem az én pénzem, de hogy mindenkit áron alul kell elpasszolni... nevetséges..

LasDen
mert senki mást nem lett volna érdemes leigazolni csak õket....

Firerock
Hmhm...
Falcao aláírt a Monaco-val. Se Neymar,se Falcao... Úgyérzem ismét nem lesz túl nagy átigazolás...

új edzõ új szokások

Rockynhooo
Abból kiindulva, hogy ilyen balfék csatárok mellett, Morata mennyi lehetõséget kapott... Nem hinném, hogy bárki is szóba jöhet a Castillaból a nagy keretbe, akármilyen posztra.

igaz. egyébként utálom Arbeloat de közel nem olyan szar mint ahogy le van írva. én nem vagyok abban sem meggyõzõdve hogy Carvajal olyan sokkal jobb lenne nálunk, ugyanis védekezõbb szerepkört kapna mint a Leverkusennél, mivel azt nem engedhetjük meg magunknak szerintem, hogy mindkét szélsõ hátvéd elõrefusson a támadással. Marcelo meg szinte csak így világklasszis védõ, hogy tud támadni is 😊

De Nacho kb annyira jobbhatved, mint Essien :-)

REAL MADRID

SLICK
hát kb annyit, mint annak idején Ramos mikor ott játszatták.

amúgy most a Castilla jól szét lesz szedve, kiváncsi vagyok kiket igazolnak oda is.
Én egyébként José Rodriguezt is szivesen látnám a felnõtt keretben, igaz kevés lehetõséget kapna, de benne is van potenciál szerintem.

Minden jobbhátvédünkre azt mondjátok hogy felejtõs... komolyan, mit csináljon egy jobbhátvéd, hogy nektek megfeleljen? 😄

LasDen
nacho játszott már mindenhol...a nagycsapatban egyszer nem játszott középen 😄

Nacho kozephatved eredetileg, szerintem felejtos a szeleken. Egyebkent en Fabinhot is felhoznam :-)

REAL MADRID

horpeti
Plusz a madrid nem az epitgetos jatekospolitikat hasznalja. Jo,vagy nem jo,ezt kell szeretni a szurkoloknak.
En orulok,ha nagy nevek vannak a csapatnal,attol meg lehetne jo jatek es fanatizmus😊 A jelenlegi nagy nevekkel nem az van,ill. Lehetne jobb. Biztos lesz is meg jobb,talan pont jovore😊

LasDen
csak a szív és az akarás nem fog címeket nyerni nekünk. szép meg jó, hogy szeretik a realt, de ettõl még nem lesznek világverõk.
A realnál nem volt olyan erõs generáció, mint a barcanal.
A Mata, Soldado, Negredo (De la Red) vonal az, akik esetleg így együtt egymást kiegészítve erõsségei lehetnének a csapatnak. De sem Soldado, sem Negredo az a klasszis csatár, akiért például Roki áhítozik.
Persze lehet, hogy a mostani, Morata, Jesé, Carvajal vonallal kiegészítve sokra vihetnék, de errõl csak ábrándozni lehet.
De a mostani Castilla keretébõl még max Nacho és Casemiro lehetnek a nagy csapatba valók...

Megnéznék egy Casillas, Nacho, Varane, Ramos, Carvajal, Xabi, Casemiro, Cé, Özil, Jesé, Morata kezdõt mit alkotna egy Barcelona ellen 😄

Én Kopp-ot szeretném a Madrid kispadján látni, meg sok fiatalt az utánpótlásból. Ideje lenne hagyni a primadonnákat és tényleg az utánpótlást erõltetni...
SLICK
pár hónapja volt is róla hír, hogy Isco, Kondogbia, Veratti, Gündogan mellett õ a másik lehetõség aki érkezhet Alonso pótlására...

LasDen
sociedadból kéne leigazolni ezt a Rubén Pardo gyereket. Ma nem játszott, de benne is van sok lehetõség...

SLICK
Higuaínon ment el a meccs, meg Özil is a faszért nem bír leszokni a tökölésrõl??? Akkora ziccere volt mint az állat aztán úgy elvették tõle a labdát mintha ott se lett volna...

Egyébként a szezon egyik legjobb meccse volt.

mostantól minden Real meccsre megrakom gólszerzõnek Khedirát <#eplus2>

naba+

REAL MADRID

én mondtam hogy nem olyan rossz játékos <#vigyor5>

SLICK
pfejj, hányni tudnék. Most aztán az Isten se tud megszabadítani minket Khedirától.

KHEDIRA <#taps>

Khedira belõtte magát az új szerzõdésébe 😄DD

REAL MADRID

Mourinho tactic: How to lose from 0-2 with Real Madrid

Na gratulalok.

REAL MADRID

SLICK
Higuaín bassza teherbe az anyját azt!

LasDen
régen nem volt ilyen jó...

SLICK
Callejón! De kellett neki már a gól!! Remélem jövõre marad és az új edzõ alatt kikupálódik!