Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj, hogy ott volt Martinez.. Igaz,hogy a Bilbao nem adta volna el csak ökör árért. De rá kellett volna menni még anno. Kell ide egy igazi motor középre.. Meg lehet nézni: Bayern: Martinez , Juve: Vidal, Dortmund: Bender, Gündögan, és még lehetne sorolni.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kár, hogy errõl a Vidal gyerekrõl teljesen lecsúsztunk (én teljesen esélytelennek látom, hogy eljönne Juventusból, ahol láthatóan épül a csapat, aminek alappillére). Esetleg Behramit vagy ezt a Lars Bendert ellehetne hozni...mondjuk Casemiroval is lehet próbálkozni...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
„Három évvel ezelõtt megvolt a lehetõségünk, hogy leigazoljuk, és szerettük volna kihasználni az alkalmat, de végül a klubja nem engedte el és hosszabbított. Egy zseniális játékosnak tûnik, és leigazoltuk volna, ha ez nem borította volna fel a klub egészséges gazdasági mûködését. Tárgyalnunk kellett volna a klubbal, az édesapjával és egy vállalattal, amely a jogainak 40%-ával rendelkezik. Ez 150 millió eurónkba került volna. Nem tudom, hogy mennyire jött ki a Barcának.”
tehát nekünk 150milla lett volna, de azt nem mondta hogy a barca ennyiért vitte el.
tanulság: ne olvass fourfourtwo-t. egy ideig én is olvastam, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem érdemes.
amugy egyes hírek szerint a barcanak olyan 100 millájába került neymar, de a pontos összeg lehet, hogy sosem fog kiderülni.
amugy itt a teljes perezes cikk.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
"Elsõként mondjuk azt, hogy Neymart három éve már megszerezhette volna a Real Madrid, ám akkor nem tette, most pedig összesen közel 150 millió eurót kellett cserébe fizetnie a Barcelonának."
INNEN
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez egyre jobb!!! Lassan kabaré lesz..
REAL MADRID
Érdekes....
Perez
Tehát, akkor jövõ héttõl fog indulni a buli 😄
2. Ebben az árban benne lehet az olasz tréner.
3. Navas semmivel sem jobb, mint az argentin. Tehát akkor már inkább Bale drágábban.
REAL MADRID
Na most Navas már nincs olyan jó, semmiféle erõsítést nem jelentene, másrészt min. 35 milliót kéne kapni Di Maríáért. Igaz nem az én pénzem, de hogy mindenkit áron alul kell elpasszolni... nevetséges..
Falcao aláírt a Monaco-val. Se Neymar,se Falcao... Úgyérzem ismét nem lesz túl nagy átigazolás...
REAL MADRID
amúgy most a Castilla jól szét lesz szedve, kiváncsi vagyok kiket igazolnak oda is.
Én egyébként José Rodriguezt is szivesen látnám a felnõtt keretben, igaz kevés lehetõséget kapna, de benne is van potenciál szerintem.
REAL MADRID
En orulok,ha nagy nevek vannak a csapatnal,attol meg lehetne jo jatek es fanatizmus😊 A jelenlegi nagy nevekkel nem az van,ill. Lehetne jobb. Biztos lesz is meg jobb,talan pont jovore😊
A realnál nem volt olyan erõs generáció, mint a barcanal.
A Mata, Soldado, Negredo (De la Red) vonal az, akik esetleg így együtt egymást kiegészítve erõsségei lehetnének a csapatnak. De sem Soldado, sem Negredo az a klasszis csatár, akiért például Roki áhítozik.
Persze lehet, hogy a mostani, Morata, Jesé, Carvajal vonallal kiegészítve sokra vihetnék, de errõl csak ábrándozni lehet.
De a mostani Castilla keretébõl még max Nacho és Casemiro lehetnek a nagy csapatba valók...
Megnéznék egy Casillas, Nacho, Varane, Ramos, Carvajal, Xabi, Casemiro, Cé, Özil, Jesé, Morata kezdõt mit alkotna egy Barcelona ellen 😄
Egyébként a szezon egyik legjobb meccse volt.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID