Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
21:46 - Az Ac Milan hivatalos oldala szerint Emerson a Milanba szerzõdött, így gyakorlatilag biztos a Puma távozása. A Real Madrid is hivatalos közleményben tudatta az átigazolást.

21:44 - A Radio Marca szerint Diego Milito igent mondott a Real Madridnak, most már csak a klubjával kell megyegyezni. Mindenesetre amennyiben a Madrid leteszi a 25 milliót, Milito máris utazhat Madridba.

csak ne adják meg.....istenem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
már eldõlt, hogy a SK-n lesz a meccs.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Prince23
Amúgy 20:00-kor lesz az athletico elleni derbitek. ezt vajon adja a sport tv? mert 22:00-kor tuti, h ad vmi meccset, csak azt nem tom mék.

LasDen
de lehet az jut eszükbe, hogy tavaly is megvót szar játékka akko minek hajcsam magam....

hunbasser
inkább a csapatunkra fog hatni sztem,eszükbe fog jutni,hogy is hajtottak ezért a trófeáért az elõzõ szezon végén 😊 ya,és szeretnék majd átélni megint ezt az élményt,és ez a meccs alatt is remélem,hogy az eszükbe fog jutni 😊

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
Kissé fog hatni rájuk, biztosan gyõzni fogtok.

zaki
hehe, legjobbkor, a legjobb helyen, ássák el magukat az Atléticos szurkolók az irigységtõl... 😛

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
18:28 - A Spanyol Szövetség (RFEF) elnöke, Ángel María Villar a szombati Atlético elleni meccs elõtt fogja átadni a bajnoki trófeát a Real Madridnak.

RaulwakY
így van 😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Egy összerakott csapatnak majd megy a gollövés. Nem kell ide több csatár!!! Persze adni kell nekik labdát mert anélkül nem fognak goltlöni! Igy volt ez tavaly is, nehézkessen ment de aztán belejött Ninszti.

hunbasser
nekem azért nem olyan kellemes,amikor a kedvenc csapatomat szidják,mint a bokrot,és most azért tényleg nem tenne ez jót Militonak...én sajnálnám,ha itt b@szná el a karrierjét.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
kit érdekel, hogy mit mondanak rá? azon is röhögtek, hogy Nistelrooyt megvettük, aztán gólkirály lett.
hunbasser
de padra szvsz nem ismert nevet kellene venni,hanem valami fiatal szupertehetséget.most arra is mit mondanának már,ha megvennénk Militot?"Egy újabb játékos,akinek kettébe lesz törve a karrierje..."

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
nem támadót akar, hanem középcsatárt. ha jól megnézzük, ebbõl csak egy van, RvN. Soldado sem az a kimondott középcsatár alkat, ráadául tényleg semmit nem mutatott eddig.
Prince23
Nem értem Schustert, h minek akar venni támadót?! Nem rég még védtem itt -sevillás léttemre.
Ott van Nistelrooy, Robinho is jó ebben. Na és persze Saviola😛

hunbasser
akkor minek igazoltuk Saviolát?fõleg,hogy túlnyomórészt így is 1 csatáros taktikkal fog játszani a csapat szvsz

ReaL MaDRid x siempre

REALista
8:50 - Schuster tegnap arra kérte a Real Madrid vezetõit, hogy igazoljanak egy támadót, ugyanis hiányzik a csapatból a gól. Diego Milito érkezése a legvalószínûbb a jelöltek közül. (AS)

Ja persze mert így megy ez minél több a csatárunk annál több gólt lövünk...akkor vegyünk mindjárt kettõt...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
nem értem,MINEK?

ott van Ramos,ott van (még) Cicinho,Salgado,és Torres is tud ott játszani,ha már mindenki annyira lesérülne.nekem inkább most az jutott eszembe,hogy Drenthe jól játszott kp-n(és mint láttuk,igen jó a célzókája is,nem hinném,hogy csak szerencsére volt),és akkor megvehetnénk Puertát hátra,mert barcásnorbi szóba hozta,hogy elvileg érdeklõdtünk utána,és azért annyira nem rossz õ sem,és mint láttuk,Drenthének inkább a támadásban,mint sem a védekezésben van az ereje szvsz.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
0:43 - A válogatott orvosa beszélt a spanyol sérültekrõl. Casillas Cesc Fabregassal ütközött, de sérülése nem komoly, és bár a szerdai Görög-Spanyol meccset kihagyja a hétvégén minden bizonnyal a Real Madrid rendelkezésére állhat. Sergio Ramos bár lábujj sérülése miatt nem fog játszani, mégis elutazik Görögországba a csapattal, az õ jelenléte is valószínû a hétvégi rangadón.

Ez jó hír 😄

0:30 - Egyébként a nap folyamán leültek a vezetõk és Schuster egy megbészélésre, ahol Schuster türelmet és több idõt kért. Miljatovic közölte vele, hogy Robbennel közelebb állnak a megegyezéshez, mint Alveshez, és inkább a hollandra szímíthat a jövõben.

Az már nem jó ha leülnek tárgyalni....Robben sztem max jövõre jön....

0:25 - Nemrég kezdõdött el a Largero mûsora, amelyben Daniel Alves ügyérõl is szó esett. Ugye eleinte úgy tûnt a Chelsea megegyezhet a játékossal 32+4 millió euró opcióval. Végül Abramovich hiúsította meg a transzfert, miután nem hagyta jóvá ezt az ajánlatot, és végül 28 millió euróra módosították az ajánlatot, amit Del Nido visszautasított. Azonban Mourinho kifejtette Abramovicnak, hogy szüksége Alvesre és nemrég egy 35 milliós ajánlatot tettek le asztalra. Ezúttal azonban a Madrid tett keresztbe az egyezségnek, miután fél órája a Sevilla közölte, hogy 26-27 millióért+Cicinhóért eladják Alvest. A Madridnál megfontolják az ajánlatot, de Cicinho árát 12 millióban határozzák meg, és így sokallják a tényleges összeget, ami 38-39 millió euró körül mozog.

Jajj ne má.....vigye el Abra azt kész.....

Mor3llo
A. Diarra már nem a Lyonban játszik.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tavalyim van csak
robotnyk
ha valakinek megvan az idei mezen lévõ betûtípus (vagy a neve legalább), az elárulhatná
LasDen
21:10 - Iker Casillas megsérült a spanyol válogatott mai edzésén, így idõ elõtt hagyta el az összetartás helyszínét.

remélem nem súlyos....

LasDen
én nem vagyok olyan jó ps-ben......

ProGabe
hát csinájjjjjáááá 😛

majd én is rámozdulok a dologra,gondolom mások is,lesz sok és lehet majd választani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
ha lesz ihletem,akkor majd csinálok vmi nagyon jót (tudom,régebben,még nagyon régen tettem be egy próbálkozást,de akkor még nagyon kezdõ voltam,és szégyen legalja volt az a banner -.-)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
legyen má új banner!!!!!!!

kraawz
Hét játékos kényszerül nélkülözni Aguirre a nagy derbi elõtt.
Mariano Pernía és Pablo Ibáñez a felnõtt spanyol válogatottba, José Manuel Jurado és Raúl García az U21-es spanyol válogatottba, Simao Sabrosa a portugál válogatottba, Maxi Rodríguez az argentin válogatottba és Giorgios Seitaridis a görög nemzeti 11-be kapott meghívót.

DE :

Látom a válogatottak nevekben gondolkodnak és nem teljesítményben.
Iker Casillas y Sergio Ramos con España, Fernando Gago y Saviola con Argentina, Cannavaro con Italia, Ruud Van Nistelrooy y Wesley Sneijder con Holanda y Drenthe con la sub'21, Metzelder con Alemania, Diarra con Mali y Robinho con Brasil.
Most nem írom át a nemzetek nevét. Ezek a játékosok mennek a realból.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hunbasser
tudom,van pár 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Lyonban is van egy 😄

hunbasser
van,de Real meccsen csak nem fogják mondjuk a Chelseas Diarrát emlegetni 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
van egy pár Diarra aki francia 😄

hunbasser
kommentátorok sokszor franciának mondják egyébként,de lehet,hogy csak tévedésbõl?meg mintha már olvastam róla vhol,hogy van francia útlevele,vagy tán félig francia...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
ha az FM-t nézzük akkor Diarranak nincs.... 😄

hunbasser
Diarrának tuti,hogy van francia útlevele,de Marceloról én személy szerint nem tudok semmit,õ eu-n kívülinek számít szvsz,ugyanúgy,mint Robinho.(az a gáz,hogy fm-ben kezdtem velük,de hirtelen most nem ugrik be,hogy ott kinek a neve mellett van a légiós gomb 😊)

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
én is úgy tudom, hogy nincs neki.
zaki
Köszi.

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
Gólokról tud vki videót linkelni? htx

Drenthe gólját láttam, b@szott nagy volt... 😊

zaki
Jah, neki van spanyol felesége, talán azért, vmi úgy rémlik? 😄

zaki
Majd Robo megmondja, de én úgy emléxem, hogy Marcelonak is van vmilyen eus útlevele... 😊

baptistának is van spanyol

BUDA > miskolc.

kraawz
Gagonak olasz útlevele van
Higuainnak francia

Marcelonak és Diarranak nemláttam,hogy lenne.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Oncsi
Akkkor ez igy már jó!!! megilyedtem,ahogy igy elgondolkoztam !! köszi 😉

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

zaki
Marcelonak van portugál, vagy spanyol
Higuainnak francia biztos van
Gagonak is van spanyol asszem, vagy olasz
Diarrának is talán már van francia

hát ki okoskodott?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
BRazil válogatott-ban megfordult középpályán !!!😊

Pepe:brazil,portugál állampolgárságot megkapta
Robinho: brazil
Marcelo: brazil
Baptista: Brazil
Higuain: argentin
Gago: argentin
Diarra: mali
Saviola: argentin,megkapta spanyol állampolgárságot
javitsatok,Pepén kivül valaki kapott még eu-s állampolgárságot?(nem emléxik)

hunbasser
hát,RC sosem játszott kp-t,de igen,mindig felment támadásokkal,mint akkor is,de Drenthének most sokszor fel sem kellett mennie,mert már alapból ott volt kp-n

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Carlos is sprintelt fel hátulról és lõtt szép nagy golokat !! emlékezz csak Recre elleni ucsco percekben lõtt góljára amikor átsprintelte egész pályát !!! egyik legszebb jelenet !!!