Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

O guba már csak te hiányoztál ide :S

REAL MADRID

DONGUBA
Hogy lehet valaki ilyen balfasz mint ferguson..tomi a realt jatekosokkal...rvn..beckham...heinze

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SLICK
annyi védõnk van már hogy hihetetlen... Metzeldert meg padozni vették? Sztem õ annál jobb mint, hogy padozzon. Jó most sérült, de Heinze, minek??
Marcelo meg így nem is fog fejlõdni ha csak ül, meg egy-két kupa meccsen pályára lép :S

LasDen
a meglepetés a vezetõség további faszsága lesz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Balyy
Remélem h nem de hát amilyen a vezetés...:S

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

SLICK
Õ a meglepi??? 😞

LasDen
pff neki......istenem de jó.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Balyy
20:33 - HIVATLOS: GABRIEL HEINZE A REAL MADRID JÁTÉKOSA
Ezek szerint mégis igaz.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

vezérszuszu
Ami a Nemzeti sportba van videó a Realról az nagyon kemény!
HALA MADRID!!!

hunbasser
oh,tök frankó oldal,kösz 😊

itt is bal- és középhátvédet írnak,mondjuk én is így tudtam,de azért nem árt megnézni.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
ha posztról van szó,akkor ajánlom ezt az oldalt:football-lineups.com

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
majd a Sneijder megmutatja ^^
amúgy erre a Heinzere meg nem kell még mérget venni!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Prince23
Xd ritka egy balfax védõ, hehe már elnézést a kifejezésért, de az.

LasDen
há itt meg mi a fasz van? Heinze? osztán mé?

Prince23
Sztem nektek Drenthe volt a legjobb "átigazolási választék" a friss szerzeméyek közül.

Drenthe jo helyen lesz a középpályán, nagyon jol lát, jo lövései vannak. Éngem lenyügözött már! Sneijder is jo játékos, csak egy valami zavart, egy irányito játékosnak passzolni kéne, de hát a Sevilla meccsen allig kapott labdát :/

REALista
13:30 - Javier Saviola: "Szeretnék gólt ünnepelni a Camp Nou-ban, de tisztelettudóan."

Úgy legyen...<#ravasz1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Heinze jó játékos, a vb-n úgy emlékszek középhátvédet játszott, és Drogbát olyan szinten megfogta, hogy csak néztem...
hunbasser
hát Torresnél és Marcelonál csak jobb,1-2 évig simán jó lesz,utána meg jön Marcelo.

egyébként wiki által is megerõsítve a posztja:

Playing position Left back, Centre back

tehát,ha netalántán kidõlne 2 középhátvéd,meg Ramos se tudna bejönni középre,mert mondjuk Cicinho és Salgado is sérült lenne,akkor be tud jönni középre -.- eléggé érdekes lenne ha egyszerre ennyien sérültek lennének,bár sosem kizárt

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Elsõ szezonjában qrva jó volt, meg is választották a legjobb MU pléjának, utána jött(ek) a sérülés(ek), azóta esett egy kicsit vissza a teljesítménye...

hunbasser
lááál,ezek nem gondolkoznak -.-

egyébként szvsz Heinzének csak idõnként voltak igazán jó meccsei,bár lehet,hogy nem láttam tavaly elég mu meccset 😊

errõl inkább az mu topikban kérdezõdködöm.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Sztem jó pléja. Mondjuk fényévekre van RC-tõl, de Torresnél jobb, Marcelo meg alig játszik...

hunbasser
egyébként nem tartom akkora játékosnak,de hátha beválik...

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Érdekes hozzászólások a hír alatt:

realmadrid1989
2007-08-22 12:22:38 #2
Minek még jobb hátvéd ebbe a csapatba???

Kobajashi
2007-08-22 12:54:30 #12
Meghülyült mindenki madridban! Ezek nem real szintü játékosok!!! Snijder,drenthe,heinze kik ezek???? és akkor még huntelaar meg ilyenek! Egy középcsapatot akarnak csinálni a madridbol??!!

R-l@nch
2007-08-22 12:59:32 #17
Bravo,Torres,Marcelo,Drenthe mellé megvesszük még Heinze-t is???Uramisten,mi folyik itt a Realnál?😞

:o

zaki
NS-on is kint van már. 12m euró volt állítólag.

zaki
😄DDDD

hunbasser
nézegettem a realmadrid.com-on a korábbi edzõket,és hát kiszúrtam néhány bakit

az arcokat tessék figyelni 😊

egyébként nálatok is szét van csúszva az oldal?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
akkor Drenthe tényleg marad kp-n,ami így elsõ blikkre nekem nem tûnik rossznak(Drenthét most láttam csak elõször Real mezben játszani,szóval igazából csak ebbõl a meccsbõl tudtam leszûrni vmit,de mondom,így elsõre nekem egész jónak tûnik)

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Majd ha a hivatalos honlapon is kint lesz, akkor elhiszem...
Akkor Drenthe lesz a balszélsõ, Heinze meg a balhátvéd. Mást nem tudok elképzelni. Marcelo meg padozni fog.

hunbasser
goal.com szerint is

22/08/2007 G. Heinze Man Utd. Real Madrid Confirmed Full Ownership

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
a marca szerint...
hunbasser
Calderón és Mijatovic húzzanak a pics*ba,mostmár én is azt mondom...Calderónra azt hittük még eleinte,hogy jó elnök lesz,aztán meg pofára estünk.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Heinzét tényleg leigazoltuk a Man Utd-tõl? <#wow2>

ProGabe
ezt az újat én sem találom sehol!myfonts-on indítottam case-t,majd írom a fejleményeket

Fabio Capello kipakolt Beckhamrõl és arról, hogyan alázták meg

ezt a mostani vezetést kezdem jobban megutálni mint a Perez-korszak VÉGÉN lévõt,és ez bizony nagy dolog :\ persze kérdés hogy ebbõl mennyi igaz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
na ne már Saviolat padra?! sztem kezdõnek is yo bõven, nem egy örökcsere õ, szerintem!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

vmvr

volt mesteretek itt van😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasDen
0:27 - Talán Milito érkezését hazudtolja meg az a hír, hogy Miljatovic felhívta Roberto Soldado ügynökét mondván nyugtassa meg a játékost; számítanak rá és nem készülnek eladni vagy kölcsönadni õt.

Soldado fiam adj bele mindent....rúgjá 15 gólt.... 😄

hunbasser
Saviola padra?ugyan már 😊

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
az idei picit szögletesebb 😄

robotnyk
valahogy elszalasztottam, bocs. nem tudom, nekem ez nagyon ideinek tûnik
tegnap este kérdezted, hogy idei kinek van, én meg írtam is utánna, hogy nekem van, de csak tavalyi... de ha ezis jó, akkor átküldöm
robotnyk
téged kereslek. 😊 ha megvan a betûtípus, ami a logodban van, megtudnád osztani velem? topic bannerhez kéne, thx elõre is. 😊
az egy dolog, hogy utálatos, de amit a labdával mûvel, az nem mindennapi...
robotnyk
jah, bár Huntelaar és Ibrahimovic sansztalan, utóbbi amúgyis olyan Cassano szinten utálatos alak, szóval õ még nem is kéne. 😊
Üdv minden madridistának!

Látom itt is megosztja Milito/Huntelaar/Ibrahimovic esetleges érkezése a rajongókat, bár én személy szerint támogatom ezt az ötletet, hogy hozzunk még valakit elõre. Hogy miért mondom ezt? Nézzük a lehetséges csatárainkat:

RvN: Klasszis támadó, alapember.
Raúl: Ugyan...Vicc már 4 éve, ergó rá nem lehet építeni, sõt, alapozni se.
Robinho: Schuster szélsõként számol vele, innentõl kezdve azt hiszem felesleges kombinálni.
Higuaín: Fiatal még, szívem szerint kölcsönadnám.
Soldado: Semmit nem mutatott a felkészülés alatt. Lõtt két gólt ( mindkettõt tizenegyesbõl ) ezenkívül 0.
Saviola: Ingyen igazoltuk, ráadásul a Barcába se fért be. Az én szememben õ a tökéletes cserecsatár.
Julio Baptista: Nem akarom megbántani, de nem Madrid-szint.

Elnézést, hogy rögtön ilyen hosszút írtam elsõre, de ezt valahova le kellett írnom.
robotnyk
ha Raul helyett beteszi RvN mellé Militot, akkor nem gyenge gólerõs páros lennének papíron.
zaki
ÁÁÁ, minek még egy csatár, ha csak 1 ékkel játszunk?
Még van 10 nap az átigazolási határidõbõl, kéne még 1 esetleg 2 szélsõt venni...
Chelsea meg fogja venni szvsz Alvest, Abramovicsnak most mit számít az a +5 millió, vagy mennyi? Semmit.

LasDen
aszt meg a cselzi addig nem engedi míg Alves nincs meg nekik........

zaki
Azaz, jöjjön még castár, úgysincs elég... obbent kéne megvenni a qrva istenit már... 😞