Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Marcelo meg így nem is fog fejlõdni ha csak ül, meg egy-két kupa meccsen pályára lép :S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ezek szerint mégis igaz.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
itt is bal- és középhátvédet írnak,mondjuk én is így tudtam,de azért nem árt megnézni.
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy erre a Heinzere meg nem kell még mérget venni!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Úgy legyen...<#ravasz1>#ravasz1>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
egyébként wiki által is megerõsítve a posztja:
Playing position Left back, Centre back
tehát,ha netalántán kidõlne 2 középhátvéd,meg Ramos se tudna bejönni középre,mert mondjuk Cicinho és Salgado is sérült lenne,akkor be tud jönni középre -.- eléggé érdekes lenne ha egyszerre ennyien sérültek lennének,bár sosem kizárt
ReaL MaDRid x siempre
egyébként szvsz Heinzének csak idõnként voltak igazán jó meccsei,bár lehet,hogy nem láttam tavaly elég mu meccset 😊
errõl inkább az mu topikban kérdezõdködöm.
ReaL MaDRid x siempre
realmadrid1989
2007-08-22 12:22:38 #2
Minek még jobb hátvéd ebbe a csapatba???
Kobajashi
2007-08-22 12:54:30 #12
Meghülyült mindenki madridban! Ezek nem real szintü játékosok!!! Snijder,drenthe,heinze kik ezek???? és akkor még huntelaar meg ilyenek! Egy középcsapatot akarnak csinálni a madridbol??!!
R-l@nch
2007-08-22 12:59:32 #17
Bravo,Torres,Marcelo,Drenthe mellé megvesszük még Heinze-t is???Uramisten,mi folyik itt a Realnál?😞
:o
az arcokat tessék figyelni 😊
egyébként nálatok is szét van csúszva az oldal?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Akkor Drenthe lesz a balszélsõ, Heinze meg a balhátvéd. Mást nem tudok elképzelni. Marcelo meg padozni fog.
22/08/2007 G. Heinze Man Utd. Real Madrid Confirmed Full Ownership
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Fabio Capello kipakolt Beckhamrõl és arról, hogyan alázták meg
ezt a mostani vezetést kezdem jobban megutálni mint a Perez-korszak VÉGÉN lévõt,és ez bizony nagy dolog :\ persze kérdés hogy ebbõl mennyi igaz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Soldado fiam adj bele mindent....rúgjá 15 gólt.... 😄
Látom itt is megosztja Milito/Huntelaar/Ibrahimovic esetleges érkezése a rajongókat, bár én személy szerint támogatom ezt az ötletet, hogy hozzunk még valakit elõre. Hogy miért mondom ezt? Nézzük a lehetséges csatárainkat:
RvN: Klasszis támadó, alapember.
Raúl: Ugyan...Vicc már 4 éve, ergó rá nem lehet építeni, sõt, alapozni se.
Robinho: Schuster szélsõként számol vele, innentõl kezdve azt hiszem felesleges kombinálni.
Higuaín: Fiatal még, szívem szerint kölcsönadnám.
Soldado: Semmit nem mutatott a felkészülés alatt. Lõtt két gólt ( mindkettõt tizenegyesbõl ) ezenkívül 0.
Saviola: Ingyen igazoltuk, ráadásul a Barcába se fért be. Az én szememben õ a tökéletes cserecsatár.
Julio Baptista: Nem akarom megbántani, de nem Madrid-szint.
Elnézést, hogy rögtön ilyen hosszút írtam elsõre, de ezt valahova le kellett írnom.
Még van 10 nap az átigazolási határidõbõl, kéne még 1 esetleg 2 szélsõt venni...
Chelsea meg fogja venni szvsz Alvest, Abramovicsnak most mit számít az a +5 millió, vagy mennyi? Semmit.