Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Minnél több játék !!!! ezzel egyetértek !!! de ha MArcelo is lehetõséget kapna !! de ha nem kap ,akkor bizonyitani sem tud😞

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Marceloval nem tudom mivan ,hogy nincsen bizalom! !!

Mondjuk védekezésben õ sem ász (még), rajta is átmentek néha barátságoson... De most mindennek a titka a minél több játék, sajnos okoskodással NEM váltható ki, nem lehet kikerülnni... (további játékosvásárlással SEM!)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
Jah már scak kapusként nem szerepelt,én is igy láttam !!! de Torres nem jo balhátvédnek !! Marceloval nem tudom mivan ,hogy nincsen bizalom! !! Drenthe meg nem játszhatja be egész baloldalt:S valamit ki kellene tralálni!!!

hunbasser
ha Drenthe tegnap is hátul lett volna,akkor nem lõtt volna ilyen nagy gólt szvsz,mert ugye mit keresett volna annyira elõl? 😛

amúgy Drenthét én láttam tegnap jobb oldalt,bal oldalt,szélen és középen is,kp-n és néha hátul is(volt,amikor õ volt az utolsó ember),szóval,össze vissza szaladgált a pályán 😄D most nem tudom,vagy õ nem engedelmeskedett Schusternek,vagy pedig azt mondta neki,hogy "játsszá fiam ott,ahol akarsz"

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
Jóvan van ilyen na és úgy foglalkozunk ezzel mint ha megszûnt volna emiatt a klub majd összeszokik a csapat nem adok egy hónapot és nagyon nagyok leszünk ennyi az meg h 5-öt kaptunk jó bántó egy kicsit de MELLETTE RÚGTUNK MÉG 3-AT - és azért azt is figyelembe kell venni - mellesleg reggel nekem is elborult az agyam de már megbékéltem hogy én REAL MADRID szurkoló vagyok és 2352-gólt kapnánk akkor is az maradok! a divat drukkereket meg csak sajnálni tudom...<#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Oncsi
Torres-t meg sürgõsen kivenni balhátvéd posztból !!! Drenthe bk vagy Marcelo !!! nagyon átjáróház volt az a részünk !!!

robotnyk
ez /signed, de törlöm, mert adjunk a stílusra.
ProGabe
hát elspoilerezi!!!!!hát ez nem igaz<#falbav>
Robo plz töröld azt a hsz-t!más sem örülne neki szerintem!

a margitozásért meg remélem majd gabertõl kapsz valami szépet...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
ya,sokat kéne távolról lõni 😊 csak beakad 1-2

ReaL MaDRid x siempre

meg vagy 3 ilyen gól 😄DDD
kraawz
hát,én remélem,nemlesz 😊
Mindenesetre jó meccset várok.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hunbasser
nagyon félek én attól a derbitõl...kell majd egy jó adag szerencse és némi kreativitás az esetleges Real gyõzelemhez 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
azért nem egészen...ott összeszokott csapatokról van szó(nem mindenhol),ráadásul te is csak az 5 kapott gólt emlegeted,a 3 rúgottat,már nem...

egyébként szeretem,amikor sok semleges drukker csak a média agyszüleményei alapján alkot véleményt egy csapatról.

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
flém off

készüljetek a városi derbire inkább<#gonosz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Winz
Oxigén,nem akartam hogy szétdurranjon az agyatok,végtére is nem utálom a Realt,csak leírtam mit érez egy semleges szurkoló ha egy fontos meccsen így kikap egy csapat.
Ez olyan mint ha a Newcastle kapott volna egy 5-öst a Sunderlandtõl,vagy a Spurs az Arzenáltól,a szurkolók azt sem bocsájtanák meg egy ideig.
Legyen jó idényetek,tsákány.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

S n o k y
Nem tudtok linket ahol letölthetném Drenthe tegnapi gólját?Elraknám emlékbe...😄

!!!Real Madrid 4ever!!!

neked csak a DJ BP-s és DJ Bee-es regedrõl tudok 😊

Akkor már megvolt a kettõ nick (névváltás miatt 😊, amikor bannoltak 1 hétre, beléptem a régivel, utána azt is bannolták 😄DD

OFF vége

u. i.: németbasser ki lehet? (tudom nem te) 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RaulwakY
remélem azért a 2-3 fordulóra már azt mondhatom "EZ MÁR REAL MADRID"-szerintem mindenki érti mire gondolok<#smile>

Oncsi
Pfff !!!! Köszi elég lesz !!!

Én nem irom le a Madridot !!! Türelem kell ,lehet hogy egész Õszünk rámegy erre !!! de most felesleges az edzõváltást hangoztatni !! majd belejövünk !! Ha már Capellot elküldtük,heylette jött Schuster !! Akkor vele végig kell csinálni,mert nem rossze dzõ,de neki is idõ kell !! Türelem,ez lesz a kulcsszó sztem !!!

SLICK
1. Mi igazán nem vertük magunkat, hogy nyertünk. Kitomboltuk magunkat a topikban.
2. Hány embert láttál menõzni más topikban pl: a Barca topikban azt írni, hogy "-Jól megszívtátok!", "Csek ennyi a Barcelona és Ronaldinhocska!" és hasonló kommentárokat? Tudtommal itt senki sem fikázgat senkit és ez fordítva is igaz. Ha a Barca nyert volna, gondolom õk sem jöttek volna át szét szpemmelni a topikot.

Az meg egy külön téma, hogy vannak vérpistikék, de azoknak csak a szájuk nagy a gép mögül...

hunbasser
csak azt ne mondd,hogy nem érdemelte meg a Real a bajnokságot...ott is a 0-ról kezdte a csapat és Capello,a végén pedig micsoda csapat volt.meg lehet nézni az utolsó 10 fordulót,köszöntem szépen.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
neked csak a DJ BP-s és DJ Bee-es regedrõl tudok 😊

Winz:#29254

"2.Margitozást be lehet fejezni,gabber(aki itt moderál a sportban) ilyenekért szokott osztogatni büntetõpontokat."

miért nem lehet megérteni?legalább itt,a Real Madrid topikban,REAL MADRID SZURKOLÓK ELÕTT ne írkálj ilyeneket

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
ha sárga lennék és csengetnék, akkor meg én lennék a villamos.
hunbasser
mindig lesznek olyanok,akik alig várják már,hogy a Real kifogjon egy-egy rossz meccset,vagy rossz idõt,és õk mindig fognak jönni,hozzá kell ehhez szokni sajnos.

ReaL MaDRid x siempre

Winz
A végén összeszedte magát a Margit,de ha az utolsó elõtti meccsen nyer a Barca,akkor már nem lenne "arcoskodás"nálatok sem.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

én is csináltam ilyet anno 😄

nyomozónak kéne lenned, nekem nem ugrott be, hogy õ lenne 😊 Pedig lampre ámokfutást láttam már

Winz
Akármennyire nincs összeszokva a csapat,5-öt nem kaphat a Madrid a Bernabeuban.
Nincs tartásuk,ennyivel nem jobb náluk a Sevilla.

SLICK
Érdekes, hogy mindenki akkro bírja osztani a Realt, mikor éppen nem a legjobbak, vagy elég gyengék.
Bezzeg mikor megnyertük a bajnokságot olyan kuksolás volt, h namég! Egy-két ember igazán befejezhetné az arcoskodást!

hunbasser
már az is gusztustalan magában,hogy valaki két nickkel írogat,de még hogy hazudik is...

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
megkértem gabbert, hogy nézzen utána, és lõn.
hunbasser
kis off:

igazatok volt lampre barátunkkal kapcsolatban 😄 egy hetes pihenõn van(nem is baj)

Büntetõpontok

Dátum: 2007.08.20. 09:42 Adta: gabber_saviola
Büntetés megkerülése egy másik reggel.
lampard99= lampre (80.9*.14*.2*)

de látom máshol is elengeded magad, kicsit vegyél vissza a spamból

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
hát valóban nem az😊

hunbasser
Saviola statisztika:

úgy gondolom,nem rossz,és még mindig csak 25 éves.

itt pedig az eredményei:

Gold 2004 Athens (gyk.:olimpia)

* FIFA U-20 World Cup: 2001
* Olympic Games: 2004

* Primera División Argentina: 1999A, 2000C

* UEFA Cup: 2005-06

* Primera División Argentina Top Scorer: 1999A
* South American Footballer of the Year: 1999
* FIFA U-20 World Cup Top Scorer: 2001
* FIFA U-20 World Cup MVP: 2001

úgyhogy,aki kételkedik még Saviola képességében és tudásában,az szégyelje össze magát 😊

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
mind1 nem idegesítem magam!-hala MADRID!<#smile>

robotnyk
általánosan az a vélemény, hogy voltak érdekes megmozdulásai, de alapvetõen nem volt rossz.
hunbasser
lehet,hogy inkább õ játszana Saviola helyett <#idiota>

biztos jobban nyomja

ReaL MaDRid x siempre

1.te láttad a felkészülési meccseket?én sajnos nem,de itt a topikban többen is látták õket,és azt mondták,hogy Pepe nem volt rossz,és hidd el,nekik jobban hiszek.

Köszi 😊

Saviola meg bekaphattya ingyen is

És mondd, kiket vettél volna az árából? 😄DD

Kantát talán elengedték volna 😄D

RaulwakY
(edzõk, játékososk, elnökség)<#falbav>

hunbasser
1.te láttad a felkészülési meccseket?én sajnos nem,de itt a topikban többen is látták õket,és azt mondták,hogy Pepe nem volt rossz,és hidd el,nekik jobban hiszek.
2.Margitozást be lehet fejezni,gabber(aki itt moderál a sportban) ilyenekért szokott osztogatni büntetõpontokat.
3.még mindig elfelejted,hogy ez még nem egy 100%-os Madrid,de még 50 sem nagyon...

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
ehh, színvonal.
hunbasser
volt azért még jópár meccse,ahol jól játszott,de sajnos nem tudott úgy belerázódni a dolgokba,nem ez volt a legjobb szezonja,az tény.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
és vajon miért írod le Pepét a tegnapi meccs után? Cannavaron fél évig röhögött mindenki, aztán a sok szakember azóta csendben van, mert az már nem téma ha jól játszik.
és igen, Reyes kézenfekvõ lett volna, itt volt, nem lett volna drága, de tudsz a mallorca elleni meccsen kívül még egyet - egyet, nem többet - mondani, ahol még hasznosan és jól játszott volna?
hunbasser
1.vegyél vissza
2.nagy hülyeségeket írsz.

szóval egy meccs alapján ítélkezel,ügyes vagy.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sztárcsapat???

nem sztárokat vettünk,csak jó játékosokat 😊

egyébként az a fájó,hogy az utóbbi években nem a csapat,nem is az edzõ,hanem az elnök baszta el mindig a dolgokat...

ReaL MaDRid x siempre

Winz
Igazad van Pepe egy géniusz volt tegnap,nem kell védõ...ha lenne még egy Makelele azt is adjuk el.
De bocs csak "okoskodtam"....jah és kioktattam.
Saviola meg bekaphattya ingyen is,Reyes csak az utolsó meccsen juttatott hozzá a címhez titeket......de persze ez csapat munka,ha õ nem,akkor más rugta volna be azokat 😊

szvsz mert okoskodni a legkönnyebb
zaki
Pfff... 😄

robotnyk
miért érzi a kényszert ilyenkor mindenki, hogy szakértõt játszon?
Saviola ingyen jött.