Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Belletti....LOL...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jó nagy böszmeség volt Chelsea részrõl szerintam

BUDA > miskolc.

franc0
A Chelsea szvsz 99.99% hogy nem veszi meg Alves-t, mivel Bellettit igazolták le.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Rockynhooo
a Real.com-on is minden hír megerõsítve 😊 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😊

Casillas
Ramos , Metzelder , CAnnavaro , Drenthe
Robben , Diarra , Sneijder , Robinho
Saviola, Van Nistelrooy

ez nekem de tecceni fog 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
+8 játékossal és egy néhány poszton túltengéssel eléggé rendet kell tenni a fejekben, hogy mindenkinek van szerepe a jövõben....nah meg a megfelelõ csapat megtalálása és gólképesség......viszont Higuaínnal mi van? még mindig sérült?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Hát nevek alapjan mindenképpen nagyon jó csakhát kérdéses hogy mikorra áll össze a csapat és lesz ütõképes...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
wáááá te yoo ég :|milyen csapatunk lesz már ? !

LasDen
én sztem holnap a cselzi bejelenti hogy megvan Alves....Cicinho távozásával Ramos lesz a legtöbb esetben a jobb szélsõ és után Torres, Salgado....ez még nem is lenne baj, de Salgado helyett jobban örülnék vmi fiatal cserejátékosnak akiben több van.....

ha nem megy a Chelseabe, mostmár megvan rá a pénzük...
Cicinho elment rómába, szóval a jobszélen mostmár biztos, hogy megfogyatkoztunk :S
robotnyk
még mondjuk behúzzuk 31dikén Daniel Alvest.
LasDen
8 új játékos érkezett összesen eddig.....e má majnem egy csapatra való......

REALista
23:39 - HIVATALOS: CICINHO AZ AS ROMA JÁTÉKOSA!!! Sajtóértesülések szerint Cicinho 5 évre fog aláírni, évi 1,3 millió foltos keresetért.

Na mostmár hivatalos...😞((

robotnyk
nagyon örülök ám, amikor 50 hozzászólásból 20at kell törölnöm. -.-

Heinzét nem tartom jó igazolásnak, akkor lett volna érteleme megvenni, amikor a MU tette. asszem ezzel Marcelo megy a lecsóba valszeg. Cicinho helyett inkább Salgadot kéne eladni a fenébe, sohasem volt klasszis játékos, ennyi idõsen meg már egy kejfeljancsi is háromszor körbefutja. Drenthével mi lesz? Heinze bal és középhátvéd, utóbbi nem kell. most akkor Heinze lesz a balhátvéd, Robben a balszélsõ, Drenthe meg õõõ.. padozni fog? azért ez vicces, reggel még nem volt balszélünk, most már túl sokan vannak oda, és ha így haladunk, és Cicinho lelép, akkor meg elfogy a jobb oldal.
Robbentõl is kicsit tartok, sérülékeny, és baromi önzõ.
köszi nektek is sok sikert 😊

REAL MADRID

és ime a hir 😄DD

REAL MADRID

nemadtuk el MEG asszem

targyalasok folynak azert ...

REAL MADRID

miilann
látom mar madridistan is kiirtak .s

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

REALista
23:33 - A Marca ma már a harmadik igazolást jelenti be: a Real Madrid végülis elfogadta a Roma 8 millió eurós ajánlatát Cicinhoért.

De ez még nem hivatalos...

miilann
robben <#eljen>
viszont azt hallottam h közbe cicinhot eladtuk a romanak,errõl mit tudtok? .s

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

HunnernesKonge
Mint "Barcás" (nem vagyok fan csak van egy kedvenc csapat Spanyolban is.. ) sok sikert kívánok nektek az idényben, jó lesz ez a csapat!

Hunner gone offline...
hunbasser
a p*csa 😄 mostmár nekünk sincs szégyenkeznivalónk igazolásokkal kapcsolatban 😊

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Ezazzz... 😊

hunbasser
brutálerõsek lennénk már akkor 😊 csak nehogy a sok új játékos a csapategység rovására menjen

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Juhéééééééé!Ha Chelsea honlapjáról van a hír akkor biztos igaz!!!😊

23:13 - HIVATALOS: ROBBEN A REAL MADRID JÁTÉKOSA!!! Elõször az angol klub hivatalos klubja számolt be a megállapodásról, így a madridi komüniké már csak formaság lesz.
Rockynhooo
Chelsea Football Club and Real Madrid have reached an agreement for the transfer of Arjen Robben subject to the player agreeing personal terms and passing a medical.

forrás: chelseafc.com

Vagyis már szinte biztos a transzfer...

ezt a kommentet az átigazolások topikbol másoltam! istenem add h igaz legyen !

csiter 😄DD

REAL MADRID

SLICK
Lehet pont hétvégére tartalékolt <#idiota><#vigyor3>

7végére tartalékolt 😛

REAL MADRID

hunbasser
legyen igazad! 😊

Canna mellesleg elég pocsék volt 😄 csak hétvégén ne játszon így,mert akkor pofon lesz

ReaL MaDRid x siempre

REALista
De szép lenne...remélem nem kacsa...😄

HunnernesKonge
Inkább legyen idén csapatépítés, és utána 5 bajnoki cím + 2 BL trófea, mint idén 1 bajnoki cím és utána 2-3 évig semmi. 😄
Rockynhooo
szegény Canna xD!

elvileg megállapodtunk a chelsea vel

REAL MADRID

HunnernesKonge
Akárki akármit mond, Heinze szerintem a RM elõnyére fog válni. Jó játékos õ, kiemelném a fejjátékát. Rengeteg gól szezett a ManU-nak anno rögzített helyzeteknél való felfutással, valamint jól szerel, és jó labdákat is oszt, legalábbis Manchesterben így játszott az elmúlt években. Nem az a sztárfocista, nincs túl sok allûrje, de teszi a dolgát becsülettel...
Sok sikert neki, nálatok 😉
REALista
Ez a Gera féle labdaszerzés arra emlékeztetett mikor Higuaín szerezte meg a labdát az Espanyol ellen 3:3-nál...😄DD

andaxxin
ez valami brutális.Amit a Gera megint csinált.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Balyy
Bazze beszarok! Vezetünk 3:1re! Éppen akkor akartam inni üditõt és leöntöttem magam! lol<#idiota>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

cannavaro 😛

REAL MADRID

Balyy
Hát ez biztos! Gondolj bele a perez korszak idején kiket igazoltunk! Zidane, beckham, ronaldo, figo a nagy riválistól! Most meg egy nagy nevet nem tudunk igazolni! Most itt nem arra célzok h mindenképp kellene hanem h nem tudnak tárgyalni!

LasDen
én is olvastam.....ha azok télleg igazak, akkor Pedja télleg egy paraszt......

Prince23
Csak álmodozik szegényke, íme Robben nyilatkozata a Realotokról:
"Amióta tárgyaltunk a Madriddal, megnéztem a meccseiket, és meg kell hogy mondjam, nem igazán tetszett amit láttam. A felkészülési meccseken is rosszul játszottak. Azt hittem, hogy a Szuperkupán jók lesznek, de olyan lélektelenül játszottak, hogy az rettenetes." - kezdte Robbo.

Kulcsszó: LÉLEKTELENÜL
Nem igaz, h miért vásárol annyit a Madrid. Most amije, akije van kovácsolódjanak össze. Ez van, ezek szerint Schuster rossz edzéseket tart?!

Bocs, h beleszólók ide, de ez már nagyon ciki egy ilyen "lélektelen" csapattól, és egyben idegesítõ is. Pedig nem vagyok RM-os.

Balyy
Tuti beférne fõleg ha megnézzük h kik játszottak a felkészülés alatt! Na persze ez teljesen nem mérvadó de hát akkor is!
Azért nem semmi ez a capello nyilatkozat! Kiváncsi leszek a 2. felére!

hunbasser
ha rendesen rotálni fog(márpedig ennyi jó játékost muszáj lesz,hogy senki ne vinnyogjon),akkor itt összeszokottság nemigen lesz.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
21:48 - Az El Mundo Deportivo szerint Mijatovic saját elgondolásai miatt tárgyal Milito ügyében, mert Schuster egyértelmûen támadó középpályást kért, megnevezve Robbent.

kinézem abból a farokból....

Prince23
Dehogy vész el... Gerától jobb volt a mai meccsre értelmezve, sokkal.

pfff... szal igaz a hír Heinze felöl. Vettetek egy "öngölcsapdát" 😄D Õszinte részvétem.
Egyébként nagyon úgy tûnik a sok vásárlásotok alapján, h valaki/valami nagy bajban van Madridban...

hunbasser
nem marad,nyugi 😊 padra jöhetne hozzánk is 😄DDDDdddddddd jobb,mint Balboa -.-

egyébként szvsz nincs értelme már több embert igazolni,max töltelékembereket,itt ilyen fiatal tehetségekre gondolok,de azt hiszem a Castillából is most jött fel 4 játékos véglegesen,szóval...

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Ez a Dzsudzsák kurva jó pléja! Nem csak a mostani meccs alapján! De ha mo-n marad tuti elveszik a tehetsége!

REALista
Cannavarot jól felidegesítette Dzsudzsák...😄