Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BUDA > miskolc.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Casillas
Ramos , Metzelder , CAnnavaro , Drenthe
Robben , Diarra , Sneijder , Robinho
Saviola, Van Nistelrooy
ez nekem de tecceni fog 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Na mostmár hivatalos...😞((
Heinzét nem tartom jó igazolásnak, akkor lett volna érteleme megvenni, amikor a MU tette. asszem ezzel Marcelo megy a lecsóba valszeg. Cicinho helyett inkább Salgadot kéne eladni a fenébe, sohasem volt klasszis játékos, ennyi idõsen meg már egy kejfeljancsi is háromszor körbefutja. Drenthével mi lesz? Heinze bal és középhátvéd, utóbbi nem kell. most akkor Heinze lesz a balhátvéd, Robben a balszélsõ, Drenthe meg õõõ.. padozni fog? azért ez vicces, reggel még nem volt balszélünk, most már túl sokan vannak oda, és ha így haladunk, és Cicinho lelép, akkor meg elfogy a jobb oldal.
Robbentõl is kicsit tartok, sérülékeny, és baromi önzõ.
REAL MADRID
REAL MADRID
targyalasok folynak azert ...
REAL MADRID
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
De ez még nem hivatalos...
viszont azt hallottam h közbe cicinhot eladtuk a romanak,errõl mit tudtok? .s
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Hunner gone offline...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
forrás: chelseafc.com
Vagyis már szinte biztos a transzfer...
ezt a kommentet az átigazolások topikbol másoltam! istenem add h igaz legyen !
REAL MADRID
REAL MADRID
Canna mellesleg elég pocsék volt 😄 csak hétvégén ne játszon így,mert akkor pofon lesz
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
Sok sikert neki, nálatok 😉
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
REAL MADRID
"Amióta tárgyaltunk a Madriddal, megnéztem a meccseiket, és meg kell hogy mondjam, nem igazán tetszett amit láttam. A felkészülési meccseken is rosszul játszottak. Azt hittem, hogy a Szuperkupán jók lesznek, de olyan lélektelenül játszottak, hogy az rettenetes." - kezdte Robbo.
Kulcsszó: LÉLEKTELENÜL
Nem igaz, h miért vásárol annyit a Madrid. Most amije, akije van kovácsolódjanak össze. Ez van, ezek szerint Schuster rossz edzéseket tart?!
Bocs, h beleszólók ide, de ez már nagyon ciki egy ilyen "lélektelen" csapattól, és egyben idegesítõ is. Pedig nem vagyok RM-os.
Azért nem semmi ez a capello nyilatkozat! Kiváncsi leszek a 2. felére!
ReaL MaDRid x siempre
kinézem abból a farokból....
pfff... szal igaz a hír Heinze felöl. Vettetek egy "öngölcsapdát" 😄D Õszinte részvétem.
Egyébként nagyon úgy tûnik a sok vásárlásotok alapján, h valaki/valami nagy bajban van Madridban...
egyébként szvsz nincs értelme már több embert igazolni,max töltelékembereket,itt ilyen fiatal tehetségekre gondolok,de azt hiszem a Castillából is most jött fel 4 játékos véglegesen,szóval...
ReaL MaDRid x siempre