Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
zsír , mind2en már vigyorogtak Madrid mezben 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zaki
Nyomjad nyugodtan... 😊

linkeljek pár képet a bemutatásról, vagy valaki fog berakni nagyfelbontásúakat?
Menyus489
Elmegyek 5 napra gólyatáborba, oszt megint zajlanak az események 😄
A Sevilla elleni meccset sajnálom, totál lemaradtam róla, így nem is tudok véleményt mondani róla.
Robben ügye végre lezárult. Én személy szerint örülök neki, mint szélsõ kellett a csapatnak, Heinze-t én se értem miért kellett, vannak jó védõink, de mindesetre üdvözöljük köreinkben mindkettejüket!!! Mostmár tényleg csak idõ kell az összeszokásra, csak látszódjon a motiváció és az akarás, mint pl a tegnapi Magyar-Olaszon 😄 Ha összeérik ez a csapat, akkor lesz ne mulass, csak tényleg türelem kell hozzá szerintem.

off-ui.: Találkoztam egy madridos ruhában lévõ (feltételezhetõen madridista😄) gólyatárssal a táborban, aki az egyik szobatársunk ismerõse volt, nem valamelyikõtök volt innen a topicból? 😄

Bátor fiú...

hunbasser
oké,de az inter topik akkor is erre van

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
azt csak a chelsea mondta.....madridistán írta egy gyerek hogy lesérült az orvosiban 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
tudtommal sérült,azért nem volt a chelsea keretében eddig,szóval baja biztos van...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem éppen ;]

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

robotnyk
elviekben azért nem zárhatod ki, amennyit sérült volt, bizonyára nincs tip-top állapotban.
sztem meg szivatnak 😄
Ez csak formaság, Militot sem bemutatás elõtt meszelték el... Elõtte kikérnek minden kartont az biztos 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
16:10 - Robben elvileg már több óórája az orvosi szobában van, és már megindultak a fantáziálgatások. A két új szerzemény bemutatása 17:00-kor kezdõdik.

Hmm....biztos sérült....ennyi huza vona után nem jön mer nem ment át..... 😄 mekkora lol lenne.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mert onnan kapta a legtöbb fizuajánlatot

BUDA > miskolc.

shalalala
.............RvN.............
.......Robinho...Raúl........
Robben.....Diarra....Sneijder
Drenthe.Heinze..Metz...Ramos.
..........Casillas...........

AZ ÉN REALOM...<#bee1>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

hunbasser
és akkor felállsz a Play Station elõl,nem igaz? 😛

ReaL MaDRid x siempre

pedig kurva egyszerû
Inter a legjobb csapat

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Prince23
Chivu piaci ára 15 és 20 millió között forog. Csak azt nem értem miért ment az Interbe😛PPPPP

Sztem azért nem lehetetlen

Ugyanmár, a Roma tudhatta, hogy 10 millánál többet kaphat Chivuért, akkor hogy intézi? Hipnotizálja õket? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Balyy
Ott a lényeg h "Baldini elintézte". Sztem azért nem lehetetlen és valószínüleg capello nem hazudik bár ezt nem tudhatjuk.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Capello kitálal: "Leigazolhattuk volna májusban 6 millióért Chivut, Baldini elintézte, de azt mondták, olasz bajnokságból nem kell játékos. Megvehettük volna Patot 2 millióért, Baldini elintézte, de azt mondták, túl fiatal. Ezzel szemben a Kakára soha sem volt reális esély."

Azért ezt nem hiszem, 6 meg 2 millióért tuti nem, az lehetetlen

Rockynhooo
jaja!

nem is tudom mikor volt ennyire erõs csapatunk papíron!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
jaj de örülök Robbennek!most már "csak" annyi kéne,hogy idõt adjanak Schusti-nak,hogy egy igazán jó csapatot kovácsoljon a srácokból!

van egy világklasszis kapusunk,vannak jó védõink(papíron 😊,vannak igazán okos játékosaink,vannak jó csapatjátékosaink,vannak jó irányítóink,vannak jó szélsõink,vannak jó csatárjaink,van jópár igazán nagy lövõnk,van,van,minden van!csak türelem kéne a vezetõség részérõl!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Dani Alves nem megy sehová, õ sevillás. Láttátok, h kamuztak a Che iránt. Most meg a Madrid is.

Drenthét becsüljétek meg, mert van a fiúban tehetség fullosan. Ha eladatja Schuster, akkor nem normális. Még kell csiszolgatni rajta.
Hm, örülök, h a Rómába jött Cicinho. Ennek nagyon örülök.
Akkor most ez igaz, h Robben Madridista??? (ha igen, a fenébe akkor, bár kicsit önzõ, de jó labdatartó volt a kékeknél)

és visszahozták Balboa-t,Soldado-t és Adrian-t (Bocs h kihagytam volna vkit de már télleg nehéz követni <#wow1>)

miilann
dudek,drenthe,metzelder,pepe,heinze,robben,sneijder,saviola

asszem ennyi,ha vkit kihagytam bocs

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Most akkor összesen hány játékost igazolt a Madrid?Mer alig tudom már követni <#bee1>

nekem meg logó is kéne 😄, csak lusta vagyok 😊

Le is veszem addig 😄

zaki
Mikor lesz új bannerünk? <#vigyor5>

zaki
Akkor tényleg tuti... 😄

robotnyk
realmadrid.comon már bejelentették hivatalosan, ezt csak akkor szokták, ha már minden le van zsírozva. elvileg már bemutatásra is van idõpont, ma este 6, és fél7.
zaki
Jó, cask azért, mert goal.com szerint mégsem igazoltuk még le Henizét, Robbennel még meg kell egyezni, stb...
Akkor a bal oldal (is) fasza lesz... 😄

hunbasser
így van 😊

több ember érkezését mostmár én sem látom helyénvalónak

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
jó reggelt 😄
zaki
Most akkor leigazoltuk Heinzét, meg Robbent is? :o

RaulwakY
😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

robotnyk
ja, és 15 büntetõpont után kikötnék az internetet 😄
jogosítvány kéne nethasználathoz is 😊

robotnyk
túl olcsó az internet ^^
mi van itt? Megint törlés?

Miért érez mindenki késztetést Real hír hallatán bejönni ide észt osztani?

robotnyk
a törl gomb lesújt. (a válaszokra is, sry)
hunbasser
goal.com-ról

23/08/2007 J. Belletti Barcelona Chelsea Confirmed Full Ownership

ReaL MaDRid x siempre

Pacc lacc(BACA) mit tudsz arról hogy belletti a chelseahoz igazol??
ez komcsi??
Volt olyan benyomása, hogy Calderónnak és Mijatovicnak kellemetlenséget okozna, amennyiben a Madrid nyerne?
- Hát jó, nem voltak annyira elégedettek, mint a többiek. Calderón soha nem beszélgetett a játékosokkal. Az utolsó párbeszéd közte és a játékosok között akkor volt, amikor megkértek arra, hogy menjünk a valdebebasi pálya közepére, hogy a Marca címlapfotója elkészüljön. Soha nem beszélt a csapattal.

Mondjuk Calderón zaragozai ünnepléses ámokfutása nem erre utal sztem, azt nehéz megjátszani... Az hogy nem beszélget, az meg tahóság

jó sok új hír

Gyanítom, Robinho lesz jobbszélen, néha Higuain (persze nem igazi szélsõjáték lesz)

eZo
Igen Higuain még sérült, sajnos... jobb szélre õt tenném, sokan nem szeretik,de a baj csak az, hogy mindenki csatárként nézi a teljesítményét,pedig szélsõ támadó játékosként kellene..szerintem nagyon jó és hasznos tagja lehetne az új csapatnak is...jó elõkészítõ,technikás,gyors, és sokat dolgozik a pályán!
Robinho meg játszhatna RVN mellett-mögött 😊

Casillas
Ramos-Cannavaro(Pepe)-Metzelder-Heinze
Higuain-Sneijder-Diarra-Drenthe(Robben)
Robinho(Saviola)-RVN

Robben leigazolásával, és árával nem értek egyet sajnos... 36 milliót nem ér, akkor már Reyest kellett volna 12ért megtartani, õ is van olyan jó és hasonlóan sérülékeny mind 2 !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Most, hogy megvettük Robbent, le is lehet szállni a csatártémáról kedves Mijatovic, ugyanis van egy bizonyos Robinho nevû fiatalember, aki szerintem örülne, ha RvN mellett játszana. Kezdõm:

Casillas-Marcelo/Heinze,Pepe,Cannavaro,Ramos-Diarra-Drenthe,Sneijder,Robben-Robinho,RvN
LasDen
Adriano vs Milito.......inkább MIlito akkor már......de leginkább egyik se.....

förgi nyomja erõteljesen fm-et igazolásokból vélve .|
adrianot 3. éve hozzák hírbe, immár. saviolat bepróbálnám azért rvn mögött. raul meg menjen haza.

BUDA > miskolc.

franc0
..és a Real Madrid viheti Alvest ha akarja. de sztem esélytelen, már 40m az ár.
ellenben olaszban megint Adriano-ról cikkeznek. jobb vétel mint Milito sztem

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
abrapapa efemezget :c

rajtuk kívül amúgy mindenki jól járt 😄
5,5m volt az ár, 31 évesen 3éves szerzõdést kapott..

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014