Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 éven át ment a duma,hogy a madrid egy fos,mert csak szupersztárokat vesznek,pontosabban csak az aktuális aranylabdást és nincs igazi játék,nincs igazi csapat,stb
most meg ott szidják õket megint,mondván egy Heinze,egy Robben(!!!),egy Sneijder(!!!!),stb. nem Madrid-szintû játékos,hát eszem megáll D:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha viszont Madridban volt három jó és egy rossz meccsem, a padon találtam magam.
Azért ez nem igaz sztem, neki tavasszal sztem nem volt egymás után három jó meccse, inkább fordítvaa azt kell mondjam. Torres, Diarra, Helguerának is voltak szar meccsei néha, mégis játszottak
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Leo Franco, Abbiati, Seitaridis, Antonio Lopez, Mariano Pernia, Fabiano Eller, Ze Castro, Perea, Ibanez,Juan Valera, Luccin, Raul Garcia, Maxi, Jurado, Maniche, Cleber, Simao, Cuevas, Reyes, Forlan, Luis Garcia, Agüero, Silva, Braulio és Mista.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Casillas
Ramos,Pepe,Metzelder,Marcelo
Robinho,Diarra,Sneijder,Drenthe
Saviola,RvN
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
13:50 - A Real Madrid 20 fõs kerete: Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Salgado, Pepe, Cannavaro, Metzelder, Marcelo, Diarra, De la Red, Guti, Sneijder, Drenthe, Gago, Baptista, Robinho, Raúl, Saviola, Soldado és Van Nistelrooy.
még mindíg nem tudom elhinni 😮
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Robben azt nyilatkozta h kész a játékra, és már a hétvégi derbin pályára lépne! bár sztem hétvégén még nem fog!
Ha nem játszik, akkor ugyanugy marad a meccshiány vagy én vagyok a hülye :/
14:45 - Robben meccshiány miatt csak jövöre fog játszani, hisz csak akkor lesznek felkészülési meccsek (marca)
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
11:00 - Robben meccshiány miatt nem fog szerepelni a derbin, Heinze talán a padra leül. A balbekk valószínûleg Drenthe lehet. (marca)
-Itt azt gondolják, hogy törékeny játékos vagy, hiszen elég gyakran megsérülsz.
- Be fogom bizonyítani, hogy ez nincs így. A legkeményebb dolog egy futballista számára, amikor megsérül, de sokszor ezt nem lehet elkerülni. Életem egy új szakasza kezdõik most, és bízom abban, hogy jól fognak menni a dolgok.
Nem is nagyon jutottam Madridista hírekhez, csak telefonon keresztül, és egy olyan fél percig mikor kaptam a hírt azt hittem mi nyertünk 5-3-ra, aztán szépen kijavította magát, hát akkor kicsit mérges lettem 😄 Szerencsére a magyar-olaszra pont hazaértem 😄 Még sosem örültem neki ennyire hogy Cannavaro milyen rosszul játszott :d és szerintem nem is fogok máskor örülni neki :/
Bátor fiú...
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
MEG xD
na ebben nem vagyok vele egy véleményem 😄
ReaL MaDRid x siempre
-Magukkal, újságírókkal megint együtt?! Újra harcolni az egész médiával?! Na neeeeemm kérem, nem, nem!! Egyébként is Luis nagyon jó edzõ.
😄DDD
Tényleg a spanyolok az idióták akkor...
-De mi az antifutball? Az én csapataim mindig sok csatárral játszottak, és sok gólt lõttek... Csak egy ligát nyertem úgy, hogy csapatom kevés gólt szerzett. Az a baj, hogy ti úgy adtok címeket az embernek, hogy nem is értetek a futballhoz. A Milánnal máig tartom az 57 meccses veretlenségi rekordot, ami már majdnem két idényt foglal magába... Ez az "antifutball" jelzõ egy olyan dolog, amit elõszeretettel használnak azok a "filozófusok", akik csak írnak és beszélnek...
-Igen, de a Bernabéu közönségének sem tetszett a két védekezõ középpályás játék Emersonnal és Diarrával.
-Emerson egy nagyszerû játékos. Itt voltak problémái a közönséggel, és nem érezte jól magát, ezért is ment a Milánba, ahol úgy tûnik nem hülyék dolgoznak. A két védekezõ középpályás játék mûködik, ha van két nagyon gyors szélsõd és szélsõhátvédet. Lehet rombuszban játszani, két középpályással, mások 3-al, 4-el játszanak... De ezek a számok, felállások becsaphatnak mindenkit, mert van, aki valójában egy csatárral játszik elöl, kilenc emberrel pedig védekezik.
Ezaz csak keményen 😊. Amúgymeg igaza van
Én csak válaszoltam......
Egyébként miért ment oda, vki tud vmi hírt róla? ja és kinek a vezetõsége idején, tán Capello idején?
Yo, Bitch!