Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
láttátok a zuhanyhíradót?ezek hülyék ott 😮

4 éven át ment a duma,hogy a madrid egy fos,mert csak szupersztárokat vesznek,pontosabban csak az aktuális aranylabdást és nincs igazi játék,nincs igazi csapat,stb

most meg ott szidják õket megint,mondván egy Heinze,egy Robben(!!!),egy Sneijder(!!!!),stb. nem Madrid-szintû játékos,hát eszem megáll D:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Cicinho:

ha viszont Madridban volt három jó és egy rossz meccsem, a padon találtam magam.

Azért ez nem igaz sztem, neki tavasszal sztem nem volt egymás után három jó meccse, inkább fordítvaa azt kell mondjam. Torres, Diarra, Helguerának is voltak szar meccsei néha, mégis játszottak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Marcelot kezdetném, mert jövõ héten úgyis Heinze játszik...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
gyenge <#gonosz1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

eZo
Kiváncsi leszek a holnapi meccsre, mondjuk egy városi derbi kezdésnek nem is rossz 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Az Atletico Madrid kerete:
Leo Franco, Abbiati, Seitaridis, Antonio Lopez, Mariano Pernia, Fabiano Eller, Ze Castro, Perea, Ibanez,Juan Valera, Luccin, Raul Garcia, Maxi, Jurado, Maniche, Cleber, Simao, Cuevas, Reyes, Forlan, Luis Garcia, Agüero, Silva, Braulio és Mista.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
olvastam én is....hát Canna jobb ha nem játszik, ha csak azt hozná amit szerdán....Raúl padozását meg senki nem meri meghúzni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
MAdridista azt írja , hogy MArcelo padozik , Drenthe balbekk , Canna sérült, Raul meg ék lesz Nistelrooyal ha õ játszik!

LasDen
ebbõl a 20-ból én ezt küldeném fel
Casillas
Ramos,Pepe,Metzelder,Marcelo
Robinho,Diarra,Sneijder,Drenthe
Saviola,RvN

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo

13:50 - A Real Madrid 20 fõs kerete: Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Salgado, Pepe, Cannavaro, Metzelder, Marcelo, Diarra, De la Red, Guti, Sneijder, Drenthe, Gago, Baptista, Robinho, Raúl, Saviola, Soldado és Van Nistelrooy.

Timbo
wáá robben & Sneijder minjá beszarok XD

még mindíg nem tudom elhinni 😮

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Rockynhooo
hmmm yo baromságot ír a MArca 😄

Robben azt nyilatkozta h kész a játékra, és már a hétvégi derbin pályára lépne! bár sztem hétvégén még nem fog!

11:00 - Robben meccshiány miatt nem fog szerepelni a derbin, Heinze talán a padra leül. A balbekk valószínûleg Drenthe lehet. (marca)

Ha nem játszik, akkor ugyanugy marad a meccshiány vagy én vagyok a hülye :/

14:45 - Robben meccshiány miatt csak jövöre fog játszani, hisz csak akkor lesznek felkészülési meccsek (marca)

LasCar16
volt ám 1 hét alatt játékosmozgás😮OO

#acm

Winz
Végre megvettétek a "nemadomalabdát mert önzõ g*ci vagyok Robbent" <#nevetes1>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

hunbasser
remélem,hogy Marcelo csak kölcsönbe megy

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
11:43 - A Real Madrid Marcelo és Baptista számára keresi az ideális csapatot. Marcelo esetében a befutó a Valladolid lehet.

11:00 - Robben meccshiány miatt nem fog szerepelni a derbin, Heinze talán a padra leül. A balbekk valószínûleg Drenthe lehet. (marca)

Rockynhooo
Arjen szerint megoldható xD

-Itt azt gondolják, hogy törékeny játékos vagy, hiszen elég gyakran megsérülsz.
- Be fogom bizonyítani, hogy ez nincs így. A legkeményebb dolog egy futballista számára, amikor megsérül, de sokszor ezt nem lehet elkerülni. Életem egy új szakasza kezdõik most, és bízom abban, hogy jól fognak menni a dolgok.

Menyus489
Tatán voltam a BME-VIK gólyatáborában, ami nem mondom lefárasztott kicsit nagyon 😄
Nem is nagyon jutottam Madridista hírekhez, csak telefonon keresztül, és egy olyan fél percig mikor kaptam a hírt azt hittem mi nyertünk 5-3-ra, aztán szépen kijavította magát, hát akkor kicsit mérges lettem 😄 Szerencsére a magyar-olaszra pont hazaértem 😄 Még sosem örültem neki ennyire hogy Cannavaro milyen rosszul játszott :d és szerintem nem is fogok máskor örülni neki :/

Bátor fiú...

erre jött 😄😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hát ha nem rugdosod végre 😄D

RaulwakY
XD

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
"Szia Gyuri vagyok! Figyeljé má ide,megoldható,hogy Robben NE sérüljöööön le?😄😄"

MEG xD

RaulwakY
XD

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Oncsi
Hol voltál?😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Balyy
hát én se de hát még se mondhatja h nem jó!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hunbasser
"Egyébként is Luis nagyon jó edzõ. "

na ebben nem vagyok vele egy véleményem 😄

ReaL MaDRid x siempre

Szeretne a spanyol válogatott edzõje lenni?
-Magukkal, újságírókkal megint együtt?! Újra harcolni az egész médiával?! Na neeeeemm kérem, nem, nem!! Egyébként is Luis nagyon jó edzõ.

😄DDD
Tényleg a spanyolok az idióták akkor...

-Viszont magára aggatták egy olyan edzõ képét, aki "antifutballt" játszat...
-De mi az antifutball? Az én csapataim mindig sok csatárral játszottak, és sok gólt lõttek... Csak egy ligát nyertem úgy, hogy csapatom kevés gólt szerzett. Az a baj, hogy ti úgy adtok címeket az embernek, hogy nem is értetek a futballhoz. A Milánnal máig tartom az 57 meccses veretlenségi rekordot, ami már majdnem két idényt foglal magába... Ez az "antifutball" jelzõ egy olyan dolog, amit elõszeretettel használnak azok a "filozófusok", akik csak írnak és beszélnek...

-Igen, de a Bernabéu közönségének sem tetszett a két védekezõ középpályás játék Emersonnal és Diarrával.
-Emerson egy nagyszerû játékos. Itt voltak problémái a közönséggel, és nem érezte jól magát, ezért is ment a Milánba, ahol úgy tûnik nem hülyék dolgoznak. A két védekezõ középpályás játék mûködik, ha van két nagyon gyors szélsõd és szélsõhátvédet. Lehet rombuszban játszani, két középpályással, mások 3-al, 4-el játszanak... De ezek a számok, felállások becsaphatnak mindenkit, mert van, aki valójában egy csatárral játszik elöl, kilenc emberrel pedig védekezik.

Ezaz csak keményen 😊. Amúgymeg igaza van

Rockynhooo
36 eurooopi!

robben mennyi volt,

Rockynhooo
elment levezetni ennyi! veterán õ már...!

LasDen
nem húztál fel....nyugodt ember vagyok én 😄
Én csak válaszoltam......

Prince23
Jó van má, felhuztalak? XD Semmi olyat nem írtam, amin kéne.

LasDen
nehogy má számon kérd rajta, hogyhogy merészelt a török ligába igazolni....jóhogy nem várod el, hogy megkérdezzen elõtte hogy mi lenne a legjobb......valószínû õ jobban tudja mit akar.....

Prince23
Vajon minek wazz? Nem értem, inkább választja a törököket?! Minthogy maradat volna a fényûzõ spanyol ligában... vagy inkább ment volna egy angol klubba, nem így el rejtve a világ elõl. Bujdosik vagy mi.

LasDen
nehéz lett volna nem észre venni hogy elment...azért ment oda, mert õk ajánlottak neki szerzõdést és elfogadta....Capellonak ehhez semmi köze...egyszerûen nem akart hosszabbítani.....

Prince23
Azt biztos tudjátok, h Roberto Carlos a török Fenerbahce-hoz igazolt?!
Egyébként miért ment oda, vki tud vmi hírt róla? ja és kinek a vezetõsége idején, tán Capello idején?

Prince23
A S1-en épp a Realról beszélnek.
Miért üztétek el Ronaldót?! (Ez csak költõi kérdés😄D)

SLICK
Ti sem panaszkodhattok, egy Henryvel és egy Abidallal 😊

dienesoft
Szerintem Drenthe felesleges volt (viccel és irigykedik) 😊)

zaki
😄

ForzaInter
Heinze sztem feleslges... sztem nemjó hátvéd... Pepe szintén felesleges igazolsá 30 millio vicc 15 öt ér max, Metzelder,Drenthe,Senjder,Robben õk jó igazolások velük nagyon jól jártok... csak Robben nehogy lesérüljön legyen...

Yo, Bitch!

mint 2 szuperhõs...

robotnyk
csak ki kéne tömni...
zaki
Omg, Calderon vigyori feje... :d

zaki
ÁÁÁÁÁ, na ez igen... 😊

Már csak tényleg össze kell szoknia a csapatnak, és megnyerünk mindent... <#vigyor1>