Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
vazze nem lesz real meccs a sportklubon...pedig neztem volna

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

REALista
FT Fenerbahce-Sivasspor 1:0

30' Roberto Carlos <#taps>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
ehh,ennyit Canna sérülésérõl...
persze jobb,mintha fordítva lenne.remélem jobb teljesítményt nyújt,mint szerdán

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Drenthe; Diarra, Guti; Sneijder, Robinho; Raúl és Van Nistelrooy. Meglepetés tehát nincs!

Az Atlético Madrid hivatalos kezdõcsapata: Leo Franco, Seitaridis, Perea, Pablo, Pernía; Raúl García, Maniche; Maxi, Simao; Forlán, Agüero.

ProGabe
nem vagy egyedül!ezért nem szeretem ha szombaton van a meccs 😞

azt ugye tudjátok hogy Canna sérült?most talán eljött Metzelder ideje

Torres pedig azért nincs a bõ keretben,mert õ is sérült

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csm
és talán épp ez az oka annak is hogy Raúl formája enyhén szólva gyenge magához képest.

BMW 325 iX Rallye Car :)

basszus este nem tudok meccset nézni, dolgom lesz...

Csak nyerjünk az a lényeg

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tojjuk már le, egyik sincs itt, sajtó leszállhatna már errõl

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
12:10 - Ronaldo: "Capello néha azt mondta, hogy én vagyok a legjobb játékos, akivel valaha dolgozott, máskor pedig azt, hogy nem vagyok elég jó és kitartó."

Na ez aztán a hír...😄DD

LasDen
ez még nem végleges...csak az elsõ forduló elõtt le kellett adni egyet...31-ig még változhat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Akkor Marcelo tuti marad nem?

LasDen
de ha nagyon zavarja õket az a 40 milla, akkor nyugodtan küldhetik hozzám....én majd megpróbálok megbírkózni vele.. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
én erre reagáltam csak nem raktam be...

10:30 - A Real Madrid vezetõsége a következõ 24 játékost nevezte a bajnoki keretbe: Casillas, Dudek, Codina, Salgado, Ramos, Metzelder, Cannavaro, Pepe, Heinze, Marcelo, Diarra, Granero, Gago, Guti, Sneijder, Drenthe, Baptista, Robben, Higuaín, Raúl, Saviola, Robinho, Soldado, Nistelrooy. Nagy hiányzó Balboa, De la Red és Torres, az õ sorsuk kérdéses. Egyre valószínûbb, hogy a 25. hely Alvesnek van fenntartva.

Rockynhooo
így van! az a 40en milka meg mehet a téli idõszakra, esetleg ha majd kéne még vmi kiegészítõ ember, vagy esetleg jövõ nyárra...! sztem yo lesz így eza védelem, Ramos bevédi a jobb oldalt 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Remélem nem azért gondolják úgy, hogy nem Ramos kell jobb oldalra, csak mert most egy-két meccsen nem volt formában. Tavaly baromi jól tolta a szélen, nem kéne még elbarmolni, középre úgyis van elég védõ (Metz, Canna, Pepe, ha meg két védõ is lesérül, be tud menni középre, és akkor Torres jobbra)

hmm....érdekes, hogy Torres kimaradt a dologból....

Csak azt sorolták fel, akiknél változott a mezszám, vagy még nem is volt hivatalos mezszáma.

(legalábbis ha #25591-re reagáltál 😄)

Rockynhooo
akkor nem értem mi szükség lenne rá ? ! Ramos hosszú évekig ellátja a jobb oldalt, és cseréje is van! szvsz nincs szükségünk már senkire

SLICK
igen ott játszik, de lehet van mikor más poszton is játszatják

Rockynhooo
Dani ALves egy Jobb oldali védõ?

LasDen
aha ez szép, de Granero nem Vkp....

Granero azért került be, mert lesz Afrika kupa januárban. el fog húzni Diarra, és a helyén Gago fog kezdeni,de neki már nem lenne helyettese. ezért van ott Granero,ha neadjisten megsérül az argentin,akkor õ száll be.
és hogy DaniAlves? kurvadrága, ezt már megszokhattuk,viszont ha jön, meg lesz oldva a jobboldal nagyon nagyon sokáig.
na meg elvileg a csapat is, de ilyen vezetõségnél ki tudja.
összevetve én örülnék neki nagyon

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

robotnyk
az elsõ mondat a kérdezõé.
LasDen
Nyugodjon meg mindenki. Itt van Heinze...
Amikor lehetõséget kapok...nyugodjunk meg,

Legalább az egoval nincsenek gondok 😄

LasDen
hmm....érdekes, hogy Torres kimaradt a dologból....és nagyon érdekes, hogy Granerot nevezte az elsõ csapatban (bár tehetségesnek tartom, de nem játszatta annyit, hogy erre utaljon).......remélem a 25. hely nem Alvesé lesz....inkább Torres....

Az új mezszámok: Pepe-3; Gago-8; Soldado-9; Robben-11; Codina-13; Drenthe-15; Heinze-16; Granero-18; Baptista-19; Metzelder-21; Sneijder-23; Saviola-24; Dudek-25.

Na a 11-est remélem ezúttal sûrûbben látjuk a pályán, nem lesz sérült 😊)

Sneijder meg Bex örököse 😊

Kkkkhhhm 😄

A Real Madrid utolsó ajánlata 36 millió euró Daniel Alvesért!!! - írja a Marca.

Rockynhooo
egnap, 18:45 - A Radio Marca szerint Alves lehet a Real Madrid következõ játékosa. Ezt megerõsítheti, hogy Calderón azt nyilatkozta egy médiumnak, hogy igaz sokat költöttek, de ha nagyon fontos, 40 milliót még fel tudnak szabadítani. Kérdés, hogy ez már csak az utolsó akció a sajtótól, vagy valóban igaz?

azt a 40 millát inkább táncojják el szezon végén ,ha nyerünk vmi címet <#gonosz1>

meg a kérdésem, hol van az megírva, hogy csak a körömpasszos játék a szép? Számomra az is gyönyörû pl., amikor az ellenfél csak a saját térfelén passzolgat, mert a védelemmel nem tud mit kezdeni. Nem látványos, de mint focirajongó szépnek találom a taktikát.

Tehát annyi minden van amit szeretni lehet, nem csak a rövidpasszos játékot... Ma már nem is lehet úgy mint régen

eZo
Egyébként maga a szó is vicces már..."real szintû játékos", na ilyen már nincs mivel már a madrid sem azon a szinten van...sõt a mai fociban egyetlen csapat sincs aki mindenki fölé emelkedik és kifejezettem a legmagasabb kvalitás kellene a csapatba jutáshoz !
Az utóbbi években, hihetetlen módon megerõsödtek a kis és közép csapatok, bárki kikaphat bárkitõl szinte !

BL sorozat az egyik legjobb példa, olyan mint címvédés szinte kizárt és pl. az esélyesnek mondott csapatok ( *tavaly: Inter,Mu,Chelsea ) simán elvérezhetnek egy lelkes, iparos közel sem olyan játékos állománnyal rendelkezõ csapattal szemben ( *Liverpool ).

Én mondjuk kicsit régebb óta vagyok real szimpatizáns mint, 1998, de ez a real már nem az a real, és egyik csapat sem olyan, sõt a mai fociban sztem már nem is lesz egy csapat sem olyan ! Hááát ez van, ezt kell szertni, vagy legalább elfogadni...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rockynhooo
igen igen! de ez annyira fura, nem tom elképzelni h másnak szurkoljak 😊 és nem tom megérteni h más h tud más csapatnak szurkolni xD

laza nyilatkozatok:
"Nincs felõle kétségem, hogy teljesen egyenrangú ellenfelei vagyunk a Real Madridnak. Magunkhoz kell ragadnunk a kezdeményezést, egy ilyen elõszezon után, mint ami mögöttünk van, nem lehet félnivalónk velük szemben.

"2-0-ra nyerünk és én szerzem majd az egyik találatot - ez a mondat már az Atlético frissen igazolt szélsõje, Jose Antonio Reyes szájából hangzott el, aki az elmúlt szezont éppen a Realnal töltötte kölcsönben, és óriási érdemei vannak abban, hogy a királyi gárda elsõ helyen végzett a legutóbbi spanyol bajnokságban.

hunbasser
nos,igen.ha már 99-2000 környékén is ezt a fajta játékstílust játszották volna,nem biztos,hogy most Real szurkoló lennék 😊 de mostmár el sem tudnám magam képzelni más csapat szurkolójaként.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
hát pl a 98 as csapat az még nagyon nagy volt! akkkor keztem el focit nézni ,,, lenyügözöttt az a játék amit mûveltek! ma már inkább a több szûrõs , védelemre épülõ foci a nyerõ!

hunbasser
de látod,itt már te is az új értelemben vett szép játékról beszélsz.

hol vannak már azok az idõk,amikor egy nagyobb csapat(vegyük pl a Realt,mert azért mégiscsak a Real topikban vagyunk 😛) végig az ellen kapuja elõtt táborozott,és rövidpasszos játékkal átjátszották a védelmet,háromszögezve cicáztak,etc.

ilyet még a Porto sem csinált.

viszont amit Hegyi Iván említett,abban lehet némi igazság is,például az összeszokottság.ez ki lett ölve a Realból.mondjuk az utóbbi 4 évben minden szezon végén.de én itt nem is a tavaszi/nyár eleji összeszokottságra gondolok...nem is kell sokat visszamenni,elég 5-6-7 évet:a középpályás már tudta,hogy RC érkezik bal oldalt,mint a gyorsvonat,így is volt,indította is.RC elrobogott a szélen,látta,hogy Raúl már arrafelé van.aztán elért a vonalig,fel sem nézett,küldte be erõbõl a labdát,és tudta,hogy érkezni fog Raúl a rövidre,és érkezett is,és be is vágta.de hasonló volt a Raúl-Moro páros is,már érezték egymás mozdulatát.na,ez az összeszokottság hiányzik.

ReaL MaDRid x siempre

csm
na azért az hogy 6-ot rúg valaki és 5öt kap az Puskás korában volt jellemzõ. a szép játék viszont pár évee még eredménnyel is párosult lásd😛orto-BL gyõzelem 2004

BMW 325 iX Rallye Car :)

Rockynhooo
hát igen változik a világ!

ProGabe
hát semelyik!
még a brazil válogatott is iparosmunkával nyerte a copa-t!arról meg inkább ne is beszéljünk hogy mit alkottak a vb-n...
tényleg arról van szó,hogy a "szép foci" kifejezés (már) csak egy legenda!most már más kell!régen tényleg arra apelláltak,hogy rúgnak 6-ot,miközben az ellenfél csak 4-et,5-öt.ma már ez nem megy

hunbasser
?

én azt írtam csak,hogy csupán szép focival nem lehet menni semmire sem,hiába játszik szépen a csapat,ha közben kap 3 kontragólt,tehát manapság már az eredmény a lényeg,és ezért nem lesz már sosem olyan a Real Madrid,mint régen,de mindig lesznek olyan emberek,akik sosem fogják ezt megérteni és elfogadni,tehát mindig jön az örökös szidás majd,hogy "régen nem ilyen volt a Real!"

a szép játék manapság új értelmet nyert,és sokan még a régi értelemben használják.meg lehet nézni,hogy melyik csapat ért el az utóbbi 2-3 évben szambafocival komoly eredményeket.

ReaL MaDRid x siempre

Komolyan foglakozok Labdarugással csak nem értek hozzá!!! 😄😄😄😄

Értem amit leirtál!

Tehát szép foci lesz de eredmény nem 😞 szar ügy!!! Capellot mi a faxnak kellett elküldeni??? A végén egy csapat voltunk és szépen is játszottunk !

hunbasser
az a bajom vele,hogy túlságosan asszisztál Tornyinak és Mészöly Kálmánnak,egy véleményen van velük,hatalmasat csalódtam abban a paliban.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
no,azért ki szeretném még emelni Hegyi Ivánt,õ azért már mégis csak 25 éve foglalkozik komolyan a labdarúgással - szakértõként.

tegnap azt mondta,hogy a Realból kiölték azokat a dolgokat,amitõl a Real Real volt.végülis igaza van,ez a Real már kicsit sem hasonlít a 10 évvel ezelõtti Realra,csak a címer,a stadion és a név nem változott.

bár azért gyorsan tegyük hozzá,õ szerintem a játékstílusra gondolt,de hát hol vannak már azok az idõk,amikor körömpasszos játékkal végig lehetett verni a mezõnyt,és toronymagasan nyertük úgy is a bajnokságot.

mára már eredménycentrikus lett a futball,mit sem ér a szép játék,ha nem nyersz,és ez bárki ellen így van.önmagában szép játékkal nem lehet bajnokságot nyerni,csak úgy,hogy mész mint a gép,és nyered a meccseket sorra,és emellé becsúszik egy-két látványos meccs.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DDDDDDddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Zombori sem mondd hülyeséget állt.

LasDen
sztem a Sport TV-ben egyedül Nyilasi szava ér vmit......

Eddig az volt a baj, hogy egy összevásárolt, nem csapatként funkcionáló gárda a Real, most meg az a baj, hogy olyan fiatalokat vesznek, akik Madridban lehetnek világsztárok, akik Madridban emelkedhetnek olyan szintre, mint anno Zidane, Figo és a többiek. Saját magukat hazudtolják meg ezek az emberek, akiket a közvélemény "szakértõknek" nevez.
Na mindegy részünkröl felhötlen bizalom. A mi csapatunk! Hala Madrid.

robotnyk
bizonyíték van rá, ha valaki sokáig úgy csinál a tvben, mintha értene a focihoz, elõbb vagy utóbb szövetségi kapitány lesz belõle.
Rockynhooo
uramatyám! még h Robben és Sneijder nem Madrid szintû <#wilting>

"De ez a Tornyi mit pofázik az a legnagyobb vicc... Egy senki, bukott, pénzsóvár edzõcske"

ahogy mondod!

Én is láttam hát ledöbbentem, ezek segget csinálnak saját szájukból!!! LOL

komolyan?

Tavaly is okoskodtak, és mi lett? Érdekes, errõl nem beszélnek, észrevehetnék magukat...
Befejezhetnék már igazán, várják ki, különben megint hoppon maradnak. Nem baj járjanak így megint 😄

De ez a Tornyi mit pofázik az a legnagyobb vicc... Egy senki, bukott, pénzsóvár edzõcske