Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
megkértem gabbert, hogy nézzen utána, de az ip, szolgáltató nem egyezik, szóval egyelõre nem gyanusítok senkit semmivel 😊
Rockynhooo
Regisztráció idõpontja: 2007. 08. 30.

<#idiota><#idiota>

byby Lampre <#hehe>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
ehhez ész kell komolyan 😄 De, ilyen nincs! Elõször ír Sneijder a topikba, egyáltalán "nem feltûnõ" :c

Rockynhooo
na neeee 😄

LasDen
csak nem? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
tippeljek, kinek az alregje "sneijder"?
LasDen
remélem egyik se jön.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

11:31 - Igazán komoly játékosmozgás idõ hiányában már nem várható, de a hírek szerint a Real Madridnak még Dani Alves szerzõdtetésére jó esélye van. Portugál lapértesülések szerint ugyanakkor Quaresma ügyében is mennek a tárgyalások, de érte már a Chelsea is bejelentkezett. Ami biztos: az elkövetkezendõ órákban az összes spanyolországi játékosmozgásról beszámolunk, kiemelt figyelmet szentelve a Real Madrid ügyeire.
LasDen
11:22 - Egyes portugál internetes értesülések szerint a Real Madrid és a Chelsea még Ricardo Quaresmáért is harcban áll.

a Castillaba mehet....

Predrag Mijatovic ma este fog tárgyalni Dani Alves ügyében, s a Marca szerint négy játékost is bevonhat a transzferbe Baptista, Marcelo és további két canterano személyében.

Ezzt ne, Marcelot fõleg.

Meg eszembe juttatta Puertat 😞, az õ posztja ugye

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

eZo
Mit lehet tudni a BL közvetitésekrõl ?
Viasat3, M1 ?

A hétvégi Villarreal - Real Madrid végre látható lesz a Sportkubbon ?
Tudtok valamit ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
háát, sztem talán az Olympiakos tûnik könnyebbnek, bár ki tudja.. Raul Bravo gondolom örült a párosításnak 😊
Lazio, és a Bremen is képes meglepetésre, ráadásul a Werder középpályás játékát szinte bármelyik "top" csapat megirigyelhetné !
Nem lesz sétagalopp az tuti, fõleg az idegenbeli olasz meccs !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Robinho14
a csapatok jelenlegi formáját nézve nem olyan nehéz csoport!

Rockynhooo
de várom már h a LAzio ellen játszunk 😊

LasDen
1. forduló: szeptember 18.
Real Madrid – Werder Bremen
Olympiakos – SS Lazio

2. forduló: október 3.
SS Lazio – Real Madrid
Werder Bremen – Olympiakos

3. forduló: október 24.
Werder Bremen – SS Lazio
Real Madrid – Olympiakos

4. forduló: november 6.
SS Lazio – Werder Bremen
Olympiakos – Real Madrid

5. forduló: november 28.
Werder Bremen – Real Madrid
SS Lazio – Olympiakos

6. forduló: december 11.
Real Madrid – SS Lazio
Olympiakos – Werder Bremen

egybõl a Werder ellen.....jó lesz 😄

totl
sport 1

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

I3andy
hol lesz a hamburg -honvéd? eurosport?

robotnyk
a többi véleménytõl eltérõen szerintem ez egy baromi nehéz csoport.
hunbasser
én örülök a csoportbeosztásnak,nem is nehéz,de nem is könnyû,pont jó 😊

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
tényleg nem lett egy nehéz csoport,persze nem kell egybõl továbbjutást kiáltani!
most megtudja majd a barca hogy milyen a lyon ellen játszani!
a MU,Roma párharc felettébb érdekes lesz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Olympiakosz nem kellett vna a végére , amúgy yo!

HunnernesKonge
Bajnokok Ligája C Csoport:
Real Madrid, Werder Bremen, S.S. Lazio, Olympiakosz
Tudom hogy tudjátok sokan, de elfér a topikban 😊
miilann
nah,nekem egy bejött 😊

amugy sztem eleg sovány csoport ugy érzem sima tovabbjutás,de nem kiabálok el semmit nehogy aztán 😮

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

banok
nem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ProGabe
egészen pontosan 18:00-kor,már egy hete beállítottam a telefont,nehogy elfelejtsem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ja 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Robinho14
2 francia lehet egy csop körben?

LasDen
az eurosport adja a sorsolást.....mert láttam, hogyha holnap lett volna adták volna.....

I3andy
Real Madrid
Werder Bremen
Steaua Bukarest
Fenerbahçe

kraawz
Real Madrid
Benfica
Cska Moscow
Rangers

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

le kéne már nyomni õket 😄

REALista
Neeeee csak a Lyont ne már nagyon unalmas lenne...😄
/Real,PSV,Celtic,Besiktas/

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Real
Lyon (<#ravasz1>)
Marseille
Fenerbahce

miilann
fudejo tippelgessünk 😊

real
porto
schalke
olympiak

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Robinho14
szerintem:
Real
Benfica
Stuttgart
Olympiakosz

LasDen
23:45 - Elsõ kalap: AC Milan, Barcelona, Liverpool, Inter, Arsenal, Real Madrid, Manchester United, Chelsea.

23:43 - Második kalap: Valencia, Lyon, FC Porto, Sevilla (?), PSV, AS Roma, Benfica, Werder Bréma.

23:42 - Harmadik kalap: Celtic, Schalke, Stuttgart, Steaua Bukarest, CSZKA Moszkva, Sporting Lisszabon, Lazio, Olympique Marseille.

23:41 - Negyedik kalap: Rangers, Shakthar Donyeck, Besiktas, Olympiakos, Dinamo Kijev, Fenerbahçe, Slavia Prága, Rosenborg.

Tippem:
Real
AS Roma
Stuttgart
Besiktas

LasDen
19:51 - A hírek szerint Dani Alves érkezésére reális esély van, a Sevilla játékosa ugyanis minden bizonnyal nem marad jelenlegi csapatánál - a jelek legalábbis erre utalnak. Ami biztos, hogy augusztus 31-én a madridista.hu-n online közvetítés formájában számolunk be a történtekrõl, beleértve valamennyi spanyolországi játékosmozgást és az összes friss hírt, mely a Real Madriddal kapcsolatos. Megéri tehát velünk tartani.

jajj ne má....ne jöjjön ide....menjen Újpestre v ahova akar....

Rockynhooo
tõlem mehetne!

Oncsi
Én nem engedném el !!! de 20 milla egy nem kezdõjátékosért..hááát !!! nem tom én sem !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
14:58 - A francia L'Equipe szerint a Lille érdeklõdik Julio Baptista iránt. A játékos árát a Real Madrid néhány hónapja 20 millió euróban szabta meg.

Menjen v ne? nem is tudom....

Oncsi
Milan bejelentkezett Cannavaroért !!! Real 7millió eurot kér érte .
elég vicces sztem:S

Rockynhooo
foggalmam nincs 😄
de valami elismerés...! de gondolom erre rájöttél xD

LasDen
mi is ez a cucc??

Rockynhooo

10:50 - Az 1. forduló után Raúl vezeti a Marca által nem régiben megalapított Di Stéfano-díjért folyó harcot. A sorrend: 1. Raúl (42.642 pont), 2. Sneijder (26.560 pont), 3. Ibagaza (25.178 pont).

ez maradhat is így végig 😊

az bezony 😄 hála istennek van bõven minõségi játékosunk
Oncsi
Ráadásul sztem minõségi is a kispad,nem csak úgy kispad😊

ilyenkor milyen jó, hogy hosszú a kispad, meg sem érezzük az eltiltást sztem

madridistán megtehetnék akkor már hogy nem rip-et hanem dep-et írnak .\

BUDA > miskolc.

Oncsi
Legalább Metzelder bizonyithat a Valenciát otthon 3-0-ra verõ Villareal ellen !!!

Rockynhooo
Durva h a foci mennyire összeköti az embereket , Puerta halála óta , folyamatosan mennek a commentek Feher Miki videoja alá Youtubeon , és a világ minden tájárol megemlékeznek rá , engem nagyon meglepett! <#worship>

nyugadjanak békében!