Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
a Sevillas meccsen tett dolga miatt!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
miért is? :o

Rockynhooo
Pepe egy meccsre eltiltva :\

ez úgysem érdekes ilyen hír mellett sajnos 😞 Maradjon akkor el

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

helyeslem a döntést

REAL MADRID

LasDen
19:35 - Hivatalos tájékoztatás: Antonio Puerta tragikus halála miatt elmarad a Trofeo Bernabéu.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
nagyon nem ilyen híreket akartam olvasni vele kapcsolatban... 😞
Nyugodjon Békében!

is-is ilyenkor.

Ez a baja lehet soha nem jön elõ, ha nem focizik. Ezért vannak a szûrõvizsgálatok

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
mellesleg, mikor lolvastam a hírt akarva-akaratlanul ez a jelenet ugrott be .....a kép többi részét inkább levágtam....

<#sir><#shakehead><#sir><#shakehead>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
ki tudja h 1eltalán a foci miatt volt e...
a lényeg h nyugodjon békében!

Prince23
Kösz az együttérzést, én viszont nem tudtam elkerülni<#shakehead> a s..s na... valszeg túlhajtották szegény ifjút... ezt felül kén vizsgálni a Spanyol Ligának!
pont kedvenc csapatommal történt ez a szörnyû dolog...

hunbasser
elhalasztották a meccset

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
most értem haza és a skysports RSS-én láttam elõször......hát ez tragédi.......nagyon sajnálom...Respect és R.I.P.

dienesoft
😞😞<#sir><#shakehead><#shakehead> Engem is a sírás kerülget...minden tiszteletem, borzalmas, 22 évesen így elhunyni...Nem hiszem el.Nyugodjon békében!Hétvégén tiszteletbõl a Sevillának fogok szurkolni,azt hiszem ennyit megérdemel, hogy a világ most Sevillával legyen. Még rosszabb lehet a csapattársaknak. Még egyszer:nyugodjon békében!

Csabesz6
ez borzalmas😞
komolyan a sírás kerülgetett pár perce, mikor megláttam madridistán
maximális tisztelet
R.I.P

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

que en paz descanse Antonio

BUDA > miskolc.

Oncsi
Nyugodjék Békében !!! Béke Poraira !!! R.I.P. Puerta !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Nyugodjék Békében!!
R.I.P

<#sir> nyugodjon békében

REAL MADRID

robotnyk
például mi is, komolyan szóbakerült idén nyáron. végülis nem lett belõle semmi, nagyon sajnálom, hogy már nem is lehet. a spanyol foci egy nagyon ígéretes játékost veszített el.
ProGabe
D:
ez most kb sokkoló!

nyugodjék békében

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nagy játékos volt, sokminden állt még elõtte 😞(

robotnyk
neeeee 😞((
Rockynhooo
Rest in Peace 😞

hunbasser
:'''((((

ReaL MaDRid x siempre

22 esztendõs korában elhunyt Antonio Puerta. Nyugodjék békében.

Huhh, nagyon nem jó hír 😞((

Rockynhooo
nincs azzal semmi baj, én is szoktam , és még mások is a topicból!

totl
Hallod az jó hogy bemásolod a madridistáról a híreket?....

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

robotnyk
tudod ki játszik neked mindig heti hírmondót? -.-
madridista.hu...
REALista
A Barca x-elt a Santanderrel...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Zizou5
522 uj uzenet. : OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
tudod ki olvassa el.. : DD
annyit tudok hogy megvertuk az atleticot 2-1re. es meg mi tortent? heinze, meg robbenen kivul?

Oncsi
#29823#

Oncsi
Robo ez hatalmas,3 éves unokatesom itt röhög😄😄

robotnyk
gabber_saviola
szerintem még banon vagy a másik két regeddel. köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

najo ezt most haggyatok abba

REAL MADRID

off
és mikor megtudtad, hogy tilos, akkor fogtad és csináltál egy harmadikat, amit persze megint tiltottak... ráadásul még hazudoztál is, hogy nem te vagy lampard99, meg még engem akartál bemocskolni...
Egy rendõrautóval ütközött Royston Drenthe, ma hajnali 04:30 tájékán. A játékossal egy autóban ült még három személy, szerencsére azonban senkinek nem lett baja, mindannyian saját lábukon hagyták el az eset helyszínét. Drenthe alkoholtesztje egyébként negatív lett, s az éjszakát is a klub engedélyével töltötte távol otthonától.

D ezt senki nem mondta én az hittem hogy másért tiltotak ki azért csináltam a lampre-ét azt monta a moderátor hogy ez tilos de ezt nem tudtam sorry

Oncsi
Lehet neked van igazad !!!szivével van baj,most olvasom !!

RaulwakY
XD

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Csabesz6
😮

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

<#idiota>

remélem tényleg nics baja

REAL MADRID

Drenthének autóbalesete volt. Nem sérült meg, állítólag összeütközött egy rendõrautóval. 😄

ha tényleg mesterséges kóma, akkor direkt tartják ott, mert életfunkciói nem nagyon akarnak mûködni. Ez azt jelenti tuti a szíve nincs rendben (mondjuk gondoltuk), játszani már biztos nem fog ezekután... Még fog tudni élni reméljuk 😞

LasDen
ha a mesterséges kómára gondolsz, akkor abból vármikor visszahozhatják....vagy most én vagyok hülye?

Oncsi
Gépek tartják életben !!!! felébredhetbármikor,de lehet hogy soha😞 vagy 5,6 akár több év mulva 😞:S

hunbasser
ha már valakit mesterséges kómában kell tartani,az már nem jelent sok jót 😞

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
szegény Puerta továbbra is kritikus állapotban van :|
hunbasser
az igen 😊 így már biztos,hogy menni fog

ReaL MaDRid x siempre