Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mi van ha már elfújta a gyertyákat?? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Metzelder múltkor jól játszott, még egyszer valamilyen indoktól vezérelve elõrerohant csatárt játszani 😄
Heinze szerintem fog pár percet kapni akármi lesz az eredmény, viszont kíváncsi vagyok hogy megint Saviolának vagy majd Soldadonak ad majd lehetõséget a cipész úr. Erre szokták mondani, hogy majd meglátjuk idõvel 😄 Csak jó lenne nem megint Youtube-ról nézni a meccseket, ha valaki talál majd mûködõ Stream-et (beleértve magamat is), akkor az írja le majd ide, én duplán szívok Dunakanyar Holding TVszolgáltató nem kínál sportklubot :/
Boldog Szülinapot pacclacc!!!!!!!!!!
Bátor fiú...
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
Villarreal: Viera; Javi Venta, Fuentes, Cygan, Capdevila; Pires, Josico, Marcos Senna, Cazorla; Tomasson és Rossi.
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Metzelder, Cannavaro, Drenthe; Guti, Diarra, Sneijder; Robinho, Raúl; Van Nistelrooy.
nagyon remélem, hogy adják a meccset.... 😄
Ajánlom ilyen szempontból mindenkinek a DIGI TVszolgáltatót, barátnõméknél az van, igaz nincs benne TV-paprika, de a Real Madrid TV a kínálatában van 😄 Ami nagyot dob a szememben az értékén 😄 Csakhát "meglepõ" teljesen spanyolul van.
Bátor fiú...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Mostmár teljes a csapat, bebizonyítottuk, hogy szépen és eredményesen is tudunk játszani, mostmár tényleg csak idõ kell, hogy teljesen összeszokjon a csapat, és ilyet, hogy Robben meg Sneijder nem Madrid szintû játékos... komolyan mondom az ilyeneken felmegy bennem a pumpa... Meg a másikon, a vérBarcás Sportklubon is a spanyol rész arról szólt, hogy gyengén játszott a Real az Atlético ellen, és hogy ilyen rosszak-olyan rosszak, és a szakértõk megmondták, hogy majd a Barca milyen király lesz. Szurkoljanak annak a csapatnak aminek akarnak, de egy országos televízióban ekkora részrehajlás az már fura, és néha már idegesítõ.
Valami Stream-es, Sopcastos csatorna fogja adni a meccset? Mostmár otthon vagyok, úgyhogy mégha adják is a Sportklubon, itthon azt se tudom nézni.
Bátor fiú...
Ennek ellenére a La Sexta nevû spanyol televízión a Barcelona és a Real Madrid mérkõzését is beharangozták, így pedig ha ez beigazolódik, akkor elviekben mindkét sztárgárda mérkõzése képernyõre kerülhet itt Magyarországon is. Hamarosan elválik.
Már ezt sem tudják a kedves spanyolok biztosan eldönteni? Ez már hihetetlen... Idióták, mostmár nincs más amit mondhatnék.
Amúgy sztem megint nem látjuk 😞
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Nagyon jó örülök neki! Inkább világi v. horti mint az ótvar net tv. :S
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Kapusok: Dudek és Casillas.
Védõk: Heinze, Metzelder, Cannavaro, Ramos és Michel Salgado.
Középpályások: Diarra, Gago, Guti, Sneijder, Drenthe és Robinho.
Csatárok: Raúl, Baptista, Soldado, Saviola és Van Nistelrooy.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Kapusok: Dudek és Casillas.
Védõk: Heinze, Metzelder, Cannavaro, Ramos és Michel Salgado.
Középpályások: Diarra, Gago, Guti, Sneijder, Drenthe és Robinho.
Csatárok: Raúl, Baptista, Soldado, Saviola és Van Nistelrooy.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na elvileg látjuk, eldõlt
#2 - Míchel Salgado
#3 - Pepe
#4 - Sergio Ramos
#5 - Fabio Cannavaro
#6 - Mahamadou Diarra
#7 - Raúl González
#8 - Fernando Gago
#9 - Roberto Soldado
#10 - Robinho
#11 - Arjen Robben
#12 - Marcelo
#13 - Jordi Codina
#14 - Guti
#15 - Royston Drenthe
#16 - Gabriel Heinze
#17 - Ruud Van Nistelrooy
#18 - Javier Saviola
#19 - Julio Baptista
#20 - Gonzalo Higuaín
#21 - Christoph Metzelder
#22 - Miguel Torres
#23 - Wesley Sneijder
#24 - Javier Balboa
#25 - Jerzey Dudek
Balboa maradt.......talán a canteranok közül õ nyújtotta a legjobbat.....
ReaL MaDRid x siempre
szerk: amugy skacok, nem lehetne valami uj banner, mer mar elkezdodott a kovetkezo ideny : )
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
#acm
Szerintem Alves felesleges.
Tegnap eladtátok Javi Garciát az Osasunának. Robo mit szólsz ehhez?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Túl önzõ és nagyképû játékos, ráadásul közel sem olyan tehetséges, mint ahogy hiszi magáról !
Baptista szerintem nem marad itt 😞
Alves véleményem szerint jönni fog, Cicinho-t túl könnyen elengedték, ba oldal eléggé rendben is van, de mivel M.Torres eddig nem lett nevezve, ezért sztem Alves lesz az utolsó érkezõ a jobb oldal erõsítésére !
Elég komoly a mai nap, sztem még Ti is igazoltok egyet.
Jókor toltátok az Atlético ellen, elméletileg ma mutatják be Riquelmét és Mottát...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Soldado maradjon csak......