Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm fiuk! Ez a nap csak azzal lehet teljes ha látom a meccset, és Gyöz a Madrid, ha nem igy lesz akkor a gyertyákat eszem meg <#idiota>

Zizou5
bsz.

LasDen
hepibõszdéj pacc.....

de mi van ha már elfújta a gyertyákat?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
HBD!ugye tudod mit kell kívánnod amikor elfújod a gyertyákat? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
havernak van digi tv-je, de mutatta mi van neki de nem volt RMTV....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Menyus489
Szentesen a DIGI TV 64. csatornája a RMTV, országrészenként változó lenne a kínálat?
Metzelder múltkor jól játszott, még egyszer valamilyen indoktól vezérelve elõrerohant csatárt játszani 😄
Heinze szerintem fog pár percet kapni akármi lesz az eredmény, viszont kíváncsi vagyok hogy megint Saviolának vagy majd Soldadonak ad majd lehetõséget a cipész úr. Erre szokták mondani, hogy majd meglátjuk idõvel 😄 Csak jó lenne nem megint Youtube-ról nézni a meccseket, ha valaki talál majd mûködõ Stream-et (beleértve magamat is), akkor az írja le majd ide, én duplán szívok Dunakanyar Holding TVszolgáltató nem kínál sportklubot :/

Boldog Szülinapot pacclacc!!!!!!!!!!

Bátor fiú...

Remélem ma születés napom alkalmából meglepnek a spanyolok, és végre láthatom kedvenc csapatom! DigiTv-n Realmadridtv??? Hát nekem digi van de még nem véltem felfedezni a RMTV-t. Na akkor keresés lesz!

LasDen
az fibernetnél is van....bár én nem nézem 😄

Oncsi
MEg tv paprika is😄😄

Metzelder-re nagyon kiváncsi leszek !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

RaulwakY
én is mert ha nem fejen nyomom az összes embert aki felelõs ez miatt:@

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

LasDen
A ma esti várható kezdõcsapatok
Villarreal: Viera; Javi Venta, Fuentes, Cygan, Capdevila; Pires, Josico, Marcos Senna, Cazorla; Tomasson és Rossi.
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Metzelder, Cannavaro, Drenthe; Guti, Diarra, Sneijder; Robinho, Raúl; Van Nistelrooy.

nagyon remélem, hogy adják a meccset.... 😄

LasDen
upc-n is van rmtv.....

Menyus489
Ja igen ezt ki is felejtettem :/
Ajánlom ilyen szempontból mindenkinek a DIGI TVszolgáltatót, barátnõméknél az van, igaz nincs benne TV-paprika, de a Real Madrid TV a kínálatában van 😄 Ami nagyot dob a szememben az értékén 😄 Csakhát "meglepõ" teljesen spanyolul van.

Bátor fiú...

nekem az is vicc, hogy Barca TV van, Real TV miért nincs az SK-n? Tavaalyi bajnok... Miközben MU TV is azóta van, mióta bajnokok...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Menyus489
Elsõsorban is én is leróvom tiszteletem Puerta iránt, nagyon sajnálatos esemény, elszomorító, Isten nyugosztalja, és vigyázzon rá odafent.

Mostmár teljes a csapat, bebizonyítottuk, hogy szépen és eredményesen is tudunk játszani, mostmár tényleg csak idõ kell, hogy teljesen összeszokjon a csapat, és ilyet, hogy Robben meg Sneijder nem Madrid szintû játékos... komolyan mondom az ilyeneken felmegy bennem a pumpa... Meg a másikon, a vérBarcás Sportklubon is a spanyol rész arról szólt, hogy gyengén játszott a Real az Atlético ellen, és hogy ilyen rosszak-olyan rosszak, és a szakértõk megmondták, hogy majd a Barca milyen király lesz. Szurkoljanak annak a csapatnak aminek akarnak, de egy országos televízióban ekkora részrehajlás az már fura, és néha már idegesítõ.

Valami Stream-es, Sopcastos csatorna fogja adni a meccset? Mostmár otthon vagyok, úgyhogy mégha adják is a Sportklubon, itthon azt se tudom nézni.

Bátor fiú...

RaulwakY
pontosan<#sir>

mert az túl egyszerû lenne...
RaulwakY
de ez akkor kib*szás :S - miért nem megy minden úgy mint az elõzõ idényben!!!

de közben:

Ennek ellenére a La Sexta nevû spanyol televízión a Barcelona és a Real Madrid mérkõzését is beharangozták, így pedig ha ez beigazolódik, akkor elviekben mindkét sztárgárda mérkõzése képernyõre kerülhet itt Magyarországon is. Hamarosan elválik.

Már ezt sem tudják a kedves spanyolok biztosan eldönteni? Ez már hihetetlen... Idióták, mostmár nincs más amit mondhatnék.

Amúgy sztem megint nem látjuk 😞

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Balyy
Az a legbosszantóbb h még angol foci sincs vagyis lenne ha a upc berakná az eurosport2-t! Alig látok mostanába szinvonalas meccset!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hunbasser
ne már...

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
0:25 - Az lfp.es információ szerint Spanyolországban mind a Barcelona, mind pedig a Real Madrid mérkõzése PPV-n (pay per view) keresztül lesz látható, így pedig sajnos könnyen lehet, hogy ezúttal sem láthatjuk a két sztárgárda mérkõzését.
Nagyon jó örülök neki! Inkább világi v. horti mint az ótvar net tv. :S

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

robotnyk
mert egy gyökér, akinek le kéne nyomni egy mikrofont a torkán, ha érdekel a személyes véleményem 😊
kas123
én azt nem értem, hogy horti gabi miért nem kommentál profibb meccseket? miért csak brail meg alsóbb osztályú német meccseken kommentál? :/

Oncsi
Megbeszéltétek?😄😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

<#vigyor>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

eZo
<#taps>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
A Villarreal elleni mérkõzésre készülõ keret:

Kapusok: Dudek és Casillas.
Védõk: Heinze, Metzelder, Cannavaro, Ramos és Michel Salgado.
Középpályások: Diarra, Gago, Guti, Sneijder, Drenthe és Robinho.
Csatárok: Raúl, Baptista, Soldado, Saviola és Van Nistelrooy.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

A Villarreal elleni mérkõzésre készülõ keret
Kapusok: Dudek és Casillas.
Védõk: Heinze, Metzelder, Cannavaro, Ramos és Michel Salgado.
Középpályások: Diarra, Gago, Guti, Sneijder, Drenthe és Robinho.
Csatárok: Raúl, Baptista, Soldado, Saviola és Van Nistelrooy.

Robinho14
a barca mecset is közvetitette volna a sport 1 vagy 2 tõ aztán utcsó pillanatba mégse.rem élem a mi meccsünkel nem ez lessz.

ProGabe
jaj de jó,SK!remélem a világi petike lesz a kommentár<#wilting>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
hát nagyon remélem... 😄

Holnap, 21 órától: Villarreal - Real Madrid (tévé: Sport Klub).

Na elvileg látjuk, eldõlt

LasDen
#1 - Iker Casillas
#2 - Míchel Salgado
#3 - Pepe
#4 - Sergio Ramos
#5 - Fabio Cannavaro
#6 - Mahamadou Diarra
#7 - Raúl González
#8 - Fernando Gago
#9 - Roberto Soldado
#10 - Robinho
#11 - Arjen Robben
#12 - Marcelo
#13 - Jordi Codina
#14 - Guti
#15 - Royston Drenthe
#16 - Gabriel Heinze
#17 - Ruud Van Nistelrooy
#18 - Javier Saviola
#19 - Julio Baptista
#20 - Gonzalo Higuaín
#21 - Christoph Metzelder
#22 - Miguel Torres
#23 - Wesley Sneijder
#24 - Javier Balboa
#25 - Jerzey Dudek

Balboa maradt.......talán a canteranok közül õ nyújtotta a legjobbat.....

hunbasser
De La Red,Javi Garcia...õk sztárnak számítanak a Castillában,ráadásul oda kellenének az ilyen jó játékosok,mert vissza kéne kerülni a másodosztályba.

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
en igazabol orulok annak, hogy "megszabadultunk" a felesleges jatekosoktol. nem kaptak volna helyet, es ez eleg nagy reszben elbaszta volna a moraljukat. tele vagyunk jo jatekosokkal, majdhogynem 2 csapatot indithatnank a bajnoksagban. : )

szerk: amugy skacok, nem lehetne valami uj banner, mer mar elkezdodott a kovetkezo ideny : )

robotnyk
De la Red ment a Getaféhoz, 2 évig visszavásárlási opcióval.
Javi Garcia fullgyenge játékos volt, nem fért volna be sehogy, had menjen. Alves, Quaresma? nekem egyikse hiányzik. fõleg ilyen irreális árakért.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

robotnyk
mindig sajnálom, ha egy canterano elmegy, de akikrõl most van szó, nem bizonyítottak. ettõl a Portillo-ügy még fáj. Javi Garciat valahogy nem sajnálom. Matát inkább.
LasCar16
ha ma este játszik Alves akkor nem jön, Quaresma szvsz inkább játszana spanyolban bár lehet a több pénz beszél-.-

#acm

Quaresma vagy Alves?
Szerintem Alves felesleges.
franc0
A legutóbbi hírek szerint nincs Alves.

Tegnap eladtátok Javi Garciát az Osasunának. Robo mit szólsz ehhez?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Rockynhooo
és akkor Dani ALves meg Sergio Ramos ?! az is érdekes lesz .. ha lesz ilyen!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

eZo
Nem a Madrid lenne, ha ma még nem húzna egy nagyot, DE Quaresma nem kell !!!
Túl önzõ és nagyképû játékos, ráadásul közel sem olyan tehetséges, mint ahogy hiszi magáról !
Baptista szerintem nem marad itt 😞
Alves véleményem szerint jönni fog, Cicinho-t túl könnyen elengedték, ba oldal eléggé rendben is van, de mivel M.Torres eddig nem lett nevezve, ezért sztem Alves lesz az utolsó érkezõ a jobb oldal erõsítésére !

franc0
Dáh hol ér az annyit...

Elég komoly a mai nap, sztem még Ti is igazoltok egyet.
Jókor toltátok az Atlético ellen, elméletileg ma mutatják be Riquelmét és Mottát...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

12:32 - Kicsit pontosítva, a Quaresma-ügy: A játékosért még mindig harcban áll a Real Madrid és az FC Chelsea is. A Real ajánlata 25 milió euró, valamint Julió Baptista. Ezzel szemben a Chelsea 30 milliót ajánl és Paulo Ferreirát
LasDen
12:35 - A Benfica továbbá még mindig le szeretné iagolni Soldádót. A Real Madrid játékosa tegnap még ugyan a csapattal edzett, azonban a portugál csapat elnöke (Luís Filipe Vieira) és edzõje (Camacho) mindent megmozgatnak, hogy a játékos a következõ szezont már velük kezdje.

Soldado maradjon csak......

terhelõ bizonyíték akkor még sajnos nincs 😊

hát az helyesírásból tuti rá fogunk jönni, hogyha õaz... 😄
LasDen
minden esetre érdekes, hogy azóta nem is írt 😄