Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ott.

talán Heinzét behoznám Salgado helyett, középre, Ramos ki a szélre. Guti helyett meg Sneijder, vagy Drenthe helyett. pillanatnyilag dagonya van, a valladolid meg fut, mint a gép.
zaki
Qrva gyorsan be kéne hozni Sneijdert, hiányzik a csapatból. Egyáltalán ott van a kispadon?

eZo
Salgado LE ! (remélem )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

lehetõleg többet ilyet ne nagyon kérdezges... 😄DDDD
REALista
Ok Casillas megmutatta most már értem...😄DDDdd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
ÁÁÁÁÁÁÁááá ezt meg hogy a francaba kapta ki a kapus....😞

REALista
Na lassan akár el is kezdhetnénk focizni is...na nem mintha sürgetni akarnám a játékosokat...😄
Ja egyébként ha Salgado így folytatja nemsokára egy emberrel kevesebben leszünk...

LasDen
Salgadonak lassan ideje lenne az NB I-be igazolnia......

amúgy sztem télen 1 távozó biztos hogy lesz....Soldado személyében....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én a meccset is alig látom...
Shep
Csak én nem látom, hogy mit is akarunk játszani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dienesoft
3-at rúg!!!!!! 😄 de a kapufa ki fog vele b*szni, mert az visszacselez 😄

SLICK
na nem kicsit hajt a Valladolid.. félek ebbõl baj lesz :S

kas123
nah hajrá Madrid 😊

LasDen
igazából nyáron nem igazoltunk senkit......mivel Casillas játszik mindenkit csak álarc van rajt és nem ismerik fel.......és olyan gyors hogy úgy tünik 11 madridista van a pályán, de közbe csak egy..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Vagy Casillas lövi a szögletet a 95. percben, beadja magának, és az 5ösnél befejeli... 😄

LasDen
20:10 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Iker Casillas, Míchel Salgado, Sergio Ramos, Fabio Cannavaro, Marcelo, Diarra, Guti, Robinho, Drenthe, Van Nistelrooy és Raúl.

Marcelo jeee 😄

majd elõször kapufát rúg de a kipattanót sikerül befejelnie...
LasDen
sztem Casillas duplazni fog.....a 89. és 90. percben megõrül és miután Cannavaro hazadta végig cselezi magát a pályán....még a saját csapat társait is kicselezi.......

Menyus489
Én 1-3at tippelek, de szintén nem könnyû meccsen, kb mint a múlt heti. Gólok szerintem: Nistelrooy,Saviola (csereként), és végén még egy Nistelrooy gól 😄

Bátor fiú...

ProGabe
az igen!gratula!

esti meccs: 1 - 4

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

miilann
1-3

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

eZo
Kiscsapatok ellen a legnehezebb nyerni, van egy olyan érzésem, hogy nem lesz túl sima meccs <#ejnye1>
De, ne legyen igazam és nyerjünk 5 góllal megint<#nyes>

Robinho sztem kezdeni fog, ahogy Marcelo is !
Heinze képes középhátvédet is játszani és akkor Ramos maradhatna szélen !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Zizou5
0-3. ra tippelnek.

szalai adam<#worship><#worship>

LasDen

Raúl: !!!Ne nézzé köccsög!!!
Viera: Há de csak a cipõfûzõd néztem...

LasDen
jah értem 😄

16:45 - Eldõlt, hogy a csütörtöki Real Madrid-Betis mérkõzést a Sport1 közvetíti.

végre nem a Sport "Utáljuk a Madridot" Klub közvetíti......

Robinho14
az eddigi vélemények között.

LasDen
hogy érted hogy ilyen még nem volt???

Robinho14
3-1 ilyen még ugyse volt😄 gólok: robinho raul rvn cannavaro öngól😛

LasDen
1-2.....

SLICK
2:1. Nekem mindegy ki lövi, csak mi nyerjünk 😄

kas123
3-0 Raul, RVN, Guti

REALista
2:1-re nyerünk RvN és Ramos góljával...<#vigyor3>

zaki
Tippek a ma esti meccsre?
Szerintem nyerünk 2-0-ra, és a gólokat Van Nistelrooy, és Raúl lövi... <#vigyor1>

kas123
gratuuuu <#eljen><#worship> de szeretném majd valamikor azt látni, hogy Ádám mesterhármast lõ a barcelonának 😊

Ezazz éljen 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Na tegnap elverte a Barca a Sevillát így már csak mi vagyunk 100%-osak a spanyol bajnokságban!/mondjuk jobb lett volna egy x de mindegy/😄
Ma este mindenképpen gyõzni kell de nem számítok egy könnyû meccsre fõleg ha Sneijder nem lesz kezdõ...bár ki tudja.

LasDen
gratuha...

zaki
Az szép... 😄

13:48 - Segunda B: RM Castilla - San Isidro 1-0, gól: Szalai Ádám. Megvan a Castilla elsõ gyõzelme a bajnokságban!

<#eljen><#worship>

REAL MADRID

LasDen
10:54 - Egyelõre megjósolhatatlan a ma esti kezdõcsapat. Az AS a következõt gyanítja: Casillas; Salgado, Cannavaro, Ramos, Marcelo; Diarra, Higuaín, Guti, Drenthe v. Robinho; Raúl és Van Nistelrooy.

Marcelonak örülnék ha kezdene.....megmutatta, hogy nagyon jó játékos és még jobb lesz.....Robinho is kezdhetne....

LasDen
nincs.......Calderón irodájában egy széfben örzik ami egy másik széfben van elrejtve........senki nem láthatja õket......

zaki
Nyah, van már vhol nagyfelbontású kép? 😄

Prince23
Én a Sevillára értettem<#ejnye1>

Duda nem Sniejder <#eplus2><#eplus2>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RaulwakY
<#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Prince23
Én pedig örölnék neki, ha mondjuk hozzánk jönne, de jó lenne, mondjuk Duda helyére...

LasDen
jójó...csak kicsit elragadott a hév... 😄

<#dumcsi>fogalmazz finomabban plz ...

REAL MADRID

LasDen
10:41 - Diego meghosszabbította jelenlegi szerzõdését 2011-ig. Mindemellett a játékos és apja tisztán látja, hogy a jövõje a Real Madrid lehet. "Még nem beszélt velem a klub képviselõje. Tudom, hogy egyes információk szerint Schuster kedveli õt. De szerzõdése van a Werderrel, tehát a Madrid ha akarja õt, akkor a Werderrel meg kell egyezniük. Bár nem hinném, hogy nehéz lenne, szerintem lehetséges lenne a megállapodás. Jól érzi magát Brémában, de a Real a világ legjobb csapata. Egy álom volna. Szerintem minden a Madrid ajánlatán múlik majd." - nyilatkozta az apja a Marcának.

MI a fasznak õ ide? Van már irányítónk Sneijder személyében és nagyon is jó....Gutival úgy megértik egymást, hogy a világ egyik legjobb kettõse lehetnek.......maradjon anná a putri csapatnál.....

LasDen
jó lenne nagyban, de úgy látszik a neten nincs nagyobb.....a klub köcsög módon megtartotta magának 😄