Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem ez a kép nagyon kell nagyban. micsoda kis pöpec háttér lenne Sneijderrel,Robbennel,Drenthével,Saviolával na meg persze a többiekkel 😊

holnap aztán behúzni mint atom, újra nézhetem neten a meccset -.-' sportklubhijján.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

RaulwakY
XD

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

szerintem mind a ketten bealudtak 😄DDDD
LasDen

Raúl bealudt Di Stéfano mellett 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann
nem.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

te meg spammelõ 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

miilann
legalább elismered,de akkor itt haggyuk is abba.

LasDen
Keret:
Kapusok: Casillas és Dudek.
Védõk: Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo és Heinze.
Középpályások: Gago, Robben, Drenthe, Sniejder, Guti és Diarra.
Csatárok: Raúl, Robinho, Van Nistelrooy, Saviola, Baptista és Higuaín.

a védõsor sztem: Salgado, Ramos, Canna, Heinze
ha Sneijder pihen sztem Drenthe kezd majd......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
szigorú vagyok és igazságtalan.
miilann
ejajj már viccelõdni se lehet,szomorú.

robotnyk
4 postot töröltem a tied után, azoknak.
kas123
Schuster szebb játékot játszat mint Capello, szal ha tudja tartani a formáját a Madrid akkor lehet, hogy maradhat 😊

hunbasser
ez kinek szól?

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk

thx.
hunbasser
"Bernd Schuster elmondta, hogy olyan akar lenni, mint Wenger vagy Ferguson, s akár 10 évig is a Real Madrid edzõje maradna."

ez nem kis mutatvány lenne.vagy a szezon végén küldik el,vagy a következõ szezon végén :\ ettõl a vezetõségtõl már csak ilyesmi telik ki,cserélgetik az edzõket,mint más az alsógatyát

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
10:23 - Bernd Schuster elmondta, hogy olyan akar lenni, mint Wenger vagy Ferguson, s akár 10 évig is a Real Madrid edzõje maradna.

legyen úgy.....

10:26 - Pepe és Cannavaro alkothatja a Valladolid elleni középsõ védelmet. (as.com)

Én bízok Pepében....

igen, sztem 90%

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Na mi lesz??? Közvetitik majd a MECCSET?

SLICK
Köszi 😄

SLICK
ki õ?

LasDen
A Werder Bremen ellen játszottad a századik mérkõzésedet a klubban. Hosszú idõnek tûnik az eddig eltelt madridi idõszak?
Ez valóban fontos szám, azonban el kell mondanom, hogy sosem számolom az ilyesmit. Boldog voltam az eddigi két évben, és igazottan vágok bele a harmadik szezonba. Eddig egyetlen trófeát nyertem itt, egy napon pedig szeretnék pályára lépni az 500. mérkõzésemen is. Egy álmom válna valóra.

Már 100? wow....legyen meg az 500. is..... 😄

zaki
😄DDDDDDDD

LasDen
Robinho vigyorgása még így is látszik.....

ez lesz majd, csak nagyobban kéne megtalálni...
zaki
Meg új hátterem is... 😛

robotnyk
szerintem még nem épült fel.
ProGabe
ha fotózkodás volt,remélem lesz sok-sok HQ kép!és akkor biztos lesz új banner 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ha valaki tudja, linkelje már be jó nagy felbontásban
LasDen
15:32 - Elkészült a Real Madrid hivatalos csapatképe.

hurrá....láthatjuk is???
abból is lehetne bannert csinálni......

Oncsi
Sztem inkább Salgado !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Amekkora f*sz a vezetõség,kinézem belõlük,hogy hétvégén Murinho ül kispadon😄😄

Schuster teljesen elégedett. Nagyon reméljük, hogy jó eredményeket fog elérni, s még sokáig velünk marad" - nyilatkozta a Real Madrid sportigazgatója a Cuatro nevû spanyol kereskedelmi televíziónak.

Jah, Capelloról meg azt mondtátok marad, szóval sajnos nem bízhatunk meg szavaitokban 100%-ra...

LasDen
ha azt nézzük ki ül ált. a padon akkor Salgado lesz.....

Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze

Hehe, Pepében õ sem bízik 😄D

Torres legyen már Salgado helyett....

Rockynhooo
nyugodtszívvvel 😄 de csak persze ha nyerünk nélküle! 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oncsi
14:03 - A Radio Marca szerint Wesley Sneijder pihenõt kaphat a hétvégén. Így nem elképzelhetetlen egy ilyen felállás: Casillas - Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze - Diarra, Guti - Drenthe, Higuaín - Raúl és Van Nistelrooy.

Balyy
Á dehogy!
Leesett a kamionról pont a lakásába de úgy h ki is bontódott meg szépen kiterült de pont egy fényképezõ elé amely egybõl fel is töltötte a netre! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Zizou5
leesett a kamionrol es pont maris neni a kertbol miozbe teregetett latta, kitolatott a kamazzal felpakolta majd vitte is elosztoknak. : D

nem amugynem.

Balyy
Csak nem leesett a kamionról?<#idiota>
semmi közöm csak vicc volt!

Zizou5
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1033222822

itt nagyon korrekt aron kapod meg, es full eredeti. baratom, vmvr, innen rendelt, es megegyezik a minosege a londomba emirates stadiumba vett mezzel. szal csak ajanlani tudom a sracot. mellesleg eleg sok sg-s tole rendel mezt, mivel eredeti, es olcso, mert valamien uton modon ugy tudja beszerezni : )

Menyus489
Hú köszönöm mindenkinek a segítséget és az ajánlást, mostmár nem lesz probléma a mezbeszerzés, mostmár tényleg csak a hozzávaló zöldhasú kellene, de az már az én gondom 😄

Bátor fiú...

Madridizmo
Talán a www.lionsport.hu -n találsz eredetit !

Balyy
nincs mit!
Ne a real termékeknél keresd hanem az adidasoknál! (10. oldal)
Egyébként rendeltem innen zászlót és kicsit több mint egy hét után kihozták! De egyébként nem volt gond attól függetlenül h azt írják 5 munkanapon belül!
Ja és sztem hazait vegyél! Jobban is néz ki meg nem tom mért de az idegenbelirõl alul hiányzik az a két adidas embléma! Anyaga meg k.rva jó! Jobb mint a tavalyi!<#eljen>
Mondjuk annyi pénzért elvárható!

van ott idei is, megnézegettem énis
+ egy kis baki😄DDD az idei real short o Ft(gondoltam ha ingyen van, rendelek vagy hármat...)
Csabesz6
en lionsportrol rendeltem anno a 04/05 ös mezt,fasza korrektek.és lehet névvel is,de asszem az +egy ezres és többet kell rá várni.mer mondtam hogy Ronaldos kéne, aszongya akkor 2 hét nem egy. mondom akkor maradjon nev nelkül😄( volt nekik Beckhamos meg még nemtom mien)
Haver spanyol válogatott Raulosat rendelt ,és neki egy ezresssel több volt.a felirat miatt

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Menyus489
Köszi szépen, ez amit küldtél nem rossz, és mint olvasom lehet rá nevet meg számot is kérni, de úgylátom még tavalyi mez van csak. Akkor majd elnézegetek ezekhez, ha lesz elegendõ erre fordítandó pénzem 😄

Bátor fiú...

Balyy
Hát sztem ha bemész egy nagyobb (nem kicsi, eldugott) adidas boltba tuti h találsz! Mondjuk én most pestre gondoltam ott is fõleg a nagyobb árúházakra! Én pl. az árkádba vettem még a tavalyi mezem de az név nélküli! Lehet volt névvel is de nem vagyok benne biztos! Azt viszont tudom h volt elég sok fajta mez! (pl. milan, bayern, francia) Ja szülõk engem is megajándékoztak egy pár hete egy mostani mezzel de az is név nélküli! én azt szeretem! Ja és itt vették!

Menyus489
Hú anyum munkaügyben Olaszországban volt és meglepett egy igaz helyileg gyártott, nem Adidas, de nagyon jó minõségû és szépen kinézõ idegenbeli LA-s Beckham mezzel, ilyet itthon nem is tudom hogy lehet-e kapni, lehet? 😄 Így is azt mondta ott szinte csak olasz mezek voltak, pedig nagy bolt volt, és hogy kb egy Madridos mez volt, Cannavaro (milye meglepõ 😄), tehát még a Bwin-es Raúl mezre várnom kell 😄

Kicsit Off: Tényleg, lehet én vagyok béna, többen is utánanéztünk, de valamelyikõtök tud itthon valami jó áruházat, ahol lehet kapni eredeti Real Madrid mezeket (A lionsportnál csak üres mezt lehet kapni, vagy névvel ellátottakat is? Volt már valaki aki onnan vett mezt? 😄)? Aki tud valamit nyugodtan írja meg privátban, hogy itt csak a csapattal foglalkozhassunk ^^

Bátor fiú...

ProGabe
mi a neve?

amúgy pofátlanul drágák a betûtípusok :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.