Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap aztán behúzni mint atom, újra nézhetem neten a meccset -.-' sportklubhijján.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Raúl bealudt Di Stéfano mellett 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Kapusok: Casillas és Dudek.
Védõk: Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo és Heinze.
Középpályások: Gago, Robben, Drenthe, Sniejder, Guti és Diarra.
Csatárok: Raúl, Robinho, Van Nistelrooy, Saviola, Baptista és Higuaín.
a védõsor sztem: Salgado, Ramos, Canna, Heinze
ha Sneijder pihen sztem Drenthe kezd majd......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
ez nem kis mutatvány lenne.vagy a szezon végén küldik el,vagy a következõ szezon végén :\ ettõl a vezetõségtõl már csak ilyesmi telik ki,cserélgetik az edzõket,mint más az alsógatyát
ReaL MaDRid x siempre
legyen úgy.....
10:26 - Pepe és Cannavaro alkothatja a Valladolid elleni középsõ védelmet. (as.com)
Én bízok Pepében....
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ez valóban fontos szám, azonban el kell mondanom, hogy sosem számolom az ilyesmit. Boldog voltam az eddigi két évben, és igazottan vágok bele a harmadik szezonba. Eddig egyetlen trófeát nyertem itt, egy napon pedig szeretnék pályára lépni az 500. mérkõzésemen is. Egy álmom válna valóra.
Már 100? wow....legyen meg az 500. is..... 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hurrá....láthatjuk is???
abból is lehetne bannert csinálni......
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Jah, Capelloról meg azt mondtátok marad, szóval sajnos nem bízhatunk meg szavaitokban 100%-ra...
Hehe, Pepében õ sem bízik 😄D
Torres legyen már Salgado helyett....
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Leesett a kamionról pont a lakásába de úgy h ki is bontódott meg szépen kiterült de pont egy fényképezõ elé amely egybõl fel is töltötte a netre! 😄
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
nem amugynem.
semmi közöm csak vicc volt!
itt nagyon korrekt aron kapod meg, es full eredeti. baratom, vmvr, innen rendelt, es megegyezik a minosege a londomba emirates stadiumba vett mezzel. szal csak ajanlani tudom a sracot. mellesleg eleg sok sg-s tole rendel mezt, mivel eredeti, es olcso, mert valamien uton modon ugy tudja beszerezni : )
Bátor fiú...
Ne a real termékeknél keresd hanem az adidasoknál! (10. oldal)
Egyébként rendeltem innen zászlót és kicsit több mint egy hét után kihozták! De egyébként nem volt gond attól függetlenül h azt írják 5 munkanapon belül!
Ja és sztem hazait vegyél! Jobban is néz ki meg nem tom mért de az idegenbelirõl alul hiányzik az a két adidas embléma! Anyaga meg k.rva jó! Jobb mint a tavalyi!<#eljen>#eljen>
Mondjuk annyi pénzért elvárható!
+ egy kis baki😄DDD az idei real short o Ft(gondoltam ha ingyen van, rendelek vagy hármat...)
Haver spanyol válogatott Raulosat rendelt ,és neki egy ezresssel több volt.a felirat miatt
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bátor fiú...
Kicsit Off: Tényleg, lehet én vagyok béna, többen is utánanéztünk, de valamelyikõtök tud itthon valami jó áruházat, ahol lehet kapni eredeti Real Madrid mezeket (A lionsportnál csak üres mezt lehet kapni, vagy névvel ellátottakat is? Volt már valaki aki onnan vett mezt? 😄)? Aki tud valamit nyugodtan írja meg privátban, hogy itt csak a csapattal foglalkozhassunk ^^
Bátor fiú...