Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Madrid, szeptember 24., 12.25 Salgadónak és Julio Baptistának sem lesz maradása.
Egyes spanyol hírforrások szerint januárban újabb 5 játékos hagyhatja el a Real Madrid gárdáját. A névsor igen veretes, van benne két védõ (Michel Salgado, Miguel Torres) és három támadó (Roberto Soldado, Julio Baptista és Jordi Balboa).
Bernd Schuster, a királyi gárda vezetõedzõje korábban kihangsúlyozta, hogy senkinek nem fix a helye a kezdõcsapatban, és hogy mindenkinek szeretne lehetõséget adni. Mindezek ellenére úgy tûnik, a német szakember megtalálta a megfelelõ összeállítást, és ebben nincs helye még a brazil válogatott Baptistának sem, aki a jelek szerint rosszul tette, hogy Madridban maradt.
nb1.hu
Balboa, Salgado mehet... D
Majd visszatér hozzátok Ronaldo, aztán nem lesz ott semmi gond... 😄
Egyszerûen nem értem a Realt, húzzák mán meg magukat és szellemileg építsenek csapatokat.
Az a hír járja, h Drogba tééleg el akar menni a kékektõl - Mourinhó-ügy miatt😛PPP
Állítólag maga a cipész bácsi mondta, hogy neki kell Drogba, és Ballack...
Én már komolyan mondom, hogy idegbajt kapok, minek még egy csatár, mikor úgyis csak Nistelrooy van elöl? És ott pimpósodik a padon Saviola, Soldadoról már nem is beszélve... Vagy Raúl helyére akarja idehozni?
Ballack is hova? Sneijder helyére?
cikk
Ehhez vezet ha valaki rotálni akkar úgy hogy még össze sem állt a csapat... Hihetetlen !
Sneijder nagyon hiányzott a középpályáról, Salgado viszont egyáltalán nem a védelembõl!
3 védõvel kb ugyan az volt a játék képe, mint Salgadoval, Higuain ismét jó csere volt, Robben meg még nagyon nem kapta el a fonalat, és önzõ is volt !
Marcelo egyre jobb, nincs mese játszatni kell !!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ReaL MaDRid x siempre
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
én nem vagyok csüggedt....sar játék volt, de legalább nem kaptunk ki...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Robben + önzö, itt is :/
A Valladolid qrva nagy gólt lõtt. Örülhetünk az 1 pontnak is. Robben meg jó ha 30%-o állapotban volt a mai meccsen.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként már a valencia is csak hatalmas mákkal verte õket hazai pályán úgyhogy végképp nem vágom miért most pihen Sneíjder...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Na akkor most van 20 percünk hogy berámoljunk min két gólt!Hajrá...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Robinho Higuaín
De sztem az elsõ csere egy Drenthe-Higuain lesz lesz.