Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
erre mit mondjon ? 😄 azt h köszönöm de nem ? vagy áá eszem ágában sincs ?! XD
amúgy olyan yo érzés Robbent és Sneijdert Madrid mezben látni , de baromi szokatlan még mindig 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Salgado meg már meg tette amit kellett! Öregecske szegényke! 😊
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Na remélem észrevette hogy Salgado kell a francnak, 5x inkább Torres, még ha nem lenne jobb, akkoris fiatal legalább
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ez egyébként nem egyedi eset, még a futball világában sem. David Beckham például a karrierjét veszélyeztetõ sérülések ellen kötött biztosítást, de például az énekes Mariah Carey a hangját „biztosította” be, és sorolhatnánk tovább az eseteket… A Madrid mindenestre már biztosítást kötött a nyáron Casillas sérülése esetén… õt úgy hívják Dudek.
Ez jó 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
a Ballack Drogba kacsáról annyit, hogy sztem nem lenne jó ha jönnének....bár Drogba sztem jó játékos és máskor még örülnék is neki, de ebben a helyzetben (ahol Soldado semmit Saviola alig kap lehetõséget) nem lenne jó ha jönnének...Ballack meg egyértelmû.....
sztem a Madrid csak részt akar venni a cselzi szétesésében.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
istenem.....ha nem jön Káka (😄) akkor gyorsan találni kell egy brazilt és kinevezni annak......hülye paraszt........
(Kieg.: Én itt nem írtam hsz-t....nem is láttatok itt....hivatalosan nem gépezhetnék, úgyhogy én ide nem írtam ) 😄
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
megvan a ladáááááám😄DDDD
hetvegen megyek is ki csapatni vele Dunaalmásra😊)))
már csak aksi kõne.mer vmi baja van az eredetinek:\
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bátor fiú...
Ballack mostmár tényleg felesleges, Drogbát én is nagyra tartom, csak tényleg ha leigazoljuk, még inkább nagyobb lesz a rotálás, még ha Soldadot kölcsön/eladjuk, akkor is. Saviola,Raúl,Fáni már így se férnek egyszerre a pályára.
Julio Baptista szegény meg elég pórul járt, egyelõre nagyon nem fért bele ebbe a csapatszerkezetbe, kíváncsi leszek, mennyit fog játszani idén, ha elmegy, ha nem.
Torrest én inkább kölcsönadnám valami nagyobb középcsapanak, hogy fejlõdjön, mert ha Marcelo és Heinze jó formát hoz, akkor nem nagyon fog beférni Cipészúrnál.
Bátor fiú...
Ballackot feleslegesnek tartom, de Drogbát nagyon nagyon szívesen látnám 😊! Igaz nincs neki hely, de a perpill a legjobb csatárnak tartom! Örülnék neki! bár akkor biztosan kiszorulna egy kedvencem!
én igy gondolom,ki egyetért,ki nem😊
Baptista sztem meg kell a középpályára.
tenapi meccsrõl annyit hogy <#szomoru1>#szomoru1>
gólokat majd vki linkelje thx
REAL MADRID