Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaulwakY
én szeretnék azé hozzászokni😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
hogy lehet ilyet kérdezni?! : Szeretnéd megnyerni a Bajnokok Ligáját?
erre mit mondjon ? 😄 azt h köszönöm de nem ? vagy áá eszem ágában sincs ?! XD

amúgy olyan yo érzés Robbent és Sneijdert Madrid mezben látni , de baromi szokatlan még mindig 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Zizou5
"Akkor is mosolygok, mikor lemegy a Nap"

ezmien cím már?! A?S:_D:ASD

Balyy
Na ez az!Torresbõl még lehet vmi!
Salgado meg már meg tette amit kellett! Öregecske szegényke! 😊

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Drenthe és Salgado is kimaradt a Real Madrid keretébõl.

Na remélem észrevette hogy Salgado kell a francnak, 5x inkább Torres, még ha nem lenne jobb, akkoris fiatal legalább

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
Aha köszi.

Robinho14
a villareal ellen meg szoros meccset vártunk azt nézzük meg mi lett😄

Balyy
Nem holnap!
Én meg sajna nem látom! :S

zaki
Ma lesz a meccs?

na ezt ne, mindig amikor sok gólos gyõzelmet vár a nagyközönség, az baromi nehéz meccseket eredményez. Valladolid ellen is már mindenki fölényes gyõzelmet várt, még ha nem is volt kimondva

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
NAgyon remélem !!! van két döntetelenjük és két vereségük !!! Hazai pályán kötelezõ a 3 pont,ez nem kérdés !!! és iylenkor gólarányt javitani sem lenne rossz !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

REALista
De simán verni fogjuk a Betist!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
ha nem verjük a betist, azért egy kicsit lehet.
helyes 😊 Botlik itt mindenki, nem kell a Valladolid eset után betoojni 😊

zaki
Sevilla-Espanyol 2-3! <#vigyor1>

hunbasser
😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Ha biztosításról beszélünk általában lakás, kocsi, élet, utazásbiztosítás jut az eszünkbe. Létezik viszont egy olyan vállalat, névszerint a Groupama biztosítási társaság, amely ritka eshetõségeket biztosít. Casillas kezei már sok góltól mentették meg a csapatot (gondoljunk csak a Valladolid elleni meccsre, ahol elképesztõen védte Sisi lövését), így valóban nagy az értékük. Most, hogy biztosítást köt rájuk, bármilyen kár esetén térítést kap a társaságtól.
Ez egyébként nem egyedi eset, még a futball világában sem. David Beckham például a karrierjét veszélyeztetõ sérülések ellen kötött biztosítást, de például az énekes Mariah Carey a hangját „biztosította” be, és sorolhatnánk tovább az eseteket… A Madrid mindenestre már biztosítást kötött a nyáron Casillas sérülése esetén… õt úgy hívják Dudek.

Ez jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
nekem omar a nevem. engem egybol lelonenek ha kimennek. : D

hunbasser
😄DDDDDddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Kössz... 😄

zaki
Az ciki... 😄

😄DDDDD

Oncsi
15:00 - Néhány órára New Yorkban tévesen õrizetbe vették Ramón Calderónt, a Real Madrid elnökét! Az Egyesült Állámokban ezekben a napokban növelték a biztonsági rendelkezéseket egy csúcstalálkozó miatt, s Calderón egyik vezetékneve fekete listán szerepelt, ezért a helyi hatóságok néhány órára - tévesen - õrizetbe vették a Madrid elnökét. A félreértést azóta sikerült tisztázni, a helyi erõk személyesen is bocsánatot kértek Ramón Calderóntól, így az folytathatta üzleti útját.

<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

RaulwakY
lehet😄

LasDen
ez jó kép 😄

a Ballack Drogba kacsáról annyit, hogy sztem nem lenne jó ha jönnének....bár Drogba sztem jó játékos és máskor még örülnék is neki, de ebben a helyzetben (ahol Soldado semmit Saviola alig kap lehetõséget) nem lenne jó ha jönnének...Ballack meg egyértelmû.....

sztem a Madrid csak részt akar venni a cselzi szétesésében.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
-ne ellenkezz, Kaka, úgyis Madridba jössz.
-mindent bele, elnök úr!
zaki
Ez mit jelent? 😄

Balyy
Calderonnak kaka maniája van! 😄

Csabesz6
ez komplett idiota.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
20:15 - Calderón: "Muszáj leigazolnunk Diegot, õ az új Kaká." A fiatal brazil árát 25 millió euróra taksálják.

istenem.....ha nem jön Káka (😄) akkor gyorsan találni kell egy brazilt és kinevezni annak......hülye paraszt........

(Kieg.: Én itt nem írtam hsz-t....nem is láttatok itt....hivatalosan nem gépezhetnék, úgyhogy én ide nem írtam ) 😄

Robinho14
reyesen kivül az utobbi 4 évben volt kölcön játékos nálunk?😄 mert én nem nagyon emlékszem😄

hunbasser
legalább kölcsönbe jöhetne valaki.Gagot is kölcsön lehetne adni nyugodtan szvsz

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
esetleg egy védekezõ kp jöhetne!szerintem Diarran kívül nincs még egy igazán védekezõ mentalitású ember erre a posztra

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oncsi
Ez valahogy törlödni fog sztem😄😄

hunbasser
nagyon örülünk neki 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem kell már ide senki sem...így is sok olyan játékos van már,akiknek szvsz nem a padon kellene ülniük(gondolok itt elsõsorban Saviolára,de mondhatnám Robbent is,aki sztem simán bírna 90 percet,nem hiszem el,hogy nincs olyan erõnléti állapotban,meccshiányra meg ne hivatkozzon senki)

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
bocsi kis off:
megvan a ladáááááám😄DDDD
hetvegen megyek is ki csapatni vele Dunaalmásra😊)))
már csak aksi kõne.mer vmi baja van az eredetinek:\

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Menyus489
Fõleg ha csúcsformában vannak 😄 Azért egy csúcsformában lévõ Raúl, Saviola csatársor se semmi 😄 Ha Raúl tudja tartani a formáját és a lendületét amibe most belekerült (motiváló erõ lehet még plusz nála, hogy a válogatottságért harcolhat), akkor nem hinném, hogy cserepadra szorul, Fáni se, hacsak tényleg olyannyira nem megy neki semmi, de akkor meg ottvan Saviola. Mindenesetre nemtudom, ha jó formában van Drogba, és nem csillagászati árat kérnek érte, és szívesen jön ide, hát akkor most nem fogom azt mondani, hogy fúj takarodj 😄

Bátor fiú...

Rockynhooo
mindentõl függetlenül egy Drogba , RVN csatársor milyen lenne már ? 😄 nem kicsit durva 😊

Oncsi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Menyus489
Tegnapi meccsrõl annyit, amennyit már mindenki elmondott. Rossz játék, összeszokatlanság (fõleg az eléggé eltérõ kezdõcsapat miatt), kicsit mintha az lett volna a fejekben, hogy ösztönösen is hozzuk ezt a meccset simán, és aztán jól fejbekólintottak minket a Valladolid játékosai :/ Guti szürkén játszott, de mégis elég volt egyszer nagyot villannia a gólhoz 😄 Salgado nagyon fut, nagyon pörög, csakhát kopott már szegény, nem ide való már, õneki is távoznia kellett volna, mint Helguerának, hogy lehetõséget kapjon valami kisebb csapatban (jó mondjuk azért a Valencia jó csapat 😄). Robbennel kapcsolatban viszont bizakodó vagyok, Marceloval kapcsolatban meg nagyon osztom mindenki véleményét 😄
Ballack mostmár tényleg felesleges, Drogbát én is nagyra tartom, csak tényleg ha leigazoljuk, még inkább nagyobb lesz a rotálás, még ha Soldadot kölcsön/eladjuk, akkor is. Saviola,Raúl,Fáni már így se férnek egyszerre a pályára.
Julio Baptista szegény meg elég pórul járt, egyelõre nagyon nem fért bele ebbe a csapatszerkezetbe, kíváncsi leszek, mennyit fog játszani idén, ha elmegy, ha nem.
Torrest én inkább kölcsönadnám valami nagyobb középcsapanak, hogy fejlõdjön, mert ha Marcelo és Heinze jó formát hoz, akkor nem nagyon fog beférni Cipészúrnál.

Bátor fiú...

zaki
Na, most meg Diego-t akarja leigazolni Calderon a NS szerint... 😄

RaulwakY
tudom hogy nem lehet mindig nyerni de egy igazi szurkoló azért mégis ezt szeretné😊 - ezért voltam ideges tegnap mert 2 év alatt sokszor volt olyan h nem a régi REAL MADRID-ot láttam és ez bánt (persze volt nem is egy kivétel)...😉

Rockynhooo
ez a foci, errõl szól, nem lehet mindig nyerni 😊 engem személy szerint nem hangol le annyira ez az X!

Ballackot feleslegesnek tartom, de Drogbát nagyon nagyon szívesen látnám 😊! Igaz nincs neki hely, de a perpill a legjobb csatárnak tartom! Örülnék neki! bár akkor biztosan kiszorulna egy kedvencem!

RaulwakY
fúúúú emberek:S tegnap mi volt a csapattal?:S -pedig már kezdtem magam beleélni hogy a REAL MADRID kilépett a rossz idõszakából de úgy látszik h még nem:S úgy játszottak mint ha nem akartak volna nyerni, vagy csak túl nagyképûen?<#shakehead>

Oncsi
Ballack nem kellene szvsz .... sérülékeny is eléggé meg nem kellene..de Drogba ha jó pénzért sztem meg kellene ragadni az alkalmat,de nem mindenáron !!!Salgado Balboa simán mehet !! Baptista egy Brazil válogatott,neki több lehetõség kellene(jár) ,de Realban nem fér be csak csereként,ugye ezt látjuk !! Soldadot én is kölcsönbe adnám,vagy eladnám jópénzért..mert Realnal egy örök igéret marad,sztem !! !! Sztem MArcelo ha kap lehetõsget fejlödni fog és jo lesz emg ugye Heinze is ott van !! Torres-t is kölcsönbe adnám ,vagy eladnám,nem nagyon fog szerephez jutni idén!!!

én igy gondolom,ki egyetért,ki nem😊

SLICK
Na ja... Torrest nem engedném el.

zaki
zaki
Persze, elengedjük majd Soldadot, aztán elviszi vmelyik nagyobb középcsapat, ahol meghatározó játékos lesz, aztán majd sír a szánk, hogy elengedtük... Inkább adjuk kölcsön, mint tavaly. Torres meg maradjon, bármikor képes beugrani és megbízható, jó teljesítményt nyújtani.
Baptista sztem meg kell a középpályára.

hát ja csak majd ugy 2év múlva Soldado :I

tenapi meccsrõl annyit hogy <#szomoru1>

gólokat majd vki linkelje thx

REAL MADRID