Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Ha gólt képtelenek lõni és ilyen fatális hibákat meg mernek engedni maguknak, semmi keresnivalójuk itt.
Mehet mind a kettõ nyugodt szívvel.
Csak ha Higuaín nem kell, akkor az aranylábú franciánk gondolom nyomós okkal favorizált játékos...
...with only 3 of the 38 players to have scored 15 or more goals in Europe’s top five leagues this season boasting a higher success rate than Higuaín (55.2%) when it comes to percentage of shots on target which were scored."
De nem...nekünk nem kell...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy meg nekem pláne mindegy, franciákat is csipázom.
2 csatár? minek? amíg Cé 50 gólokat rúg, teljesen felesleges. kell egy elsõ számú csatár, aki stabilan 20+ gólt tud szállítani, és mögé Benz meg Morata
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Ezt elolvasva "arcpálmáztam" egy rendeset. Tény, hogy technikailag sokkal jobb Higuaínnál a francia, viszont ezzel a fos hozzáállással, meg a gólínségével, semmi helye nincs itt.
Ha netán tényleg jönne Cavani és megint csak cserepadra szorulna, ugyanúgy semmi nem lenne Benzemából, mert az hogy ki lett szorítva ugyanazt eredményezné mint ami idén volt.
Két csatáros rendszer kell ide mindenképp, csak akkor meg az eshet meg, hogy elkényelmesednének.
Cavani és Lewandowski jöhetnek, Benz meg Higu mehetnek...
Ha meghúznák, hogy õt ültetik le a kispadra...mondjuk én nem bánnám 😄 kitudja?!
A Madridnak olyan edzõre van szüksége, aki helyre állítja a rendet?
„Inkább olyasvalakit preferálnék, aki már ismeri a klubot, így a csapat nem veszítene idõt ebben az értelemben. Olyan lehetõségekkel is számolunk, amelyeket el sem tudnak képzelni.”
Szóval még semmi konkrét 😞
Viszont ez az ismeri a klubot gyanús. Elsõre Laudrup ugrott be...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Amúgy meg +1. Ezt mindig elhúzzák a végtelenségig, nehogy legyen ideje az új edzõnek bármire is.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID

REAL MADRID
Mondjuk nem tudom, mennyi ziccert hagy ki (mert itt csak a gólokat mutatták), de Callejonban az idegesít, hogy sok ziccert ront. Gólerõsebb ember kell.
REAL MADRID
Mert Callejónból is az Espanyolnál lett szélsõ, bár középen mikor játszott az idén igaz egy alkalom volt, de érezhetõen jobban feküdt ott neki.
REAL MADRID
REAL MADRID
de tessék, mit találtam nektek😄
http://www.scoresway.com/?sport=basketball&page=match&id=69239&_teamtype=
és ezt Wade is nagyon jól tudja...