81624
  • SLICK
    de ha egyszer bőven van okom rá...
  • Rockynhooo
    Nem nagyon láttam még ennyire pesszimista embert :D
  • Monoton
    "na hátha meghiúsítja Bale érkezését"

:DDDD
  • SLICK
    hát a Mou féle Madridnál legalább a kontrákra lehetett számítani, a mostaniban meg még annyi elképzelés sincs, rossz megoldások, rengeteg hiba, eladott labda jellemzi az egészet... :|
    mondhatni egy fos.
    Di María viszont picit emberesebben játszik, na hátha meghiúsítja Bale érkezését ^^
  • Monoton
    Jó, Arbeloa meg beadni sem tud :D
  • LasDen #77601
    pedig az észrevétel jó volt...
  • Monoton
    Maris elbenazta :D
  • SLICK
    ó bazdmeg Marcsa -.-
  • LasDen #77598
    idióta mária :((
  • Monoton
    Na ez mi?
  • LasDen #77596
    félidőben kap is majd egy taslit cétől...:D
  • Monoton
    Remelem felidoben eldonjuk a meccset es bejohet majd Jese.
  • Monoton
    POnt ez jutott eszembe nekem is. :D
  • LasDen #77593
    Benz köcsög mód lenyúlta a gólt :D
  • LasDen #77592
    nehéz megszokni ezt a cselzit...
    ez a Iker-López helyzet szerintem rövid távon sem lesz jó. és nem feltétlenül Ikerék miatt, hanem az őket támogató táborok miatt...
  • SLICK
    semmi bajom Lopezzel, csak megnéztem volna azért Casillast tétmeccsen...

Arbeloával van bajom
  • Rockynhooo
    Lopezzel semmi baj. Arbeloa helyett elnézném Carvajalt.
  • Monoton
    Mi bajod Lopezzel? Valószínűleg a kapusedző jobban tudja kinek kell védenie.
  • SLICK
    hát elég érdekes :| Megint Lopez a kapuban... Akkor arbeloa mi a faszt keres ott? Özil is visszavonva megint egy szart fog alkotni :|

Nem értem én Ancelottit...
  • Rockynhooo
    Kicsit attacker :D
  • Monoton
    Úgy néz ki a Marca kezdoje a hivatalos, azert ez eleg badass igy :D
  • Monoton
    Diego López; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Casemiri, Modric; Isco, Özil, Cristiano Ronaldo; y Benzema
    /AS/

szerk.:
    Diego López; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Modric, Özil, Isco; Di María, Cristiano y Benzema
    /marca/
  • horpeti
    Jó a banner Raúl-lal, maradjon is egy darabig. :)
  • horpeti
    Ott jobb az idő, mint Angliában. :D
  • Monoton
    Várjál, azóta kiderült, hogy a fotók amiken látható volt júliusiak :D Én régebben tényleg azt hittem, hogy a spanyol sportújságírás valami. De amit ott művelnek a legalja mindennek.
  • bakkerman
    két nap szabadságot,amit totál véletlenül éppen spanyolban tölt el :DD
  • Neoncsoves
    remélem nyerünk ma hendivel! a BDSRSTNT
  • Monoton
  • SLICK
    Callejón gólt lőtt a Napoliban
  • Monoton
    Villas-Boas: "A Real Madrid érdeklődik Bale iránt. Hogy lesz-e átigazolás vagy nem, szerintem néhány nap múlva többet fogunk tudni. Bale-nek adtunk két nap szabadságot."
    /penamadridista/

Nem rosszból, de ezektől a nyilatkozataitól már szerintem mindenki rajta röhög :D
  • Rockynhooo
    25 körül saccoltam volna.
  • limperatore
    ez viccesebb mint zlatanért 50m + etoo
  • LasDen #77574
    40-ér...
  • Rockynhooo
    Higany mennyiért ment Napoliba?
  • Monoton
    Bale kell mert Jesére még nem lehet építeni, meg ő amúgy is középen az igazi. Szerintem Özil menni fog, szélen nem ér semmit, ráadásul Isco ki fogja szorítani középen is, mivel ő védekezni is képes. A német amúgy is pipa mert nem akarják a fizetését megemelni, ami teljesen jogos. Egyébként sokan mondják, hogy ebbe a Carlo féle taktikába nincs is igazából helye. Majd kiderül. Di Mariat marasztalnám cserének, mert butasagai ellenere, azert o hajtani is szokott. Csak hat a nagy akarasnak ugye ... Én Moratat is kölcsönadnám, mert inkább Jesét játszatnám középen. Meg úgy öszintén engem nem győzött meg Alvaro :(
  • LasDen #77571
    engem Bale jövetele lassan kezd meggyőzni. Ha jön, akkor vele a jobb oldal is veszélyes lesz, mert így csak a bal-közép az, ami veszélyt jelent. Az ellenfélnek szinte nem is kell figyelnie a jobbra, támadás onnan jön...
  • SLICK
    Carlo Ancelotti kihirdette a Granada elleni keretet.
    Kapusok: Casillas, Diego López, Tomas Mejías.
    Védők: Pepe, Ramos, Arbeloa, Nacho, Marcelo, Carvajal.
    Középpályások: Kaká, José Rodríguez, Özil, Modric, Casemiro, Isco, Di María.
    Támadók: Cristiano Ronaldo, Morata, Jesé, Benzema.

Na José is a keretben, bár játszani tuti nem fog.

Amúgy kiváncsi leszek a végkifejletre is. Özil nem találja önmagát a jobb oldalon. Bár nem szeretném ha elmenne, nem létezik hogy Isco és ő ne tudnának helyet cserélni... Na meg akkor most jött Bale (de minek??????), semmi szükség nem volt rá szvsz.... Jesé tuti alig fog lehetőséget kapni így, aminek nem örülök.
    Coentrao meg Di María is tuti menni fognak még, Kakát is felesleges volt itt tartani.
    Jó lenne ez a keret, de mégsem... :|
  • Monoton
    Bale megérkezett Spanyolhonba, ő is várja a bejelentést. Kedden lehet a bemutatása.
    Özil távozhat a csapattól megfelelő összegért, a United lehet a befutó.
    Wenger papa szerint Suarez azért nem igazolt az ágyúsokhoz, mert másik csapatot választott. (Lehet, hogy a Fradi!?)
    Illarra felépülése jól halad, a válogatott meccsek után lesz bevethető állapotban.
  • SLICK
    Köszi szépen!
  • LasDen #77567
    mondhatni szerencséje volt azért Raúlnak. Az újkori Madrid legsikeresebb korszakában vezethette a csapatot.