81624
-
#77606 de ha egyszer bőven van okom rá... -
#77605 Nem nagyon láttam még ennyire pesszimista embert :D -
Monoton #77604 "na hátha meghiúsítja Bale érkezését"
:DDDD -
#77603 hát a Mou féle Madridnál legalább a kontrákra lehetett számítani, a mostaniban meg még annyi elképzelés sincs, rossz megoldások, rengeteg hiba, eladott labda jellemzi az egészet... :|
mondhatni egy fos.
Di María viszont picit emberesebben játszik, na hátha meghiúsítja Bale érkezését ^^ -
Monoton #77602 Jó, Arbeloa meg beadni sem tud :D -
#77601 pedig az észrevétel jó volt... -
Monoton #77600 Maris elbenazta :D -
#77599 ó bazdmeg Marcsa -.- -
#77598 idióta mária :(( -
Monoton #77597 Na ez mi? -
#77596 félidőben kap is majd egy taslit cétől...:D -
Monoton #77595 Remelem felidoben eldonjuk a meccset es bejohet majd Jese. -
Monoton #77594 POnt ez jutott eszembe nekem is. :D -
#77593 Benz köcsög mód lenyúlta a gólt :D -
#77592 nehéz megszokni ezt a cselzit...
ez a Iker-López helyzet szerintem rövid távon sem lesz jó. és nem feltétlenül Ikerék miatt, hanem az őket támogató táborok miatt... -
#77591 semmi bajom Lopezzel, csak megnéztem volna azért Casillast tétmeccsen...
Arbeloával van bajom -
#77590 Lopezzel semmi baj. Arbeloa helyett elnézném Carvajalt. -
Monoton #77589 Mi bajod Lopezzel? Valószínűleg a kapusedző jobban tudja kinek kell védenie. -
#77588 hát elég érdekes :| Megint Lopez a kapuban... Akkor arbeloa mi a faszt keres ott? Özil is visszavonva megint egy szart fog alkotni :|
Nem értem én Ancelottit... -
#77587 Kicsit attacker :D -
Monoton #77586 Úgy néz ki a Marca kezdoje a hivatalos, azert ez eleg badass igy :D -
Monoton #77585 Diego López; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Casemiri, Modric; Isco, Özil, Cristiano Ronaldo; y Benzema
/AS/
szerk.:
Diego López; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Modric, Özil, Isco; Di María, Cristiano y Benzema
/marca/ -
#77584 Jó a banner Raúl-lal, maradjon is egy darabig. :) -
#77583 Ott jobb az idő, mint Angliában. :D -
Monoton #77582 Várjál, azóta kiderült, hogy a fotók amiken látható volt júliusiak :D Én régebben tényleg azt hittem, hogy a spanyol sportújságírás valami. De amit ott művelnek a legalja mindennek. -
#77581 két nap szabadságot,amit totál véletlenül éppen spanyolban tölt el :DD -
Neoncsoves #77580 remélem nyerünk ma hendivel! a BDSRSTNT -
Monoton #77579 -
#77578 Callejón gólt lőtt a Napoliban -
Monoton #77577 Villas-Boas: "A Real Madrid érdeklődik Bale iránt. Hogy lesz-e átigazolás vagy nem, szerintem néhány nap múlva többet fogunk tudni. Bale-nek adtunk két nap szabadságot."
/penamadridista/
Nem rosszból, de ezektől a nyilatkozataitól már szerintem mindenki rajta röhög :D -
#77576 25 körül saccoltam volna. -
#77575 ez viccesebb mint zlatanért 50m + etoo -
#77574 40-ér... -
#77573 Higany mennyiért ment Napoliba? -
Monoton #77572 Bale kell mert Jesére még nem lehet építeni, meg ő amúgy is középen az igazi. Szerintem Özil menni fog, szélen nem ér semmit, ráadásul Isco ki fogja szorítani középen is, mivel ő védekezni is képes. A német amúgy is pipa mert nem akarják a fizetését megemelni, ami teljesen jogos. Egyébként sokan mondják, hogy ebbe a Carlo féle taktikába nincs is igazából helye. Majd kiderül. Di Mariat marasztalnám cserének, mert butasagai ellenere, azert o hajtani is szokott. Csak hat a nagy akarasnak ugye ... Én Moratat is kölcsönadnám, mert inkább Jesét játszatnám középen. Meg úgy öszintén engem nem győzött meg Alvaro :( -
#77571 engem Bale jövetele lassan kezd meggyőzni. Ha jön, akkor vele a jobb oldal is veszélyes lesz, mert így csak a bal-közép az, ami veszélyt jelent. Az ellenfélnek szinte nem is kell figyelnie a jobbra, támadás onnan jön... -
#77570 Carlo Ancelotti kihirdette a Granada elleni keretet.
Kapusok: Casillas, Diego López, Tomas Mejías.
Védők: Pepe, Ramos, Arbeloa, Nacho, Marcelo, Carvajal.
Középpályások: Kaká, José Rodríguez, Özil, Modric, Casemiro, Isco, Di María.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Morata, Jesé, Benzema.
Na José is a keretben, bár játszani tuti nem fog.
Amúgy kiváncsi leszek a végkifejletre is. Özil nem találja önmagát a jobb oldalon. Bár nem szeretném ha elmenne, nem létezik hogy Isco és ő ne tudnának helyet cserélni... Na meg akkor most jött Bale (de minek??????), semmi szükség nem volt rá szvsz.... Jesé tuti alig fog lehetőséget kapni így, aminek nem örülök.
Coentrao meg Di María is tuti menni fognak még, Kakát is felesleges volt itt tartani.
Jó lenne ez a keret, de mégsem... :| -
Monoton #77569 Bale megérkezett Spanyolhonba, ő is várja a bejelentést. Kedden lehet a bemutatása.
Özil távozhat a csapattól megfelelő összegért, a United lehet a befutó.
Wenger papa szerint Suarez azért nem igazolt az ágyúsokhoz, mert másik csapatot választott. (Lehet, hogy a Fradi!?)
Illarra felépülése jól halad, a válogatott meccsek után lesz bevethető állapotban.
-
#77568 Köszi szépen! -
#77567 mondhatni szerencséje volt azért Raúlnak. Az újkori Madrid legsikeresebb korszakában vezethette a csapatot.