45215
  • perko
    Bocs, baloldalon.
  • perko
    Jobb oldalon a DOWNLOAD alatt megadja az User-t, meg a Password-öt is. Azokat kell beírni és már jön is.
  • david555
    Megakarom kérdezni tőletek hogy szerintetek erre a gépre érdemes-e leszednem az fs 2004-et?

AMD athlon XP 2500+
    ATI radeon 9200 128mb
    256 DDR1 RAM

Milyen grafikán menne szerintetek tűrhetően kb. 25 FPS-el?
    Az infokat előre is köszönöm!
  • CptSAB
    regisztrálni oda.. hol a bánatba lehet? én vagyok csak vakcsibe?
  • CptSAB
    Nálam sajna reget kért.. pedig érdekelne.. majd regisztrálok. FS Architect 4.1 valakinek megvan? Free lett az a szerkesztő, de sehol sem lelem és a fejlesztő weblapja sem elérhető. Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.
  • eyecandy
    Próbáljátok ki C-150 ingyé
  • Papirzacsi
    THX, majd kipróbálom.
  • alert
    EZT a drivert telepítettem fel. Elmondom hogyan. Először minden Display Drivert vagy videókártyára vonatkozó nVidia drivert uninstalláltam a control panelből + restart. Utána driver cleaner-el (ingyenes) lepucolni a maradék nVidia videókártya drivert. Elég egyértelmű a használata de ha mégsem vagy magadban biztos akkor olvasd el a readme-t mert beszarathatja az oprendszert. Ha megvan (kb 5 másodperc) restart. És utána kell telepíteni az említett drivert (én azzal a beállítással csináltam amit felkínál, de lehet választani egy másikat is ha problémák lennének vele). Nálam 7950GT-n működött.
  • Papirzacsi
    Példálozzál szépen azzal a driverrel.;-)
  • bandikabp
    Melyik ez a driver?
  • alert
    Nem tudom szerintem több gond összejátszott. Most újratelepítettem az FS-t, illetve egy driver cleaner-el lepucoltam a display driver-t és feltelepítettem egy módosított új nVidia driver-t amivel valamivel jobb az FPS is nameg ami nekem az egyik legfontosabb, hogy végre megoldja az nVidia kártyáknál jelentkező Anti-Aliasing bekapcsolásából eredő gondokat (fekete kép, osztott kép, lefagyó kép, stb).
  • bandikabp
    Nekem tökéletesen megy mind az fsx mind a 2004. Mit értesz azalatt hogy elszáll? kék halál és reset vagy csak kilép?
  • CptSAB
    Végre elkészűlt a MALÉV 70-es és 80-as éveinek géppark bemutatója.
  • Clidey
    Nekem is 93.71-em van és teljesen jól szuperál tőle a ZX81-em!
  • CptSAB
    Nekem sajna FX5600-am van, de a 93.71-es driverrel okés.
  • alert
    Mondjon valaki egy nVidia driver modifikációt ami bevált plz :) a legújabb forcware-el állandóan elszáll az FS, próbáltam másik kettőt de az egyiknél kb 6 percig tölt be egy scenery-t a másiknál meg nem működik az anti aliasing és az is elszáll. Köszi
  • Isti1
    köszi
  • CptSAB
    Van egy szép lista az oldalamon azon hazai derék fejlesztők nevével, akik az FS 98-X-ig hozzátettek a mi virtuális repülgetéseink öröméhez.
  • alert
    Az FSBoarding-ot letöltheted az avsim-ről, de ez elég régi, FS2002-höz készült és nem sokat tud. A mostani "menő" az FSPassengers ami hangokat is szimulál, komplett flight logot készít, kiértékel, külön managerként is használható, stbstb. Igaz fizetős.
  • Isti1
    Üdv! Megint egy kérdés: honnan tudnám letölteni az FSBoarding progit?(vagy más "utasimitátort")
  • CptSAB
    Ez tényleg igaz. Rgyszer Grazban készültem a felszálláshoz. Megkezdtem a gurulóuton a közlekedést, amikor rámszól a torony, hogy adjak elsőbséget egy kopternek. Tekergettem a fejemet a VC-ben, hol lehet. Erre látom ám, hogy ott gurulgat a gurulóuton, szépen beállt a kifutópályára és hajrá. Ámulatombol a földi irányító hangja ébresztett, hogy ugyan menjek már. Én az UT2004-et használtam, használom, tehát sajnos mindenhol igaz ez a furcsaság. Szerintem a gond ott van az FS-el, hogy nem lehet a repülési feladatok sokszinűségét lemodellezni vele AI trafficban. Az FS csak az iskolakör, illetve A-tól B-be való repülést értelmezi. Másik poén: FSPassangers. Ott ugyebár a repülést lehet A-B megtételében, illetve időben mérni. Ki is találtam (tavaly összel), hogy sétarepüléseket szervezek, Kaposújlak (még béta mindig) Kaposvár körzet, illetve a Dél Dunántúl és a Balaton térségében. Jött a feketeleves. Az utasok egy petákot sem fizettek, az út csak nekem volt veszteséges, benzin, kiszolgállás, gép karbantartás.. ugyanis a megtett km-t 0 vagyis nullaként értelmezte, ugyanis LHKV volt a start és LHKV a célállomás. Szóval ennyit az FS traffic szimulációjáról. Az FS98 óta (a korábbi dos-os ill. az 5.1-es korai Win változatot most ne számítsuk ide!) tele van olyan butasággal, amit igazán kijavíthatnának. Az FS egy fura görbe tükre a légiközlekedésnek. Írhatnék még a műszaki meghibásodásról is, a megszünt vagy adatot pillanatnyilag nem adó meteo állomások figyelmen kívűl hagyása, meg egyébb dolgok. Talán egyszer majd az FS11-ben 2008-2009-ben már ezeket is beteszik.
  • Papirzacsi
    Az fs nem értelmez olyat, hogy helikopter forgalom.
  • LegendTommy
    hali fs2004 és traffic 2005-öt használok
    a problémám az, hogy a helikopter forgalom ugy megy mint a repülők,
    kigurulnak a fútóra, stb...:D
    mi a gond?
    vagy hogy lehet kikapcsolni a helikopter forgalmat?
  • LegendTommy
    viszont az érdekes, hogy csak a roll-ba számit bele, más mozgásnál csak lassabb picit, a roll viszont ugrál
  • adiker
    Nézzétek meg DHLVAS www.dhlvas.mlap.hu
  • alert
    Ez így van. Nagy FPS kell neki, hogy pontosan tudja számolni a mozgást és folyamatos legyen.
  • LegendTommy
    thx, rájöttem mi a ludas, a roll tengely vagy mi, amivel billegeem a fejem balról, jobbra, ha azt deaktiválom akkor minden ok.
    amugy is az kicsit bezavart:D
    mintha az lenne, hogyha leesik picit is az fps, akkor az a tengely kimarad 1 picit és utánna ugrik, a többi pedig folyamatos mozog, csak lassul ha az
    fps is.
  • alert
    Sok a fény. Elolvastad a leíárást? Alapvetően sötét szoba kell neki és nem világíthat fény direktben az arcodra hanem mondjuk egy lámpát az asztalon iárnyíts a falra és úgy. Talán megoldja. Olvasgasd a leírását meg a fórumát.
  • LegendTommy
    az egy külön csomag?
    nekem csak a guadeloupe és a martinique van fent france vfr-ből de, a flytampa mégis akad:(
    nem értem
  • eyecandy
    Mondom St-Martin et St-Barthélemy a VFRFrance! Azzal akad. Martinique nem kavar be
  • LegendTommy
    más:
    végre megjött a trackir-em:D
    első próbára azt vettem eszre amikor az fps kicsit lejjebb esik mondjuk loc 30-ról 18-ra akkor elkezd remegni a kép:( és egy idő után megint folyamatos,, de volt olyan hogy a fps csökkenés nélkül is beremegett, ha oldalra fordítottam a fejem, utánna meg minden irányba ment rendesen
    nálatok is van ilyen, esetleg valami beállítási gond?, még defaulton van minden a trackir configon, vagy lehet, hogy rossz a hardware?
    pls help
  • LegendTommy
    huh nem értem
    akkor egyszer van a FranceVFR Martinique és a flytampa st. maarteen
    én próbáltam 2 féle képpen, elöszőr a franc-t utánna a flaytama-t, meg fordítva, telepíteni és st. maarteen elcsesződött
    hogy is kell, mit is kell?
  • LegendTommy
    huh nem értem
    akkor egyszer van a FranceVFR Martinique és a flytampa st. maarteen
    én próbáltam 2 féle képpen, elöszőr a franc-t utánna a flaytama-t, meg fordítva, telepíteni és st. maarteen elcsesződött
    hogy is kell, mit is kell?
  • Isti1
    köszi!
  • Papirzacsi
    Ahogy emelkedsz (tegyük fel állandó IAS-t tartva), úgy nő a TAS (true air speed), és a csökkenő külső hőmérséklet miatt pedig csökken a hangsebesség.Magasan repülve a Mach-szám körlátozza a repülési sebességet. Így ahogy emelkedsz, a csökkenő hőmérséklettel együtt csökken az adott mach-számhoz tartozó repülési sebességed. Ezért egyre szűkebb a tartomány.
  • Isti1
    Egy kérdés(ill. 2) : mért van az, hogy miközben a gépem egyre magasabbra kerül, egyre szűkebb lesz a sebességhatár?(pl:FL380-on már csak 250kts-el lehet menni, utána overspeed van)

Más: honnan lehet nagyon jó kidolgozottságú maléves gépeket leszedni? Vagy a jobbak főként fizetősek?
  • eyecandy
    Nos rosszat írtam mert a St-Martin et St-Barthélemy scenery az ami akad. És azt valóban deaktiválni kell. Sőt, le kell szedned a FlyTampa verziót is és azután azt újra rakni.
  • LegendTommy
    és össze lehet hozni valahogy a kettőt?
    vagy az eggyiket inaktivvá kell tenni?
  • Kakaduduka
    nincs kedve valakinek (valakiknek) neten vadászgéppel köteléket repülni?
  • eyecandy
    Sziasztok, választás előtt állok, van egy 6800GT kártyám, de elcserélhetem egy 7600GS-re FS szempontjából van értelme?