45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
perko #9410 Bocs, baloldalon. -
perko #9409 Jobb oldalon a DOWNLOAD alatt megadja az User-t, meg a Password-öt is. Azokat kell beírni és már jön is. -
david555 #9408 Megakarom kérdezni tőletek hogy szerintetek erre a gépre érdemes-e leszednem az fs 2004-et?
AMD athlon XP 2500+
ATI radeon 9200 128mb
256 DDR1 RAM
Milyen grafikán menne szerintetek tűrhetően kb. 25 FPS-el?
Az infokat előre is köszönöm! -
#9407 regisztrálni oda.. hol a bánatba lehet? én vagyok csak vakcsibe? -
#9406 Nálam sajna reget kért.. pedig érdekelne.. majd regisztrálok. FS Architect 4.1 valakinek megvan? Free lett az a szerkesztő, de sehol sem lelem és a fejlesztő weblapja sem elérhető. Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném. -
#9405 Próbáljátok ki C-150 ingyé -
#9404 THX, majd kipróbálom. -
#9403 EZT a drivert telepítettem fel. Elmondom hogyan. Először minden Display Drivert vagy videókártyára vonatkozó nVidia drivert uninstalláltam a control panelből + restart. Utána driver cleaner-el (ingyenes) lepucolni a maradék nVidia videókártya drivert. Elég egyértelmű a használata de ha mégsem vagy magadban biztos akkor olvasd el a readme-t mert beszarathatja az oprendszert. Ha megvan (kb 5 másodperc) restart. És utána kell telepíteni az említett drivert (én azzal a beállítással csináltam amit felkínál, de lehet választani egy másikat is ha problémák lennének vele). Nálam 7950GT-n működött. -
#9402 Példálozzál szépen azzal a driverrel.;-) -
bandikabp #9401 Melyik ez a driver? -
#9400 Nem tudom szerintem több gond összejátszott. Most újratelepítettem az FS-t, illetve egy driver cleaner-el lepucoltam a display driver-t és feltelepítettem egy módosított új nVidia driver-t amivel valamivel jobb az FPS is nameg ami nekem az egyik legfontosabb, hogy végre megoldja az nVidia kártyáknál jelentkező Anti-Aliasing bekapcsolásából eredő gondokat (fekete kép, osztott kép, lefagyó kép, stb). -
bandikabp #9399 Nekem tökéletesen megy mind az fsx mind a 2004. Mit értesz azalatt hogy elszáll? kék halál és reset vagy csak kilép? -
#9398 Végre elkészűlt a MALÉV 70-es és 80-as éveinek géppark bemutatója. -
#9397 Nekem is 93.71-em van és teljesen jól szuperál tőle a ZX81-em! -
#9396 Nekem sajna FX5600-am van, de a 93.71-es driverrel okés. -
#9395 Mondjon valaki egy nVidia driver modifikációt ami bevált plz :) a legújabb forcware-el állandóan elszáll az FS, próbáltam másik kettőt de az egyiknél kb 6 percig tölt be egy scenery-t a másiknál meg nem működik az anti aliasing és az is elszáll. Köszi -
#9394 köszi -
#9393 Van egy szép lista az oldalamon azon hazai derék fejlesztők nevével, akik az FS 98-X-ig hozzátettek a mi virtuális repülgetéseink öröméhez. -
#9392 Az FSBoarding-ot letöltheted az avsim-ről, de ez elég régi, FS2002-höz készült és nem sokat tud. A mostani "menő" az FSPassengers ami hangokat is szimulál, komplett flight logot készít, kiértékel, külön managerként is használható, stbstb. Igaz fizetős. -
#9391 Üdv! Megint egy kérdés: honnan tudnám letölteni az FSBoarding progit?(vagy más "utasimitátort")
-
#9390 Ez tényleg igaz. Rgyszer Grazban készültem a felszálláshoz. Megkezdtem a gurulóuton a közlekedést, amikor rámszól a torony, hogy adjak elsőbséget egy kopternek. Tekergettem a fejemet a VC-ben, hol lehet. Erre látom ám, hogy ott gurulgat a gurulóuton, szépen beállt a kifutópályára és hajrá. Ámulatombol a földi irányító hangja ébresztett, hogy ugyan menjek már. Én az UT2004-et használtam, használom, tehát sajnos mindenhol igaz ez a furcsaság. Szerintem a gond ott van az FS-el, hogy nem lehet a repülési feladatok sokszinűségét lemodellezni vele AI trafficban. Az FS csak az iskolakör, illetve A-tól B-be való repülést értelmezi. Másik poén: FSPassangers. Ott ugyebár a repülést lehet A-B megtételében, illetve időben mérni. Ki is találtam (tavaly összel), hogy sétarepüléseket szervezek, Kaposújlak (még béta mindig) Kaposvár körzet, illetve a Dél Dunántúl és a Balaton térségében. Jött a feketeleves. Az utasok egy petákot sem fizettek, az út csak nekem volt veszteséges, benzin, kiszolgállás, gép karbantartás.. ugyanis a megtett km-t 0 vagyis nullaként értelmezte, ugyanis LHKV volt a start és LHKV a célállomás. Szóval ennyit az FS traffic szimulációjáról. Az FS98 óta (a korábbi dos-os ill. az 5.1-es korai Win változatot most ne számítsuk ide!) tele van olyan butasággal, amit igazán kijavíthatnának. Az FS egy fura görbe tükre a légiközlekedésnek. Írhatnék még a műszaki meghibásodásról is, a megszünt vagy adatot pillanatnyilag nem adó meteo állomások figyelmen kívűl hagyása, meg egyébb dolgok. Talán egyszer majd az FS11-ben 2008-2009-ben már ezeket is beteszik. -
#9389 Az fs nem értelmez olyat, hogy helikopter forgalom. -
LegendTommy #9388 hali fs2004 és traffic 2005-öt használok
a problémám az, hogy a helikopter forgalom ugy megy mint a repülők,
kigurulnak a fútóra, stb...:D
mi a gond?
vagy hogy lehet kikapcsolni a helikopter forgalmat? -
LegendTommy #9387 viszont az érdekes, hogy csak a roll-ba számit bele, más mozgásnál csak lassabb picit, a roll viszont ugrál -
adiker #9386 Nézzétek meg DHLVAS www.dhlvas.mlap.hu -
#9385 Ez így van. Nagy FPS kell neki, hogy pontosan tudja számolni a mozgást és folyamatos legyen. -
LegendTommy #9384 thx, rájöttem mi a ludas, a roll tengely vagy mi, amivel billegeem a fejem balról, jobbra, ha azt deaktiválom akkor minden ok.
amugy is az kicsit bezavart:D
mintha az lenne, hogyha leesik picit is az fps, akkor az a tengely kimarad 1 picit és utánna ugrik, a többi pedig folyamatos mozog, csak lassul ha az
fps is. -
#9383 Sok a fény. Elolvastad a leíárást? Alapvetően sötét szoba kell neki és nem világíthat fény direktben az arcodra hanem mondjuk egy lámpát az asztalon iárnyíts a falra és úgy. Talán megoldja. Olvasgasd a leírását meg a fórumát. -
LegendTommy #9382 az egy külön csomag?
nekem csak a guadeloupe és a martinique van fent france vfr-ből de, a flytampa mégis akad:(
nem értem -
#9381 Mondom St-Martin et St-Barthélemy a VFRFrance! Azzal akad. Martinique nem kavar be -
LegendTommy #9380 más:
végre megjött a trackir-em:D
első próbára azt vettem eszre amikor az fps kicsit lejjebb esik mondjuk loc 30-ról 18-ra akkor elkezd remegni a kép:( és egy idő után megint folyamatos,, de volt olyan hogy a fps csökkenés nélkül is beremegett, ha oldalra fordítottam a fejem, utánna meg minden irányba ment rendesen
nálatok is van ilyen, esetleg valami beállítási gond?, még defaulton van minden a trackir configon, vagy lehet, hogy rossz a hardware?
pls help -
LegendTommy #9379 huh nem értem
akkor egyszer van a FranceVFR Martinique és a flytampa st. maarteen
én próbáltam 2 féle képpen, elöszőr a franc-t utánna a flaytama-t, meg fordítva, telepíteni és st. maarteen elcsesződött
hogy is kell, mit is kell? -
LegendTommy #9378 huh nem értem
akkor egyszer van a FranceVFR Martinique és a flytampa st. maarteen
én próbáltam 2 féle képpen, elöszőr a franc-t utánna a flaytama-t, meg fordítva, telepíteni és st. maarteen elcsesződött
hogy is kell, mit is kell? -
#9377 köszi! -
#9376 Ahogy emelkedsz (tegyük fel állandó IAS-t tartva), úgy nő a TAS (true air speed), és a csökkenő külső hőmérséklet miatt pedig csökken a hangsebesség.Magasan repülve a Mach-szám körlátozza a repülési sebességet. Így ahogy emelkedsz, a csökkenő hőmérséklettel együtt csökken az adott mach-számhoz tartozó repülési sebességed. Ezért egyre szűkebb a tartomány. -
#9375 Egy kérdés(ill. 2) : mért van az, hogy miközben a gépem egyre magasabbra kerül, egyre szűkebb lesz a sebességhatár?(pl:FL380-on már csak 250kts-el lehet menni, utána overspeed van)
Más: honnan lehet nagyon jó kidolgozottságú maléves gépeket leszedni? Vagy a jobbak főként fizetősek? -
#9374 Nos rosszat írtam mert a St-Martin et St-Barthélemy scenery az ami akad. És azt valóban deaktiválni kell. Sőt, le kell szedned a FlyTampa verziót is és azután azt újra rakni. -
LegendTommy #9373 és össze lehet hozni valahogy a kettőt?
vagy az eggyiket inaktivvá kell tenni? -
Kakaduduka #9372 nincs kedve valakinek (valakiknek) neten vadászgéppel köteléket repülni? -
#9371 Sziasztok, választás előtt állok, van egy 6800GT kártyám, de elcserélhetem egy 7600GS-re FS szempontjából van értelme?