45215
  • abelino
    Hi!
    (#9313-ra) iFly744 (az összes patch-ével)
    iFly744
  • eyecandy
    Egy afcad leírásnál találtam, hogy ha nem akarom statikus gépeket, akkor kiiktathatom őket, amint az a sim-wings manuálban le vagyon írva :)
    Nekem meg vmikor meg volt az LFPG manuálja, de már nem találom sehol.
  • eyecandy
    Kösz mindkettőtöknek
  • vki
    Köszi! Meglesem, hogy muzsikál az F-14 szárnya (arra van beprogramozva).
  • Papirzacsi
    Már hogy ne lenne. kontrol+f1 f2 f3 f4.
  • vki
    Hi!

Az irányítás beállításoknál a tengelyeknél van olyan, hogy Propeller. Annak nincs valami megfelelője a gombok között? Ugyanis a joy-on elfogytak a tengelyek.

A válaszokat előre is köszi.
  • exTrem
    AVSIM itt keresgélhetsz kedvedre
    Project Opensky itt is
  • leonforce
    szevasztok!

tud vki. letoltheto(ha lehet nem fizetos) jominosegu gepeket MFS2004-hez??
    koszi
  • alert
    Azt tudom, hogy a France 2-ben a CDG-n staticaircrafts.bgl a fájl neve. Töröld. Valószínűleg a többinél is hasonló lehet vagy valami rá utaló nevet keress. Melyik simwings-es manual-ra gondolsz?
  • Papirzacsi
    Keresd meg a scenery könyvtárában a megfelelő .bgl-t, és töröld. Valószínűleg rá utaló neve lesz. Ha mégsem, akkor ciki.:-)
  • eyecandy
    Valakinek volna ötlete, hogy hogyan tudnám a static aircraftokat rimúvolni Aerosoft France 1-2-ből? SimWings manuál tudna még segíteni, ha valakinek esetleg...
  • eyecandy
    Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet a statikus gépeket kiiktatni France1-2-n?
    A sim-wingses manuálban benne van, ha esetleg valaki rendelkezik vele...
  • Deloi
    Ok, köszi, rá nem jöttem volna.
  • Kakaduduka
    ok
  • alert
    Túl sokat nem tudsz variálni vele (neked se mai darab a konfigod), vedd lejjebb a grafikát amíg elfogadhatónak nem érzed. Főleg: 3D felhőzet, árnyékok!, autogen beállítás, global max texture size, AI trafficot kapcsold ki.
  • Kakaduduka
    na már működik rendesen. még egy kérdés: 3 GB Intel Pentium 4 processzor; 1 GB RAM; 128 MB-os NVidia GeForce 6600GT videókártya. Ilyen gépem van. hogy lehetne ebből a legtöbbet kihozni? Nem nagyon bírja el a dolgokat az FS-ben.
  • alert
    Így van.
  • Kakaduduka
    aha, és akkor ha hozzáadom a mappát beleírja a cuccot a scenery.cfg-be?
  • alert
    Ha nincs benne a listában, akkor add hozzá a FlyTampa-Maarten mappát. Akkor valószínűleg ez volt a baj. Az, hogy részben működik a scenery azért van, mert nem csak külön mappába másolgat hanem felülír eredeti mesh-t és textúrákat is.
  • Kakaduduka
    az Addon Scenery könyvtárba benne vagy h ogy Flytampa stb , meg valamit érzékel hogy új scenery lett telepítve meg maga a scenery is fut, csak éppen hibásan.
  • Kakaduduka
    szar lenne a telepítő vagy mi?
  • Kakaduduka
    érdekes, mert nekem a Settings/Scenery Library-ben sincs benne. Nem írja hogy Flytampa St.Maarten .... Csak az eredetit jelzi.
  • eyecandy
    Nincs fent nálad a FranceVFR Martinique scenery, mert azzal akad pl.
  • eyecandy
    Állíts be egy neked tetsző indulást és aztán mentsd el. Mikor mented pipáld be, hogy ez legyen az alapértelmezett utad stbstb
  • Deloi
    Hogy tudom azt beállítani, hogy a szgép idejét ne Seattlehez igazítsa? Mert amikor elváltok BP-re, akkor mindig átszámolja, és egész más idő lesz BP-n, mint valójában.
  • CptSAB
    :) Sajnos az agyműködés nálam gyorsabb, mint ahogy gépelek.. :D
  • alert
    Így korrekt, de nem volt egyértelmű, mert előtte a cfg-ről beszéltünk.
  • CptSAB
    Nem a scenery.cfg átírását értettem az ""elején"". Hanem az FS9 settings - Scenery - Scenery Library - Priority értékét.
  • Kakaduduka
    ok, köszi a segítséget. majd próbálkozom
  • alert
    Passz. Ezer éve nem használtam a progit. Ne kelljen már mindent szájbarágni :) találd fel magad. Keress valami opciót arra ami kijavítja a CFG-t.
  • Kakaduduka
    igen és most?
  • Kakaduduka
    :D már működik
  • alert
    Ohh ez valami régi marhaság amit programozó beletett csak éppen nem fejlesztette tovább. Állítsd vissza a rendszeridőt pár évvel hátha...
  • Kakaduduka
    It seems that you are using a very old version of this program. Please visit http://www.ranainside.com/ to get a newer version.
    Ezt írja a Manager mikor elindítom. És nem hozza be ezt az oldalt.
  • Kakaduduka
    cptsab: azt már próbáltam. nekem az a bajom hogy eleve négyzet alakú a sziget, és a repterek olyanok hogy a pálya alá, a földre teszem le a gépet. szóval a föld fölött "lebeg" a kifutó.
  • alert
    Ne tegye be az elejére, van egy sorrend ami alapján az FS felépíti a mesh-t. A custom scenery-nek meghatározott layer szám felett kell lennie.
  • Kakaduduka
    ok. nem nagyon piszkálom a cfg fájlokat nehogy elrontsak valamit
  • CptSAB
    Tedd be a St. Marteen sceneryt a lista legelejére, mert lehet, hogy valamelyik másik scenery, esetleg mesh file miatt tűnik el minden. Egyébbként van freeware St.Marteen scenery is, minap mintha letöltöttem volna.. tele a 250 gigás vinyó mindenféle fs cuccal flightsim, avsim oldalakról, és oltárian nincs üres dvd lemezem...
  • alert
    Ja és persze ha minden kész utána telepítsd fel újból TNCM-et.
  • alert
    Ok én vagyok a barom tényleg nincs uninstallja :S érdekes. Biztos hogy csak ennyi van a fájlban? Ez a default scenery bejegyzése, ne bántsd. Bármi más Flytampa scenery TNCM-re utaló dolgot törölj ki a fájlból. Mivel látom nem vagy ismerős a témában, nem feszegessük most hogyan működik. EZT töltsd le. Ez egy FlightSim Manager nevű ingyenes progi ami sokmindenre jó (majd meglátod) és ha jól rémlik van benne egy olyan opció, ami képes helyreállítani a scenery.cfg hibáit. Szóval töröld le a Flytampa TNCM-et úgy ahogy van, kézzel. Az Addon Scenery mappában található, töröld ki az egész mappáját. Utána telepítsd ezt a Managert és javíttasd meg vele a CFG-t. Jobb ötletem most hirtelen nincs.