45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
matya00007 #10423 Szóval senki nem szenved hasonló problémával? Szomorú vagyok )))): -
rozsi008 #10422 Sziasztok!
Azok segítségét kérném, akik ismerik a Radar Contact-ot. Most vásároltam egyet, de eddig nagy csalódást jelent. A legnagyobb bajom, hogy bárhogyan állítom be az elvileg kitűnő minőségi hangokat azok helyenként szinte nyávognak. Úgy képzeljétek, hogy mondjuk az irányítás normál tempóban beszél, de amikor hívójelet, vagy mondjuk magasságot mond, akkor borzasztó a hang. További probléma, hogy az irányítás frekvenciái köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Ezt ugyan lehet minden reptér esetében manuálisan változtatni, csak ez elég macerás. Nem létezik esetleg valami folyamatos frissítés a programhoz? Biztos lesz még több kérdésem is a progival kapcsolatban, de ahhoz játszanom kellene vele, így viszont nincs is kedvem hozzá, olyan szörnyű hallgatni.Előre is köszi a segítséget! -
#10421 2 féle IVAP van. Az egyik FSX-hez a másik FS2004-hez. Mindkettőhöz részletes MAGYAR nyelvű leírás és kézikönyv is letölthető a hivatalos oldalról, ami a csatlakozás menetét is elmeséli! A FAQ-ban is elég részletesen benne van. VATSIM esetében ugyanez a helyzet. Ha mindezzel együtt addig nem jutsz el, hogy felcsatlakozz, akkor elgondolkoznék a helyedben, hogy biztosan nekem való-e az online repülés? Miután ezeken túllendültél épp elég kérdésed lesz még, amihez viszont nincs magyar nyelvű leírás (gépek festései, lecsatlakozik a progi vírusírtó miatt, port forwarding, stbstb). -
#10420 Az IVAP nem csak az FSX-hez jó, csak a megfelelő verziót kell leszedni.
Mellesleg minden tökéletesen le van írva a FaQ segédletei között! -
zsoli03 #10419 sziasztok! az előző kérdésem nem fontos. Can új kérdésem. online szeretnék repülni, már többször próbálkoztam, sikertelenül. fs2004 hez milyen programot tudnátok ajánlani amivel tudok csatlakozni? Az ivao-n már registráltam. az ivap-ot próbálgattam, de az csak fsx-hez jó. -
tabak6 #10418 a FAQ-ot már elolvastam, azon kívül kellene vmi bővebb leírás. -
matya00007 #10417 Sziasztok!
Online repülésnél szenvedek egy problémával, remélem tudtok segíteni.
PMDG 737-el repülök és a sebességem (teljesen mindegy hogy emelkedés vagy az utazómagasságon) folyamatosan változik, hol leesik, hol overspeed-be megy át.
Én arra gondolok,az miatt történik ez, mert a szél iránya folyamatosan változik , hol oldalszél, hol szembeszél stb. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni? Mert ez így elég idegesítő jelenség.
Köszi előre is. -
zsoli03 #10416 sziasztok!az a kérdésem hogy megvan valakinek a real germany 3 v1.2 ?
torrenten szedtem le, de nem értem hogy kell installálni, azaz install után az fs2004 -em induláskor kiír 3 noot found üzenetet valami cfg... not.körülbelül aztán betölti a terepet. de a kívánt területen csak szürke terep van. ha valaki tud segítsen. köszönöm.! -
#10415 FAQ... -
tabak6 #10414 sziasztok
pmdg fmc-vel kapcsolatban keresek részletes leirásokat, lehetőleg magyarul. -
ToMy_ #10413 Szia,
ezt nézd meg: http://www.flightxtreme.com -
#10412 Üdv Mindenkinek!
Mostanság kicsit leálltam a Boeingezéssel, és Airbusozással, és pihenés képpen kicsit átültem egy Extra 300L -re. A kérdésem az volna, hogy tudtok-e olyan oldalt, ahol műrepüléssel kapcsolatos leírások (főként magyarok) vannak.(Googléba már beírtam, de magyart nem találtam)
Válaszotokat köszönöm! -
kolszal #10411 Hello, sztem eltévesztetted a topicot -
zsoli03 #10410 üdv! tudom hogy nem ide tartozik,de ennegy kérdésem. tapasztalt valaki már olyat hogy csak úgy kikapcsolt a számítógépe? nekem ez történt kétszer egymás után. aztán nem is tudtam bekapcsolni,csak áramtalanítás után. áramszünet lehetett az oka? mert van egy digitális órám és az nem nullázódott le, pedig leszokott ha áramszünet van. Köszönöm a segitséget -
#10403 Sziasztok!
Sármellék környékén kéne légifelvételeket készítenem, esetleg valakinek van repülős kontaktja a közelben? -
Vikktorr #10402 be, persze, nem csak a flight director volt bekapcsolva, ezért is lettem ideges hogy miért nem megy úgy ahogy kellene -
#10401 Auto pilot-ot bekapcsoltad ? -
Vikktorr #10400 Sziasztok!
VNAV/LNAV problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Level D 767-300ER-ról van szó. Végre sikerült odáig eljutnom hogy az FMC-t nagy nehezen beprogramozom :) Aztán felszállok, és egyszerűen nem tudom autopilot-tal a SID után a beprogramozott route-ot követni. Gondolom a VNAV-LNAV-ot nem használom jól, vagy nem tudom használni, mert bekapcsolom és nem vezet rá, nyomkodtam mindent, de egyszerűen nem megy. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Köszi előre is! -
#10399 Rossz topicban jársz. Ez FS-ről szól, nem a videószerkesztésről :) -
zsoli03 #10398 üdv! kérdeznék valakit! tehát: videót akarok csinálni zenét is tettem a videó alá. Az adobe pro, a virtual dub..ezeket próbálgatom. amin most fennt akadtam ,az az hogy nem tudom hogy kell úgy elmentenem a projectet, hogy mikor visszanézem,akkor legyen videó, és zene is. mert most csak a zene szól mindig. nem értem. köszönöm -
#10397 Ezzel is :) -
Mokus1 #10396 sziasztok ezzel a konfiggal élvezhető lenne?amd athlon 3200+ 7600GS 1gigaram.Kb egy hónap mulva core2quad q6600 8800gt,gts vagy gtx +1gigaram azzal tudom h biztos de ezzel?:S -
#10395 Köszi szépen az infókat! :) Én is furcsáltam, hogy túlságosan is el akarja hagyni a fordulót. Sajna a rudder meghalt a joyomon, így azzal nem tudok operálni. -
#10394 A tegnap este kicsit repülgettem a Dromival, és viszonyalg szép sztenderd-fordulókat* sikerült vele csinálnom. És itt a hangsúly a 'viszonylag'-on van. Ugyanis egy valamirevaló sztenderd-fordulóhoz kell egy határozott láb is, amit ha szó szerint veszel, hajlamos dobott orsóvá, vagy inkább dugóvá alakítani a Dromi, köszönhetően a kissé túl érzékeny oldalkormányának.
A magassági is elég érzékeny de ez érthető, hisz a jellegzetesen óriási fesztáv a törzshosszhoz képest indokolttá teszi, úgyhogy ezen nem is akadtam fenn. :D
Az általad említett lecsúszásos jelenséget nem sikerült reprodukálnom, ha elegendő lábbal biztosítottam a fordulót. Nagyon szépen lehetett vele manőverezni pár méteren is akár. Engem inkább sokkal jobban idegesített az önmagát fordulóból kivevő magatartás. Amikor határozott csűrővel lehet csak megtartani a forduló bedöntési szögét. Ilyet egy igazi biztos nem csinál. Ez tipikusan FS-flightmodell hiba, amivel sok más gép esetében találkozni. Ám az oldalkormánnyal jelentősen lehet csökkenteni ezt a kellemetlen jelenséget, ám ezesetben fennáll a kifelé-csúszásos szintén FS-flightmodell-hiba...
De ha ezen túllendül az ember, egy határozottan kellemes, és fílinges géppel szelheti az ember a virtuális eget. :)
Az általad említett másik Dromi-verziót nem elemeztem még soha, mikor megjelent, letöltöttem, kipróbáltam, majd villámgyorsan a 'hamar elfelejtendő' kategóriámba soroltam...még nyomaiban sem felllelhető a vinyómon...de ez már nagyon rég volt, úgyhogy úgy istenigazából már arra sem emlékszem hogy hogy repült. :)
*= akik esetleg nem értenék: MG-repülős berkekben így hívják a 'sor' végén levő jobb elhajlás-bal fordulóval vissza a következő sorra nevezetű műrepülőfigurát. :D -
#10393 Ehhez nem kell angol. Csak szavakból áll a menü és van ingyen szótár :) Egyébként Append avi segmentel adsz a végéhez újabb AVI-t. Vágás az úgy megy hogy kívánt képhez tekered a videót majd HOME gomb. Után mész tovább addig ameddig ki akarod vágni. Ott END-et nyomsz. Kijelöli a sávon... és DEL. -
zsoli03 #10392 üdv! mégegy kérdés! a virtual dub -al hogy lehet megcsinálni hogy több videót fűzzek össze? és hogy vágjam? sajnos nem nagyon megy az angol. Azért kérdezek ennyit, mert most van időm. kösz -
zsoli03 #10391 köszönöm! mindjárt megpróbálom. -
#10390 Valószínűleg egy xvid lejátszót töltöttél le. Ez a decoder. Az csak lejátszani képes a filmet. Neked az xvic encoder codec-re van szükséged, amivel xvid-be kódolod a filmet, nem pedig dekódolod. -
zsoli03 #10389 üdv! sikerült a fraps al videót készítenem az fs- ből,a virtual dub -al szeretném átkonvertálni xvid be. feltelepítettem az xvid-et. de amikor a video/compress... -nél ki akarom választani az xvid- et akkor nincs ott, csak az alap formátumok. tud valaki segíteni? -
#10388 Clidey! Köszönöm minden MG-s gépet kedvelő nevében a két festést a Dromi-hoz. Realisztikusság szempontjából a Jan Moravec féle FS2002/FS2004 vagy a Tim Conrad féle FS2004/FSX változatot tartod korrektebbnek? Nekem úgy tűnik, nagyon lecsúszik bedöntéskor a szárny, feleslegesen veszít magasságot a Tim Conrad féle gép. Kíváncsi leszek a véleményedre! :) -
zsoli03 #10387 üdv! köszi a linket. üdv m814 azért vagyok itt hogy ne álljak hadilábon az online repüléssel.az én ivapom nem indult több kattintással sem mert írt valami hibaüzenetet az fsx el kapcs. gondolom igazad lehet,fs9-hez kéne valami program. tudsz? -
mcsaba #10386 A link nem a legjobban sikerült, szóval bejön egy lista, és ott a legelső torrentre érdemes menni, aminek Fraps 2.9.2.6725 a neve. -
mcsaba #10385 Szia, nem akartam rögtön torrenteket irni, de ha nem találsz müködőt akkor szedd le innen: Fraps torrent pár perce szedtem le, nem kell semmit csinálni vele csak instalálni és nincs benne időkorlát. -
#10384 Szevasz!
Igazán nehogy sértésnek vedd,de ha ennyire hadilábon állsz az angollal és a különböző programok kezelésével, akkor az online repülést még halaszd picit későbbre! Nyílván, ha az FSX-hez való IVAP klienst töltöd le az nem fog működni FS9-el.A végét peddig már végképp nem értem! Miért akarsz bűvészkedni a portokkal amikor az IVAP öntelepítő és egy kattintásra indul. -
zsoli03 #10383 üdv! ok megértettem hogy melyik jelszót kell beírni, de én az fs2004-el szeretnék kapcsolódi és nem haggya hogy kiválasszam. csak az fsx -et jelöli be. a sim connect master port-hoz mit írjak? és az elején mit válasszak?- (singl pic multi pic ,....)köszi. -
#10382 IVAO-tól kapott levélben van két jelszó, a weboldalra a website nevű jelszó kell, a másik jelszót kell majd ivapba connectálásnál megadni. -
zsoli03 #10381 hali!köszi. kipróbáltam a fraps-ot, de 30 s -nél hosszabb videot szeretnék csinálni. Nem tudsz egy teljes verziót,mert csak demót találtam. fizetni nem akarok.! a torrentek között is kioróbáltam, de v.miért nem megy. -
mcsaba #10380 Szia, ha .avi videóra gondoltál akkorFraps -
zsoli03 #10379 hali! és valaki tud olyan programot amivel videót tudok készíteni fs2004 alatt? -
zsoli03 #10378 heló! Akkor haggyuk a vatsimet. Szoval én is az ivao val próbálkozom. Feliratkoztam, kaptam is id-t meg password ot is, de mikor az ivap klienst töteném le, akkor oda mit kell beírni.? mert nem fogadja el amit beírtam. A hatjegyű számot?....Vagy hogy töltsem le a programot? Köszönöm a segítséget. Ja és squeak box akkor nem is muszály? Egyébként csak repülni szeretnék, nem akarok irányító lenni.