MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dczek de nem toltod le mert chellos vok

berczy
Bazzeg ne szivassál már!
Nem DC-zel?
Nem szivass már meg...
Berczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Elég amator de én se to és kivncsi lennék rá

Nem mert akár te lehecc az a szoftverrendorség egyik tagja is inkább hagyuk

berczy
Most mégsem tudjuk megdumálni a megasceneryt?
Berczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Törölt felhasználó
Amatõr kérdés, de mi a franctól van, hogy akármit csinálok mondjuk a Boeinggel mindig overspeed van egy idõ után. Ha lassan megyek, ha gyorsan, mindig. Pár alap dolgot írjatok már nekem légyszi! Köszi
ja köszi szépen

Settings->Scenery Library és ott talán kitudod kapcsolni valamelyiket a kettõ közül...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

megondoltam magam 😞 Nyiri baj van

PLS segits mert ugye az a baj hogy a Lago elott feltettem egy kis eyszeru 3 eás scenery-t is és ossze kavaraodtak i a teendo?

berczy
Meg kellene a megascenery-s dolgok. Már ami megvan.

Hát figy mit akarsz? mert a Lago Budapest 2004 az biztos

berczy
Mennyi kérsz érte? És miket irnal fel nekem?
Berczy

Na vok, vége a sulinak olvastam amit kuldtél hát nekem ez elég huzos lenne ert ha azt kérem hogy eloszor addiede a pénzt akkor teneked nem lenne jó de ha viszont utánna kuldod akkor nekem nem jó!

berczy
Bocsesz, hogy ennyit irok!
Nincsen valaki aki lenne olyan kedves, hogy megosztja nekem a Budaõest Scenery-t ma délután DC-n, mert ekkor le is tudnám szedni. Nagyon megköszönném.

Berczy

berczy
Nekem is meg tudnád adni privátba, ha megkérlekí,
Berczy

berczy
Sziasztok!

Tudom, hogy nem szeretitek, de egy olyan kérdésem lenne, hogy valakinek akinek megvan a megascenery + a budapest2004 azzal mehg tudom valakivel bizniszelni, hogy felirja nekem, természetesen ellentételezlés fejében. Nagyon megköszönném!

Elõre is köszi.
Berczy

Törölt felhasználó
Nah, találtam egyet, úgyhogy projekt lefújva 😊
Törölt felhasználó
Kellene nekem egy crack, vagy serial a LAGO féle Budapest Scenery 2004 hez, köszi!
Az ajtó nyitás az oké, ez eddig is mûködött, de arra, hogy megnyomom az "1"-st nem jön le a rámpa! Biztos a PMDG-s verziót írtad?

Köszi! 😊

0ppika
Na végre feltették a kérésemre erre a warez oldalra szerintem 200 forintot megér ...

http://epica.nl

Ajtó nyitás alapból "Shift+E" utánna "1"

Huh, köszi hogy válaszoltál, már azt hittem nem jársz erre! Ha esetleg nem találom meg, hogy melyik gomb az, akkor elárulod nekem? Meg most jut eszembe! Miért van az, hogy néha nem mûködik a rádió? Mármint nem tudok manuális pl. ILS frekvenciát beállítani a PMDG-nél?

Ez gepe valogatja. Pl a PMDG-nel egy bill kombinacira az ajto alatt kinyilik egy pici ajto es kijon a lepcso.

Nyiri, ha esetleg erre jársz, akkor segíthetnél, hogy mit kéne feltelepítenem az FS-hez, hogy legyen lépcsõ a nyitott ajtajú parkoló gépeknél! Köpike!

Ja ja közben én is rájöttem

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

FREAK
ez így ebben a formában nem igaz

sebességfüggõ hogy süllyed, emelkedik, vagy szinten marad

lassú és/vagy nehéz gép alapból süllyed, egy Cessna full gázon emelkedik

Riszpekk

Hmuda
Ha rendesen betrimeled a géped a jelenlegi sebességre akkor nem fog sûlyedni és a joy-t se kell folyton kézbe fogni. Pl egy hoszabb úton elég fárasztó lenne így szinten tartani a gépet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akkor megnyudodtam 😊

kicsit mindig sullyed

Srácok az valós, hogy folyton süllyed a gép, vagy a joy nincs rendesen kalibrálva 😊?

PLackó
😄

nekem jó volt 😄 mind a 4

Hmuda
Ej ej, hogy bánahattok így szegény Hmuda gyerekkel? Hát nincs nektek lelketek? 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK
"rohadjon meg"... 😄

Riszpekk

PLackó
nekem csak a 3.cd volt hibás hmuda-nál.

Törölt felhasználó
Kipróbáltam, hogy kitömörítem a cdket, és a harmadik totál hibás.. szedem mindet rohadjon meg....
Hmuda
Csak az elsõt, mivel eddig si csak azzal volt gond.

Törölt felhasználó
Szedem újra az egészet, hogy rohadjon meg halomra!
Hmuda
Másnak is volt már ilyen. Szerezd meg máshonnan az elsõ CD-t, mert tõlem mindenki hibásan szedi :-))) (pedig nekem tökéletesen mûxik).

Törölt felhasználó
Az vajon mi a jó franctól van, hogy 8% installnál következetesen rebootol a gépem. Soha semmivel nem volt még ilyen. Nagy nehezen megszereztem a programot és ez fogad... ma vettem Joysticket meg minden... fasza.
Nekem csak egy világos csík maradt akkor, ha be volt kapcsolva a müszerfal világítás, majd overhead panel, fény kikapcs, vissza a müszerfalhoz... na, csak ekkor maradt ott a csík, de a frissített változattal ez már nem jött elõ!

Fekete csík?? Hol?

Dash kurva jo lenne ha nem lenne hibas a panel. Fekete csik van 😞

Kár 😞 Bár mióta megvan a PMDG 737-es, a Phoenix cuccok közül csak a Dash-8-ast veszem elõ 😊)

Nincs Airbusom 😊
Nem szeretem oket.

Elfelejtettem, hogy már megvettem a 340-est is, és ezzel ugyan ez a gondom! Pedig azóta már megtanultam kiszámolni az üzemanyagot, de se a saját számítással, se a tutorálban lévõvel nem változott a dolog!

Mondd Nyiri, neked van Phoenix féle Airbus-od? Mert ezzel is lenne egy problémám! Én elég gyengén értek angolul, ezért rettentõ sokat repkedek tutoriálok alapján, mire megértek mindent! Namármost az elsõ gépem az A 319-320-321-es sorozat volt és az ahhoz készített tutoriál repülés egyszerû, de tökéletes volt egy kezdõnek! Szintén mûszeres repülés. Viszont mióta frissítették az FS2004-hez azóta u.a. gép, u.a. tutorial, u.a. beállítások mellet a felszállásnál ott ahol az orrát el kéne kezdenie emelni, a fenekét kezdi el emelni! Mi lehet a gond? A Phoenix forumán írtak errõl valamit, de sajnos nem értettem, számomra csak annyi lett világos, hogy másnak is volt ilyen gondja! Elõre is köszi!

Kiegeszito repulogepen talalhato meg. Az igenyesebbeken. Nagy gepen alkalmazzak csak.

ez az fmc egy külsõ program?