45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Endeawour #10583 Fsglobal 2005 europe szerintem -
#10582 Nos.. az a derék Úriember Kósa Gergely a magyar divízió feje volt.. -
#10581 Sziasztok! Megoldodott a nemzetiségem!:)Egy Load sektor hiányzott Neki!
Most már én is magyar vagyok! Egyébként, egy Kosa Gergely nevű IVAO-s segített, 10 percen belül!
-
#10580 http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd100!0,4736941250,D10333 -
#10579 autókról és madarakról nem tudok, de viszont van a Flight1 Software-nek egy olyan kiegészíto csomagja, amelyben ki van dolgozva a talaj és vannak autópálya meg sima úttextúrák. Ground Environment Pro. Ezenkívül ugyanez a cég csinált egy Ultimate Europe nevu kiegészítot, amely Európa részletesebb látványát tárja eléd. Sok sikert. -
Vikktorr #10578 Köszi szépen, sikerült!:) -
zsoli03 #10577 sziasztok! most az lenne a kérdésem hogy a flytampán kívül tude valaki fs2004 hez olyat hogy legyenek animált autók(nem csak repülőtéren), vagy esetleg madarak, állatok. szeretném egy kicsit megdobni a cuccot az élvezetesebb repülésért. és az fsx en kívül. -
#10576 LOL!
Na ha írtál azt nem biztos hogy jól tetted!
EBBU Brussel ICAO kódja!Ezért lát (gondolom én,az IVAE)Belgának!
Kis hazánk privát aircraft hívójelei "HA"-val kezdődnek az irányítói, és a reptér ICAO-k peddig kevés kivétellel "LH"-val.
Ha ezt választod szerintem egyből visszavedlesz magyarrá. -
#10575 Ha limitálod mondjuk 20-ra akkor arra jó a dolog, hogy ha több FPS-ed lenne 20-nál mert bírja a gép, akkor nem számol ki több frame-et hanem másra fordítja a processzor és vga időt. Optimálisabb a futás. -
SzKrisztian #10574 Szia, azt hiszem ezt keresed: Settings-->General-->Pause on task switch, ez ne legyen bejelölve. -
Vikktorr #10573 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy valahogy ki lehet-e kapcsolni azt a funkciót, hogy amikor alt+enter-rel kijövök full screenből, és itt a windows-ban hozzáérek valamihez, máris aktiválja a pause módot. Már mindenhol néztem a beállításokban, de egyszerűen nem találom. Help!
Köszönöm előre is! -
SzKrisztian #10572 Köszi, a segítsélget, ha nem az FS-ben van a hiba akkor azthiszem amint időm lessz leüritem a gépem, formatálom és rakok új windowst meg felrakom újra az FS-t és kipróbálom hogy akkor hogy megy, talán egyszerübb lessz új windows-al mint keresgélni hogy mi okozhatja a hibát. Lenne még egy kérdésem, a beálításoknál a display-->hardware-nél van egy olyan beálítás hogy target frame rate, ennek pontosan mi értelme van? és hogy érdemes beállítani? unlimited-néd gondolom annyival megy amenyivel bir, de van értelme csökkenteni? -
#10571 Több dologtól. A leggyakoribb a háttérben megbújó különböző keyloggerek, amik kémprogramok vagy kisebb vírusok. Az a baj, hogy ezeket sokszor az antivírusok sem veszik észre így vagy többfajta spyware eltávolító lefuttatásával vagy pedig kézzel keresgélve a futó progik és folyamatok között lehet megszabadulni tőlük. A másik lehetséges ok, ami általában gyengébb gépeknél jelentkezik, hogy az antivírus merevlemez vizsgálója folyamatosan pörgeti a korongot ezért az FS nem kapja meg a leggyorsabb elérést a fájlokhoz. Okozhatják azonban még különböző tűzfalak és mindenféle memóriarezidens programok, amik lassítják a gépet és az ember nem is gondolna rájuk. Okozhatja még az is, hogy töredezett a merevlemez és nem győzi a 680 millió darabra szakadt fájlokat betölteni... Azért az FS-nél buknak elő ezek a jelenségek, mert brutálisan sok fájlt használ a merevlemezről illetve nagy a gépigénye, sokat kell számolnia. Az a szép, hogy amikor a tiédhez hasonló gépem volt, nálam szinte mindegyik jelenség okozott már ilyen problémát :) sok sikert! -
SzKrisztian #10570 Sziasztok, van egy kis gondom az FS2004-el, nem is tudom hogy irjam le, nem akad hanem inkább mintha átugrana egy két frame-et, megy szépen, sehol nem akad le de kb másodpercenként egyszer egy nagyon picit előrréb ugrik a kép, mintha ilyenkor egy-két képkockányit kihagyna, és az akadásokkal szemben ez állandó, és fügetlen attól hogy éppen mijen bonyolult dolgok vannak a képen, próbálkoztam különböző beállításokkal, de ugyan úgy viselkedik alacsonyabb és erősebb beálításokkal is, közepes beálításokkal átlag 40-70 frame mozgott, de néha még 90-is felugrott, teljesen felhúzva antialiasing is bekapcsolva 12-38 közt ugrált, nézetváltáskor leesett, de különben viszonylag szépen ment csak néha akadt egy kicsit, azt a folyamatos ugrálást kivéve, az állandó. Egyébként nincs túl erős gépem:
AMD Sempron 2600+
1 giga ram
ATI Radeon 9250 256 mb
Szóval nem épp az FS-hez van a gépem, érdekes módon mégis megy full grafikával (kiegészítők nélkül, csak az alap FS2004 van fent) csak ez a folyamatos ugrálás a gond, viszont egy úgy tünik minden beálításnál megvan. Ha esetleg valaki tudja mitől lehet, és hogy lehet segíteni rajta kérem irjatok. -
#10569 Köszönöm szépen Alert!
Már írtam is! -
#10568 Szia! Az IVAO magyar fórumon vagy e-mail-ben a magyar supervisoroknak kellene supportal kapcs írni. Ott talán sikerrel jársz :) -
#10567 Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne, kérem a segítségeteket!
Az IVAO-n hogy lehet, hogy a hívójelem, csak 4 betű,( EBBU )
A második pedig az hogy miért Belgának lát, mikor a regg. oldalon Magyarnak regisztráltam! Segítségeteket köszönöm szépen! Üdv. -
zsoli03 #10566 akarom mondani az aczív kamera van meg,azzal szeretném -
zsoli03 #10565 üdv! Szoval kiprobáltam a map-ban a tower,es dolgot, de ez nem az amire én gondoltam, mellesleg azt sem értem hogy kell oda tenni a kamerát.igen nekem már meg van az f1 wiew, és én azzal szeretném hogy egy adott helyre tegyem a kamerát pl leszállópálya széle...
És hol tudom megnézni a leírását az actív kamárának?
-
kelan #10564 Teszt jelleggel felkerült a laptopra a PMDG 737 és a FlyTampa Bécs. Közepes grafikai beállítás mellett is hozza a 15 fps-t, igaz, hogy semmi guruló jármű, egyéb forgalom nincs bekapcsolva, ja és amit észrevettem, hogy a felhőzet jelenléte nagyon lerontja az fps értékét, így azt se kapcsolom be. Puritán, de műszeres repülésre tökéletes. :-) Az ablakot átméretezve már a torzítás se zavaró.
Kipróbáltam a SmartClose nevű programot is, amit itt ajánlottatok korábban, az fps értékek nem lettek jobbak, de a program gyorsabban tölti be a dolgokat. Én az EXPLORER.EXE-t is kikapcsolom az FS indítása előtt, hátha számít ez valamit... :-P -
#10563 Talan radar Contact -
#10562 Sziasztok!
Kérném a segítsegeteket abban, hogy lehetne, a régi Kaitakot életre kelteni, ha egyáltalán van rá mód!
Köszönöm szépen! -
#10561 Ő neki már van fizetős progija azt kérdezte, hogy az active camerá-val hogyan lehet :)
Zsoli03: Egy bill kombinációval meg kell határozni a nézőpontot és be kell kapcsolni az approach view-t. Hogy hogyan, azt pontosan nem tudom, de le van írva a leírásában. Pár sor, olvasd el. -
CzJ #10560 Szia!
Hát különböző fizetős progikkal de ugy is lehet hogy a MAP-be bemész és ott van egfy TORONY meg egy REPCSI jelzés... A TORONY jelzést ráteszed a pályára(Vagy ahonnan nézni akarod) nyomsz egy OK-t és akkor onnan látod :)!
Sok sikert ;) -
zsoli03 #10559 sziasztik! Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki hogy az actív kamerával hogyan lehet olya nézetet váltani, hogy például felvétel után mikor újra lejátszom a videót, akkor a leszálló pályáról láthassam a gépet ahogy jön szembe. már láttam ilyen videót, aki tudja írja már le. köaszönöm -
pottom555 #10558 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek az alábbi link alatt látható videóban az fs2crew mellett még milyen kiegészítőt használhat az emberke, amivel a rádiókommunikációt csinálja a flight officer?
Középen arra a kis piros betűs abalkra gondolok!
Valami ötlet?
Fs2Crew videó -
#10557 Puff neki.. lényegében elveszítettük azt a két oldalt, amely komoly tájékoztató erővel bírt az újdonságokról. Szép.. Én azért bízok benne, hogy ez csak átmeneti, és mindkét oldal talpra áll.
A saját oldalamról annyit nyilatkoznék, hogy nem szünt meg és nem is fog megszünni, viszont átalakul hamarosan. Egy picit egyszerüsödni fognak a leírások, nem lesznek értékelő írások, mindössze Info szolgáltatások, honnan tölthető le, mekkora, képek róla, mit tartalmaz és kik készítették. Sajnos egy személyben többre nem futja a mostani feszített munkabeosztás melett. Ami a lényeg: TOVÁBBRA IS CSAK FREEWARE KIEGEKRŐL FOG SZÓLNI! :) -
kelan #10556 Felkerült az FS2004 a laptopra, mindenféle kiegészítő és AI forgalom nélkül, közepes vagy annál jobb beállításokkal az fps 11 és 25 között van. A 2D panel torzítása nagyon zavaró és nekem a rég bevésődött billentyűkombinációk is furcsák a laptopbillentyűzeten. A Num padot nagyon sokat használtam anno, joystick mellett is... Egy FlyTampa Bécset fel se merek rakni... :) -
CzJ #10555 Sajnos a www.fshungary.com is bezárt:( -
eiduR #10554 ilyen gepen nem is nagyon fogja elkapraztatni a jatekost a latvany, de legalabb elfut :-) -
#10553 nem kell beallitani a felbontast olyanra hogy elvagja a szemed, s akkor nem fog szaggatni.
en is latopon nyomom (es nem a legjobb gep):1.6 celeron 512mb 15.4' Widescreen. (IVAO-t is hasznalom vele) -
#10552 szomorúan látom, hogy eltünt a virtualisrepules.hu oldal.. -
eiduR #10551 nem tamogatja a 16:9-et, de szerintem amugy is csak oriasi akadozasok mellett futna a program. nekem sem tokeletes 1 GB rammal, GF7300GT 256 MB-os vgaval es 2.8 Ghz-es P4 procival. szoval ha tenyleg komolyan venned a dolgot erdemes lenne egy asztali gepet a dologra aldozni, amit akkor mar masra is fogsz tudni hasznalni. hiaba mondjak, hogy "hu, micsoda jo jateklehetosegeket kinalnak a mai notebookok", sajnos a keparany es a grafikus megjelenites meg egyaltalan nem kifejlett. -
#10550 FS2004 nem tamogatja a widescreent 2d ben meg plane nem!
-
kelan #10549 Sziasztok! Nagyon régen Flight Simulatoroztam, még az FSFW95 és az FS98 idején, de újra feltámadt bennem az FS iránti vágy. Jelenleg egy irodai munkára tökéletes Acer Travelmate 5320-as notebookom van,Celeron M530 1,7 GHz, 1GB memóriával és egy Intel X3100-as grafikus kártyával (valami megosztott memória elven műkörik, na erről sincs inföm, hogy az fs szeretni fogja-e ezt). Tudom, hogy ez a tejlesítmény édeskevés az FSX-hez, de a 2004-hez talán elég. Jelenleg még nem vásároltam meg a programot, így megkérdezném, hogy kb. milyen eredményt várhatok ettol a konfigurációtól. A másik kérdésem azzal kapcsolatban lenne, hogy a 2D panel nézetnél a panel egy BMP fájl, ami 4:3-mas képarányhoz készült, így bizonyos mértéku torzítás lép fel 16:10-es képarányesetén, lehet e szerezni widescreen 2D paneleket FS2004-hez? Errol sajnos nem nagyon találtam infót az interneten, nekem fontos lenne, hogy torzízásmentesen lássam a muszerfalat. Ha ez a konfig elbírja a PMDG 737-est, akkor beszerezném ezt is (természetesen legális úton). Leginkább 2D panel nézetben repülnék muszer szerint, ezért is lenne fontos a torzításmentes megjelenés. Üdv:Peti -
#10548 FAQ!!! Katt a felso képre és a segédletek alatt ott a videó .... -
zsoli03 #10547 Sziasztok! megvan valakinek a tu 154 es gép, ha igen az lenne a kérdésem hogy hogy lehet beindítani? már minden panelt átvizsgáltam, de semmi. a ctrl-e billentyűvel se. azaz beindul de nemsokkal utána leáll, minden esetben. -
eiduR #10546 Hali!
POSKY panlet keresek a 737Ng-hez, de sehol sem találtam meg. A letöltött Posky gép panel mappájában va negy file, ahol egy képen találunk eligazítást: "menj fel a Posky honlapjára, onnan lehet letölteni a panelt!". Na igen, csakhogy ott nincs ilyesmi!
Kérlek segítsetek, már mindent végigjártam és nemtalálom sehol! -
Gora #10545 Aha,ok thx -
#10544 Active Camera vagy F1 view progikkal tudsz legegyszerűbben mozogni a gépben illetve könnyedén nézeteket váltani, konfigurálni, gépet körbejárni stb.