45215
  • matya00007
    Köszike akkor így próbálkozom.
  • Gora
    Nekem is lenne egy kérdésem néztem FAQ ba de nemtaláltam sehol...pmdg 737 el hogy tudok szárnynézetre váltani?
  • Gora
    Ja' Inkább a fizetősseket szerezd meg sokkal élvezetesebb vele játzsani a 763-300ER -hez pedig a Flight1 Level-D simulations 767-300 at szerezd be...sok sikert :)
  • alert
    Javaslom olvasd el a FAQ-ot és a fórumot és akkor nem lesznek spammelős kérdéseid. Ha tényleg jó gépeket szeretnél akkor neked a fizetős gépek kellenek. 3D cockpitet nem tölthetsz le külön géphez vagy csinál hozzá a készítő vagy nem (általában nem). A fizetősekhez azonban legtöbbször van. Nézd meg EZT szerintem ilyesmi érdekel téged, vagy EZ, vagy EZ. Az említett gépek az oldalaikon meg is vásárolhatók. Fokkernek ott a project fokkert (free), illetve crj-nek a wilco crj (payware). Kereshetsz ingyenest is de a free verziók meg se közelítik ezt a minőséget se realitásilag se műszerezettségileg legalábbis ezekre a típusokra értve...
  • eiduR
    Üdv!
    Én képtelen vagyok eldönteni mi a jó és mi a nem jó modell, textúra illetve a többi kiegészítő... Arra kérek itt valakit, hogy legyen szíves adjon valami pontos linket a következőkhöz (ha lehet valami klassz cockpittel):
    MALÉV Boeing 737-600;
    MALÉV Boeing 737-700;
    MALÉV Boeing 737-800;
    MALÉV Boeing 767-200ER;
    MALÉV Boeing 767-300ER;
    MALÉV Fokker-70;
    MALÉV CRJ-200.

Kicsit sokat kérek, de ezekre feltétlenül szükségem van!
  • CptSAB
    Megnéztem: ANEXA vektoráls esetén: RWY13 belépőpontnál FL130, tranzició repülésekor FL180 az előírás, a megfelelő app. lerepüléséhez. Vagyis, ha te az FMC-t FL130-ra programozod ANEXA-hoz, és vektorokkal direktbe hoiznak be, akkor lerepülhető anélkül, hogy zuhanórepüléses varióval jönnél be a küszöbhöz.
  • CptSAB
    Ha nem csal az emlékezetem, akkor a TMA-ba max FL195-ön léphetsz be, az alsó határ meg talán 3500feet, de erre most nem mernék mérget venni. :) A szlovák irányító tehát helyesen cselekszik, mert megfelelő magasságon ad át tégedet a magyar irányítónak.
  • eiduR
    aha, kösz.
    3d-s pilótafülkét hol találok? nem kell feltétlenül 3D-snek lennie, csak jól ki lehessen látni belőle és szépen nézzen ki!
  • Gora
    Hi!
    Én ezeket az oldalakat tanácsolom...http://projectopensky.com/
    www.avsim.com (itt regisztrálnod kell) de ha beírod a google-ba h fs2004 downloads akkor sokat kihoz :) ja és ezekhez soundot meg panelt külön kell letölteni! na
  • eiduR
    Sziasztok!
    Honnan tölthetek le jó minőségű repülőket textúrákkal? (MALÉV gépek kellenének, lehetőleg az összes fajta)
    Lenne még egy elég széleskörű kérdésem:
    IVAO-n vagy VATSIM-en érdemes-e repülni, és miért?
    Kösz ;-)
  • matya00007
    Szia! Ha nincs irányítás az osztrákoknál, illetve a szlovákoknál, akkor nincs gond mert ANEXÁRA FL130-ra állítom be az FMC-t. De ha van a szlovákoknál akkor ők csak FL170 illetve FL180.-at szoktak adni "reach FL170 to ANEXA". Na mindegy akkor marad a star ANEXA-rol. Köszi a segítséget.
  • CptSAB
    Anexa 13 esetén valóban sok a magasságod és a sebességed is ha az irányító, directbe rávezet, és nem repülöd le az Anexa app.-t, akkor tutira magasan jössz be, és egy elrendelt 360°-os forduló sem fog ezen segíteni. A megoldás az, hogy már ANEXA előtt, a szlovák légtérben elkezdesz ereszkedni, vagy kéred a teljes érkezési eljárás lerepülését, és akkor biztos hogy sikerül leszállnod, még akkor is, ha FL190-en lépsz be a magyar légtérbe.
  • matya00007
    Köszi szépen, akkor majd próbálkozom 5000-es varióval (:
  • m814
    Szia.
    Tulképp semmit.Ha van irányítás és vektorokra számíthatsz az az FL170 sok ANEXA-nál 13-as iránynál.
    Ill. az irányító sem volt a helyzet magaslatán ha egyből pályairányra vitt.
  • exTrem
    Sziasztok. Ha van valakinek meghívója a flyingbytes-ra akkor írjon pm-et köszi.
  • matya00007
    Sziasztok!
    Online repülésnél küszködök egy problémával,(PMDG-737) remélem a nálam tapasztaltabbak tudnak segíteni. A problémám a következő, 13-as iránynál ANEXÁ-ra FL170-en érkezem ,majd ANEXA után 130 fokot kapok az irányítótol és 9000ft-et. Utána szépen süllyesztenek mondjuk 6000ft-re majd 3500-ra, utána HDG100 és cleard ILS. Ezzel semmi gond nem lenne, csak nekem még soha nemsikerült süllyednem, hogy szegény irányítónak ne kellene kitalálni hogy merre forduljak egy 360-as orbitot, hogy a magasságom ne legyen sok az ILS megfogásához.Általában 270 csomóval 2200-as varioval probáltam, majd ugye 10000lábnál vissza 250-re és LVL CHG így max 1900-es lesz csak a vario. Nem tudom mit rontok el.

Bocsi a hosszúért és előre is köszi a válaszokat.
  • Deloi
    Lehet, csak kicsit macerás. Az egérgörgővel lehet haladni, mintha zoomolnál, de nem :) Gomb lenyomva, meg forog.
  • sztoky
    helló!
    Itt találsz segítséget:http://fs2004faq.uw.hu/
  • mcsaba
    Sziasztok, repülőkkel ha nem is a legjobban de már kezdek boldogulni, gondoltam megpróbálok helikopterrel is röpködni kicsit de még rendesen felszálni is képtelen voltam, akár gyorsan akár lassan próbáltam a gázt adagolni mindig emelkedés után elkezdett düllöngélni vagy pörögni a gép majd mindig lezuhantam, nem a legjobb joysikom van és gondoltam arra hogy az lehet a gond, de mikor csak billenytüvel próbálkoztam akkor is ugyan az volt. Valaki tudna valami tanácsot adni hogy kell egy helikoptert kezelni, vagy valami leirást tudtok, de csak magyarul, mert idegen nyelveken csak mutogatni tudok.
    Én használom az Active Camerát, először nekem sem müködött, de mikor az fs9-re feltettem az fs9.1 patch-t azóta megy szépen.
  • Gora
    F1 viewwel lehet járkálni?(ha lehet akkor hogy) pl a pmdg-ben
  • CzJ
    Hello! Torrent Actikve Camera ? és még valami ugy vettem észre hogy Mo-n nem nagyon használja senki... de hátra valaki nem használja F1 MD80-t? köszi!
  • Gora
    Hi szerintem próbáld újra beállítani a kormányt fs2004-ben ////nekem az a problémám h megszereztem az active camera-t és amint elkezdeném használni lefagy az fs2004...akinek van vmilyen ötlete az segítsen pls.thx
  • CzJ
    Sziasztok az a problémám merült fel hogy van pedálom meg Kormányom,, de ha forgatom a kormányt akkor ugy csinál mint ha pedált forgatnám.. Ruder Axis-t kivettem kormányról .. Tipp?
  • CzJ
    Szia! Rucz Gábornak van egy videoja nem tuom mennyire kezdőknek szól ha jól tudom 737 PMDG-ről esik benne szó.!!Amit még ajánlók az szintén a :Ruczi úr honlapja
    Remélem tudtam segiteni
  • SzKrisztian
    Sziasztok, pár hete valaki a fórumban emlitette hogy vagy egy torrentoldal ahol repülős videók vannak, de akkor úgy irták hogy nem lehet meghívót küldeni az oldalra, nem tudjátok már lehet meghívót küldeni, esetleg tudna valaki küldeni? Valaki kérdezte a itt fórumban hogy nem lehetne kezdőknek oktatóvideót készíteni, de akkor az volt a válasz rá hogy bonyolult és sok időbe kerül, stb. szóval nem, én azóta láttam a VideoFylRec-Basic Training videót ami nagyon jó kezdőknek, rengeteg dolgot elmagyaráznak benne, de sajnos angolul, amit még csak kezdő szinten tudok ezért sokmindent nem értettem, esetlen valaki nem tudna egy házi szinkront készíteni ezez a videóhoz? Esetleg valamien könyveket tudtok ajánlani repüléssel, repülőkkel kapcsolatban, főleg kisgéppekkel kapcsolatban érdekelne, de ha más van az is jöhet, természetesen magyarul. Előre is köszönöm.
    Krisztián
  • CzJ
    na Viktorral megbeszéltem ezt a NAT-os Oceános repülést. Gondoltam irok róla egy kicsit. Szoval egy csomo légifolyósó van Amerikába amit nem vesz be agép hiába van legujjab AIRAC. A NATOK meg mindig változnak szoval pl ugy kell beirni FMC-be (koordináták szerint): 50W50 ha jól emlékszem :)! http://blackswan.ch/nat/ ezen az oldalon vannak az aktuális NATok és hogy ezek milyen pontokból állnak.Ahogy az fel is van tüntetve vannak Nyugatról-Keletre menők és Keletről-Nyugatra. K-NY-es NATOK reggel vannak a NY-K-iek meg este. (Remélem jól mondtam már belekeveredtem):-)Erre van egy jó kézikönyv a FAQ-ba benn is van (IVAOs ha jól tudom)
    Üdv CzJ
  • zsoli03
    sziasztok! tudom hogy nem ide tartozik, de sűrgős lenne.
    szóval a gépem néha kikapcsol. milyen vírus írtót tudtok ajánlani, vagy esetleg más lehet a probléma. én ezeket: spyver terminator, spybot s,d,
    nod, meg most egy ilyen egy kattintásos kémp. kereső.
    köszönöm sziasztok
  • Gora
    Hi'Nemhiszem,hogy az a baj,mert nekem eredeti és mégis pattog néha ....de elég ritkán szóval nemtudom
  • sztoky
    Sziasztok! Help!
    Az fs2004-hez van pmdg kiegészítőm (737-800) és nem teljesen ok a dolog!
    Az fmc nem műkszik teljesen jól, a gép alatt remeg a talaj (instabil az egész progi)+ még 1-2 kisebb gond.......... A kérdés ez: mindezt okozhatja az, hogy nem eredeti az FS vagy az eredeti is ilyen?
    köszi!
  • gfarkas
    Még egy :http://rapidshare.com/files/69831895/SCS_Tu_134_inditas.AVI
  • gfarkas
    Szia!
    Újra megpróbáltam, a cím: HTTP://rapidshare.com/files/69826892/SCS_Tu_134_inditas.AVI.html

Remélem most jó lesz.

• alert
    Szia! Ez nem így működik. El kell olvasni mit írnak az oldalon ;) feltöltés után felajánl egy linklehetőséget valami olyan szöveggel, hogy "kattints ide ha csak a letöltési linkeket akarod". Ekkora oda kell kattintani és megkapod a fájl elérhetőségi linkjét. Ha nem kattintasz oda és nem jegyzed meg vagyis másolod ki a linket akkor senki az életbe nem tudja többé elérni azt a fájlt ugyanis a rapidshare-en nem lehet keresni. Tehát töltsd fel újra és másold ide a linket, amit feltöltés után kapsz, hogy hozzá tudjak férni a videóhoz.
  • gfarkas
    Alert!
    Feltettem a RapidShare-ra, de igazából fogalmam sincs róla, hogy mit tettem vagy nem tettem!? SCS_Tu_134_inditas címen kéne fent lennie.Nézd meg légyszi, hogy sikerült-e.
    Köszi!
  • AarPoe
    Holnaptól végre Saitek Cyborg EVO-val repülök, a kérdésem pedig borzasztó egyszerű: akinek ilyen van, tudna mondani valami jó kis kontroller-konfigot, ami a joy minden gombját kihasználja?
    Köszönöm!
  • Vikktorr
    Megkaptam CzJ! Köszi!
  • CzJ
    Vikktorr.. Remélem megkaptad a privim ha nem akkor irjál majd!
  • Hont
    Igazad van! :)
    Köszi!
  • alert
    A kézikönyvet a játékhoz a kaptad, a dobozában kell lennie ;)
  • Hont
    Szia Alert!
    Ha hiszed, ha nem, nem 3 percet, de 3 napot is szántam rá, hogy infót találjak róla!A menüt is át turtam többször is! Én nem találtam meg! Bár , amit nagyon keresünk,az mindig ott van az orunk elött!
    Ha megtennéd, hogy a kézikönyvre utaló linket beírod, nagyon megköszöném!
    Üdvözlettel Hont!
  • Vikktorr
    Tanulmányozni fogom! CzJ-nek köszönöm a segítségét, megpróbáltam (biztos én vagyok a balf...sz). Még annyit hogy pontosan hova is kell a példában leírt 50n50w-t írni? a VIA-ba probáltam (persze az én megadott adatomat, nem ezt az 50n50w-t), nem engedi, TO-ba is probáltam, oda sem! Vagy nagyon rossz helyre akartam azt betápálálni? :D Vagy ha ezzel meglennék, akkor még mindig ott a másik gondom, hogy szinte friss airac van fent és mégsem veszi be az fmc a CUT170 waypointot. Ha esetleg van valaki, akivel erről hosszabban elbeszélgethetnék (msn, e-mail cím), akkor rendkívül hálás lennék. Köszönöm.