45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
ekre #10863 le kell futtatni a setup tool-t, hogy menjen is.
nézőpont süllyesztése: ctrl-end
nézőpont emelése: ctrl-home ;) -
ekre #10862 igen, az az UTE-hez van. nem vészes BP-el, igazából engem csak azok a dombok zavarnak (hármat találtam, m3 bekötő szakaszán, városligeti tó alatt, ill az üllői úton lévő parkba (bocsi, a neve most nem jut eszembe :)) tesz egy dombot).
írtam már a fejlesztőknek, hááááátha kapunk vlmi patchet. :)
egyébként ezen minimális hibákkal is jóóóóóóval jobb mint nélküle, lévén így már van tisza, és a keleti régió sem a standard fs pacákból áll, mondhatni már-már közelít egy jó vfr repüléshez :) -
#10861 eastern europe az a UTE kiegészítője, ugye? Ezek szerint mégsem az igaz BP-vel? -
ellington #10860 utasülésbe beülni nem lehet? mert így egy méterrel az ablakok felett mászkálok..
az ultimate europet meg feltettem, a scenery libraryban látja is, ki is vannak pipálva, mégse láttam semmi extrát. -
ekre #10859 jah, ez az eastern europe hozománya, azt lekapcsolva ismét ok. -
ekre #10858 no, közben kiderült még 1 probléma, ez picit zavaró.
arról van szó, hogy a budapest területén lévő tavak alá rak egy dombot. kicsit érdekes, erre nincs vlmi tipped? -
ekre #10857 numerikus billentyűzet kurzorgombjaival tudsz mozogni (amennyiben jól be lett állítva az AC), a Num Lock legyen bekapcsolva. -
ekre #10856 hopsz, ezt rohadt furcsán formázta meg :D
szal a nagyon szép és full aeroblabla a Project Canarias-hoz vonatkozik, az lenne az ajándék. nemtom, hogy miért formázta meg így -
ekre #10855 a dunát sajna nem sikerült fixálni (még ;))
a linkek:
UT Scenery patches
UT EU Patches for additional sceneries, nagyon szép és full Aerosoft/Simwings kompatibilis ;)
és egy kis ajándék:
UT EU Balaton fixProject Canarias 2006 ingyenes scenery -
ellington #10854 na ezt nem tudom, hogy kell kilépni a kabinból? -
#10853 Esetleg ha nem nagy idő, akkor ezeket a gúglin talált UT javítás linkeket megoszthatnád itt is. ;-) -
ekre #10852 az active camera jól be van állítva? azt onnan tudod, hogy egy adott gép utastere modellezett vagy sem, hogy hátramész :) ha a kabinból kilépve látszik az utastér, akkor ok, ha nem látszik akkor nincs lemodellezve :)
-
ekre #10851 no, nekem olyan szinten vesztek csak össze, hogy első körben az ut ee a budapest scenery felett volt. ez okozott némi anomáliát, az ut féle táj látszott, viszont a budapest scenery épületei a helyükön voltak. ezt egyszerűen fixáltam, az ut ee elé tettem a budapest scenery-t. így már a helyes landclass került be.
ennek 2 buktatója van jelenleg:
1. budapest vonzáskörzetében picit sötétebb a táj, de ez nem gond (nekem), lévén ez régen is így volt :)
2. ami picit nagyobb baj - de ez sem mérvadó -, hogy a duna rossz helyen csatlakozik, kb 50 méter eltolás látható. ezt most úgy próbálom fixálni, hogy az ingyenes hungary mesh-t beteszem az ut ee és a budapest scenery közé. így elméletileg jó lesz (kopp-kopp-kopp :))
a Balcsi fix tényleg nem volt benne, de google barátunk ebben is segített, így már a Balcsi is ok ;) -
ellington #10850 az active camera az pár mega volt, a wilco airbus volt 70, azért gondoltam, hogy belefér, hogy kidolgozzák annyiba. -
#10849 Akkor neked nem veszett össze aerosofttal? Lehet nekiállok kísérletezni, hátha én is össze tudom hozni. Azt hiszem az UT patch nem javítja a Balcsit, de nézd meg azért. -
ekre #10848 yesssss, köszönöm a tippet ;) végre a tisza is bekerült a játékba ;) most repülök lhdc-ről a balcsi felé, most hagytam el a tiszát. lecsekkolom budapestet, majd onnan balcsi. nemsokára írom a jelentést ;) -
ekre #10847 UT patch megvan, köszönöm (google rulz ;))
a privből meg csak a mail címet hagytam le, a felajánlást köszönöm még1x, de már megoldva.
a balatonos javítást gondolom ezen hivatalos patch tartalmazza, ha nem akkor küldök még egy privit a mail címmel ;)
a budapesti anomáliát megnézem, ha megoldom akkor postolom a leírást. (bár nekem az aerosoft 2007 van meg, ott lehet hogy teljesen más lesz) -
ekre #10846 igazából ami számíthat, hogy melyik scenery melyik után következik, ezzel érdemes játszani. bár gondolom, hogy már nem 1 variációt kipróbáltál :)
és igen, F1view ;) -
ekre #10845 a wilco gépek szerintem kidolgozottak. a leszedett active camerával meg vigyáznék (no meg nem hírdetném, hogy letöltöttem :)), 70 mega az nagyon gyanús. -
#10844 Na, ez úgy van, hogy a sima UTE az csak a Dunáig van, és egy éles vonallal vége... Így nyilván nem veszik össze a BP sceneryvel, mert ott már nincs. De van egy olyan kiegészítője, ami az ilyen félbevágott K-európai országokat teljesen lefedi, pl. Mo. Na ha azt felraktam, az már lefedte Bp-t is, és ott tönkre is vágott mindent. Lehet azt kéne kipróbálnom, hogy először UTE, majd rátelepítem a BP2004-et, nemtudom számít-e.
Balatont nagyon elszúrták, én inkább fel se re raktam, mert elég jól ismerem, és úgy nem bírtam nézni:) De szerencsére szereztem hozzá javítást, amivel most már tökéletes. Ha írsz privibe mailcímet, elküldhetem. Hungary mesh-el a hegyek is a helyükre kerülnek, UTE-vel meg öröm nézni, ahogy pl Badacsony lábát körülveszi a település, meg a vasút megkerüli:) Így már érdemes VFR repülgetni. -
ellington #10843 megvan a wilco airbus a380, felraktam az active camera 2004-et, mégsem tudok hátramenni az utasrészbe, pedig 70 megás volt a pakk.. lehet mégsincs kidolgozva? -
#10842 F1view a neve. -
ekre #10841 biztos vannak olyan gépek, bár tény, hogy nagyon ritka az olyan gép, ahol minden kapcsolóállás állítható.
az amit írtam, az vlmelyik airbus, most jó kérdés, hogy melyik a sok közül :) -
franko2 #10840 Hú meik kiegészítőnél lehet lehúzni a wc-t? nekem kell egy olyan! amúgy van olyan kiegészítő amibe minden müködik? nem feltétlen nagygépre gondolok akár cessna vagy hasonló is lehet, engem nagyon idegesít mikor vannak kapcsolók gombok müszerek és nem müködnek, még nagygépeknél érthető, de én még kisgépeknél sem láttam olyat amiben minden müködött, ha tudtok ilyet irjátok meg. -
ekre #10839 pl active camera, ez fizetős. van egy ingyenes is, annak a neve most nem ugrik be (vlmi f1cam vagy mi)
ehhez viszont az is szükséges, hogy az adott gép utastere le legyen modellezve, ezt általában a fizetős gépeknél csinálják meg a fejlesztők, persze van kivétel is (van olyan airbus, aminek pl az utas wc-t is le lehet húzni :)) -
ellington #10838 olyan kiegészítőről nem tudtok, amivel az utastérbe is bemehetnék, esetleg az ablakon kinézve nézhetném végig a fel és leszállást? -
ekre #10837 teljesen jól mennek együtt -
ekre #10836 arra nekem is crashel az fs, úgyhogy azt már én is eltávolítottam :)
mondjuk nekem jó nagy szívás volt megtalálni, hogy lhbc vágja haza, fél napom ráment (első körben ut kikapcs, crash még mindig, majd fsg, akkor is crash, majd jött egyesével az adott körzet összes reptere, jó móka volt :)) -
#10835 Nálam meg Békéscsaba repterére haragszik az FS...
Réggebben panaszoltam, hogy magától hirtelen kilép az FS. Ez a probléma LHBC eltávolításával megszűnt. -
ellington #10834 amúgy az fs global 2008 és az ultimate terrain europe nem üti egymást? bár én csak az európa kiegészítőt szedem, úgyis csak itt röpködnék. -
ekre #10833 egyébként ha jól rémlik, akkor a scenery listában az ut felett vannak a hungary mesh és egyéb fájlok.
szal pl:
1. aerosoft budapest
2. egyéb magyar vonatkozású nyenyenyunyák
4. hungary mesh (bár asszem ez az fsglobal megléténél felesleges)
3. ut europe -
ekre #10832 nekem is van ez az ut europe nyűgöm. bár elsőnek azt hittem, hogy az ut europe csak a dunáig van, utána már az alap jön. ezek szerint, ha a budapestet lekapcsolnám (nekem az aerosoft féle mega airport van fent) akkor még arra is élne a dolog?
egy apróbb, ám annál zavarobb hiba van még nekem, miszerint a balaton-nál vlmit elszúrt, a balaton déli részén nincs víz, szántóföldek vannak helyette. majd kb a tihanyi félsziget alatt pár száz méterrel kezdődik meg a balaton. érdekesen fest (vagy csak a jövőbe láttak, miszerint pár év múlva tényleg ilyen vízhiányos lesz a balaton :D) -
ellington #10831 az a hülye béka. nemlátom. -
#10830 És ajánlom még a Hungary mesh-t, free, és szerintem nagyon sokat dob a tájon. Főleg mondjuk egy Ultimate terrian Europe-al kiegészítve.
Sajna UTE kelet Mo-i kiegészítője nekem összeveszik Budapest 2004-el. Nemtudjátok, nem lehet ezt valahogy megoldani? Bár többnyire úgyis dunántúlon repülök, de azért jó lenne. -
ekre #10829 nekem 40 fps, de csak azért 40, mert annyira van lockolva :)
ennél kicsit bővebb az fs-em, kemény 80 giga(!!!) (rengeteg egyéb területi scenery, stb), nem igazán vett le az fps-ből (bár a régi gépemen érezhető, de csak a budapest környékén, aerosoft megaairport budapest kicsit nagy falat volt neki :)) -
frecc #10828 Huh... azért kíváncsi vok hogy mindez hány FPS-sel fog menni... -
ekre #10827 hagyjuk, ez ma nem megy :)
-
ekre #10826 payware: fs global 2008, ultimate terrian usa & canada & alaska & europe, aerosoft mega airport budapest, active sky, egyéb vfr pakkok.
freeware: project canarias 2006, 9Dragon, Hungary Scenery, stb stb stb
kb ilyen képet kapsz majd:
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4 -
ekre #10825 payware: fs global 2008, ultimate terrian usa & canada & alaska & europe, aerosoft mega airport budapest, active sky, egyéb vfr pakkok.
freeware: project canarias 2006, 9Dragon, Hungary Scenery, stb stb stb
kb ilyen képet kapsz majd:
-
#10824 Pl. nyomj egy köszönömöt, ha valaki segített :)