MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Pontos url nincs, regisztrálsz ezen az oldalon és utána rákeles Hungary néven a sceneryben, és akkor kiadja. És szépen letöltöd. Nem egy nagy ördöngõsség

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

scorpeeon
hi. mgevan a Flight2K4 és le akarom tölteni hozzá azt a cuccost amivel MAgyarország részletesebb lesz mert elég siralmas a dolog. Valaki adjon már pliz egy pontos url-t, jó lenne nagyon

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hali!
Nem tuja valamelyikötök miért lehet az hogy felrakom SquawBox 3 at és amikor menék fel multizni nem történik semmi csak elfeketedik a monitor?
Falconer
Hát van benne valami.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Errõl már rengeteget írkáltunk ezeken a fórumokon: egy fps-t vagy gagyi rts-t, amit olyan nagy kiadók jelentetnek meg mint az EA vagy az Atari én sem szívesen vennék meg, de a szimulátoros piac olyan kicsi, hogy amit csak tudok megveszek, mielõtt végleg kipusztul a stílus.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Falconer
Nem azért mondom, de ha megnézed hány ember játszik eredeti játékkal, meg hány másolttal...

ja, igazad van, a véleményemet meg inkább megtartom magamnak 😊

Falconer
Nem hiszem, hogy õ büszke rá, de akkor sincs semmi ha az

én nem lennék erre ilyen büszke

grizzly21
hm. az alapjáték 17rugó +scenerynként 10es? BillGAtesnak van pofája. na mind1,
nem veszem meg, mintahogy az alapjátékost se vettem😛

alert
😄 Ha Magyarországon veszed 10 ezer. Ha külföldrõl rendeled akkor 5 ezer. Most ne hidd, hogy drága, mert vannak sokkal drágább cceneryk is 😊 Vagyis alapvetõen drága, de viszonylag olcsó 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

én nem és én se fogom 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grizzly21
mivan itt mindenki megvette?
mennyi egyébként? gondolom megavn 2 rugó

szived joga 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grizzly21
tök mindegy, mert nem veszem meg. ennyi😄D

alert
:-)

de ennek mi köze a megéréshez? erkölcsileg gazdaságilag igy a jó tény de ettõl nem fogja jobban "megérni" ami az én olvasatomba ugy eazt jelenti hogy oylan minõségi a cucc hogy tényleg ér annyit, mig amiatt hogy maygarok vagyunk lehet full nem éri meg de legalább támogatjuk vele hazánkat mai kcisit más tészta nemde? 😊

grizzly21
hogy magyarok vagyunk? 😄 és így visszajön a péz. de komolyan

mi az összefüggés a maygar termék és a megérés között? 😊

alert
Ahogy gondolod. Te tudod, hogy neked mennyit ér. Egyébként magyar termék, ezért is mondtam hogy megéri.

grizzly21
köszi. lehet hogy érdemes, de nem tudom, 17 vagyok és ha valamit megveszek az a sony PSP.

alert
Ha az alábbi cuccokat felrakod/megcsinálod akkor egész jó fps-t lehet elérni a sceneryben. Ha berakod a Malév gépeket meg forgalmat akkor már szaggatni fog. Egyébként a scenery nem tartalmazza a gépeket azokat neked kell összeszedned (ingyenesek) plusz beprogramozni õket automatikus forgalomra stb szal az már nehéz ügy. www.projectai.com.. erre felé tapogatózz. De legjobb ha megveszed az FSTraffic vagy MyTraffic progit. Húzós az áruk, de akkor lesz valós forgalmad. Ha olyan Gépeket akarsz, amivel repülni tudsz (mert a mesterséges forgalomban lévõ gépek és a repülhetõ gépek különböznek) akkor pl: www.avsim.com ingyenes regisztráció után tölthetsz le. A Budapest Scenery-t innen letöltheted, serial-t pedig... keress.. de sztem ha már mást nem ezt az egyet érdemes megvenni.

grizzly21
malév gépek, meg rendes hidak? nagyon jó

grizzly21
ez a kép nagyon jól néz ki.
A honnan lehet ezt leszedni? serialt szedek hozzá az nem probléma,
a gépem megfelel? <#wink>
P4 2.9Ghz,512MB DDR, Ati 9600XT

alert
Autogen mappába rakd bele és írd felül az ottlévõt:
autogen

Ezt a texturesbe (épület textúrák):
resautogen

Ezt is a texturesbe (felhõk):
cloud

A textúráknál figyelj, azt hiszem néhol a mappával együtt van betömörítve, tehát csak a textúrákat kell a textures mappába másolni és felülírni az ottlévõket.

Keresd meg az FS9.cfg fájlt. Alapból WinXp esetén itt van: C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Microsoft\FS9

Ha nem látod az Application Data-t akkor kapcsold be az Eszközök > Mappa beállításai > Nézet -ben a rejtett fájlok mutatását.

FS9.cfg-t nyisd meg notepaddal vagy vmivel és keress rá erre:
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT
Írd át az értéket 400-ra. Ez meggyorsítja a textúra betöltést. Magasabb értéket ne nagyon adj neki ezt is csak akkor, ha 128 megás videokártyád van.

Falconer
Az elég jó, fõleg amikor olyan 10körül jár az ember 😊

alert
Nekem AI forgalom nélkül így 10-13-al több az FPS-em.

Falconer
Nagyon vágod te ezeket a dolgokat... És azt honnan lehet leszedni?
Nálad megy faszán?

alert
Létezik egy texture size reduce pack, ami a felhõk és a házak textúraméretét redukálja valamint egy jobb kód a terep generálására... a grafika romlása szinte észrevehetetlen (csak ha 1 méterrõl nézed a házakat. A repülõtérre nem vonatkozik csak az automatán generált házakra) ... és kb 40%-al jobb lesz a teljesítmény.

Falconer
Hát az enyém olyasmi, egy 9600Pro val egy kicsit tuningolva, és ha very densre veszem a dolgokat, akkor azért szaggat rendesen, nagyon el van cseszve a játék grafikai motorja ilyen téren sajnos.

Falconer
Hát ha ide beírja, hogy Budapest, akkor kap hozzá serialt (márha a Bp Sceneryrõl van szó) Klikk

alert
Különben meg megéri az árát. Persze csak ha erõs géped van, mert az ilyen grafikai szint élvezhetõségéhez egy 2.4Ghz, 512DDR SDRAM, 128 MB jó videókártya ajánlott... http://fsaddon.uw.hu/kep/kepek.html

alert
Mo. trial nincs! Magyarországhoz vannak ingyenes domborzati sceneryk amivel reálisabb lesz a táj. Létezik egy ingyenes Ferihegy scenery amivel nem néz ki annyira rosszul a reptér. De ami neked kell az gondolom a Budapest Scenery 2004, ami Budapestet és Ferihegyet teszi teljesen életszerûvé. Nincs trial! Letöltheted elõre, de serial-t csak akkor kapsz hozzá ha megveszed.

grizzly21
tök jó videó. nálam nagyon nem ilyenek se a gépek (modell hol van), se a táj,

grizzly21
vki belinkeli a Mo. trialt?

Törölt felhasználó
ha valakit nem csak Bp érdekel
www.megascenery.com/downloads/sfo640x480.wmv
csak éppen a fs belsõ leirásátol is ugy lehet gyk "kérdezgetni" a kulcsszavakkal ugye..., és akinek az angol nem probléma negyed annyi idõ alatt emgtalálja a dolgot ingame mint itt a forumon...

Papirzacsi
Megmondom. Mert kérdezgetni egyszerûbb, és várni a megoldást, mint utánnanézni.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Ez esetben én sem értem, hogy miért itt kérdezel? A kézikönyvben és a learning centerben minden benne van. Azonnal választ kapsz belõle a kérdéseidre... még várnod sem kell, mint itt a fórumon. Természetesen ha nem tudsz jól angolul és nem "hogyaaan kell felszállniiii???" jellegû kérdést teszel fel vagy olyat kérdezel, ami nincs benne a leírásban, akkor segíteni fognak.

vagy ugye ott a training is egy ilyen falyta kiválóan megfeleltnek 😊

ha "kiválóan megfelelet" angol nyelvvizsgád van minek szenvedsz maygar ekresgetésel? 😊

akkor kamatoztasd az angol nyelvtudásod és kezd el olvasgatni a kézikönyvet - elérhetõ a játék fõmenüjébõl

grizzly21
hohó! 1.abszolút a poén kedvéért csinálom
2.kiválóan megfelelt angol nyelvvizsgám van
casak kérdezetm

alert
Magyar sehol. Elég bajos a repülés bármilyen területével foglalkozni angol nyelvtudás nélkül.

grizzly21
select approach villog de nemtok rámenni holvan kézikönyv? magyar?

átkapcsolsz gps üzemre (nav/gps váltó)
autopilótának nav és alt mód be

de mint már írtam ez mind benne van érthetõbben a kézikönyvben

grizzly21
ajjaj. gps megvan de ennyi hogyan tovább?

Gps=EGLL - autopilótát be aztán várod hogy megérkezzen

Ha ennyi infó nem elég olvasd el a manuált, mert itt kicsit bajos lenne mindent leírni.

grizzly21
Valaki adjon segítséget, de ne linkeket!!! el akarok menni Bprõl Londonba azzal a gyors magánrép kinézetûvel. Mindig baszakodik Segítsetek. Lehet pl olyat hogy automata odamegy ahova akarom? mert ha kanyarodok és utána autopilot, akkor egyszerûen elszarodik utána és kezelhetetlen...

narazzino
vagy terveznek egyeltelán vmilyet is?