45215
  • ellington
    megvan a flight és a ground environment, mit ajánlatok még, hogy feldobjam az alapból halál unalmas tájat?
  • eyecandy
    In your ‘FS9 Settings’ window go to ‘Realism’ and select ‘Ignore crashes and C. damage’. We did not model with crash detection in mind. If you do not turn it off you will crash on final.
  • eyecandy
    Először is az "install" menüpont alatt válaszd ki a négy opciót és "save&install". Aztán "ground texture set"-nél "create" gomb adj egy-két értéket mindenhová és pipa. Most hosszasan installál, várd ki a végét, majd ugynez a "Sky Texture Set"-nél is. Az már gyorsabb. Ezután már látszani fog.
  • ellington
    hogy lehet a flight 1 ground environmentjét működésre bírni? elindítottam, beállítgattam a dolgokat, és mégse látszik semmi extra.
  • eyecandy
    Sziasztok installálnék egy programot (Capatin 757 1.4)és olyan hibaüzenetet kapok, hogy előbb installáljam az xpre az sp2-t. Nyilvánvalóan installálva van. Esetleg ötlete valakinek? Talán a magyar win lehet az oka? Megoldás?
  • Admiral
    A PMDG 747-hez külön, a PMDG menüben kell beállítani az üzemanyagot, a "gyári", beépített üzemanyag-beállító valamiért nem jó.
  • Hont
    Kedves Clidey! Sajnos ez nem "Lustaság" kérdése!
    "Olvasni", még mindig jobban szeretek, mint "írni"!
    Sajnos ha 100 X olvasom el a leírást akkor sem fogom még egy darabig megérteni! Én azért kértem itt segítséget, mert nem boldogultam, ill az én értelmezésem szerinti telepítéssel hibásan működik ezek szerint. Igen, a leírásban tényleg minden egyértelmű volt számomra is, ezt a három fájlt kivéve! Lehet hogy sokszor hülyeségeket kérdezünk, de hidd el, hogy van az életnek olyan területe, ahol "Mi" tudnánk újat mondani!
    Baráti Üdvözlettel! Hont
    Elnézést az Off -ért!
  • Papirzacsi
    Lehet, hogy szted van elég keró a gépen ,de az fmc nem azt nézi, hanem azt, hogy szerinte mennyi marad az út végén, és hogy a perf inf oldalon mennyi maradó kerót adtál meg. Ha többnek kéne maradni, mint amit az FMC számol, akkor szól, hogy ejnye.
  • Vikktorr
    Sziasztok!

PMDG 747-400 miért nyaggat állandóan az Insufficient Fuel problémájával, amikor minden teljesen jól, pontosan és helyesen van kitöltve a kötelező mezőkben? Legtöbbször akkor dobja ki, mikor beírom a Cost Index-et..standard-et szoktak írni, legalábbis én így tudom...mégpedig 50-et, de ha hülyeséget írtam akkor javítsatok ki és bocsi. Köszönöm előre is a segítséget!
  • cavera
    Hello!

Szeretnék kérni egy kis segítséget, eddig kormánnyal játszottam és a földön rendesen tudtam irányítani a kurzorokkalis a repülőt, de mostmár nem tudom irányítani csak felszállni tudok, kapukhoz nem tudok menni. Ha valaki tudja, hogy hogy tudom kiküszöbölni a problémát az segítsen.

Előre is köszi.
  • matya00007
    Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni a problémámom.
    Egy reinstallt követően az FS csak éjszakai textúrákat tud betölteni, tehát ha a beállításokban egy nappali időpontot választok ki akkor elindul a töltés de kifagy mielött betöltene. volt valakinek már ilyen problémája?
    előre is köszi srácok.
  • Clidey
    Én is próbáltam, és használom is, de mindenféle hiba nélkül. Ha vennéd a fáradtságot és beleolvasnál a mellékelt - egyébként roppant részletes - doksijába, látnád hogy mit és hogyan kellene csinálj hogy legyen AI-forgalmad... Nekem például van, jönnek-mennek a Jámbók. :-D
  • Hont
    Köszi Ekre, Extrem a válaszokat!
    Van egy olyan kérdésem, amivel bizonytalan lettem, hogy a 3 számmal jelzett "Autogen" nevű mappát Ti hova másoltátok! Illetve úgyan ez a helyzet az "Afkads" és a "Landclass" mappákkal is! A többinél egyértelmű, mit hova, de ennél a háromnál én gondban voltam! ( szerintem ezért nem mükszik rendessen!)
    Egyébként Nekem is a kedvencem! Ekre köszi a tippet megnézem azt is!
    Üdv Hont
  • exTrem
    Szia én már próbáltam. Semmi kilépést nem tapasztaltam. A forgalomhoz pedig egy traffic.bglt kell letöltened de hogy honnan azt nem tudom -> google. Ajánlom mindenkinek felidézi a régi a Kai Tak aprroach feelingjét és teljesen freeware ! A fotorealisztikus talaj önmagáért beszél a többi extráról nem is beszélve.
  • ekre
    én is pont a hétvégén szedtem le. az általad említett hibákat nem tapasztaltam, bár én vfr repülést végzek leginkább. ha az időm teheti, rálesek este. bár szerintem a fejlesztőkkel is felveheted a kapcsolatot, biztos segítenek!
    amit ajánlok még, az a canarysim féle project canarias (fs9, fsx, x-plane), iszonyat jó, ingyenes és full aerosoft/simwings kompatibilis.
  • Hont
    Sziasztok!
    Érdeklődők, hogy próbálta-e valaki a 9Dragon-t?
    Én megnéztem, és nem rossz! Egy nagy problémát, és kettő kisebb gondot találtam! A nagy gond az, ha az INTL felől közelíted a 13 pályát a siklópálya elérése előtt hibát észlel, és kilép! A 31 pálya felől tökéletesen működik!
    A kisebb hibák egyike, hogy 31 felől nem mindig jó az ILS, a másik pedig az, hogy ULtimate Traffic nem generál rá semmilyen forgalmat! Az okát nem tudom!
    Esetleg, ha működik valakinek kérem számoljon be!
    Üdv Hont
  • exTrem
    Gyárilag benne van.
  • Isti1
    És ezt a gyári FS is produkálja, vagy active sky a felelős érte?:)
  • exTrem
    Már Moszkva környékén is lehet ilyet látni fsben ...
  • ten155
    Láttátok már a sarki fényt az FS-ben??
    Itt van néhány kép.

• kolszal
    Ha kell elküldöm mailben, azonban egy olyan kieg ami alapból minden gépet c&d-kal fog indítani.
  • syscoHUN
    Valahonnan le lehet hozza tolteni ha joltudom ezt a cold dolgot.
  • syscoHUN
    Azert a flaps jo szolgalatot tesz alacsony sebessegnel,ugyhogy szerintem probald meg vele megegyszer, ugy hogy hagyd 30-on es ugy probalj me atstartolni.
  • ten155
    Szerintem pedig van.
    Select flight -> PMDG
  • m814
    Szia.
    Semmi baj nincs a látásoddal.
    A "péemdidzsikből", valamilyen érthetetlen oknál fogva, kimaradt ez a lehetőség.
  • Vikktorr
    Sziasztok!
    Annyi lenne a kérdésem, hogy merre találom a PMDG 737/747 menüjében a cold & dark opciót? Lehet én vagyok vak, de egyszerűen nem találom...
  • alert
    Nincs sajnos. Valószínűleg nem is lesz. Rendkívül bonyolult lenne egy normális offline ATC-t megírni. Szerintem csak vérprofi programozóknak menne, akik légiforgalomirányításban is otthon vannak.
  • frecc
    Sziasztok! Tudom hogy többször körberágott csont, de nem találtak ki valami épkézláb offline légiirányító add-ont a radar contact óta?
  • frecc
    Hi all!

Sztem visszateszem a régi 2006-os drivert aztán csá. Egyelőre úgy néz ki az fs mint régen commodore-on az időrégész... eléggé kiábrándító.

De az az igazság hogy nagyon kezdek nem bízni az nvidia kártyákban. 9-es széria ide vagy oda. A sebességétől sem vok elájulva, fekete ablak van, szar az aa és..... BIZSEREG!!! A régi jó bizsergős probléma :)
  • Admiral
    De, független volt :P Amugy meg, nem zuhantam le, hanem "leszálltam rendesen", csakhát ugye ott volt a kifutó elején a 737-es... De a fékszárnyakkal kapcsolatban, igazad van :)
  • exTrem
    engem is érdekelne a dolog. dettó ugyanez csak 7800gtxem van. Új drivernél nekem se mukodott az AA :S. Ha valaki talál megoldást írja le köszi.
  • Deloi
    Nem volt független az a szakértői vizsgálat... A pilóta hibáját én inkább 80%-ra tenném :) Azért zuhantál le, mert alacsony sebességnél visszahúztad a fékszárnyakat, és elszállt a felhajtóerő. Inkább lassabban gyorsulj, de fékszárnnyal, és akkor szépen elkezd emelkedni.
  • SG rock
    Figy, nekem egyszer a régi kraimmal (7600Gt) megtörtént, hogy játék közben killépett, és recés lett aképek, a színek tönkrementek, mint a google-earth képen amit feltettél, letölöttem uj drivert, az sem volt jó, beszart a videókártyám, garival kicserélték.

OFF
  • SG rock
    Hi!
    Nekem ki van kapcsolva mégsem recés,ez a játékokban figyelhető meg, amit a videokártya driver-én tudsz beállítani. A screen refresh rate jól van megadva?

OFF
  • frecc
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!

Off: asszem a google earth-szel is gondok lesznek....

jó ez az új driver
  • alert
    Próbáld az nHancer-el. Sokaknak megoldotta.
  • frecc
    Sziasztok!

Van valakinek valami ötlete, hogy az új 2007 decemberi nvidia driverrel miért nem akar működni az antialiasing? 6600GT. Itt vannak a beállításaim, nemtom mé marad recés:

[IMG][/IMG]

Üdv
  • SG rock
    Na tessék ITT megtalálod.
  • SG rock
    Nem kell hozzá semmi , mire gondolsz?
  • SG rock
    Háttt, igazából én vidéken voltam nagymuteréknál mikor vettem, Szombathelyen a Tescoban:D. Most emiatt ne hidd azt, hogy biztos szar ha a Tescoban lehet kapni. It keress rá: www.depo.hu <---- ez kidobja az üzlet nevét, hogy hol található, és hogy mennyiért adják az árut.