MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia Nyiri! Nagyon frankó lett az FSLogger. Ezer köszönet érte! Mikor kigurultam az állóhelyrõl és megszólalt a Malév zene, azt hittem behugyozok<#buck>Hangok terén mikor várható frissítés?
Z Cargo
Szevasztok Pilóták! Tud valaki segíteni repülõk TEXTÚRÁJÁNAK szerkesztésében? Nem tudom megnyitni az eredeti .bmp-ket. Szeretnék csinálni saját,egyedi festést.Valaki,valami ötlet? <#help><#conf><#rolleyes>

Falconer
Mi volt a bay a logitechel? Nekem egy wingman force 3D van, eddig semmi bajom nem volt vele.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Csirke4
Csirke4
Repülõk
És ha nem húzom fel hátulról telibenyom 😄
eyecandy
Sziasztok TU-154-hezjelent meg update

Ahogy mondod 😊

Clidey
Start of process -> Read -> Think twice -> Write your comment -> Send it -> End of process <#hawaii><#kacsint>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ahogy mondod, ezt elkurtam.

Clidey
Nanemá! <#wow1><#wow1><#wow1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Gondolom a #2307-re válaszoltál.
Elgurult a gyóccered! A rudder az oldalkormány, de ne mond el senkinek.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Csurolapokat tudod iranyitani. Az egyik legfontosabb

oneal1
az király de mi az?😄

!Forza Ferrari!

Nekem Rubmle Force van, de vegulis mindegy csak legyen rajta Rudder.

oneal1
és abból melyik?

!Forza Ferrari!

Nekem Logitechem volt es jopar haveromnak es mind kuzdodtek vele. Saitek az minoseg 😊

Nekem egy Saitek Rumble Force joyom van, megvagyok vele teljesen elégedve. Nekem azt mondták hogyha repülni akarok akkor ne vegyek logitech et mert azzal nem lehet olyan jól repülni, mit egy Saitek joyal. Mondjuk én nem értek hozzá, nekem a Saiteket ajánlották ugyhogy ezt vettem meg.
oneal1
én is úgy tudom hogy a logitech jó cuccokat gyárt!
megnézem majd valahol ezt a 3d prot!
elég jónak tûnik

!Forza Ferrari!

alert
Ezt most miért mondod? Nekem mindig is Logitechem volt és soha semmi baja nem volt egyiknek sem. Teljesen pontosak, egyik se fáradt el rugó se pattant tehát abszolút semmi.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Bocsi, de Logitech az egyik legszarabb gyarto. Saitek ami minoseget gyart.

alert
Flight simhez a legjobb egy szarvkormány de azt csak külföldrõl tudsz rendelni. Ez olyan 50 eFt körül van. A Logitech vagy Microsoft termékek még megbízhatóak. Forcefeedbacket nem ajánlom (engem speciel zavar). 10 eFt körül van jó Logitech joy. (Extreme 3D Pro) nekem ez van, megbízható, masszív 😊

oneal1
thx
amúgy ti milyen joy al nyomjátok?
mit érdemes manapság venni?

!Forza Ferrari!

Nem akar elindulni a dolog, mindent próbáltam...Akkor ennyiben marad asszem :-(

alert
Amivel a flight training is kezdõdik. Cessna C172.

oneal1
melyik masinát ajánljátok tanulógépnek?

!Forza Ferrari!

alert
Próbáld a patch-het az a kisebb macera 😊 bár szerintem az nem fogja megoldani... de próba szerencse

Oksi...elõbb a driverfrissítést próbáljam meg vagy a játék patchet? Mit mondasz? 😊

alert
www.omegadrivers.net a felsõ menüben rámész az nvidia gf-re majd alatta a win2k / xp vagy másra attól függ hogy milyen oprendszered van. Letöltöd. Mielõtt felrakod, az elõzõ drivert szedd le! Vezérlõpult > Programok Hozzáadása/eltávolítása és a Display Drivert vagy nemtom nVidiánál hogy van kiírva lényeg hogy a videó drivert szedd ki. Utána restart és csak ezután telepítsd az omegát!

Tudsz adni nekem linket? nemnagyn vagyok benne otthon...😞 Köszi geforce 6600 gt

alert
Próbáld a patchet. Ha az se segít akkor másik video drivert. Mondjuk Omega-t. Azzal legalább nyersz pár fps-t is a gameban.

Nekem SP2 es windowsom van és teljesen jól fut
Hmmm nem lehetséges hogy valami SP zavar be a játéknak? Egyébként nincsen fennt SP-m :-) Tök állat mert egyszer eljutok a menüig, onnan pedig pl a fligth training vagy hasonló és mindig kilép...Próbáltam felbontást váltani, gondoltam hátha nembírja az 1024et a monitorom levettem 800ra de ugyanaz...Egyszerûen nemértem...Lehetséges hogy videókártya driver probléma lehet? Vagy ez a 9.1es patch segít rajta?

wandoorol...

alert
Nálad lesz a gubanc. Esetleg keresd meg a 9.1-es patch-et (az MS oldalon is fennvan) + ahhoz is a cracket valahol. Ha utána se megy akkor tuti, hogy valami a gépeddel/windowsoddal vagy egyébbel nem stimmel.

Várjál honnan szedted le a game et?
Át azon biztos futnia kell.
penyo 4 1.9es 512 ram geforce 6600GT...Megoldás?

Ha a crack szar volna el sem indúlna a játék!
Szia!
Honnan szedted le a játékot?
Mondjuk nem hinném, hogy a crack lenne a szar.
Lehet hogy a géped nem bírja a játékot?
joy nélkül repszimezni olyan mint egér nélkül fps-t nyomni

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

oneal1
szval akkor könnyrbb😊
még tavaly én megprübáltam billel...
hááát naggyából ment minden de leszállni azt csak terrorista módra tudtam😄

!Forza Ferrari!

Az az érdekes, hogy a menü is egyszer bejön, egyszer nem jön be, de repülni sehogy se tudok mert kidob az asztalra...

Elnézést ha warezrõl beszélek, gondolom sok embernek van meg a játék eredetiben...Kérdésem az az lenne, hogy crackelem a játlékot, és folyton kilép a kezdõmenübõl ha választok egy opciót. Mi lehet a gond? Lehet hogy a crack a ludas? Köszönöm szépen a válaszokat, most lehet szídni...😊

alert
Joy nélkül élvezhetetlen és nagyon nehéz.

ált repszimekre igaz hogy joy nélkül neki se érdemes kezdeni...
bár ez alapban 8értsd mindenféle addon nélkül) nem annyira nagyon hardcoreos , hallotam már oylanról hogy valakinek billel is ment 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Charly
Az csak 2

oneal1
joy al könnyebb valamennyire a játék?

!Forza Ferrari!

oneal1
nah nekiálltam szedni azt ami a wanadoo n van
a 4-cd kivül még van +3 cd cucc de nemtom micsodák!?
+ még valami usa megapack 2 cd

!Forza Ferrari!

Innen leszedheted a az FS2004 billentyûkiostását. 104 KB pdf. formátum
http://www.fsrapid.com/2003/november/fs9keyref.zip

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

alert
LOL 😊 Egyszerre akarsz 5 reptéren leszállni???? 😊)) egyébként mit akarsz beállítani? Nem igazán értelek. A repülési tervben? Ott max 3at tudsz. (indulási megálló érkezés). De a valóságban sincs ez másképp. Ált nem mennek sok helyre a gépek vagy ha mégis akkor azt úgyis késõbb tervezik meg amikor már eljutottak az "egyik" reptérre mert figyelembe kell venni az adott forgalmat, idõjárást stb.