MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a linket meg a segítséget, a Tu 154 est már beraktam a játékba de a malév festéssel még el fogok szorakozni szerintem egy ideig.
NA báz rosz helyre írtam😊
Én németet tanulok de az FS ben szart sem érek vele
http://www.protu-154.com/index_e.html
www.avsim.com
Project tupoljev tu-154b2 v9.4/9.5 erre keres rá ott és kokai tibi-re mert ha jól tudom az õ munkájáról van itt szó! van egy sima festés hozzá meg ez a cargo-s
Apropó cargo-s szegény gép! nincs valami nagy formábba... mármint az igazi!

Egyébként ha a keresõjébe / avsim nem gogi / még be írod hogy malév elég sok gépet fogsz még ott találni azon az oldalon!

repvez
Azt keresni kell hozzá!Amit én láttam az orosz gép volt.
Még egy kérdésem lenne😊
Malév festést is keresnem kell hozzá vagy van alapból ha letöltöm?
repvez
Tu-154-es a gép tipusa.Ha megveszed a PCG*** nevü ujságot abban van, ha nem akarsz keresgetni és töltögetni 54Mb az egész .
Én csak a repülõ gép típusát szeretném megtudni, és akkor rákeresnék neten. (kezdõ vagyok még nem tudom milyen repülõ lehet a képen, de jól néz ki és szívesen letõlteném)
Clidey
Nnnne kezdd már te is pls!!! <#szomoru1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszi a segítséget. Sokra mentem vele.
Clidey
Jah. Hála Kráter ecsénknek... <#vigyor><#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

PLackó
mi ez,dedó?

Clidey
Ennyi idõ alatt, míg ezt a hozzászólásodat megírtad, meg is találtál volna vagy 1000 helyet ahonnan tudsz gépeket letölteni. De ha ennyire lusta vagy, jáccál csak a default gépekkel vaze. <#lama><#mf3><#banplz><#violent><#boxer>

na oszinten honann lehet letölteni nincs kedvem a goglet basztatni??!! PLZ<#banplz><#mf3>

Clidey
Neked is ajánlom a #2353-ban szereplõ linket! <#vigyor>

Clidey
Tudsz vele játszani, csak megfelelõ fantázia és képzelõ erõ kell hozzá! <#smile>
Ha nem megy, próbáld meg itt! <#papakacsint>

Csirke4
Hát ha te le tudsz tölteni repülõt a gépedre akkor nagyon ügyes vagy. 😄
Akárhogyis nézem ez még a szovjet számítógépekbe is csak nehezen fér bele nemhogy ezekbe az üreges kis 10 centis aprócska gépházakba amik nekink vannak.
Clidey ezt a gépet honnan lehet letõlteni? Ilyen maláv gépet még nem is láttam.
kosz ugy gondoltam hogy honann lehet letölteni hogy játszhassak vele????<#boxer><#violent><#wave>

Clidey
Például innen is. Katt a képre jobb egérgombbal, mentés másként...

Help! Látom hogy valamejikõtöknek vannak malév gépei !!!honann lehet letölteni????????,<#help><#falbav>

Z Cargo
Megvan mi a hiba ! TERRAIN.DLL !! Ha kicserélem az eredetivel az elég?

Z Cargo
codec packot nem használok , a hangot és videokártyát újrapakoltam már
azt gyanítom az ffshow volt az oka, de majd idõvel kiderül.
Jó szelet!
<#crazya>

alert
Codekek eltávolításakor lehet inkább probléma, mert néhány codecpack eltávolítja az alap wav és mp3 codekeket és akkor az fs-ben de másban sem, ami wav-ot vagy mp3-at használ nem lesz hang. Néha a feltelepítés is bezavarhat ha "rosszul" piszkálja meg az említetteket. Talán egy teljes codec eltávolítás és egy codec pack (vagy ha értesz hozzá egyenként jobb) újratelepítése és a hangkártya driver újratelepítése segít. De próbáld elõször csak az utóbbival.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Én felraktam a gépemre Codec et de nem lett semi változás.
Nem hiszem hogy a Codec miat lenne. Probáld meg ujra telepíteni a játékot vagy butics a grafikából.
Papirzacsi
Bele. Bár a legelterjedteb probléma bizonyos kódekpakok telepítésekor vagy eltávolításakor jön elõ. És olyankor eltûnik a hang. Ha okos windóz/szgépszakértõnek tartanám magam, aztmondanám, hogy format c:. De nem mondok ilyet. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Z Cargo
Szerintetek codekek feltelepítése belehányhat az FS-be? Mostanában már fagyogat.Gondolom hangkezelés,miegymás....
És persze mindig "ON FINAL" fagy ki! grrrrrrrr<#gunyos1>

Papirzacsi
Igen az is csinálja, de érthetõ, mert az még a 2002 idõszakában készült. És a két fs effect filejai nem igazán kompatibilisek.

Papirzacsi
Sztem nem furcsa. Simán az van, hogy a digót gépek mint dxt textúrákat használnak, sok sok mipmappel. Az addonok nagyrésze pedig nem. Azok legtöbbször csak sima 32bites bmp-t használnak. Azon meg egy deka mipmap nincs.

Nalam is a Clidey fele tuskoval volt 2 iranyu kondenzcsik

alert
Nekem nem a pmdg hanem a magyar gyártmányú tu154 csinált ilyet a kondenzcsíkkal. A textúráknál meg elég furcsa, hogy csak az alap gépeknél csinálja. Próbáld meg újratelepíteni a videókártya drivert, és inkább a driverben állítsd a szûrõket és a grafikát mert gyorsabb lesz a játék, mintha az fs-ben állítanád. (az is lehet, hogy a driver beállításait állította el valami).

A gépeknél lehet hogy a textúra szûrés van elállítva: válassz linear-t vagy aniso-t. (bár lehet hogy a gf2mx nem is tud anizotropikus szûrést). De az is lehet hogy a mipmap értéken kell állítani, vagy az aircraft textures-t kell felnyomi egy kicsit a setupban.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Papirzacsi
Vmelyik addon hazavágta a kondenzcsíkot. Aszem a PMDG csinált ilyet. Elõveszed az eredeti fs cédédet. megkeresed azt a cab filet, amiben a kondenzcsík effekt fileok tárolódnak, és kimented õket. Utánna felülírod a telepített fsben. És máris nem esik le a földre a csík.

Z Cargo
Üdv! FS9 hardveres problémám adódott: A repülõk textúrája annyira el van kenve hogy egy paca az egész(de csak az eredeti gépeké,az addonok élesek)
+ a kondezcsík ketté válik, a normális mellett elindul egy a föld felé is!<#confused>
GeForce2 MX400 32MB/detonator 43.45, PIII733 .
Ötlet?<#heureka>
Segítségeteket elõre is köszönöm

amugy arra a krédésre hogy miért a szarik az a válasz hogy a logitech által hazsnált potik minõsége elég ratyi újabban..., a régi joyok jokvoltak tény, de az az idõ már elmult 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ahogy mondod en is ebben hittem, de mostanaban nagyon szar minoseget nyomat

igy is volt... 4-5 évwe, de újonnan nem érdemes már venni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Falconer
Megnyomod az Alt billentyût és a fenti menüben megkeresed, majd kipipálod a megfelelõ szorzót

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

cenobite
Sziasztok! Repülés közben mivel tudom az idõt gyorsítani? Elõre is köszönöm a választ!

gamertag: kenobita

Á, ez frankó lesz így. Ha majd kijön az FSPassengers progi, akkor aztán már tényleg nagyon élethû lesz az egész repkedés. Utasok, stuvik, ha még repülés közben a kávém is megkapnám...<#vigyor2>
Ha kiváncsiak vagytok, kérdezzétek Nyiri kollegát😊 Röviden összefoglalva: a Malév Virtual Airlines pilótáinak készült program, mely adatokat szed az fs-bõl repüléskor (elõtt, után, közben), pl. block time, flight time, üzemanyagfogysztás, útvonaladatok, idõjárás,stb. Repülés végeztével ezt elküldi a pilóta a VA-nak, amit jóváhagynak (ha minden adat passzol, tehát egyfajta ellenõrzõ szerepe is van), így megkönnyíti a PIREP elküldését(vagy helyettesítését). Bõvebb infó a www.virtualairlines.hu oldalon. Minden profi virtual légitársaság általában csinál egy ilyen logger progit, amit Nyirinek köszönhetõen a malévosok is használhatnak ezentúl.
eyecandy
Tényleg mi az az FSLogger?

A CEO talalt egy Stuvi-t aki felmondja a hangokat, ha ez kesz akkor lesz uj.

Clidey
Na ezt jól meg magyar aszontam! <#idiota><#zavart1><#nyes>

Clidey

alert
Mi ez az FSLogger? 😊

alert
Szia! Ezer leírás szól errõl a neten, keresgélj! pl google

Az FS hivatalos honlapján találsz az SDK-ban olyan progit, amivel meg tudod nyitni a .bmp fájlokat. Aztán onnantól kezdve sima képszerkesztõvel tudsz kreálni festéseket. Többet nem tudok segíteni, annyira nem vágom a témát, de biztos akad vki, aki jártas a dologban.