MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Látom elég nehéz az igazit megtalálni.
Talán úgy jobb a kérdésem, hogy szerintetek mire kell mindenképpen figyelni?
Mi az ami feltétlenül fontos funkció az FS használatához?
Pl.: gondolom ha van ponti ami lehet gázkar az nem baj...
meg saiteknek nem purcannak ki a potijai két hét alatt... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
de azért ne minden logitech-hez kéepst..., én az mx500-amat perpill semmire nem cserélném le... 😊 logitech bill-be is csak ez az állandó flock-olás idegesit, amugy kira 😊 (bár már egyszer szivesen beszereznék egy oylan bill-t ami 4-5 gombnál többet is lekezel egyszerre 😛)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kezdõ FS pilóta vagyok még, alig egy hete telepítettem a programot. Segítségetek kérem joystick választásához. A billentyûzetes repülés nem nagyon megy nekem.
Olvastam a fórum korábbi beírásaiban, hogy sokan a Saitek Rumble Force típust javasolják. Sajnos ezt a típst sehol nem lehet már megvásárolni.
Találtam helyette Cyborg 3D Force Stick típust. Ez jó??
Esetleg másik típus?
Ahogy hazaértem, egybõl repülök 😊
Repatarurgyán
Gondoltam megszemlélem a nazca-vonalakat, de sajna nem találtam semmit...
Tényleg nincsenek benne? Mert akkor kéne csinálni egy add-on-t 😊
Repatarurgyán
Vannak rá külön stuffok, amivel a megfelelõ reptulajdonságokat be lehet állítani.
IMHO úgy azért elég nehéz úgy repcsiket készíteni, hogy nincs meg neked egyik FS változat sem... <#guluszem1>#guluszem1><#vigyor5>#vigyor5> De te tudod...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hja, most olvasom...miféle addon könyvtár??? A repülõk az aircraft mappában vannak!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A LOD-okat neked kell külön-külön elkészítened - ehhez (is) lusta az FS... <#vigyor>#vigyor>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Jó így olvasgatni, hogy érdeklõdtök a repülõgép-rajzolás iránt, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek 99,99999999%-ból nem lesz semmi - elfogy a türelem és a kitartás az elsõ nehézségek láttán. Szomorú.<#szomoru1>#szomoru1>
Egyébként van vlmi megkötés hogy mennyi poligonbol állhat egy ojjektum?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
köszi
Olyan mint a 3dsmax (ezt is a Discreet csinálta) csak sokkal egyszerûbb mert kivették a 80%-át. Egyszer én is elkezdtem csinálni egy Eger sceneryt, a Biazilkát meg is csináltam de aztán valami miatt nem fejeztem be 😊
Azt szeretném megtudni hogyan lehetne az FS2004-ben a sceneryken változtatni részleteket beletenni?Milyen progik kellenek hozzá?
A cockpitet meg nem minden ingyenes géphez csinálnak, olyat kell le tölteni aminek van cockpitje és akkor lesz!
itt regisztrálod magad ingyen és azt töltesz amit akarsz,ez a pár kép csak igy a több ezerbõl (persze nem mind ilyen) lett kiszúrva..
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Mindjárt linkelek pár oylan gépet,ami tök ingyenes és beszarsz oylan király!
A googliban 1 k**** gépet sem fogsz találni ami normális és ingyenesen tölthetõ.
Csak szar hjulladékokat amiknekt még Cockpitja sincs meg kereke sincs.
Mint a messzeremnek. Sõt annak még propellere sincs.
alert: Jah, fizetõs. KapitánySzimuláció Legendás Héccázhét <#zavart1>#zavart1>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
nah majd legközelebb 800*600
sry
Üdv: Lt.Balu (HA-FUN)
Felszállás elõtti ellenõrzés:
Az emelkedés:
Pár forduló:
Helyezkedés leszálláshoz:
Itt már final-on:
Kis sebesség-korrigáció:
És a küszöb felett már-már biztonságban: