MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jeppesen
Köszi az Infókat!
Megtudjátok mondani elõreláthatólag mikorra várható az MS FlightSim 2006 illetve milyen gépkövetelménnyel fog ketyegni?

ASUS P5ND2-SLI Deluxe, Intel P4 LGA775 (Prescott) 3,6 GHz 2MB, 1GB RAM 533MHz, Sapphire Ati Radeon X800XT 512MB VIVO

Nem vetted bele a repulogepet. Egy komolyan muszerezett gep (PMDG es tarsai) ugy 20 fps-t siman leszed.

alert
Üdv! Én a saját tapasztalatot és más oldalakon olvasott tapasztalatot mondok. Tehát FS 1280*1024-ben és minden a maxon.. igényes sceneryk esetében kb 15-25 FPS. Az én cofigom: amd 2700+, 1024DDR, Radeon 9800 Pro. Bp scenerynél AI forgalom nélkül 20-25 fps azonban ha a Ferihegy terminál saroknál állok és a terminál felé nézek akkor 15-20 között. A város felett egész jó mondhatni stabil 25. Ehhez hozzá teszem, hogy redukált autogen textúraméretet használok (kb +40% teljesítmény és a grafikán nem ront semmit) plusz redukált felhõ textúrákat (iszonyatos teljesítmény növekedés ha látszanak a felhõk ugyanakkor a grafika alig romlik, a játékélményt nem befolyásolja) valamint kicsit átírt 3d objektum megjelenítõ script is mûködik 😊. Így egész élvezhetõ. Hardver szempontok: RAM: 512 minimumot ajánlok a textúra töltés sebességét nagyon befolyásolja. 512-1024 között ég és föld a különbség. CPU: a grafikai teljesítményre nagyon nagy hatással van 2Ghz alatt nem érdemes maxon járatni az FS-t. VGA: na ez az, ami nem túl lényeges az FS-nél. Tapasztalat alapján pl 9600 Pro-val és 9800 Pro-val ugyanolyan konfigon tesztelve néhány FPS a különbség.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

repvez
Állitolag a 2.08-as verzio már kimondottan támogatja az FS-t, az elözö meg a lomacot és a sturmot.Legalábbis a hivatalos oldalon ezt irták.
Ha ez a program is az egeret szimulálja, akkor nem fog mûködni, mert az FS nem kezeli a mouse look-ot (bár lehet hogy van hozzá valami mod, ami megoldja ezt a problémát)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

jeppesen
Sziasztok!
Megtudjátok mondani nekem, hogy az FS2004 teljes felbontással és Budapest Scenery NG-vel, illetve néhány igényes Sceneryvel milyen általános gépigénnyel ketyeg?
Jó repülést mindenkinek!

ASUS P5ND2-SLI Deluxe, Intel P4 LGA775 (Prescott) 3,6 GHz 2MB, 1GB RAM 533MHz, Sapphire Ati Radeon X800XT 512MB VIVO

Papirzacsi
Leállítod a hmûvet, elmented a repülést, és beállítod, hogy az legyen a default. Ennyi. De gyári gépnél ez olyan mintha nem is tettél vóna semmit, mert kb 1 gombnyomsára indulnak. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Be lehet, de nem tudom hogyan... azt majd az okosabbak.

Nekem is lenne egy (lehet egyszerû) kérdésem. Be lehet valahogy állítani, hogy FS2004-ben a gyári 737-400-as ne beindult hajtómûvekkel induljon, mikor repülést indítok?

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

repvez
Hali! lenne egy kérdésem hozzátok.Használja valaki közületek a Cam2Pan 2.09 nevü progit?Ez egy fejmozgás érzékelö progi ha van webkamera a géphez csatolva.Az egyik haverom nyomul az FS-el de nem tudja használni a progit hozzá.A lomac és a sturmo minden gond nélkül felismeri.FS-nél hogyan kell beállitani hogy érzékelje?
Elkezdtük a BOP2 publikus tesztelését. A cikkek áttöltése folyamatosan halad, a hírek mostantól csak az új oldalon lesznek elérhetõek. A bop.hu domain beregisztrálása után a 2-es változat marad a végleges.

PUBLIC BETA LINK: http://mambo.agria.hu

Hírszerkesztõket, cikkírókat és játéktesztereket keresünk!
Ha úgy érzed, hogy szívesen részt vennél a BOP készítésében ne habozz és jeletkezz mielõbb! Az elérhetõségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találod!

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Falconer
1.szerintem nagyon
2. nem tudom, de az nem kell, az vmi kieg biztos...
3. már tudod, de egy kis logikával és readme olvasással rájöhettél volna

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Skyline
oks egyenlõre még gépeket töltök le,mert látom van az avsimen original aircraft,meg textúra!😄D nekem csak textúrák voltak nagy részben,érdekes lett volna azt betenni a modell nélkül!😄DD

narazzino
ha valami nem mûködne akkor szólj

DJ Skyline
hát igen...ahogy sejtettem...nem éppen a legideálisabb bill.-el nyomatni...ehez joystick-kel...

DJ Skyline
érthetõ az egész!😄
köszönöm szépen,leginkább erre voltam kíváncsi...Dzsojsztikom' sajnos nincsen,így hát marad a bill. sajnos,de majd lehet,hogy veszek egy ócsót'!😊

narazzino
egyébként nem ajánlatos a szimulátorokat bill.-el játszani 😊

narazzino
hát 3. kérdésre válaszolnék.
úgy hogy amiket leszedtél azt elõször is kicsomagolod. ezután kapsz mappákat és fajlokat amiket be kell másolni a helyükre. (tehát ami mondjuk a "gauges" mappában van fájl, azt bemásolod a játék "gauges" mappájába. de szokott lenni egy olyan mappa is aminek a neve a repülõgép típusa, na azt be kell másolni a játék aircraft mappájába).
Legalábbis ezt én így szoktam, lehet hogy máshogy is lehet.
Lehet hogy nem volt túl érthetõ, amelyik részt nem érted arra kérdezz rá 😊

Dave000
Nyiri, nálatok a VA-ban ilyen lassú a regisztráció??? még 7végén regeltem, és azóta is ellenõrzik az adataimat. E-mail-ekre meg nem válaszol senki. Vagy már nem is foglalkoztok felvétellel?

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

DJ Skyline
hali!
lenne 1-2 <#lama> kérdésem a játékkal kapcs.

1. Billentyûzettel mennyire lehetetlenség a játékkal játszani?
2. Nekem 5 CD-s a játék...Az 5dik egy Eurowings nevezetû CD?Az mit takar?
3. Leszedtem az avsim.com-ról gépeket a játékhoz...Ezeket,hogyan kell feltenni?

Thx!

www.avsim.com
narazzino
hol?

Dave000
Mind1 én csak egyenlõre nem tudom eldönteni mivel tudnának vmi újat mutatni, ezért várom...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

alert
Akkor megnyugodtam én már várom 😊 Egyébként nem hiszem, hogy a repülõterekkel foglalkozna a Microsoft, egyszerûen képtelen annyi reptérhez megcsinálni ilyen részletes sceneryt. Max azt teszik lehetõvé, hogy az addon gyártóknak lehetõsége legyen ilyen dolgokat beletenni.

Dave000
Én konkrétan a repülésrõl beszéltem, bár biztos abban is lehet kifogásolni valót találni, de az ütközés modellben egyetértek, hogy elég ratyi...

Szerintem a FS "fizikaja" egyaltalan nem jo. Hianyzik kompletten az utkozes vizsgalat es a serulesmodell. Annyi az utkozes figyelese hogy ha osszeernek aminek nem kell akkor CRASH felirat es vege. Ennyi... Sokkal komolyabban lehetne megcsinalni (leeso alkatreszek stb...)

Dave000
Szerintem az új részben már nem a repülõkkel kéne foglalkozniuk, mert a repülés fizikája, meg a grafika sztem már elég a mostaniban is (ha jobb lenne ahhoz sokkal durvább szgép is kéne), inkább finomításokat kéne csinálni, mint pl. kicsit aktívabb reptéri élet (gondolok itt arra, hogy beállsz, rámegy a gépre a kapu, lehetne látni mozgó embereket, meg a jármûveket, bár azok most is vannak, de azoknak a fizikáján kéne javítani, meg a repgépen, rámennének az utastérre stb.) Ezekkel az apróságokkal lehetne már csak jobbá tenni az FS-t.

Az is lehet hogy rossz helyen van a sulypont. Ha fs2k2 a gep es 2k4-ben hasznalod akkor 99% hoz orrnehez a gep. (En eddig a 2k2-s gepeknel mindig ezt tapasztaltam 2k4-ben).

Azert mert MS 😊 Az FS-ben nagyon nagy uzlet van es mindig fejlesztenek valamit ami miatt nem kompatibilis 😊

Clidey
Igen, kérdezték. Ajánlom figyelmedbe a lap alján található "Keresés a témában" c. részt. Vagy a guglit. Csodákat tud mûvelni. <#szomoru2>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Miért veszed biztosra hogy a következõ FS-ben nem fognak futni a mostani cuccok?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ha keszul ha nem jopar embert (beleertve engem is) legalabb 1 evig nem fog erdekelni az FS10. Leginkabb azert, mert a mostani kiegek csak 2k4-re vannak es amit megvettek azt szeretnek hasznalni is 😊

Darukezelő
hali!
biztos 100x kérdezték már,de honnan lehet a játékhoz gépeket,skineket letölteni?
köszi!

Hmuda
De ez nem is játék.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hypo
Megynugtatlak mar gozerovel dolgoznak rajta, most volt nem reg a flightsim conferencia, es rengeteg fs portalon mar a forumokban megy a fejlesztok vs jatekosok beszelgetese

alert
Szerintem nem lesz 😞

http://www.microsoft.com/games/pc/default.aspx

Itt kint vannak a Microsoft gamek megjelenési dátumai 2006 tavaszáig, de FS sehol.

Clidey
Hmmm... Szerintem akkor valami gebasz lehet nálad, mert én nem tapasztaltam efféle jelenségeket. Teljesen jól repülhetõ a masinéria. Még tán a nemigazilátóhatár is mûködik, csak ki kell arretálni. <#wink>

Esetleg próbálkozz felszállás elõtti erõteljes hasratrimmeléssel...

Ha jól emléxem akkor az elözö résznél már márciusban lehetet tudni hogy jön, de még semmi híre az újnak
Van hozzá update csak le kéne töltened!

Dave000
Tényleg, lehet már tudni valamit az FS következõ részérõl??? Mert elméletileg, ha követik az eddigi trendet akkor õsszel kéne jönnie a köv résznek... Jó lenne!

narazzino
amúgy elég jó, pl. a kabinja is eltekintve attól hogy egy-két mûszer (pl a mûhorizont) még mindig nem mozog.

narazzino
ráadásul az emelkedése se sokkal jobb, mert fékszárnyak nélkül is csak úgy tudtam vele felszállni mint az AN-124-gyel. vagyis SEHOGY.
Ez a kép kb. 320-nál készült és még csak az orrfutó sem emelkedett el, pedig húztam ahogy csak lehetett.
A betonró lefutottam és úgy szállt fö hogy egy dombra felfutott és mikor a végére ért a levegõben maradt. LOL. Majd miután a levegõben volt, hát utána is elég gyéren emelkedett.

narazzino
ez egész jó csak azt az egy szokatlan dolgot tapasztaltam, hogy a fékszárnyak furcsa módon nem felhajtó, hanem épp leszorítóerõt termelnek. ezért is csodálkoztam mikor ugye felszállásnál 300 km/h-nál húztam mint állat, de az egyre csak nyomta az orrát a földbe, mikor normális esetben már 220 körül a levegõben van a gép. aztán nagy nehezen fékszárnyak nélkü csak sikerült valahogy felszállni. Aztán mikor megkezdtem a leszállást, a futók kiengedése mellé kiengedtem a fékszárnyakat is félig. akkor csodálkoztam hogy ott is erõteljes süllyedésbe kezdett a gép még akkor is mikor húztam teljesen.

Clidey

Clidey
Ez miért nem felel meg neked?
http://library.avsim.net/zipdiver.php?DLID=68155

narazzino
ha an-24 az se baj mert kb ugyanaz a kettõ

narazzino
tud valaki egy normális an-26 panelt ahol a mûszerek ne csak a 40%-a mozog? az is jó ha egy teljes repülõgépet mondotok csak legyen normális mûszerfala

Dave000
Az mitõl lehet, hogy felraktam a Hungary 2004 scenery-t meg a 3-as updatet és a Bp-i reptereken kívül az összesnek csak a kifutója meg taxi útja van meg, azonkívül egy nagy betonplacc, gondolom ott épületeknek meg fáknak kéne lennie...

Sziatszok lenne egy kérdésem.
A virtualairlines.hu-n olvastam a foker kezelését és ott van egy olyan hogy miután ráfordultam a siklópályára kapcsoljam be az approach módot. Az approach modot hogyan tudom bekapcsolni? Van egy ilyen gomb hogy "approach hold switch" ez az?
cenobite
Nekem Saitek ST110 van és bevált. Gázkaros, négygombos, jó vele "repkedni". 😊
Ja! És strapabíró!

gamertag: kenobita