MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, az rendben van, de azért ki lehetett volna dolgozni VALAMENNYIRE 5 repteret mondjuk földrészenként. Azt nem olyan sok. Európában mondjuk Heathrow, Frankfurt, Róma, Párizs meg még valami. De így hogy mindenhol ugyanaz a fekete bódé van.. fizetõs kiegészítõk nélkül élvezhetetlen a dolog, még jó hogy van a torrent.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Clidey
Már ezerszer ki lett tárgyalva, hogy miért olyanok-amilyenek a repterek és a repülõk az alap efesben. Nem értem ezt egyesek miért nem képesek felfogni? <#fejvakaras>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ne easy legyen.
Amugy en a collosion-t ki szoktam kapcsolni. Mivel ha elotted all egy gep 5 meterrel mar akkor utkozest erzekel. Azt utalom. Ettol meg nem komolytalan, mert attol en meg nem megyek at a gepeken es az epuleteken. Attol komolytalanodik el ha ugy fogod fel.

Pölö? PMDG? Letöltöttem azokat is, de amikor PMDG-vel tolatok az is akkorát nyekken mint a huzat. Egyébként ami odaveri a farkát a földhöz az persze a Cessna, amivel repülni lehet tanulni, de akkor meg csesszék meg ha gyárilag olyat raknak bele a játékba ami ilyen fos. Fõleg, hogy aki nem ért normálisan az FS-hez valószínû ezzel a géppel fog sokat röpködni az elején.

Egyébként az alapjáték elég nyers. Má bocsánat. A gépek szarok, scenery-k, méginkább, minden reptér ugyanabból a kokcaalakú bódésorból áll oszt jóccakát. Szerintem gép meg scenery frissítés nélkül kalap szar az egész, én most tartok ott, hogy letölöttem MÁSFÉL DVD-nyi fizetõs kiegészítõt és most kezd hasonlítani a játék kinézete a normálisra. Köbö úgy kell bekonfigurálni mint egy operációs rendszert, felrakod a vázat, az még nem jó semmire, utána nyomatni kell a millió kiegészítõt hogy valamennyire élvezhetõ is legyen a dolog.

Mellesleg be lehet állítani valahol, hogy ne tudjak má keresztül menni a gépemmel a falon meg az épületeken meg többi gépen? Mert az is nagyon jó lenne. Így marha komolytalan, hogy elindulok a Cessnával aztán végigberreghetek keresztbe az egész röptéren, átmegyek a parkoló Jumbókon meg ilyenek. Lécci help!
UFF

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Hasznal normalis gepet aminek nem szar a flight modelje.

Egy borzadalmasan primitív kérdésem lenne. Amikor SHIFT+P-vel el kezdek tolatni, hogy lehet megakadályozni hogy a tolatás bejezésekor billenjen egy rohadt nagyot a gép és beverje a farkát a betonba? Szikrázik akkorát mint állat. Nem lehet valahogy lassítani a tolatást?

alert
Ajánlottam én az oldalt? Mondtam én hogy fizess be? 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Csirke4
De ez illegális!
És azt nemszabad. és nem fogok illegális dologért fizetni!
😊
alert
A faq-ban írtam a TEXTURE_BANDWIDTH_MULT bejegyzésrõl ez gyorsítja a textúrák betöltését. Sajnos a részletes scenerykre azonban mindig többet kell várni. Néha több percet is.

Papirzacsi
Nemkell félpercenként újratölteni a sceneryt, és akkor nem okoz gondot egy pár perces várakozás. :-P

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Igen van. Nem rakod fel a sceneryt. Ha minoseget akarsz akkor varj. 😊

eyecandy
Sziasztok, van egy kérdésem, hátha... Van néhány scenery aminek a betöltése több percig is eltart. Lehet ezt valahogy gyorsítani? (ezek általában a nagyméretû addon scenerik)

Naemberek! Amiért olyan jók voltatok hozzám:

http://thepiratebay.org/search.php?q=fs2004

FIZETÕS KIEGÉSZÍTÕK LETÖLTÉSE INGYEN. Kell hozzá egy BitLord nevû progi, aztán megy. Fent van csomó scenery, PMDG gépek, minden.
Kicsikét lassan vánszorog, érdemes éjszakára ráengedni oszt hadd menjen. Ja, serialokat utólag még le kell tölteni hozzájuk.
Én innen húztam le a Lago Budapest sceneryt és mûködik.
Have fun!

alert
Hát amennyire befizetsz 😊 160+áfa 1 nap 200+áfa 2 nap 400+áfa 5 nap stb 😊 de erre baromi nehéz ám rájönni fõleg ha ráklikkelsz a regisztráció menüre az oldalon 😊)

Csirke4
És az mennyipénz? 😊
alert
Addig jó lesz amíg nem raksz fel igényesebb sceneryket hogy valahogy ki is nézzenek a repterek legalább csak annyira hogy valamilyen tekintetben hasonlítson az eredetire. Na onnantól kezdve szaggatni fogsz rendesen. Olvasd el a FAQ-ot tuningért, meg lehet gyorsítani a teljesítményt látvány romlás nélkül. Én most kb 2700+ -al 1GB Rammal és 9800Pro-val játszom és jó grafikai beállításokkal szép reptereken 20 alatt is van néha az FPS. Fõleg forgalommal.

Falconer
Hát 9200SEvel ne számíts sok jóra. Én még anno sima 9200zal nyomtam, és eléggé szaggat földközelben.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nagyon fasza! Nem néztem a garfbeállítást, de a gépemen (AMD Athlon XP 1600+, 256MB RAM, Radeon 9200SE vidokártya) egész, szépen fut. Annyi hogy 0,50 távolságbeállításnál VC-ben nem lehet leolvasni a DME-t meg nem látom rendesen a rádiófrekiket. De majd ha finomítok rajta akkor sztem jó lesz 😄.

...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...

Köszi a segítséget
VÉGRE!!! Lejött az FS'04 eMulerõl. Végre repülhetek veleeee!<#beka3><#nyes>

alert
NAV1 rádión betekered a pálya frekijét amit a Map-on meg tudsz nézni.

Sima default gepen NAV/GPS kapcsolot NAV-ba majd a freki beallitasa utan (NAV1 radio) es APP gomb. Ha a FD bekapcsolva van akkor mutatja hogy hogy kellene menni.

Hali lenne egy kérdésem.
Amikor mondjuk Bécsbõl Pestre repülõk leszálás közben hogyan tudom bekapcsolni azt a fungciót hogy valamelyik mûszer mutassa a sikló pályát?
Köszi elõre is a segítséget...
Emberek! Faq: MI AZ AZ AFCAD? MI KÖZE VAN AZ ALAP SCENERY-HEZ, AMIT A REPTÉRHEZ TÖLTÖK LE?

reggelj

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Csirke4
És hogyan szedjem le? 😊
Nos. Tudom hogy szemét, tírpák dolog, de valaki nem küldene nekem egy FSNavigator regisztrációs számot? Tudom elég nagy kérés, de esetleg valaki. A címem: [email protected]

jó hely. egész jó repcsikkel, még az én FS 98-amhoz is 😄. Csak sajna a Tomcat-eket nem engedi FS 98-hoz free letölteni 😞((.

alert
A Flight Simulator 2004 mappájában van benne. Most néztem meg. (USA Megascenery)

eyecandy
Csirke! Az alább említett WANADOO oldalról letölthetõ a Wilco A380 (de nem egy nagy szám az se)

eyecandy
Hát én kétszer is végigpörgettem és nem akadtam rá. A Sea
Plane Adventures ott van, nem egyí nagy szám

cenobite
Aki esetleg egy sms-t hajlandó áldozni, annak érdemes meglátogatni a wanadoo.atw.hu oldalt, ahol le lehet tölteni az USA Megascenery New York-ot. 2 cd-s. A "szekció1"-ben van.

WANADOO

gamertag: kenobita

alert
Nincsenek jármûvek a reptereken. Túl nagy falat volt az MS-nek. 1-2 fizetõs scenery-ben vannak ilyen funkciók, hogy képes néhány reptéri jármû odajönni hozzád stb, de ez ritka mint a fehér holló. Az már egyre gyakoribb, hogy pakolgatnak szintén általában csak fizetõs scenerykbe mozgó jármûveket, amik csak egy elõre leprogramozott útvonalon egyszer-egyszer elhaladnak. Mondanom sem kell, hogy a teljesítményt erõsen rontja.

alert
Nincs benne, csak a helye.

Emberek! A repterekhez tartozó egyéb jármûvek (nem repülõk) - autók, buszok, csomagszállítók, stb a reptér sceneryhez tartoznak vagy a traffichoz? Csak azért mert hiába van akkor trafficom mint állat, sehol egy darab négykerekû járgány a reptereken.

Sracok!
Nem talalom a Lago-fele Budapest 2004 sceneryben a Hungaroringet! Elkepzelheto hogy kimaradt, vagy en vagyok a bena??

Hali!

Én innen sok cuccot letöltöttem már: (van jó is, meg rossz is...)

http://www.simviation.com/

sza.sa

alert
Majd átrendezem azt a faq oldalt, csinálok még leírásokat és összeszedek jópár dolgot ahogy idõm engedi, hogy legyen kiindulópontjuk a kezdõknek. Most csináltam egy FMC leírást magyarul hátha valakinek jól jön (már elolvastam egy tucat leírást hozzá nemrég még nem nagyon ment 😊)). Nem tartalmaz azonban mindent részletesen és a hibákért/elírásokért sorry. FMC HUN

alert
Keress a faq-ban említett tömérdek ingyenes letöltõ oldalon. Szerintem van ingyenes A380-is bár elképzelésem sincs milyen lehet, mivel még a fizetõs A380-ak olyan mértékben rosszak hogy az már gáz.

Csirke4
Tud valaki Airbus A380-at? (ingyenest)
alert
csõ. Nincs. Illetve csak fizetõs de az fantasztikus. www.megascenery.com

vki
Csá!

Kellene nekem egy részletes Scenery Californiáról, ha lehetséges.

ACER Aspire 5738ZG

lefelé 😊

www.republiknet.hu

Örök hála...már jön is fefele...végre. 😊

www.republiknet.hu

Mi az a YAW DAMPER????

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

eyecandy
Alert, esetleg bevehetnéd a FAQ-ba, hogy belsõ nézelõdéshez az F1view ingyenesen letölthetõ innen

eyecandy
Alert, nagggyon jó kis FAQ-ot dobtál össze, köszi

Emberek! Szeretném kivágni a kukába a radeon 8500LE kártyámat. Felmerül a kérdés, hogy milyen legyen helyette, persze amivel király az FS. Egyik kolegám Geforce 6600GT-t ajánl, még a Radeon 9800XT helyett is. Azt mondja, ár/teljesítményben sokkal jobb (az árkategória max 40e HUF). Mi a véleményetek?
Láttam, hogy a FAQ-ban található tesztek között nem szerepel a 6600-as, ezért is kérdezlek titeket, hátha tud valaki valami érdemlegeset mondani. Annyi hátránya van ennek a kártyának, hogy 128 megával van csak, de állítólag sokkal jobban járok vele mint a 9800XT-vel.

alert
A simmarketen azt hiszem nem kell regelni. www.simmarket.com bal oldali listából kiválasztod a LAGO-t és ott lesz a Budapest Scenery. Kiválasztod és ott azt hiszem ad egy linket.

HALI!
Nemtudna valaki egy közvetlen linket adni a budapest sceneryhez?
Serial number nem kell, az van eredeti. köszi 😊
Regelni meg nem akarok a fejlesztõk oldalán.
THX.

www.republiknet.hu