MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Ezt nekem mondtad? 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Van egy ilyen default scenery is. Keress rá a gyári flights mentésekben, biztos megtalálod!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
PSS-ben be sincsenek kapcsolva. Csak a PMDG-nélkapcsol ki egy idõ után. PSSben be sem kapcsol. Ha tudod mi okozza akko pls oszd meg velem!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

alert
Az anyahajó egy scenery. Olvasd el a leírását (tuti hogy mellékeltek hozzá) hogy hol van a világban az anyahajó 😊, és ugyanúgy ki tudod választani, hogy onnan indulj. Ha nincs a repterek között, akkor általában egy mentésbõl lehet betölteni a Select Flights-ból. (ezt is tartalmaznia kell elvileg a leírásnak)

vki
Nekem még lenne egy kérdésem. HOgy lehet megcsinálni, hogy egy repülõvel mondjuk egy anyahajóról induljak. Már megvan az FSUIPC, meg a carrer vagy mi(anyahjó). De hogyan tovább?

ACER Aspire 5738ZG

alert
Az AFCAD-el nem vagyok pontosan tisztában, azt hiszem egy editor amivel a reptérhez kapcsolódó pontokat lehet szerkeszteni pl: ils pozíciók, ai gépek merre guruljanak, hogy legyenek pontosan a gurulóutak és parkolók (mármint az ai gépek számára) meg még biztos sokmindenre jó 😊

Akkor azt is megmondaná nekem valaki hogy mi az az AFCAD? Korábban kérdeztem de még máig nem jöttem rá.

Más:

Torony: Hogy ne csapjon túl nagy zajt, legyen szíves forduljon 45 fokkal jobbra.
Pilóta: Milyen zajt csaphatnánk mi 35000 láb magasan?
Torony: Olyan csörömpölõset, mint amikor a 737-esük összeütközik az elöttük
levö 747-essel!

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

alert
Ez teszi lehetõvé a kiegészítõk (ált. gépek v. nav progik) számára a kommunikációt az FS-el.

vki
Hi!

Valszeg láma kérdés, de az FSUIPC mire való? (Nincs benne a faq-ban)

ACER Aspire 5738ZG

alert
Ha már be se lennének kapcsolva a displayek a pss-ben akkor tudom mi a hiba de így hogy csak egy idõ után kikapcsol... passz. Az emule az egy fájlcserélõ progi amivel még több kiegészítõt szedhetsz le fs-hez mint a torrentel csak iszonyú lassú.. már ha erre gondoltál 😊)

berczy
Nem cold and dark, azt néztem, mert motor jár, csak simán elmennek a display-ek. De elõtte mondom mennek vagy egy percet.
Van 3.48-as FSUIPC-em, regelt.
Azt viszont nem tudom, hogy az emule az mi?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

eyecandy
Talán mert cold+dark profillal indulsz. Be lehet állítai a startmenûbne, hogy járó motorral töltõdjön be.
Még egy dolog eszembe jutott, lehet, hogy segít. Próbáld meg regisztrált fsuipc- vel. A 3.5-höz
Name: Dorival Bonasio
Address: [email protected]
Serial: LBDR SEWD W22T
próbát megér.
PMDG-hez keress rá emule-on van egy rakat

berczy
Lenne még egy problémám. :-( (bocs, hogy ennyit zaklatlak titeket.)
PSS A340-nél amikor felinstallom akkor nem megy egyik display sem. Itt be sem kapcsolnak. Valami tipp?

berczy
Hát nem tudom, mert nekem nem volt pmdg.reg file-om és nem enablebutton.exe-nek hivták a crackelõ progit.... Nem tudnál küldeni egy reg file-t?

eyecandy
Ha azt a verziót töltötted le, ami írva vagyon, és úgy is installálad nem lehetne gond.

Nem azokkal van gond.

berczy
Lehetek atom pofátlan??? Nem tudna valaki akinek megy a 747 elküldeni nekem a .gau fileokat, met olyasmit olvastam, hogy azokkal lehet a gond!

Nalam megy a cucc. Igaz eredeti 😊
De egy reinstall utan kiprobaltam ezt a verziot is es azzal is jol muxik.

alert
Köszi amúgy sokminden hiányzik még a faqból szeretném késõbb bõvíteni pl ilyen problémák megoldásával is csak nincs idõm 😞 Egyébként nekem egy rippelt pmdg747-em van semmit nem kell installálni csak kitömörítem és mûködik.

berczy
Van valami ötleted Nyiri? Megköszönném. Persze PMDG-re gondolok!

Clidey
Köszönjük szépen! <#vigyor0>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Jó, azt gondoltam, de mit???

Akkor elrontottad

berczy
Hát sajna igy sem jött össze. 30 mp múlva kikapcsol az összes display! :-(

berczy
Hopsz! Ezt a leírást még nem láttam... Azonnal kipróbáloM! THX!!!
Amugy nem tudom, hogy a FAQ-t ki csinálta, de elismerésem. Rengeteg új dolgot tudtam meg belõle.

Letöltöttem a Zlin-43-as gépek. NAgyon tuti. Gratulálok a készítõknek, nagyon szép kis gépet készítettek.

eyecandy
Szerintem csak annyi a probléma, hogy rossz verzióval prbálkozol.

Vagy csak kihagytál valamit innen:
PMDG 747-400 Queen of The Skies

1. Start of the PMDG 747-400 Queen of The Skies installation file found on any PtP networks. I personally prefer the PMDG747_400_V1R1.åõå one.
2. When installation process reaches page with validation button start EnableButton.exe program
3. Point mouse over "Next" button and click. Finish installation process.
4. Start PMDG.reg file and add information to the registry
5. Open <FS9>\Aircraft\PMDG747-400\Aircraft.cfg file and search for ---BEGIN SHA1--- string
6. Add the following line: c2e80520102f0800e790160704de90760a1b3801. Now it should looks like:
//Do Not Alter the following line or your 747-400 may cease operating.

---BEGIN SHA1---
c2e80520102f0800e790160704de90760a1b3801
---END SHA1---
// Do Not Alter the above lines.
Save Aircraft.cfg
7. Implement the interim patch found free on PMDG website if you want
8. Enjoy!

berczy
Tudom, hogy vicc volt... :-) Csak általánosságban írtam ugyanis szinte az összes fórumon ezt vágják rá kapásból, de azok komolyan. Kiváncsi lennék, hogy akik az ilyen helyeken ezzel játszanak azok atom gazdagok, hogy minden amirõl írnak, hogy megvan nekik azt megvették??? Én az "átlaogon felüli" fizetésembõl örülök, ha a fentieket megvettem. Mint mondtam azt is már kicsit sokallottam. Na mindegy ez már nagyon OFF.

Sajna a feketeség akkor is maradt amikor ujraraktam. (2-nappal ezelõtt) Még akkor is ilyen volt amikor teljesen szûz volt. Idegesítõ. Azért köszi a segítséget.

alert
Nos a vedd meg eredetiben "vicc" volt, mert akkor elvileg nem lehetnének ilyen gondok 😊
A feketeség stb: nekem is volt hasonló... fs képes ilyenekre sajna sehogy nem tudtam megoldani csak egy teljes fs reinstallal.
pmdg747: nos ez sokszor azért van mert nem eredeti.. próbálj egy másik verziót megszerezni esetleg fs reinstall után lehet hogy mûködni fog.

berczy
Jó sokat visszaolvastam... ALERT, Te nagyon aktív vagy... :-) Ez a vedd meg eredetiben ez jó, csak az a gondom vele, hogy ha mindent megvennék ami ehhez a game-hez kell, szeretnék akkor még a lakásomat sem tudnám fizetni. (Elég volt a game+pmdg+KOch COncorde+Budapest 2004, sok is.) szégyen, de ez (és még jópár más) nem eredeti, de ez akkor is nagyon gyík, hogy kilép... nem hiszem, hogy a "biztonsági másolat" okozza. Biztos valami retek paraméter amit csak át kellene írni, de nem tudom melyik.

Van egy másik problémám ami kifejezetten FS. Régen minden okés volt... (ezt gondoltam elõljároban közlöm :-)) Szóval: Amikor mondjuk betöltöm a flight-ot akkor töltés közben régen volt egy FS háttér és elõtte töltött. Mostmeg csak a töltõcsík jelenik meg, minden más fekete. Ha repülök már akkor mondjuk nyomok egy F9-et fsnav-hoz akkor az fsnav fis fekete lesz és csak akkor javul meg amikor mondjuk fullscreen és kicsi között váltok egyet. Akkor okés le. Meg mondjuk ha nyomok egy ALT-ot menühöz akkor is elõbb 2-3 mp. feketeség és csak aztán jön a menü. Visszaváltásnál ugyan ez.

Plusz valammi irgalmatlan lassan töltõdnek be a text-ek. Közben perszeg akadozik a game. Erre nincsen valami megoldás? Minden fullon van... nekem így tetszik. Frame-ekkel nincsen gond, ha minden text bent van memoban.

Mégegy. (uccsó):-): PMDG 747-nél (sajna ez sem origi, elveszett. :-() amikor betöltött akkor mondjuk egy perc mulva az összes LCD kikapcsol és nem is tudom életre kelteni. Erre ötlet?

Bocsesz, hogy kicsit hosszú voltam, de ez legalább egy élõ, hasznos fórum.

Elõre is köszi a segítséget.

alert
Vedd meg eredetiben.. 😊 Ha az akkor telepítsd újra az fs-t. Nekem is szoktak néha hasonló gondjaim lenni bár ez a gép nincs meg.

berczy
Helló!

Please segítsetek: Megvan a Carenado (remélem jól írom) Cessna-210-es. HA azt rakom be kezdõ gépneak akkor amikor a kezdõképernyõre ér a játék akkor simán kilép.

HA a gépet felszállás elõtt választom ki akkor akkor lép ki amikor visszalépek a kezdõképernyõre.

Nem tud erre valaki valami megoldást? Hálás lennék...

THX

alert
Olvastam valami ilyesmirõl azt hiszem a PMDG fórumain. Nézelõdj arra felé. www.precisionmanuals.com

Már másodszorra szállok le PMDG-737NG-vel úgy, hogy csak az egyik tolóerõszabályozó karral adok gázt (persze tudtom nélkül). Mivel lehet állítani azt, hogy melyik kart szabályozza, mert az E+1234 billentyûkombinációval nem ment nekem. Elõre is bocs a lol kérdésért.

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Legyetek már szívesk. Olyan jó lenne, ha....

Csirke4
Pedig nagyon jó lenne ha....!!!!!<#ejnye1><#banplz>
Clidey
Nem-e lehetne-e.....?????<#ejnye1>

Papirzacsi
Legyetek oly rendesek....???<#ejnye1>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Kérek szépen......?????<#ejnye1>

Papirzacsi
Léci......?????<#ejnye1>

LFPG-hez adjon már nekem valaki chartokat, mert a franciáknál csak fizetõs van <#ejnye1>

alert
Igen le lehet tölteni, de erre rá is jöttél volna ha megnézed 😊 az original aircraft alatt vannak az eredeti modellek tehát nem csak textúrák. Próbálj többféle képpen keresni ha nem találsz valamit, mert írtó béna a keresõ motor. Nagyon jó boeingeket egyébként ingyenesen itt találsz: www.projectopensky.com habár panel és hang általában nincs hozzá. De ez utóbbikat beszerezheted az avsimrõl.

Estét! valaki meg tudja mondani, hogy az AVSIM-rõl le lehet e tölteni Boeing 747-400-repülõt (Vagy az airbusok egyikét) mert én csak festéseket találtam.
az Original aircraft alatt milyen gépek vannak?
Elõre is bocs az béna kérdésekért, de még csk most keztem el az fs2004-et 😊
eyecandy
Köszönöm szépen

Scandinavian 1: SA1-132-26115-N3873-78214

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Megy 64 bites systemen. Ezt bizonyithatom.

eyecandy
Gyors kérdés. hátha tuggya vaki. Igaz, hogy 64bites systemen nem megy az fs? Valakinek volna Scandinavian Airports 1-hez serial?

Ja! A flightmodellre IS gyúrhattak volna....

Papirzacsi
buzi forummotor...
szal pont VALAMENNYIRE dolgozták ki Heathrow-t, párizst, Amszterdamot, JFK-t stb... Szal nem értem a rinyát.. Inkább a flightmodelre gyúrtak volna, merthát mégis a gémelés idejének legnagyobb százalékát az ember nem a földön tölti a terminált nézve, hanem a levegõben.

Papirzacsi
Pont kidolg

Clidey
Egynémely európai és amerikai repterek fotorealisztikus alapot kaptak, és az épületek is mások (mégha nem is érik el egy fizetõs kiegészítõ minõségét), nem vetted észre?