45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11467 Én csináltam régebben, keress rá az avszimen. -
#11466 http://www.flightstats.com/ -
#11465 http://www.airlinetimetables.net/ régi adatbázisok (2005-2007) itt is vannak, igaz sok légitársaság hiányzik, Malév, WizzAir nuku..
-
#11464 http://www.quicktrip.com/
Beírod a 3 betüs IATA kódot induló és érkező repülőtér, beállítod a dátumot, és lehozza az összes járatot. -
#11463 Nem fizetős, nem FMC pakk és nincs VC, de nagyon helyben van: Project Fokker 70/100. Aláteszel egy VAS FMC-t, és az is mindjárt meg van oldva. Viszont amit kapsz: a Project Fokker csapat nagyszerűen összerakott kiegészítője. -
#11462 Sziasztok, van olyan oldal a neten ahol meglehet nézni hogy a valóságban milyen repülőjáratok vannak milyen tipusu gépekkel, honnan hova milyen időben stb, és olyat hol lehet megnézni hogy egy reptérre milyen típusú gépek szállhatnak le, például Debrecenbe leszállhat egy B747-es? Carenado gépekhez nem tud valaki magyar festéseket? -
CzJ #11461 Szia!
Digital Aviation most csinálja nemsokára kész lesz májusra igérték, guglizz rá(google). -
#11460 Sziasztok már rég keresek de eddig még nem találtam, ha tud valaki szépen kidolgozott, jól animált, Fokker 70-es típusú gépet müködő FMC-vel 3D fülkével, Malév texturával, akár ingyenes akár fizetős kérem irja meg hol találom, de érdekel még minden típus amien van vagy volt a Malévnek, de csak szép igényes jól lemodellezett gépek érdekelnek. Köszi. -
kad #11459 Igen, ahogy visszaemlekszem a sid-nel csinalta mar eleg sokszor.
Ha csak ugy szorakozasbol megyek egy kort akkor nem tapasztalok ilyet ugy emlekszem, de igazabol az marad meg amikor megtervezek es beallitok mindent aztan elkezd bolondulni. Szerintem az adatokat jol adom meg (a Lénárth János) fele airbus iskolabol tanultam a gepet kezelni, de abban is biztos vagyok hogy rengeteg feher folt van a tudasomban.
A. -
#11458 Sid-et repülsz amikor így kezd emelkedni? Lehet hogy hibás a sid? Több reptérről próbáltad? Ha kézzel állítasz be v/s-t akkor tartja? Az mcdu biztos jól van felprogramozva? A ZFW és egyéb adatokat helyesen adtad meg? Ha rossz a súlyadat és nagy a tolóerő konfig vagy rossz a climb config attól is csinálhat dúrva emelkedést. -
kad #11457 Megneztem, FSUIPC 3.75 Az airbus is a legutolso frissiteses, a dobozoshoz valo. Mondjuk lehet hogy programhiba mert a vol 1 es 2-nel is csinalja ugyanezeket.
Csak mar arra gondoltam en programozok valamit rosszul.
A. -
#11456 Először ellenőrzid, hogy a legújabb FSUIPC verzió van-e telepítve, majd szintén csekkold, hogy a Wilco Airbus a legújabb verzió-e? A Vol1-es csomag esetén SP3b a legújabb szervizcsomag, ami letölthető tőlük, Vol2-es széria esetén pedig az 1d. Ha frissítened kell figyelj oda, hogy a weboldalukról ingyenesen letölthető frissítés csak a CD-s verzióhoz jó, a letölthető és "letölthető" verziók frissítéséhez be kell jelentkezned. Ezek rengeteg bugot javítanak, persz ezek után is marad dögivel, de hátha megoldja. Egyéb dologgal csak a frissítések ellenőrzése után érdemes foglalkozni, mert előtte nagyon hibás. -
kad #11455 Nalam is a Wilco Airbus, produkal csuda dolgokat, pl felszallasnal minden pontosan beallitva teszt lefuttatva, aztan elkezd egy hihetetlen emelkedest bemutatni (5000-7000lab) aztan a beprogramozott uttal elentetes iranyba kezd el repulni majd eszbekap es visszater a helyes utra, kesobb elkezd sullyedni minden ok nelkul ...stb. Teljes osszavisszasag.
De lehet, hogy mindenkinel igy repul?
A. -
#11454 Szerintem tedd fel itt a kérdéseidet, biztos lesz aki jártas az airbusban, és tud válaszolni. Érdekes dolgokat nálam is művel, a wilco airbus series V1 gépeit pl. 2 perc alatt ki tudom akasztani egy egyszerű FMC újraprogramozással úgy, hogy először csak 119 csomóval hajlandó repülni, majd pedig elszáll az fs. :-)) -
kad #11453 Sziasztok!
Van valaki aki tudna segiteni Airbussal repulesben? Neha erdekes dolgokat muvel, de azert nem teljesen kezdo kerdesek lennenek. Legalabbis azt hiszem.
Elore is kosz!
Andras -
thomka #11451 Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy miket kell álítgati hogy a 737 paneljába betudja szúrni a WXradart, mert nekem a leírtak alapján nem nagyon akar öszejönni. -
#11450 Jól értetted
-
franko2 #11449 Sziasztok, megtetszett a Flight Line Wx500 időjárás radar és nézegettem mit irnak róla a neten, és amennyire ki tudtam venni az angol szövegből ez bármeik géphez hozzá lehet adni ami az fs van akár alap akár kiegészítő és egy külön kis ablakba fog megjelenni? Valami olyasmit is olvastam bár ezt alig értettem hogy a PMDG 737-es gépekhez is hozzá lehet adni, de én úgy vettem ki mintha ehez a géphez nem külön ablakba jelenne meg hanem a PMDG kijelzőzén jól értettem? Több fórumba tünt nekem úgy mintha erről irnának.
fórum -
#11448 Nem használom, de ismerem. Szerintem te vagy eltévedve, nem a gép :-) Mi az, hogy saját AIRAC menü??? Valóban saját AIRAC-ot használ, de ennek oka van mégpedig az, hogy az FS navigációs adatbázisa nagyon régi és hiányos, míg ha frissíted a PMDG AIRAC-ot, akkor egy valódi 2008-as navigációs adatbázist kapsz. A géppel lehet repülni úgy, hogy a HDG-t tekergeted és Lateral Navigation módban is, hogy az FMC-ben egy előre beprogramozott útvonalat magától követ le. Javaslom tanulmányozni a hozzá mellékelt leírásokat, mert elég bonyolult gép. Arról nem is beszélve, hogy kedves kollégák lefordították a pmdg747 típusismertetőt, tehát már magyarul is elérheted itt: ivao-hu -
lizi29 #11447 Alert! Te használsz pmdg gépet? Mondjuk a 747-et? Mert szegénykém folyamatosan eltéved. Eldobja az utvonalat. Betölti magának a saját AIRAC
menüjét és nem tudja használni az fs-ét. Nem tudok csak úgy lerepülni vele
egy útvonalat hogy hdg-t kéziben állítgatom két wpt között. Tudsz valamit ezzel kapcsolatban?
-
lizi29 #11446 Persze-persze valódira gondoltam, csak nem nagyon vásároltam még így a neten. -
#11445 Nem bármilyet csak valódit :) azok közül se mindegyik működik, de ma már kevés az, amelyik nem használható neten. -
lizi29 #11444 A másik dolog amit akartam hogy kipróbáltam az active radart de gyakorlatilag megállította a program futását. Csak akkor működött valamennyire ha a radar felbontást levettem a legalacsonyabra.
Valószínű gyenge a videokártya. -
lizi29 #11443 Tehát bármien kártyaszámot megadhatok és ráterhelnek? -
#11442 Más kártyád van? Ma már szinte az összes kártya működik neten is, érdemes megpróbálni, veszíteni nem lehet vele semmit, max nem fogadja el. -
lizi29 #11441 Köszi az infókat. Csak az a gondom hogy ugye ez fizetős és nekem nincs online cardom. Így nem tudom megvenni. -
matya00007 #11440 Szia!
Én használom ezt a radart, egészen jól működik, és a valós időjárás szerint működik, lehet active sky, vagy online repülés frankón lemodellezi. A telepítés után aktív lesz a WXR gomb, illetve a rádió panelen a TCAS fölött tudod állítani a radar állásszögén (felfele vagy lefele)illetve a kijelzés részletességét a PFD -n, nekem PMDG boeing-hez van telepítve.
Üdv -
#11439 szevasztok!
tudna vki segiteni hogy a B-747 es muszerfalon hol talalom a OBS Knob-ot,amivel a HSI-n tudom kalibralni a CourseDeviationIndicator-t..?
a tobbi gepen megvan...csak ennel nincs ott a HSI mellett,sem felul az iranyitopanelen(a "heading"mellett)
koszonom!! -
thomka #11438 A PSS777 nek sztem egész jó az időjárás radarja, de a PIC737 radarjával sztem nem is érdemes foglalkozi:D -
#11437 Ha igaz amit ezen a honlapon hírdetnek, akkor ez kajakra műxik...
"...Modeled from the actual simulated weather conditions and 3D volumetric clouds in Flight Simulator..." -
#11436 hmmm. Nekem tök úgy rémlik, hogy a PIC737 és a PSS777 tényleg az FS-ben lévő jelen időjárást jeleníti meg a radaron, de most elgondolkoztattál és lehet ,hogy tényleg csak bitmapek. Lecsekkolom :D -
#11435 Papirzacsi kösz a segítséget, az FSBuild egyébként nem programozza be az FMC-t csak az utvonalat tervezi meg, és azt lehet betölteni az FMC-be, hogy ne kézzel keljen bepötyögni, minden egyebet kézzel kell beirni, csak a SID-STAR eljárásoknál nem voltam tisztába mi a helyzet, Zacsi te mivel tervezed az utakat? Lizi29 nemrég találtam a neten egy időjárásradart, fogalmamsincs milyen, még nem próbáltam, cim: időjárás radar
-
#11434 Az active skynak van saját időjárás radarja, illetve van olyan addon repülő, aminél be lehet kapcsolni a WX radart (meg ne kérdezd melyik, mert gőzöm sincs, csak egy színes bitmapet látsz a helyén), de igazából ez mind csak dísznek jó. -
lizi29 #11433 Köszi. Bár én használok active sky programot az fs-hez, így gyakorlatilag
élethű, kis tulzással percpontos az időjárás. Csodálkoztam hogy láttam olyan kisfilmeket ahol van működő wx. a display-en.Jó lett volna megoldani. -
#11432 Az fs nem támogatja. De az időjárás gagyiságának köszönhetően ha működne is, akkor is csak dísznek lenne jó. -
lizi29 #11431 Halli! Tudja valaki, hogy miért nem működik a pmdg gépekben a WX radar üzemmód, ill.. más tipusokon ami amúgy képes lenne rá? (fs2004-ben.) -
#11430 a Project Opensky 747-es V4-es modelleket honnan tudnám letölteni az AVSIM-en és a posky honlapján kívül? mindkettő geci lassú (9kbyte/sec) -
#11429 .. vagyis nem lesz legal stuff egy most lekalózkodott PSS termék sem.. -
#11428 Minap valami olyasmit olvastam, hogy a Justflight veszi át a PSS cuccokat, nem csak a már eddigi kiadás hanem a további fejlesztés terén. Ne kérdezze senki, hogy hol olvastam, mert fogalmam sincs melyik oldal volt.. csak azt tudom, hogy pont arról cikkeztek, hogy a PSS closed után sem fog eltünni, mert a terméktánogatástól kezdve mindenig (wow) folytatódik még most a nyár elején. -
matya00007 #11427 Szia!
Köszi szépen a segítséget!