MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kereso rulz.
Valaki segítsen léci, mert van egy kis gondom a PMDG 747-400 al.
Mikor betölt a játék és a reptéren vagyok akkor kb 15 másodperc után fogja magát a gép és kikapcsolja a panelon a müszereket. Mi lehet a gáz nem tudja valaki?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
FElraktam a mytraffic military verizióját, de a gépeknek a földön kivétel nélkül minden kereke a föld alatt van. Ez eléggé ratyi látvány... Nincs valami ötlet a megoldásra???
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Mindazon által még mindig nem tudom belõni a PT-154 nem a trimjét és rendesen elinditani, pedig már hülyére olvastam a manualt... :-( Pedig az lenne a királyság...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
2. Airbus sux ez egyertelmu 😄
3. Vedd meg vagy vegre olvasd mar el az nfo-t hozza 😄
4. Lehet nincs AT a gepen. Ez nem nagy dolog. Probald meg kezzel vezetni a gepet.
Amugy az osszes kerdesre egyetlen egy nagyon jo valasz is van. OLVASD EL A MANUALT 😄
Abban minden benne van. En is onnan tudok sok mindent a gep kezeleserol.
1: Nehezen tudom elképzelni, hogy a NAV1 rádión nem engedi behangolni. Holnap esetleg utána tudok nézni.
2: azt hiszem meg kell nyomni a heading gombot miután beadtad az irányt. De az airbusoknak elég fúrcsa boeing után a robotpilótája szerintem nem sokra mész magadtól. Olvasd el a PSS-hez mellékelt leírást.
3: megoldás: eredeti pmdg747 😊 jó tudom ez nem megfelelõ 😊) nos valószínûleg nem is fog csak úgy mûködni ilyen problémák általában a tört verziókkal vannak. Szerezz meg másik verziót van kb 3 féle a warezokon.
4: Nem létezik... olvasd el a leírását biztos benne van. Esetleg más tud segíteni.
1, Level-D 767. hogyan kell beállítani ILS frekit. hogy faszán lássam a kijelzõn a siklópályát meg a kurzust??? A NAV 1 rádión nem engedi handolni, pl. 109.5-re a 31R-hez. ???
2, PSS airbusok.
2/a: A340. Miért van az, hogy nem tudom autópilótával fordítani a gépet??? Hiába állítok Headinget, nem fordul. (Lehet, hogy nagyon láma kérdés, de csak most ismerkedem a komolyabb kiegekkel.
2/b: A320. Itt pedig minden kapcsolón villo a kurzor és alig enged állítani és ugyan az a jelenség, mint a 340-nél, hogy nem hagyja fordítani, ha sikerül beállítani valamit.
3, PMDG 747: A régi nóta: 1-perc mulva kikapcsol minden kijelzõ. Rengeteget olvastam utána de nem találtam megfelelõ megoldást. Ill. semmilyet.
4, PSS Dash-8: Létezik, hogy nem tudom az autopilot-on nem tudom beállítani, hogy tartsa a sebességet??? Egyfolytában játszani a gázkarral idegölõ, mert hamar tulgyorsul ám...
Bocs a sok kérdésért, de kezdek kiakadni. Egyetlen fizetõs, igazán faszán mûködõ add-on a PMDG 737NG sorozat... Az király... Ja meg Koch Concorde. A többi valahogy nem akar nekem összeállni.
Elõre is köszi a segítséget.
Vagy szükség esetén a Flight Simulatort?
Én úgy tudom, hogy csak 5 fokosra kell kiengedni a fékszárnyat. Nem?
Elindítottam a hajtómûveket, kitaxiztam a kifutóra. FMC-t beállítottam (minden szükséges mezõt kitöltöttem). 15 fokos flapseket állítottam be az FMC-be. Felszállás elõtt kiengedtem a flapseket 15 fokosra, és mikor adom neki a gázt (50%), akkor elkezd pittyegni. Olyan hangot ad, mint amikor beállítod az FMC-ben a fékszárnyakat a felszálláshoz, és nem azzal az fékszárnyállapottal indulsz el. De én azzal indultam el. Hibaüzenetet nem láttam a panelen, de még nem vagyok profi pilóta, így lehet, hogy valami olyat állítottam el, aminek nincsen visszajelzõje, és lehet, hogy ez okozhatta a pittyegést. Valakinek van valamilyen ötlete? A manualját már böngészem, de még eddig nem találtam meg.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Szoval melyik az anyahajos gyari flight?? Tovabbra sem talalom.
Viszont letoltottem az ArrCab Carriers addont, es hozza az FS2004 Aircraft Grumman F-14A Top Gun Tomcats by Dean Mountford es a Boeing F/A 18E Super Hornet by TEAM FS KBT gepeket. Mennek is frankon, csak az a bajom, pl. az F18-assal, hogy a gozkatapultnal nem hajtja le az elso futon levo kapaszkodot. Pedig a csomagban az egyik kepen latszik, hogy le van hajtva. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja?
Tovabba azt kerdeznem, hogy hogyan kell azt beallitani, hogy hidroplannal (seaplane) vizrol szalljak fel??
http://www.motisvirtualjetdesign.com/SUBASHI.htm
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Melyik lenne az?? En nem talalom. (Lamer)
cfg jét kellene variálnom? F1 -en minden rendben van!!! Valami megoldás nincs erre,mert így gázos.
Az általad leírt hasznos repülõgépmodellek, sceneryk birtokomban vannak 😊
Köszönöm frecc a segítségedet!
Hát, elég sokmindent érdemes letölteni. Az alap FS-sel sokra nem mész sajna.
Pl. ha szeretnél légiforgalmat (valós légitársaságokkal), akkor arra vannak egyrészt fizetõs kiegészítõk (Ultimate Traffic, Mytraffic2004), de tudom ajánlani az ingyenesen letölthetõ projectai gépeket, nekem azok nagyon beváltak. www.projectai.com. Egyébként onnan letölthetõ olyan kis patch féleség, amivel ki lehet takarítani az FS-ben fõszabályként megtalálható airlineokat (Orbit, Landmark, stb)(mer ha vannak rendes légitársaságok akkó minek oda a képzeletbeliek).
Aztán ha azt szeretnéd, hogy kinézzenek valahogy a repterek meg a domborzat, akkor scenery-ket is érdemes letölteni. A FAQ-ban ajánlott "ország szerint scenery linkgyûjtemény" (valami ilyesmi neve van) pl szintén nagyon bevált. Viszont ha igazán igényes sceneryket szeretnél, akkor azok fizetõsek.
Arról már nem is beszélve, hogyha már repülsz akkor érdemes azt is igényesen kidolgozott géppel tenni (pl.: PMDG), lehetõleg olyannal, amihez tölthetsz le egyes légitársaságoknak megfelelõen elkészített "skineket", ezek a livery-k. A PMDG-t azért is tudom ajánlani, mert az utastér is ki van dolgozva egyik másiknál, egész jól.
Üdv
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Regen... 😄 Nah oda kellett aztan progi.
De azért még egyszer köszi!
Latom volt ertelme dolgozni ha egyesek arra sem kepesek hog elolvassak...
A tokom kivan mar a forumot teleszemetelo olyan kerdesektol, ami a FAQban is benne van 😞
Tudna nekem valaki segíteni? Milyen programokat kell feltennem az FS2004 mellé, ha interneten szeretnék szimulátorozni? Esetleg mit kell tenni ennek érdekében?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv!
FSSound.dll=1
nekem ez oldotta meg anno a problémát valamilyen fórumon találtam rá én is. Ha nem menne, akkor ott más baj is lesz szerintem esetleg a guage fájlokkal van gond. Bár lehet hogy még valamit kellett csinálni... nem emléxem pontosan.