45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11507 én viszont ezt kerestem idáig :)
keresem is elő a bankkártyám :) -
#11506 Előre merem bocsájtani, hogy kérdéseid alapján nem hiszem ,hogy a condor az a program amit keresel.
A condor ahogy a teljes címe is mutatja, egy vitorlázórepülő versenyre kihegyezett program, így a grafikája ugyan elmarad az fstől ,de ez sokadrangú dolog, ahogy az ATC is, mert ha ismered a vitorlázórepülést, akkor tudod, hogy az ATC kommunikáció eléggé korlátos. A repülési modelt, és a vitorlázó repüléshez fontos időjárást helyezték az előtérbe.
Természetesen van benne multi, és leginkább multiban érdemes használni, ehhez viszont szükség van egy eredeti verzióra a kellemetlenségek elkerülésére. Nincs Ai forgalom, és az igazat megvallva ez is sokadrangú dolog lenne, mert igen komoly és izgalmas versenyeket, kupákat szoktak rendezni multiban.Persze örömrepkedésre is jó, de leginkább versenyzésre van. -
CzJ #11505 Sziasztok!
A Condor soaring csak vitorlázó szimulátor , ne számits rá hogy a fejed fölött fog repkedni a Jumbo viszont FSbe nincsenek termikek. Kitrimmeled gépet ott hagyod, elmész 2perc mulva ugyan ugy meg, ezzel szemben Condorba van termik szoval érzed hogy elviszi géped vagy nyomja le , fel. ATC asszem nincs de minek is ? szoval ez csak vitorlázás ez nem is gyönyörködésért van csak hogy érezze az ember hogy milyen kb.
Üdv -
#11504 Igen :-) a grafika a abból látszik, de csak úgy említettem pár dolgot hogy mi érdekelne, igazából ettől kicsit bővebb infóra lennék kiváncsi, az FS-ben is van vitorlázó gép, és nekem jobban is tetszik a grafikája de ez mitől jobb? Én még sosem repültem a valóságban talán ezért de a videók alapján nekem nem tünt jobbnak mint az FS, van benne ATC? milyen területen lehet repülni vagy ebbe is az egész föld megvan? Vannak küldetések? Lehet multiban repülni? Rendesen törik benne a gép vagy úgy mint az FS-ben, vagy még annyira sem? Van AI forgalom? Hát most hirtelen ezek jutottak eszembe, de ha van még valami előnye az FS-hez képest akkor irjátok le. -
#11503 A screenshotokból, és videókból lejön a különbség. -
#11502 Sziasztok, engem is érdekelne a Condor, de sajnos nem tudok angolul, valaki leirná röviden mi a különbség a Condor és az FS2004 közt. Grafika, gépigény, stb. -
#11501 Ha ingyenes lenne, akkor nagyon boldog lennék..
Condor Soaring
kerekítve 40 Euro az ára, ha úgy töltöd le a 170 megás packot, és 59,43 Euro, ha megrendeled a cd lemezt. -
#11500 a Condort hol lehet megvenni?? vagy ingyenes?? -
#11499 A Condort én is csak ajánlani tudom.. Nem piaci érdekek hozták létre. Profi szimulátor. -
#11498 Van egy-két fizetős scenery, amiben lehet vontatást kérni. Ilyen pl a LAGO - Emma field. Azonban vitorlázórepüléshez én neked is a Condor nevű szimulátort ajánlom, mert az FS-ben a vitorlázás nincs modellezve, a Condor pedig kifejezetten erre van. -
#11497 Azért fizetőst kérdeztem mert úgy tapasztaltam azok általában jobban kidolgozotabbak és szebbek, persze azért vannak nagyonjó ingyenesek is, kifogom próbálni, a képek alapján jól néz ki, köszi. -
#11496 Nem fizetős, viszont nagyszerű kis vitorlázó gépek:
FSGliders -
#11495 Sziasztok, az FS2004-hez nincs valami kiegészítő amivel megoldható hogy a vitorlázó gépeket úgy húzza fel egy másik gép mint az FSX-ben, esetleg nagyonszépen kidolgozott fizetős vitorlázógép van? -
CzJ #11494 Szia! Köszi szépen a tesztelés folyamatban van. Majd irok róla milyen, a képek nem rosszak. :) -
#11493 CzJ én most láttam egy kiegészítőt amivel FS2004 és FSX-hez lehet a fákat tuningolni, én nem próbáltam nem tudom milyen, cim: SAMOSHIN - NATURAL WORLD TREES -
CzJ #11492 jaja max, na mind1 köszönöm a választ . Kár:S -
#11491 Scenery grafikai beállításait mind felnyomtad extremly densere? (scen. complexity, autogen density..)A settings-display menüben nálam minden ki van tekerve fullra. Persze ne várj IL-2 féle sűrű erdőket, ez tény. Olyasmit max a tree planter progival tudsz kreálni magadnak valamelyik általad kiválasztott helyre úgy, hogy egyenként lerakod. Van még az FS2004 SDK-ban egy nagyon jó segédprogram, az annotator.exe de a default fs sceneryt azzal körülményes. A Scenery\World\texture könyvtárban találhatóak azok a bitmap képek, és a hozzájuk tartozó autogen állományok, amelyek meghatározzák az FS kinézetét. Ha nagyon kitartó vagy, akkor a több mint 4000 bmp-nek neki állhatsz.. de sohasem érnél a végére. Korábban én is nézegettem, hogy itt ott mivel lehetne egy kis tuningot nyomni, de ez "lehetetlen" globális szinten. -
#11490 Thomka irtam priviben. -
CzJ #11489 Sziasztok!
van FShez valami olyan kiegészitő ami kiegésziti a házakat és a fákat hogy több legyen? mert én elég kevésnek találom ami az alapba van . kösz CzJ -
thomka #11488 Hali.
Na a menübe ezt a hibát irja ki.
-
#11487 Az NDWX.ini fájlt bemásoltad az fs főkönyvtárába és a NDWX.gau fájlt gauges könyvtárba? ha igen akkor szerintem csak a cfg-vel lessz a gond. Csinálj egy biztonsági mentést az Aircraft\PMDG737-700\panel.VC\Panel.cfg fájlról utána ird felül azzal amit priviben köldök, és próbáld ki hogy azzal megy, ez az én panel.cfg fájlom és nálam gond nélkül megy, a 737-700-as virtual cockpites modellel próbáld ki, ha megy akkor a cfg fájlal volt a gond, ha nem akkor sajnos nem tudom mi lehet a hiba. -
perko #11486 Köszi :) -
thomka #11485 Szia. Alapból müködik rendesen, és fentvannak a javítások a PMDG gépekhez. A rádio panelon a WX radar kapcsolok pedig működnek rendesen csak amint a WX gombra rákatintok kidob. -
#11484 Szia, a PMDG géphez fent vannak a frissítések és a javítócsomagok? más gépeknél próbáldat a WX radart? olyan gépeknél amibe nem beépülve van hanem külön panelként van? ha úgy megy jól és a frissítések is megvannak akkor szerintem a panel.cfg fájlba lehet a hiba, nézd át nem irtál valamit rossz helyre.
A WX radarral kapcsolatba jutot eszembe, a PMDG-ben alapból nincs időjárás radar és a rádiópanelen lévő időjárás radar beállítók nem müködnek, de a WX-radar kiegészítővel müködik, nincs más kiegészítő amivel a PMDG gép többi nem müködő része is müködésre birható? például az overhead panel hátsó része vagy a pilóta előtt lévő kijelzők alatt és felett levő gombok, ha tud valaki ilyet kérem irjon. -
thomka #11483 Sziasztok.
Egy kérdésem lenne a WX radarral kapcsolatban. Feltelepítettem a PMDG737 hez, beálítgattam amit kell hogy belehessen szúrni a 737 es paneljára, de valamiért nem nagyon mükszik. Amikor betölti a játék a repülőt és rákatintok a panelon a WX feliratra, kilép a játék. Valaki nem tudna esetleg segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi.
Üdv
Thomka -
#11482 Szia,
A Zlin Z526f_v3 változatához készített Clidey egy patchet, itttalálod. A panel és az aircraft.cfg javított változatát tartalmazza, működő műhorizonttal. Csak FSX alatt tudtam a repcsit kipróbálni, ott szépen működik, nem jelzi a z226_im.gau hibáját.
-
Air #11481 Vagy az ingyenes F1_view nevű progi is jó lesz. -
#11480 Alapból sehogy. Csak olyan ingyenes illetve fizetős repülőgépekben lehetséges, amelyek ilyen részletesen ki vannak dolgozva. Ezután szükséged lesz még egy megvásárolható Active Camera 2004 nevű progira, amivel mászkálni tudsz. -
Lebbencs #11479 A kérdésem: a játékban hogyan lehet az utaskabinban nézelődni, kinézni az utasablakon? Videókon, képeken láttam ijesmit... -
#11478 Az az egy bizti, hogy a vga kártya nem játszik be. 1-2 napon bellűl kiderül nálam, mert mint írtam, újrarakom az FS-t. Egy csomó videót akarok készíteni a gépekről a bemutatókhoz, és elég pocsék cégér, ha itt vagy ott nem működnek rendesen a vasak. Holnap ha hazaértem melóból lehet meg is ejtem a dolgot. Előtte szépen feljegyzem mik voltak előtte telepítve. -
perko #11477 Eddig más repülőknél nem volt a műszerekkel problémám.
Felrakok majd én is másik Zlin-t hogy azzal működik-e?
Az, hogy a hibás fájl-nak mi a funkciója nem tudom, csak úgy találgattam, hogy a műhorizont hibájával függ össze.
Korábban amikor használtam ezt a repülőt, nálam sem volt hibaüzenet, lehet hogy a mostani vasam nem tetszik neki? Korábban ATi, most GeForce van a gépemben. -
#11476 Nálam hibaüzenet nélkül nem működik a műhorizont. Hiába "élesítem" a műszert, úgy marad. Érdekes, hogy ugyanezeket a műszereket használja a többi Zlin is, de azoknál nincs ez a probléma. Mondjuk, amióta volt a cold and dark mizéria a gépemen (lecseréltem az eredeti configot, majd végül újra feltettem az eredetit, mert az An-24/26 teljesen meghülyült) azóta valahogy semmi sem stimmel. Jónéhány műszerfal nem működik rendesen. FS reinstall lesz asszem. -
#11475 Megtudnátok mpndani hogy az fmcben hogy lehet minden eggyes navigációsponthoz külön beállítani a sebességet, próbáltan a legs-nél ahol a magasságot lehet de nem tudtam átálítni. -
perko #11474 A hétvégén nosztalgikus kedvemben repülni akartam a Clidey által készített Zlin Z-526F-el. A problémám az, hogy ha kiválasztom a repülőt ezt a hibaüzenetet kapom
Többször kell ráklikkelni az ok-ra hogy eltünjön az ablak.
Kivettem a gauges könyvtárból a hibás fájlt, a hibaüzenet megszünt. A gépet lehet repülni, csupán annyit vettem észre, hogy a műhorizont nem működik.
Van-e valami megoldás ezen kívül a hiba kiiktatására? -
adiker #11473 Hali, Level-d 767-ről lenne pár kérdésem, aki komolyabban ért hozzá az dobjon egy emailt az [email protected] email címre, köszönöm! -
#11472 anytime, Alertnek van egy nagyon jo leirasa :)
http://fs2004faq.uw.hu/FMChun/index.htm -
#11471 Kösz a segítséget, nem tudom mejik volt a hiba, még nagyon keveset tudok az fmc-ről és most még csak próbálkozok, ezért sok dologra nem figyeltem, alap azaz teli tankal kezdtem és a robotpilótán sem figyeltem a magasságot, megpróbáltam úgy hogy ezek is bevoltak állítva és sikerült, mégegyszer kösz. -
#11470 a magassag tartast az autopilotan allitsd be az utazo magassagra, mert gondolom az alapertelmezett 10000en hagytad, es a vnav ha eleri az ott beallitott magassagat egybol leold. -
#11469 Lehet uzemanyag gond vagy keves vagy tul sok epp az aktualis magasaghoz -
#11468 Sziasztok egy kis segítség kéne a pmdg 737 fmchez, a magasságbeálítással gondjaim vannak, ha jól tudom akkor a legs nél lehet különböző pontokhoz különböző magasségokat adni, de nem akar összejönni, a vnav kapcsolóvak kéne hogy reagljon is ezekre de mikor a vnav ra klikkelek az mindig kikapcsol és az fmcn azt irja unable crz alt mit csinálok rosszul? ha tudja valaki nagyon kérem irja le mit kell csinálni hogy jól müködjön.