MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#2944. hozzaszolas
Kereso rulz.

Nem találom pedig 10 oldalt vissza olvastam. Leglább azt mond meg léci hányadik oldalon találom.
Mostmar azert sem irom le 3623653x olvass vissza. Tokom kivan mar...

Hali.
Valaki segítsen léci, mert van egy kis gondom a PMDG 747-400 al.
Mikor betölt a játék és a reptéren vagyok akkor kb 15 másodperc után fogja magát a gép és kikapcsolja a panelon a müszereket. Mi lehet a gáz nem tudja valaki?
alert
Ezt mire írtad?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Csirke4
faq.
alert
Ez érdekes elvileg nem fordulhatna elõ bár nekem is volt már ilyen csak online traffic esetén. Máig sem tudom mitõl volt. Talán az okosabbak...

alert
faq.

Csirke4
utaskamerát hogy lehet bekapcsolni?
berczy
Megint lenne egy kérdésem: :-)
FElraktam a mytraffic military verizióját, de a gépeknek a földön kivétel nélkül minden kereke a föld alatt van. Ez eléggé ratyi látvány... Nincs valami ötlet a megoldásra???

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Avsimen talaltam egy excel tablat, benne az FS-ben benne levo osszes vizi leszalloval. Bar abban csak 2-3 Puerto Rico-i van, az osszes tobbi mind US. A karibiak ezek szerint nincsenek benne. Tehat akkor Tahiti korul kell keresgelni. Koszi!!

berczy
Szerintem sem sux,... Én szeretem az Airbusokat. Nem tudom miért. Ez olyasmi, hogy az orosz gépek mindig is a szívem csükcse lesznek.

Mindazon által még mindig nem tudom belõni a PT-154 nem a trimjét és rendesen elinditani, pedig már hülyére olvastam a manualt... :-( Pedig az lenne a királyság...

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

alert
Az airbus nem sux 😊 jó gép az csak befürödtek vele az elején, de ma már van olyan jó mint a boeing.

Papirzacsi
A többi is mûködik ,csak te vagy <#lama> hozzá. Nomeg elöbb jár a kezed a mehet gomb felé, minthogy megnyitnád azt a k manualt. Elég részletes manualokat adnak a fizetõs gépekhez. Szal tessék lapozganti.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

1. 747-n FMCben kell beloni a ILS frekit meghozza NAVRAD gomb ILS resznel FREKI/CRZ... Vagyis LHBP 31R 109.5/310 es lass csodat...

2. Airbus sux ez egyertelmu 😄

3. Vedd meg vagy vegre olvasd mar el az nfo-t hozza 😄

4. Lehet nincs AT a gepen. Ez nem nagy dolog. Probald meg kezzel vezetni a gepet.

Amugy az osszes kerdesre egyetlen egy nagyon jo valasz is van. OLVASD EL A MANUALT 😄

Abban minden benne van. En is onnan tudok sok mindent a gep kezeleserol.

alert
Nos nem csak PMDG 737NG a király csak minden gép másként mûködik csak úgy mint a valóságban. Tudni kell vezetni...

1: Nehezen tudom elképzelni, hogy a NAV1 rádión nem engedi behangolni. Holnap esetleg utána tudok nézni.

2: azt hiszem meg kell nyomni a heading gombot miután beadtad az irányt. De az airbusoknak elég fúrcsa boeing után a robotpilótája szerintem nem sokra mész magadtól. Olvasd el a PSS-hez mellékelt leírást.

3: megoldás: eredeti pmdg747 😊 jó tudom ez nem megfelelõ 😊) nos valószínûleg nem is fog csak úgy mûködni ilyen problémák általában a tört verziókkal vannak. Szerezz meg másik verziót van kb 3 féle a warezokon.

4: Nem létezik... olvasd el a leírását biztos benne van. Esetleg más tud segíteni.

berczy
Na én is ismét jövök egy-két problémával. Sorry :-)

1, Level-D 767. hogyan kell beállítani ILS frekit. hogy faszán lássam a kijelzõn a siklópályát meg a kurzust??? A NAV 1 rádión nem engedi handolni, pl. 109.5-re a 31R-hez. ???

2, PSS airbusok.
2/a: A340. Miért van az, hogy nem tudom autópilótával fordítani a gépet??? Hiába állítok Headinget, nem fordul. (Lehet, hogy nagyon láma kérdés, de csak most ismerkedem a komolyabb kiegekkel.
2/b: A320. Itt pedig minden kapcsolón villo a kurzor és alig enged állítani és ugyan az a jelenség, mint a 340-nél, hogy nem hagyja fordítani, ha sikerül beállítani valamit.

3, PMDG 747: A régi nóta: 1-perc mulva kikapcsol minden kijelzõ. Rengeteget olvastam utána de nem találtam megfelelõ megoldást. Ill. semmilyet.

4, PSS Dash-8: Létezik, hogy nem tudom az autopilot-on nem tudom beállítani, hogy tartsa a sebességet??? Egyfolytában játszani a gázkarral idegölõ, mert hamar tulgyorsul ám...

Bocs a sok kérdésért, de kezdek kiakadni. Egyetlen fizetõs, igazán faszán mûködõ add-on a PMDG 737NG sorozat... Az király... Ja meg Koch Concorde. A többi valahogy nem akar nekem összeállni.

Elõre is köszi a segítséget.

Akkor bocsi hogy hülyeséget mondtam😊
Hi all!Próbáltad már, hogy reinstallálod a PMDG-t? 😊
Vagy szükség esetén a Flight Simulatort?
alert
Nem. Függ az utasok számától, csomagok súlyától, üzemanyag mennyiségétõl, széltõl, pálya hosszától stb.

Hali.
Én úgy tudom, hogy csak 5 fokosra kell kiengedni a fékszárnyat. Nem?
Sziasztok. Lenne egy 737NG kérdésem, és csak azért, mert nem sikerült reprodukálnom a problémámat:

Elindítottam a hajtómûveket, kitaxiztam a kifutóra. FMC-t beállítottam (minden szükséges mezõt kitöltöttem). 15 fokos flapseket állítottam be az FMC-be. Felszállás elõtt kiengedtem a flapseket 15 fokosra, és mikor adom neki a gázt (50%), akkor elkezd pittyegni. Olyan hangot ad, mint amikor beállítod az FMC-ben a fékszárnyakat a felszálláshoz, és nem azzal az fékszárnyállapottal indulsz el. De én azzal indultam el. Hibaüzenetet nem láttam a panelen, de még nem vagyok profi pilóta, így lehet, hogy valami olyat állítottam el, aminek nincsen visszajelzõje, és lehet, hogy ez okozhatta a pittyegést. Valakinek van valamilyen ötlete? A manualját már böngészem, de még eddig nem találtam meg.

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

eyecandy
Avsimen van nagyon jó Tahiti scenery, szép és vizes a reptér.

alert
Valóban nem elegáns. Hogy melyek ezek? passz 😊 azok amelyek a valóságban... nézz utána neten, hogy hol vannak ilyen repterek. Maldív szigeteken van egy rakat pl... de a Lago Maldives nélkül ott nem érdemes repkedni mert szigetfoszlányokon kívül semmi reptérre vagy leszállóhelyre hasonlító dolgot nem találsz.

Azt gondoltam hogy olyan repterrol kell indulni amin van vizi kikoto, de megis melyikek ezek?? A Slew modot pedig ilyenre nem hasznalom. Nem elegans.

alert
Hidroval úgy tudsz vízrõl felszállni, hogy olyan repteret állítasz be aminek van vizi kikötõje és eleve egy vizi slotra helyezed magad mert általában vannak földi parkolók is. De indulhatsz fölrdõl is és simán leszálhatsz a vízre. Vagy csak bárhol egyszerûen a vízre helyezed magad Y-al.

Clidey!
Szoval melyik az anyahajos gyari flight?? Tovabbra sem talalom.

Viszont letoltottem az ArrCab Carriers addont, es hozza az FS2004 Aircraft Grumman F-14A Top Gun Tomcats by Dean Mountford es a Boeing F/A 18E Super Hornet by TEAM FS KBT gepeket. Mennek is frankon, csak az a bajom, pl. az F18-assal, hogy a gozkatapultnal nem hajtja le az elso futon levo kapaszkodot. Pedig a csomagban az egyik kepen latszik, hogy le van hajtva. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja?
Tovabba azt kerdeznem, hogy hogyan kell azt beallitani, hogy hidroplannal (seaplane) vizrol szalljak fel??

alert
😊) biztos nem zabálja az FPS-t.

Clidey
Ez nem lehet igaz...nem is találom a szavakat... Hogy lehet, hogy egy ilyen szennyet, egy minõsíthetetlen hányadékot headlines-ba hoz a flightsim.com? Hát ideáig süllyedtünk már?? <#szomoru1><#falbav><#wilting><#violent><#boxer><#confused>
http://www.motisvirtualjetdesign.com/SUBASHI.htm

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Ugyan nem nekem szól, de gondolom nem baj ha válaszolok 😊 Szóval az oldal alján van egy keresõ ami ebben a topicban keres 😊 de konkrétabban, szerintem amit te keresel: www.digital-aviaton.de tudom.. nem mûködik 😊 legalábbis nekem nem jön be. A fóum ellenben igen: Digital Aviation forum Itt vannak leírások, screenshotok stb.

eyecandy
Nyíri, írtál egy készülõ új CRJ-rõl, belinkelnéd az oldalr még1x? Kösz

berczy
Alert: Kipróbáltam amit írtál a PSS A340-re. Mûködik, köszi szépen, már vannak mûszerek!

A 'Select a flight'-ban lehetne ezt megtalalni??
Melyik lenne az?? En nem talalom. (Lamer)

Sziasztok!Lenne egy apró kérdésem: AI gépeknél Ferihegy 2 nél a kerekek bent vannak a betonban, hogy lehet ezt helyre rakni anélkül, hogy egyenként a gépek
cfg jét kellene variálnom? F1 -en minden rendben van!!! Valami megoldás nincs erre,mert így gázos.
Hát igen...ezaz...pedig gondolom aki egy ilyen szakmába belevág/na az nem kényszerbõl végzi a munkáját, hanem élvezetbõl...még ha oly nagy is a felelõsség. >>>>> Magamból indulok ki.
Sokan igy vannak vele, csak rohadt draga.

Olyannyira teccik a szimulátor, hogy tervezem a pilóta szakma felé való orientálódásomat 😄 De szépen mondtam...
Jaja, ezekrõl tudok...nem vagyok azért olyan kezdõ, kb. FS2000 óta repdesek ide-oda, csak az online repüléshez szükséges progikat és tennivalókat nem ismerem..nem találtam meg pl. a Malév VA oldalán sem (Lehet, hogy csak béna vagyok), bár lehet hogy inaktív állapotuk miatt tudható be.
Az általad leírt hasznos repülõgépmodellek, sceneryk birtokomban vannak 😊
Köszönöm frecc a segítségedet!
Szeva Borntofly!

Hát, elég sokmindent érdemes letölteni. Az alap FS-sel sokra nem mész sajna.

Pl. ha szeretnél légiforgalmat (valós légitársaságokkal), akkor arra vannak egyrészt fizetõs kiegészítõk (Ultimate Traffic, Mytraffic2004), de tudom ajánlani az ingyenesen letölthetõ projectai gépeket, nekem azok nagyon beváltak. www.projectai.com. Egyébként onnan letölthetõ olyan kis patch féleség, amivel ki lehet takarítani az FS-ben fõszabályként megtalálható airlineokat (Orbit, Landmark, stb)(mer ha vannak rendes légitársaságok akkó minek oda a képzeletbeliek).

Aztán ha azt szeretnéd, hogy kinézzenek valahogy a repterek meg a domborzat, akkor scenery-ket is érdemes letölteni. A FAQ-ban ajánlott "ország szerint scenery linkgyûjtemény" (valami ilyesmi neve van) pl szintén nagyon bevált. Viszont ha igazán igényes sceneryket szeretnél, akkor azok fizetõsek.

Arról már nem is beszélve, hogyha már repülsz akkor érdemes azt is igényesen kidolgozott géppel tenni (pl.: PMDG), lehetõleg olyannal, amihez tölthetsz le egyes légitársaságoknak megfelelõen elkészített "skineket", ezek a livery-k. A PMDG-t azért is tudom ajánlani, mert az utastér is ki van dolgozva egyik másiknál, egész jól.

Üdv

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Ez nem is olyan bonyoult, miota van FSINN / SB3 😄
Regen... 😄 Nah oda kellett aztan progi.

Eddig a pontig azt hittem értek azért valamicskét a repüléshez (FS2004)...erre elolvasom a FAQ-t, elnézek 1-2 oldalra és azt sem tom, mit miért kell letölteni... 😄 Bonyolult feladat az online repülés 😄
eyecandy
Hát elég pokróc voltál 😊

Bocsi kicsi eros voltam. Koran van. Melozni kell 😞

Sorry...de nem igazán vagyok jártas itt és elég lett volna egyszerûen a kérdésem feletti elsõ válasz is...a második már felesleges volt...a segítséget pedig megköszöntem.
De azért még egyszer köszi!
😄 😄 😄
Latom volt ertelme dolgozni ha egyesek arra sem kepesek hog elolvassak...
A tokom kivan mar a forumot teleszemetelo olyan kerdesektol, ami a FAQban is benne van 😞

alert
FAQ!

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Milyen programokat kell feltennem az FS2004 mellé, ha interneten szeretnék szimulátorozni? Esetleg mit kell tenni ennek érdekében?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv!
alert
Ha mûködik szólj, kíváncsi vagyok.

alert
A PSS mûszerfal kompatibilitási gondok miatt nem kapcsol be. Az FSSOUND.DLL-nek meg kell lennie a modules mappádban és az FS9.cfg-be bent kell hogy legyen a következõ bejegyzés:

FSSound.dll=1

nekem ez oldotta meg anno a problémát valamilyen fórumon találtam rá én is. Ha nem menne, akkor ott más baj is lesz szerintem esetleg a guage fájlokkal van gond. Bár lehet hogy még valamit kellett csinálni... nem emléxem pontosan.

Clidey
Mindenkinek, aki nem tudja! <#vigyor><#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...