45215
  • copilot
    ja, lenne egy kérdésem. A PMDG737-esemhez szerzett checklistben az áll a descent checklistben, hogy decision height__________set... manuálisan be tudom állítani a decision height-et? ha igen, hol? 747esben is?
  • copilot
    CzJ nagyon köszi az infót, már nagyon vártam! készítem is a kártyát... remélem megéri!
  • w77d
  • CzJ
    Digital Aviation Fokker70/100

RELASED!!! Sok Jó repülést kivánok hozzá :)
    Üdv,Czirner József
  • w77d
    hmmm... ez fura. nekem semmi fps esést nem hozott a PMDG egy terméke sem.
  • adiker
    Level-d 767 és fentvan, az akadás nélkül megy...
  • adiker
    Igen.
  • w77d
    és a 737NG nélkül jól megy??
  • adiker
    HÁt olyan Medium szinten, de már próbáltam azt hogy lejjeb vittem a teljesítményt a grafikán, de semmi változás nem volt
  • w77d
    és milyen beállításokon futtatod a játékot??
  • adiker
    XP 2002
    2.08 GHz
    512 Mb RAM
    Radeon 9600 vidikártya
  • w77d
    milyen géped is van?
  • adiker
    Hali!
    PMDG 737 NG-t feltettem, és meg is felel a gépkövetelménynek a gépem, de valamiért a játékban nagyon szaggat, az FPS értéke 2d panelon kívül 1.1, valami megoldás???
  • w77d
    azért villognak, mert gyakorlatilag nincs élsimítás. nekem a lentebb megírt élsimítási eljárás megoldotta a problémát.
  • CptSAB
    Tud valaki segíteni esetleg az AVSIM-en ill. a Maps2bgl weboldalon található Maps2bgl program konfigurálásához? Sajna nem igazán értem, hogyan is kell a maps.ini fájlt megbuherálni.
  • alert
    Hátha érdekel valakit, a MegaScenery kiárusítja az utolsó darabokat az FS2004-es termékeiből nevetséges, kb 1500 forintos áron. Szállítással együtt is max 3500 forint.
  • alert
    Megteszed, hogy nyomsz egy printscreent 2D és 3D nézetben is és felöltöd valahova? Elbizonytalanítottál :)
  • TGArtist
    Valaki nem tudja miért van az, hogy FS2004-ben a házak mintha folyamatosan villognának?
  • CzJ
    22colos monitornál nekem 2dbe is elmosodott overhead :S
  • alert
    Nem kicsi a felbontásod? Állítsd be 1280x1024-re vagy 1600x1200-ra, akkor nem szabad elmosódottnak lennie se a kijelzőknek, se a panelnek.
  • CzJ
    Hello! Hát igen 3dbe Overhead valóban elmosodott mondjuk aki ismeri a gépet az nem fogja olvasgatni hogy mi van odairva hanem oda nyul kapocsol azt ennyi, ugysem sokan használják 3dben
  • w77d
    ezt én is észrevettem, főleg az Overhead panel a szar, no meg a használaton kívüli panelek
  • Bögyörő
    Sziasztok a PMDG 737-es Boeingén nekem kicsit gyengének tünnek a belső texturák, a fő panelen az overhead panelen stb. eléggé homályosak az irások, ha mindent max-ra húzok akkor is kicsit homályos, olvasható, de engem zavar hogy nem élesek, van erre valami beállítás, vagy esetleg le lehet tölteni jobb texturákat valahonnan? A másik amit szeretnék feljavítani glareshield panelen a robotpilóta digitális kijelzői és a rádiók digitális kijelzői, ezeket nem lehet valahogy picit nagyobra állítani? Nagyon jól kidolgozott gép a PMDG 737-es, de azért vannak benne dolgok amin lehetne javítani, ami a hivatalos honlapon volt patch update mindent leszedtem, de ha bárki bármien tuningolásról tud ezzel a géppel kapcsolatban kérem irjon. Köszi.
  • Palinko
    a Cessna belső terével meg vagyok elégedve :)

• bankii
    Hááááááááát, úgy-e: Ide nekem az oroszlánt is.
  • alert
    747-en tanulsz meg repkedni az igen :DDDD nem valami kisebbel kellene kezdeni? ehhh ezek a mai fiatalok
  • w77d
    4 napi záródolgozat írás után nekem a wc-re sincs kedvem már kimenni XD
  • Palinko
    úgy olvasom hogy igen az FSX hez való. szeretném jelezni hogy találtam fizetős 747 et "elég olcsón" :D szóval kipróbálom azt és azon tanulok meg repkedni a leírás alapján. aztán jöhet az angol is de vannak problémáim alap dolgokkal.
  • Clidey
    Igen, de van FS2004-es változata is. De gondoltam van bennetek annyi önállóság, hogy azt már magatoktól is meg tudjátok találni. Vagy rosszul gondolom? :)
  • w77d
    de ez FSX-es gép nem??
  • Clidey
    Akkor már inkább keress rá az Avsimen a fly74711.zip fájlra (iFly 747). Ennek van virtuálja, sőt még Effemmszíje is - legalábbis azt mondják, én még sose próbáltam. :D Ráadásul teljesen freeware.
  • Palinko
    köszönöm a tippet szeretem az open projecteket :) megnézem minden esetre kíváncsi vagyok.
  • w77d
    a project Opensky 747-es jó, de ahhoz nincs 3d cockpit...
  • Palinko
    sziasztok!
    tudtok ajánlani nekem egy részletes 3d belső térrel rendelkező ingyenes 747 est? mert ami az alap játékban van azt nem tudom összeegyeztetni http://fs2004faq.uw.hu/ oldalon található tananyaggal. Előlröl kezdtem olvasni mivel kezdő vagyok-e téren.
  • Sámán
    Egy másik mondás:

Azzal kell főzni amink van...
  • Clidey
    Zacsi után szabadon:

Az fs-es vitorlázásról csak egy dolog juteszembe: "messze van tőle, mint Makó Jeruzsálemtől".
  • Sámán
    Igazából szerintem FS-el az a baj hogy "mindent akartak ami repül", de hogy úgy repüljön ahogy kéne... nagyon elvesznek a profilok és hát elég sokminden elég gyengén van "imitálva"... -csak most pont a vitorlázásról + termikekről volt szó :)
    (A reptéri kiszolgálást, "földi járműveket" pl inkább hagyjuk...)
    (Őőő... és csak úgy mellékesen... iszonyat távol áll tőlem a "vér profi" jelző -részemről összahasonlítási alap nélküliek a véleményeim! -valóságban pl még életemben nem ültem semmilyen repülőn, az egészbe nemrég fogtam bele -csak FS szinten -de már most imádom :)
    A (mostani...) kedvenceim:
    Cirrus
    Dolphinok + BK117
    Colibri
    [URL=http://i118.photobucket.com/albums/o90/WhiteDaw/Merlin04.jpg]Ez a "kis pici" Merlin[/URL]
    Mindent "realisztukusra" állítva nem egyszerű velük...
    De majdcsak...
  • Papirzacsi
    Az fs-es vitorlázásról csak egy dolog juteszembe: "Szarból nem lehet várat építeni".
  • Sámán
    Sziasztok!
    FS2004-ben nincsenek alapból termikek, de bele lehet őket pakolni!
    Igaz ezek "állandóak", nem fognak változni de nem feltétlenül egyszerű rájuk lelni és azért el is kell jutni utána a következőig -mi például az Osztrákokhoz szoktuk "kivinni a gépeinket"

Zell Am See környékén

Mindent ki kell próbálni - Akaflieg-ek :)

(jójó... lehet hogy már kéne nekem is valamit kezdeni ezzel az élsimítósdival :)
  • Papirzacsi
    Amit még elfelejtettem. Nem olyan mint az fs, hogy alapból a teljes világ repülhető, de nem is annyira szempont, mert a valóságban sem repülik az 1500km-es távokat egy egyenesen, nem is gyakori ,hogy ekkora egyenes távon alkalmas az időjárás.:-) Így csak kb 500km*250km-es sceneryk vannak, vagy kisebbek.
    egy fotoreal alpok scenery