45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
copilot #11547 ja, lenne egy kérdésem. A PMDG737-esemhez szerzett checklistben az áll a descent checklistben, hogy decision height__________set... manuálisan be tudom állítani a decision height-et? ha igen, hol? 747esben is? -
copilot #11546 CzJ nagyon köszi az infót, már nagyon vártam! készítem is a kártyát... remélem megéri! -
#11545 -
CzJ #11544 Digital Aviation Fokker70/100
RELASED!!! Sok Jó repülést kivánok hozzá :)
Üdv,Czirner József -
#11543 hmmm... ez fura. nekem semmi fps esést nem hozott a PMDG egy terméke sem. -
adiker #11542 Level-d 767 és fentvan, az akadás nélkül megy... -
adiker #11541 Igen. -
#11540 és a 737NG nélkül jól megy?? -
adiker #11539 HÁt olyan Medium szinten, de már próbáltam azt hogy lejjeb vittem a teljesítményt a grafikán, de semmi változás nem volt -
#11538 és milyen beállításokon futtatod a játékot?? -
adiker #11537 XP 2002
2.08 GHz
512 Mb RAM
Radeon 9600 vidikártya -
#11536 milyen géped is van? -
adiker #11535 Hali!
PMDG 737 NG-t feltettem, és meg is felel a gépkövetelménynek a gépem, de valamiért a játékban nagyon szaggat, az FPS értéke 2d panelon kívül 1.1, valami megoldás??? -
#11534 azért villognak, mert gyakorlatilag nincs élsimítás. nekem a lentebb megírt élsimítási eljárás megoldotta a problémát. -
#11533 Tud valaki segíteni esetleg az AVSIM-en ill. a Maps2bgl weboldalon található Maps2bgl program konfigurálásához? Sajna nem igazán értem, hogyan is kell a maps.ini fájlt megbuherálni. -
#11532 Hátha érdekel valakit, a MegaScenery kiárusítja az utolsó darabokat az FS2004-es termékeiből nevetséges, kb 1500 forintos áron. Szállítással együtt is max 3500 forint. -
#11531 Megteszed, hogy nyomsz egy printscreent 2D és 3D nézetben is és felöltöd valahova? Elbizonytalanítottál :) -
TGArtist #11530 Valaki nem tudja miért van az, hogy FS2004-ben a házak mintha folyamatosan villognának? -
CzJ #11529 22colos monitornál nekem 2dbe is elmosodott overhead :S -
#11528 Nem kicsi a felbontásod? Állítsd be 1280x1024-re vagy 1600x1200-ra, akkor nem szabad elmosódottnak lennie se a kijelzőknek, se a panelnek. -
CzJ #11527 Hello! Hát igen 3dbe Overhead valóban elmosodott mondjuk aki ismeri a gépet az nem fogja olvasgatni hogy mi van odairva hanem oda nyul kapocsol azt ennyi, ugysem sokan használják 3dben -
#11526 ezt én is észrevettem, főleg az Overhead panel a szar, no meg a használaton kívüli panelek -
#11525 Sziasztok a PMDG 737-es Boeingén nekem kicsit gyengének tünnek a belső texturák, a fő panelen az overhead panelen stb. eléggé homályosak az irások, ha mindent max-ra húzok akkor is kicsit homályos, olvasható, de engem zavar hogy nem élesek, van erre valami beállítás, vagy esetleg le lehet tölteni jobb texturákat valahonnan? A másik amit szeretnék feljavítani glareshield panelen a robotpilóta digitális kijelzői és a rádiók digitális kijelzői, ezeket nem lehet valahogy picit nagyobra állítani? Nagyon jól kidolgozott gép a PMDG 737-es, de azért vannak benne dolgok amin lehetne javítani, ami a hivatalos honlapon volt patch update mindent leszedtem, de ha bárki bármien tuningolásról tud ezzel a géppel kapcsolatban kérem irjon. Köszi. -
#11524 a Cessna belső terével meg vagyok elégedve :)
-
bankii #11523 Hááááááááát, úgy-e: Ide nekem az oroszlánt is. -
#11522 747-en tanulsz meg repkedni az igen :DDDD nem valami kisebbel kellene kezdeni? ehhh ezek a mai fiatalok -
#11521 4 napi záródolgozat írás után nekem a wc-re sincs kedvem már kimenni XD -
#11520 úgy olvasom hogy igen az FSX hez való. szeretném jelezni hogy találtam fizetős 747 et "elég olcsón" :D szóval kipróbálom azt és azon tanulok meg repkedni a leírás alapján. aztán jöhet az angol is de vannak problémáim alap dolgokkal. -
#11519 Igen, de van FS2004-es változata is. De gondoltam van bennetek annyi önállóság, hogy azt már magatoktól is meg tudjátok találni. Vagy rosszul gondolom? :) -
#11518 de ez FSX-es gép nem?? -
#11517 Akkor már inkább keress rá az Avsimen a fly74711.zip fájlra (iFly 747). Ennek van virtuálja, sőt még Effemmszíje is - legalábbis azt mondják, én még sose próbáltam. :D Ráadásul teljesen freeware. -
#11516 köszönöm a tippet szeretem az open projecteket :) megnézem minden esetre kíváncsi vagyok. -
#11515 a project Opensky 747-es jó, de ahhoz nincs 3d cockpit... -
#11514 sziasztok!
tudtok ajánlani nekem egy részletes 3d belső térrel rendelkező ingyenes 747 est? mert ami az alap játékban van azt nem tudom összeegyeztetni http://fs2004faq.uw.hu/ oldalon található tananyaggal. Előlröl kezdtem olvasni mivel kezdő vagyok-e téren. -
#11513 Egy másik mondás:
Azzal kell főzni amink van... -
#11512 Zacsi után szabadon:
Az fs-es vitorlázásról csak egy dolog juteszembe: "messze van tőle, mint Makó Jeruzsálemtől". -
#11511 Igazából szerintem FS-el az a baj hogy "mindent akartak ami repül", de hogy úgy repüljön ahogy kéne... nagyon elvesznek a profilok és hát elég sokminden elég gyengén van "imitálva"... -csak most pont a vitorlázásról + termikekről volt szó :)
(A reptéri kiszolgálást, "földi járműveket" pl inkább hagyjuk...)
(Őőő... és csak úgy mellékesen... iszonyat távol áll tőlem a "vér profi" jelző -részemről összahasonlítási alap nélküliek a véleményeim! -valóságban pl még életemben nem ültem semmilyen repülőn, az egészbe nemrég fogtam bele -csak FS szinten -de már most imádom :)
A (mostani...) kedvenceim:
Cirrus
Dolphinok + BK117
Colibri
[URL=http://i118.photobucket.com/albums/o90/WhiteDaw/Merlin04.jpg]Ez a "kis pici" Merlin[/URL]
Mindent "realisztukusra" állítva nem egyszerű velük...
De majdcsak... -
#11510 Az fs-es vitorlázásról csak egy dolog juteszembe: "Szarból nem lehet várat építeni". -
#11509 Sziasztok!
FS2004-ben nincsenek alapból termikek, de bele lehet őket pakolni!
Igaz ezek "állandóak", nem fognak változni de nem feltétlenül egyszerű rájuk lelni és azért el is kell jutni utána a következőig -mi például az Osztrákokhoz szoktuk "kivinni a gépeinket"
Zell Am See környékén
Mindent ki kell próbálni - Akaflieg-ek :)
(jójó... lehet hogy már kéne nekem is valamit kezdeni ezzel az élsimítósdival :) -
#11508 Amit még elfelejtettem. Nem olyan mint az fs, hogy alapból a teljes világ repülhető, de nem is annyira szempont, mert a valóságban sem repülik az 1500km-es távokat egy egyenesen, nem is gyakori ,hogy ekkora egyenes távon alkalmas az időjárás.:-) Így csak kb 500km*250km-es sceneryk vannak, vagy kisebbek.
egy fotoreal alpok scenery