MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Itt a link nézétek meg.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
De szerintem még pár napig fent lessz, de ha törlik szólj és feltöltöm mégegyszer.
Valamiért az fs-t ha elindítom és betölti a mapot akkor nem szép tiszta a kép hanem nagyon szemcsés. Pedig ujra is raktam az FS-t de nem segített. Mi lehet a probléma?
http://pmdg.atw.hu/Boieng_747_PMDG.rar
title=PMDG - 747-400 GE CF6 Engines
sim=B747-400
model=GE
panel=
sound=
texture=
kb_checklists=PMDG747-400_CHECK
atc_id_color=0xffffffff
atc_id=N744PM
atc_airline=PMDG
atc_flight_number=744
ui_manufacturer=Boeing-PMDG
ui_type=747-400 GE-CF6 Engines
ui_variation=PMDG House Livery
description=Boeing 747-400 with....
visual_damage=0
atc_heavy=1
Ezen blokkok végére (a
model=GE --- Az a modell, amelyikre a textúra van. Ezt ált a leíráshoz mellékelik, pl a PMDG oldalon letölthetõ festésekhez oda van írva, hogy GE Power, PW Power stb ez a hajtómûtípust jelenti pl General Electric stb. A PMDG747-nek 3 féle modellje van: GE, PW, RR
texture= --- ide a textúra mappa nevének utolsó két beûjét írd pl: texture=AC
atc_airline= --- ide a légitársaságot pl: Malev
ui_type= --- itt átírhatod a motor típust de ez nem lényeg
ui_variation= --- a társaság pl: Malev Hungarian
Ennyi. Mentsd a fájlt, ha mindent jól csináltál meg kell jelennie a festésnek a választómenüben.
Találtam egy olyan PMDG 747 est ami mükszik. Ha kell valakinek jelezzen és feltöltöm ftp-re.
AEROSOFT - 747-200 Ready for Pushback
PERFECT FLIGHT - Jumbo 2005
Ja és a PSS-hez van update, azt nem tudom, hogy a grafikán mennyit változtat.
Ennek a PSS 747 esnek nagyon ratyi grafikája van😊. Vagy csak nálam? Nem lehet valahonnan ehez patch et leszedni? Mert ugy repül mint egy vadászgép, meg ez a grafika ocsmány😊).
Egyébként valaki segítsen már plz ezzel a SID és STAR dologgal 767-nél, aki ezzel repül. Leszedtem ezt a PROCIO progit és azt írja, hogy minden általam keresett reptérhez megvan a megfelelõ SID és STAR. Ugyanakkor a játékban nem jelennek meg az FMC-ben. Pedig az XML fájl is megfelelõ helyen van (navdata mappában). Ha egyenként szedek le SID-et és importálom a PROCIO-val a fájlba, akkor se jelennek meg a játékban. Mit csinálok rosszul? Konkrétabb leírást sehol nem találtam, csak hogy ez az XML fájl legyen a megfelelõ helyen.
Eleg erdekes felfogas. Emelett 30x tobb dolgot ad mint az SB3 😄 De a te dolgod.
Szedek le Torentról hozzá crack et ha megy majd vele akkor szólok. Bár nem látok nagy eséjt rá😞
40 perces interjú az FS-t készítõ csapattal:
http://channel9.msdn.com/ShowPost.aspx?PostID=26632
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...