45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11707 Na igen, szarabb flightmodeleknél elfogyhat a magassági. Köszönjük MS a jó modellezést! -
#11706 trimmelni is kell..a fékszárny és a spiler az nem elég önmagában -
#11705 Őszintén szólva még most sem értem a problémád, azért van a kezedben a joy meg a gáz, hogy ha alá kerültél, akkor korrigáld, és ne karbatett kézzel várd, hogy majd az istenek visszatesznek a glideslopera. (nem véletlenül ripsz-ropsz nagygéppel kezdtél fsezni?) -
copilot #11704 tiszta, szélcsendes időben próbálom. ugy probálom csinálni, hogy az autópilótát hagyom ráállni a localizerre, utána kikapcsolom az autopilotot. ez kb 2500-3000 láb között történik, úgy 180-170 csomó környékén, flaps 1. aztán ahogy a glideslope mozgásba lendül, próbálom manuálisan lekövetni, közben csökkentem a sebességet, úgy fokozatosan 150 csomó környékére, ahol a fékszárnyakat kb 20 fokra állítom. 1000-500 láb között 140 csomó környékére csökkentem a sebességet, a fékszárnyat 30 fokra állítom, és a spoilert arm-ba kapcsolom, de ebben a szakaszban már alásüllyedek a glideslope által kijelölt magasságnak, így csak a sebesség növelésével tudom megúszni a lezuhanást, ami viszont kb 150kt-os leszállást eredményez -
#11703 Milyen időjárás van beállítva?
Ahogy Bankii is kérdezte, mi az hogy leesel? Vmit mégis rosszul csinálsz, kicsit bővebben írd le, vagy videózd le. -
copilot #11702 Bankinak először is köszi a segítségért! de sajnos nem fasza valami. ugyan úgy csináltam ahogy mondtad, mégis hirtelen glideslope alá kerültem kézi süllyedés közben. nem értem -
bankii #11701 Olvasni... Ugyanmá' Egyszerűbb berobbanni a fórumba aztán hajrá. -
#11700 Szia! Mivel még a fórumban is új vagy:
ha kattintasz az oldal tetején lévő képen, akkor rengeteg infót kapsz, többek közt erre is megtalálod a választ. Másik megoldás, hogy olvasgatod a fórumot, mert előtted néhányan már megkérdezték ;) kellemes repkedést -
#11699 hello! még új vagyok ezen a téren! az után érdeklődöm honnan lehet repülő kiegészítőket leszedni az FS2004-hez? előreis köszi a választ
-
bankii #11698 Na mi az, hogy "leesem"????
Fékszárnyat fokozatosan nyitunk 5-10-15-25-30 lépcsőben. Finalon 185 kt-val kezdd. 3500ft-en vízszintes repüléssel és ILS irányon. FD szerint már a pályán kell lenned. 185-től gázlevétellel 160kt, ekkor flaps 5. Gear down, gáz le 150kt-ig, flaps 10. stb. stb. 1500 ft-en már 125kt (ha erősebb a szél vektor, akkor arányosan több) és flaps 25-30. A 2500-on elkapott siklópályát folyamatosan tartod, egy-két vonással felette nem nagy gáz, de alatta semmiképp.
Ezek után szinte lehetetlen, hogy átessen a gép.
-
copilot #11697 Miért van az sok alkalommal, hogy vizuális leszállásnál leesem a kifutó előtt? a fékszárnyakat mindig csak az annak megfelelő sebességnél engedem ki, nem megyek tul lassan,(737-esnél pl kb 150 csomóval) nem húzom fel nagyon az elejét, mégis leesik:( -
LegendTommy #11696 Eladó saitek x52
Remélem ezzel a hsz-el nem sértem a fórum szabályzatát:D -
vvili #11695 Sikerült megoldani 2 monitorral a dolgot.Azért szívatott eddig,mert csak akkor aktív az "undok window",amikor nem full képen megy a játék,hanem csak ablakban.Köszi a segítséget mégegyszer. -
CzJ #11694 Sziasztok.
Haverom kérdezte hogy nincs-e valami olyan progi ami ilyen Check In Simulator.Mondtam neki hogy irja be Microsoft Word be a neveket azt játszon amit akar,de ez nem felelt meg neki. Szóval valaki nem tud olyan progit amivel utas csekkolósat lehet játszani ?:)
Üdv,
-
vvili #11693 Köszi a gyors reagálást,megpróbálom amiket leírtál (nvidia kártyám van). -
#11692 Jobb gombot nyomj az egyes műszereken és utána "undock window". Amúgy meg az nView progival tudod ezt normálisan kezelni és beállítgatni (pozíciókat lementeni stb), ha nvidia kártyád van. -
vvili #11691 Üdv Mindenkinek.Azt szeretném megtudni,ha lehet,akkor hogyan lehet több monitoron játszani a játékot.Pontosítva azt szeretném,hogy a fö monitoron megy a játék,de a másik monitorra ki tudjak rakni egyéb ablakokat pl:gps,rádiópanel,ATC ablak.Ha beállítom a videókártya beállításainál,akkor ez működik a win-ben,csak az FS9 közben nem engedi áthúzni az ablakot a másik monitorra.Ha valaki tudna segíteni,azt nagyon megköszönném. -
#11690 Apropó, erről az áramszünetes fs összeomlós dologról jut eszembe, hogy múltkor a fokkerrel repülgettem, amikor a szokásos memória kevés dolog miatt elszállt az fsem. Újraindítás után vettem észre, hogy nincs fsuipc. Az fs meghalása teljesen eltűntette az fsuipc.dll-t a gépemről.
Szóval elképzelhető, hogy itt az áramszünetes dolognál is hasonló történt, csak az fspassanger fileokkal.Újrarakás megoldja. -
#11689 Hogy érted azt hogy VHXX kód alatt akarja beírni? Ki és mit és hova? Esetleg próbáld ezzel, ez állítólag működik. -
#11688 hogymondod? :) -
copilot #11687 Kedves Alert! Marc Hohenleitner féle VHHX dokumentumot töltöttem le, és a 9 dragons féle kai-tak-hoz szeretném használni! egyszer régebben már sikerült de most bármit próbálok nem jön össze. ennek mondjuk van egy kis hibája is VHXX kód alatt akarja beirni! de ha kijavítom úgyse megy:( -
bankii #11686 b736-739 cat. -
#11685 Megoszlanak a vélemények, de itt legalább minden modellezve van, ami már elvárható egy mai kiegészítőtől. Szerintem megéri, minden rendszer tudja amit kell több kevesebb hibával, dehát melyik tökéletes...
Attól függően, hogy kis vagy nagygépek érdekelnek:
Wilco Airbus vol1
Wilco Airbus vol2 -
bankii #11684 Ajánljatok egy tisztességes Airbust. Nem nagyon baj, ha payware. Köszi. -
bankii #11683 TesCorAuchan-ba való, de ott sem ennyiért. No mind1. Amíg lószr van veréb is van. -
#11682 A logo még nem mond semmit. Érdemes utánnajárni ,hogy mikori a kiegészítő, mert az elmondhat valamit a minőségéről. Rémlik valami ,hogy nem is az aerosoft adta ki először, de nem biztos. -
bankii #11681 Büdös szemetek, ennyi lóvét kértek érte. Megy a szemétbe. Az Aerosoft logo húzott be a csőbe. -
bankii #11680 Lekaptam az FsPassangert és lőn csoda, műkszik. Már repkedek is... -
#11679 Pedig ha jó a fájl és jó helyre másolod, akkor elvileg mennie kéne. Ki csinálta, melyik verzió? Magában a fájlban le van írva. ICAO kódot jól írod be az FMC-ben? (VHHX) -
copilot #11678 hali! hogy tudnám azt megvalósítani, hogy a pmdg-m fmc jében elérhető legyen kai-tak? letöltöttem egy fájlt, amit a sid/star mappába kellett berakni de az fmc-m igy sem látja? ötlet? -
#11677 Az az Airbus sajnos sehol. Szintem semmit nem tud és amit igen, az nem hasonlít az Airbusra. MCDU-ja nincs is csak valami "easy to use" akármi. Ez olyan "12 éves Pistike is tudjon már vele repülni ha kifizette" repülő. -
#11676 Namost megy vagy nem? :) -
bankii #11675 Arhimedesután szabadon: HEURÉKA!!!!
Az FS Passanger.
No repült. -
bankii #11674 Alert!
Szerintem, ha valaki, akkor Te tudsz segíteni!
Tegnap egy áramszünet miatt JBR előtt leállt a gépem. Az újraindítás után pedig az "FS hibát észlel, ezért leáll.. stb...." hibaüzenettel leáll.
Sebaj, van friss mentésem újratöltöttem, de (természetesen) semmi nem változott.
Ha nem nagyon akarnám újrahúzni a renszert, meg az FS-t van valami tanácsod? Na persze, ha muszály...
Jajajj. A legfontosabb: ntdll.dll
Köszi. -
bankii #11673 Az AeroSoft Airbus-át használja-e valaki? (LTU2005)
Hol tárolja az MCDU az AIRAC adatokat? És honnan frissíthető?
-
bankii #11672 Az Innsbruck. -
copilot #11671 köszi Bankii, lehet hogy ez volt az, de szerintem mégse:D ugy nézett ki a dolog hogy egy szimulátorban repültek és a gpws mindenfélét ordibált be olyan kemény volt a helyzet: a szárnyak épp hogy nem érték el a hegyeket, alacsonyan kellett berepülni, ráadásul ha jól emlékszem még egy madeira féle kanyar is volt a kifutó előtt:S -
SzKrisztian #11670 Ha jól tudom a default Cessnában az eredeti festés volt egyoldalasan megcsinálva, vagyis nincs külön jobb meg bal oldal hanem ugyan azt a texturát használja mindkét oldalra, ezért nem tudta a festés készítője kétoldalasra csinálni. -
bankii #11669 Igen, igen.
Shion. -
copilot #11668 ez nekem szolt a repteres kérdésre?