45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
HASLZ #11747 Hello!
Használ valaki vasFMC-t???
Milyen szerkezet?
Szeretnék repülni TU-154M-mel, de valahogy jo lenne ha le tudná a gép repülni a SID-STAR eljárásokat.
Valakinek van ezzel valamilyen tapasztalata?
Köszi az észrevételeket.
üdv
SLZ -
#11746 Oltári jó volt. -
kolszal #11745 a thriller volt a legjobb -
CzJ #11744 http://www.youtube.com/watch?v=leacw8H8Lrk
Tessék mosolyogni, AVSIM nálam is müködik. -
perko #11743 Kösz.
Akkor nálam lesz valami hiba. -
#11742 én ma töltöttem le, de nem volt gond -
perko #11741 Szeretném megkérdezni, hogy töltött-e le valaki az avsim.com-ról mostanában?
Amióta átpakolták a cuccokat másik szerverre, azóta nem tudok letölteni.
Tegnap kiírták, hogy "now back online and fully functional" -
copilot #11740 huuuu papirzacsi köszi a linket! imádom kai-takot remélem nem kell sokat várni a megjelenésig, addig megtanulok visualozni remélem:) mindenkinek köszi a segítséget -
#11739 A FlyTampa dolgozik a Kai Tak -on... érdekes lesz. -
#11738 Lehet nem így van, de nekem az körvonalazódik, hogy bár saját elmondásod szerint cessnával kezdted, de láthatóan csak egy rövidke ugródeszka volt a nagygépek felé (abból is a bonyolultabbak felé) és emiatt eléggé kevéske a rutinod. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor pár tíz megközelítés erejéig nyergelj át default 737-re gyakorolgatni kicsit a kézi leszállást. Bár sokat szídjuk a default gépeket, de a 737 az eléggé stabilan viselkedik, könnyű vezetni, és a trimm használatára is jobban oda kell figyelni. -
#11737 Azért, mert a cessna kisebb és lassabb, sokkal könnyebb korrigálni a változást és jóval több időd is van rá. -
#11736 Így van. Le kell nyomnod úgy, hogy tartsd az ideális siklópályát. Ez annyira nem vészes feladat, ha megfelelő sebességeknél a megfelelő fékszárnyállást használod átlagos állásszöggel és nem csinálsz hirtelen mozdulatokat csak fokozatosan, finoman. -
copilot #11735 csak azért nem értem mert egy cessnával, ami nem default gyönyörű szépen meg tudom oldani -
copilot #11734 akkor mostmár megkérdezem biztos tök amatőrnek és hülyének fogtok nézni, de sebaj, talán igy megértem rendesen. szóval mikor a flaps állásszögét növelem, megemelkedik a gép orra, ekkor nekem ugy kéne trimmelnem hogy az orr visszaálljon közel vízszintesbe vagy hogy? -
#11733 Nem is fogod látni, mert a szarvon nyomkod egy gombot, maximum a trimm hangját hallhatod, ha felismered. A trimm tekergetés pedig tök független attól ,hogy visual vagy nem visual a megközelítés.
Kell az arm helyzet a spoilernek. -
copilot #11732 biztos egyeseknek megint hülyeségnek fog tűnni amit írok, de elég sok cockpit filmet végignéztem, és nem láttam hogy visual approachnál amikor már autopilot off akkor a pilota tekergette volna a trimmet -
copilot #11731 namost akkor mivan?:D kell, vagy nem kell? talán a checklistben nem hiába van benne? -
#11730 Baszki, olvasd már el még 20-szor, hogy mit írt copilot! ARM helyzetbe. Ha nem érzed a különbséget akkor tényleg hülyén halsz meg. -
bankii #11729 Hát, ha nem szerkeszted be, akkor hülyén halok meg.
És leszállásnál, miért kell a spoiler?????
Ha betartom a süllyedési profilt, akkor miért kell??????????
Ha meg nem tudom megtartani, akkor meg felesleges. -
#11728 Lesz ott elég ... -
#11727 köszi szépen! remélem találok még pár érdekes gépet eddig csak 1 jó színvonalút sikerült. -
#11726 Tessen mondani, miért nem tetszik olvasni?
"spoilert arm-ba kapcsolom" -
perko #11725 Spoilers are small, hinged plates on the top portion of wings. Spoilers can be used to slow an aircraft, or to make an aircraft descend, if they are deployed on both wings. Spoilers can also be used to generate a rolling motion for an aircraft, if they are deployed on only one wing. This slide shows what happens when the pilot only deflects the spoiler on the right wing.
Spoilers Deployed on Both Wings
When the pilot activates the spoilers, the plates flip up into the air stream. The flow over the wing is disturbed by the spoiler, the drag of the wing is increased, and the lift is decreased. Spoilers can be used to "dump" lift and make the airplane descend; or they can be used to slow the airplane down as it prepares to land. When the airplane lands on the runway, the pilot usually brings up the spoilers to kill the lift, keep the plane on the ground, and make the brakes work more efficiently. The friction force between the tires and the runway depends on the "normal" force, which is the weight minus the lift. The lower the lift, the better the brakes work. The additional drag of the spoilers also slows the plane down. -
bankii #11724 Tessen mondani spoiler az minek???
-
perko #11723 Itt annyit találsz, hogy szemed, szád eláll
addon gépek
-
freeair #11722 hi, milyen frissítés? lehtetlen, hogy akárhányszor elindítom az fst akkor előjöjjön egy frissítés. amúgy 1 giga ramom van, annak azért elégnek kéne lennie. sztem. Egyéb ötlet? azért köszi -
#11721 Létezik. -
#11720 azt már rég elolvastam. egyébb segítség? -
#11719 FAQ egy 10 centivel feljebb a képre katt ... -
#11718 létezik olyan addon gép a játékhoz? ami
1. sugárhajtású
2. jól manőverezhető
3. szépen kidolgozott belülről -
kolszal #11717 hi valami fut a háttérben ami megzabálja a memóriát. valamilyen frissítés, stb... csekkold le nekem ez meg szokta oldani a problémát -
freeair #11716 u.i: levegőben ritkábban de ott is. érdekes h a hang nem szaggat, se az atc! Még1x. köszi! Free -
freeair #11715 Sziasztok! segítséget kérnék. Fs2004-nél van egy nagyon idegesítő problémám. Időnként beszaggat. Nem arról van szó h a hardver gyenge lenne neki mert földön levegőben mindenhol előjön mondhatni rendszeresen olyan 30-40mp-ként, 5-8mp-re. közötte gyönyörűen fut az egész játék. most lett win xp fs újrarakva. kipróbáltam több géppel(F1 atr72, Wilco 320, Pmdg 737, Dig. Av. F100) és több reptérrel (Egss xtreme, simwings jerez, reus, mallorca stb.) Active sky-al meg nélküle és mindig minden verzióban szarakszik. Ha ud valaki segíteni azt nagyon megköszönöm!!! dv: free -
#11714 Sajnos a padló az olyan amilyem.. a VC javításnak hála, legalább a műszerek kezelhetőek, mégha nem is valami szép. Viszont élmény vele repülni. Az a készülödő An-2 viszont nagyon-nagyon érdekelni fog.. :) -
#11713 Jó ez a Ankedves, csak két bajom van vele: az egyik, hogy úgy ül benne a pilóta mint akinek a seggébe föltoltak volna valamit :D a másik meg hogy a VC padlója totál gáz. El vagy nagyolva sajnos textúrailag. De formailag még így is klasszisokkal jobb mint a Tim Conrad-féle, ez tény.
Viszont készül az oroszoknál egy újabb változat sokat ígérő VC-vel, remélem nem cseszik el majd a textúrázásnál... -
#11712 azért a pmdg-vel is lehet full flight reality setting mellett palást orsót csinálni..nem annyira szépet, de simán.. hajaj néztem is nagyot, meg teszteltem 10000 láb alatt elvesztett hajtóművekkel.. hát.. egy igazi géppel 5-6000 repült óra tapasztalattal sem tenném azokat a manővereket, amiket tolóerő nélkül szóval ennyit az FD-ről. De gyanítom, hogy sohasem lesz az igazi, mert elvégre miért is adnák ki a repülőgépgyárak a több évtizedes, milliárd és milliárd dolláros kutatási eredményeiket.. hülyék lennének. Szép ez így, hogy fsuser lehuppan a gépe mellé, indít fs, tölti le metart, programozza azt a fránya fmc-t mint a motoregér, oszt. habitustól függően fspassangers, vagy online móka ahol meg realism settingsben ugyis néhány cucc off-ra megy.. huss.. robot repíti a vasat, kapcsolgatni kell sok csilivili kapcsolót bizbaszt. Amíg ezzel elvan, úgysem jut eszébe, hogy akkor most mi lenne, ha olyat csinálna, amit normál esetben úgysem. Megaztán az FS-sem olyan szenya, fspassangersben is ki lehet iktatni a kellemetlen meglepetéseket. Aztán jön a STAR procedúra, megint megy a zsuga a műszerekkel, majd tácsdáwn és hejhóó silver meg is van az óra.. Pipa a füzetbe, a log mellé, vagy megy az fsacars jelentés és csákány.. Valahogy ennyi az fs realism settingse. :) -
#11711 Ha a leveld-vel is ez a tapasztalatod, akkor azt kell mondjam, hogy a technikádban van a gond, mert ez említett gépeknél nem jelentkezik az a probléma, ami mondjuk a default 737-nél, hogy ha nem trimmelsz folyton, akkor kis sebességcsökkenés elfogy a magassági. A leírásod alapján se lehet rájönni arra mit hibázol. Annyi biztos, hogy a pályához közeledve egyre érzékenyebbé válik az ILS, így nagyon könnyen be lehet süllyedni a siklópálya alá, de ha ebből leesik a géped, akkor az megint csak pilóta hiba. -
copilot #11710 nem rögtön nagy géppel kezdtem repülni, sokáig csak kisgéppel repültem. level-d és pmdg repülőkkel repülök. valahogy igyekszem orvosolni a problémát azért köszi -
#11709 Na eegen.. volt már szerencsém olyat is látni, hogy kiakadt a trimm.. már nem volt hova nyomni, a gép pedig mint a kavics lefelé. Aztán persze picit megb***ztam és miután néhány paraméternél végre a sok hülyeség helyett valós cucc került be, mindjárt jobb is lett a leszálló konfiguráció. -
#11708 Az An-2 rajongók számára jó hír, hogy a Xomer FS2004-es változata minden kieggel (hang, panel és VC update) letölthető az oldalamról. Nem lesz több avsim és flightsim link. A Tim Piglet Konrad és a Vladimir Zhyhulskiy féle verziók is hamarosan jönnek. Csak még az alaplap bírja ki azt a 2 hetet, amig le nem cserélem, mert egy picit szétesett minden, emiatt nem töltődik az oldal anyaggal és persze ezért hiányoznak a beigért videóbemutatók is..