MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És máris terhet szállítasz.Fantázia kérdése a dolog.Vagy belépsz vmi VA-ba, és máris utasokat szállítasz. Bár ez inkább csak a fantáziátlanoknak való. Szal a kérdésedre a válasz az, hogy olyan a gém amilyen a fantáziád.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Így kora reggel, miután az órállítást is belekalkuláltam, szóval hajnal negyed 7-kor gondoltam bekukkantok ide. Jól esõ érzés volt látni, a nagy IVAO-s szülinapi rendezvény bannerét. Valamint a linkre kattintva a további szép FS-es anyagot. Szóval gratula érte ALERT. A navigációs és FMC-s leírást aranyat érhet sokaknak.
Hirtelen csak ennyi.
Jómagam B.Zsolti vagyok, IVAO-n szoktam repkedni. Jelenleg IVAO-HU staff is vagyok EventCoordinator poszton, valamint az SRSZ-nél repülök (http://srsz.uw.hu).
üdv: zsolti
üdv: zsolti
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
De van egy kvescsönöm. Amióta megjelent a wrapper, azóta minden flight1 cucchoz ezt mellékelik a sötét oldali letöltõ helyeken. De nálam spec nem müxik, csak a leveldivel, a 727-tel, meg a pc-12-vel. Any tapasztalat más installprogikkal?
A LevelD 767-el lenne problémám. Korábban már fel volt telepítve és tökéletesen mûködött is. Utána volt egy win újra telepítés, és azóta az FS indításakor közli, hogy LevelD 767 Bad Licence, és ki is lép. Az FS is és a Level is ugyanarról lett telepítve. Találkoztatok már ilyennel? Ha van valami tippetek, azt megköszönném.
Volna egy kérdésem, de elötte megnéztem a FAQ ot meg vissza is olvastam de nem találtam az alábi kérdésemre választ. Hogyan tudom kiszámolni hogyha mondjuk Ferihegyrõl Munchenbe repülök akkor mennyi üzemanyag kell a replõbe?
Koszi!
Cut and pasted from the PMDG737NG FAQ:
I.2) Map keys to operate the Air Stairs up and down:
In order to animate the operation of the Air Stairs, we installed a very complex articulated stair model into the 737NGs that use the stairs in the real world. (You can tell this from reading the information in the User Interface....)
If you have an airplane that uses Air Stairs and you would like to operate them, the following are some easy steps to help you!
Within MSFS, access the CONTROLS menu, then the ASSIGNMENTS menu.
Assign a key to EXTEND CONCORDE NOSE and VISOR FULLY (I recommend CTRL+F10)
Assign a key to RETRACT CONCORDE NOSE and VISOR FULLY (I recommend CTRL+F9)
Now the air stairs are mapped to your CTRL+F9 and CTRL+F10 keys so that you can operate them within MSFS!
It is important to note that not every 737 includes the stair animation, as not all airlines order the stairs from Boeing! The stairs add a significant amount of weight to the basic shell of the airplane, so many airlines choose not to have them installed.
You can normally determine if you model has air stairs by reading the User Interface information about the 737 you have chosen!
Nyiri!
Ebben viszont segithetnel. Pontosan melyik manualban?? (Nehogy azt mondd, hogy a PMDG manualban mert elsirom magam.) Szoval pontosan melyik pdf-ben van?? Mert vegig kerestem az osszeset es egyikben sincs 'stair' szo.
Amit viszont most kerdeznek arrol meg tenyleg nem volt szo a topikban. Egyes PMDG modelleknel a Variation alatt van ilyen, hogy "PMDG W/Stairs". Ez mit jelent??
Megvan az FSBuild2.2. Tervezek abban egy utvonalat. Az Export to... menuben kivalasztom a PMDG 737NG-t. Es amikor rabokok a Build-re a kovetkezo hibauzenetet kapom: "ERR: -Unable to create PMDG 737NG FMC file \PMDG\FLIGHTPLANS\LHBPEGLL.rte"
Hova kell telepiteni az FSBuildet, hogy mukodjon? Most az FS9 konyvtaron belul van egy FSBuild mappaban.
Ha sikerulne kimenteni az FMC-be hogyan lehet ezt betolteni??
Nagyjabol kezdek kiigazodni a muszerek kozott, hala a leirasnak es egy segitokesz embernek.
Lehet, hogy most megint hulyeseget kerdezek, elore is bocs.
Ezek szerint akkor a PMDG-vel is lehet vektorok alapjan repulni. OK. De, mi a jo feneert nem repul az FSNavigator alapjan?? Elvileg az is vektorokat ad at az FS-nek, nem??
Megterveztem egy utvonalat vele, de hiaba nyomom meg az 'Fly Flightplan' gombot az FSNavigatorban, nem reagal ra a gep semmit.
Nem tudná valamelyik kedves kolléga elküldeni nekem a faq- online repüléshez tartozó szöveganyagot, vagy lementett oldalt, mert a melóhelyen le van tiltva az UW és nem tudom ezeket elolvasni.
Elõre is köszönöm!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
En mivel malevnal repeka hub nekem lhbp ezert mindig vatsimet hasznalok mert ossze sem hasonlithato az iranyitas a szanalmas IVAOS magyar valamivel. Jah es nemtom voltal e mar VACCHUN rendezvenyen. Nah ott tathatod a szad. Jah es azert vannak tobben IVAON mert vatsimen kivagnak mint a taknyot ha balfaszkodsz 😄
"The Autopilot and Flight Director are very realistic and representative of their generation of technology. You will have to pay attention to what you are doing as there is no autothrottle, no pre-selected altitude hold, no IAS or Mach hold—you can command up and down elevator via the flight director, you can select a heading, a VOR radial or a not always reliable ILS capture but that's about it. This will be no problem if you have used the more modern but functionally similar PSS Dash-8 autopilot or Richard Pabst's excellent freeware panel that is identical but actually has a better ILS capture capability."
http://www.avsim.com/pages/0403/captsim727/captsim727.html
Tobb repgep leirasa pedig itt:
http://www.avsim.com/pages/aircraft.htm
http://kozak74.extra.hu/index.html
Asszem a faq-ban emlitik Rutz Gabor oldalat, azt olvasgasd at (elnezest, ha nem irtam volna jol a nevet)
Tegyetek fel a legendary 727-et, abban asszem az fmc elodje van benne. Na azzal igazan bravur egy normalis leszallast megejteni 😊
Gondolom lehetni lehet, de ezek szerint ugye nem szokas??
Feltettem a PMDG 737-eset, hogy kiprobaljam. Hat mit mondjak nem tetszett.
Az autopilotaja elegge kiismerhetetlen. Hiaba kapcsolgattam semmit nem
volt hajlando csinalni. Sem a sebesseget, sem a magassagot, sem az iranyt
nem tudtam tartatni vele. Az osszes tobbi muszere is borzaszto bonyolult,
szamomra teljesen atlathatatlan. Peldaul nem talaltam rajta NAV/GPS
kapcsolot. Ezt mar csak az FMC-vel lehet vezetni, vagy manualisan??
Hagyomanyos ertelemben vett navigaciot itt mar el is lehet felejteni??
Nincs veletlenul valami leirasotok (magyarul), hogy melyik muszer micsoda,
es mire szolgal??
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Alertnek: Neha tenyleg erosen gyalazod a kerdest feltevoket, sajnos nem egyertelmu, hogy a banner egy ertekes oldalhoz vezet. En is csak ugy vettem eszre, hogy vegigolvasva a topicot, feltunt, hogy faq..faq...faq...
Mas: Hefi
Ugy remlik, mintha mar olvasgattam volna egy hasonlo cimu konyvet Angliaban.
Ha tenyleg nagyon erdekel a dolog, es Londonban jarnal, a konyvesboltot megtalalod a Piccadily kornyeken (ot szintes, ugyhogy nehez nem eszrevenni), vagy pedig megrendeled toluk a konyveket. Korrekt bolt, ha nem volt valami keszleten, kezsegesen megrendeltek . Szal a cim : www.waterstones.co.uk
En csak azert nem vettem meg, mert darabja 25 font volt az 5 kotetes sorozatnak.
Nem tudom, itt olvastam-e az fspassengers nevu progirol,mindenesetre aki meg nem probalta, szerezzen be legalabb egy demo-t, nagy elmenyt nyujt az fs melle, s meg az fps-t sem eszi. Cool