MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! Multiplayer gondom van. zone.com-on látom a szervereket meg minden csatlakozik is és amikor belép a játékba kiírja hogy: "connecting to
multiplayer session via lobby" és nem latok bent senkit. help me
DEXTER92
Jól látom ?!

Microsoft ?!

<#guluszem1><#wow1><#mf3><#gunyos1>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sziasztok!
Egy pici segitsegre lenne szuksegem. Nem ertem a kovetkezo ATC uzeneteket:
"Fly right downwind runway 8L." A 8L palya mellett repuljek el, jobbra tole?
"Expect localizer runway 26 approach via RTT transition, circle to land
runway 8L. Cleared to RTT." Innsbruckba RTT-n keresztul akartam menni a
26-os palyan levo ILS-re. Az uzenet szerint csinaljak egy kort a 8L felett
es ugy menjek RTT-re? De minek?? Becsbol jottem, az RTT Becs es Innsbruck
kozott van. Akkor miert kell elmennem a 8L palyaig, ott egy kort csinalnom
majd visszajonni RTT-re??
Kovetkezo uzi: "Make left traffic, runway 8L" Hat ezt egyaltalan nem
ertem.
Illetve egy masik repternel ilyen uzit kaptam 4R palyara torteno
leszallashoz keszulodes kozben: "Expect vectors ILS runway 4R approach,
sidestep runway 4L"
Elore is koszi!

Kosz, ezt mar megtettem.

Andras
Nekem is ez volt. Hát szerintem töröld le azt a crack et mert nekem egy format c-t okozott.
Sziasztok,

segitseget szeretnek kerni. Probaltam hasznalni a PMDG 747-hez crackot de valami baj van vele. Virusosnak erzi a virusellenorzo es nem tudom a kijatszasaval sem elerni hogy mukodjon. Tudna esetleg valaki segiteni?

Kosz
Andras
alert
Active Camerára gondolsz? Mert alapból nincs. Options > Active Camera 2004 > Sound off

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

eyecandy
Kérdés. A spot nézetnél hallható szélzúgást meg lehet szüntetni, vagy le lehet cserélni valahogy?

Igen. Nem az en magasagommal volt a baj, hanem azzal, hogy az ATC mindekeppen az FP-ben elore leadott magassagra akart kuldeni, holott azt egy korabbi ATC mar engedte csokkenteni. A Baron ugyanis nem kepes 14000-re felmenni.

lehet hogy félreértettem, akkor bocsi 😛
A magasság tartására vonatkozó üzenet oka, hogy a magasság helytelenül van beállítva (nyomásérték), erre szolgál az FS-ben a "B" betû lenyomása...ez korrigálja a hibát. Ezután a gép elvégzi a korrekciót - automata pilóta esetén. Ha rosszat írtam, javítsatok ki.
Lenne egy kis gondom, offline repulessel kapcsolatban. FSNavigatorral csinaltam egy utvonalat a kovetkezo keppen: indulo repter: Ljubjana rwy13+SID, celrepter: LHBP rwy31R STAR:TPS. A koztes utvonalat az fsnavval rakattam be. A repulesi magassag veletlenul 14e lab maradt (BARON 58-cal repultem). Kileptem az fsnavbol (elotte plan export FS9 formatumban, hogy a GPS-be is bele tudjam tenni).
Inditom a repulest, allok a 13-as palyan Ljubjanaban, leadom az FP-t a
toronynak erre a ground attaxiztat a palya masik vegere (31-re) hogy onnan
szalljak fel! De vajon mi a jo feneert??? Talan a szel miatt? Mindegy.
Felszallok. Resume own nav. Emelkedek. De 10700 labnal a Baron csaknem
akar feljebb menni. Kerem az iranyitast, hogy had repuljek 9000-en.
Nyugtazza, sulyedhetek. Kozben az FSnavban is atirom a magassagokat, hogy
tudjak azzal repulni. Megyek, megyek, egyszer csak azt hallom a radiobol,
hogy "Baron 8BE, please expedite your climb to 14,000" Na ezt mire
veljem?? A szloven-magyar hatar atlepesetol kezdve a sulyedes megkezdeseig
folyamatosan nyomta a radio ezt az uzit. Na mindegy. Kozeledek
Budapesthez, FP-ben TPS megkozelites, az approach-nak leadom, hogy 31R
palyara szeretnek ILS-sel leszallni TPS megkozelitessel, el is fogadja,
kozli, hogy tiszta minden. Vegigmegyek az utvonalon, elkapom a LOC-ot,
jovok lefele, erre a toronybol a holgy benyogi, hogy "clear to land on rwy
31L" Mi van?? Most hogy lett a jobbol hirtelen bal? Bemondom a radioba a
missed approach-ot. Nezem, hogy valasztok masik palyat, de csak a 31L-t
ajanlja fel alternativakent, vagyis akkor en a 31R-en kellene, hogy
leszalljak. Vajon mi tortenhetett??

alert
Akkor ideiglenesen egy hangkártya egy másik gépbõl betesz, biosban integráltat tilt. Ha pmdg mûködik megvan a problem hanem, lehet tovább keresgélni.

eyecandy
Régivel is újal is 😞

alert
Esetleg újabb FSUIPC-vel próbáld.

alert
Elképzelhetõ hogy nem hajlandó futni integráltal.. bár inkább más lehet a baj. Talán új alaplapdriver amiben új a sound driver segítene.

eyecandy
Integrált. De fut minden csak a PMDG nem

eyecandy
PMDG indításánál írja ki. Mármint mikor gépet választok és betöltené

alert
Most az fs-t telepíted és a pmdg írja ki vagy mivan? Pmdg nélkül is kiírja? Vagy a pmdg install közben írja ki? Integrált hangkártya van a gépben?

eyecandy
Sziasztok valakinek telepítem az fst, és miután felraktam, a pmdgt ezt írja ki: ERROR INITIALIZING DIRECT SOUND és kilép.

berczy
Nem az, mert minden más gépn okés. Meg a motor, amikor leveszem a gázt akkor leveszi, de azonnal rá is adja valami, csak tudnám, hjogy mi???

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

BOCS, EMBEREK, EZ OFF, DE GÁZ VAN!

NEM TUDJA VALAKI HOGYAN KELL EGY BARTON 3000+ PROCIT BEÁLLÍTANI A BIOSBAN ABIT KV7 ALAPLAPNÁL?
TÁMOGATJA, ANNAK UTÁNANÉZTEM + A BIOSOM IS A LEGFRISSEBB, ENNEK ELLENÉRE IDÉTLEN PITTYEGÉS ÉS NEM INDUL EL A GÉP. ÁLLÍTÓLAG MANUÁLISAN KELL BEÁLLÍTANI AZ FSB-T MEG A SZORZÓT, CSAK FOGALMAM SINCS MENNYIRE.
VAGY NEM TUDTOK OLYAN FÓRUMOT, AHOL ESETLEG TALÁLKOZTAK MÁR EZZEL A PROBLÉMÁVAL (keresek a gugliban mint állat de semmit nem találok..)

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Köszi. Mostmár király.
alert
Az FS flight plannerében megtervezed az útvonalat és leokézod.

Az ATC nek hogyan tom leadni a repülési tervet?
3. ajanlott ha mar offline akkor valami atc csak legyen.

alert
Csak 3 lehetõség van.

1. kiszámolod fejben ránézésre kb adatokkal
2. fmc kiírja az egyes pontokra számított magasságot
3. atc mondja ha leadod fs-ben azt a repülési tervet amit beprogramozol fmc-ben.

Köszi megtaláltam. Mostmár mükszik.
Jah és még 1 kérdés😊) ha Offline ba repülök FMC vel akkor honan tudom hogy kb mikor kell elkezdeni ereszkedni?
alert
a com? <#idiota>

Papirzacsi
De most komolyan. Mintha nem is oylna régen, nem a PMDG747 freki beállításáról lett volna szó...Olvass vissza, nem árt.
De itt egy fejtörõ. A kommunikációs frekik 118.00 és 135.95(asszem) közé vannak kiosztva. A navigációs frekik meg 108.00 és 117.95 közé. Ergo, ha egy rádión nem tudsz beállítani 118.00 alatti frekit, akkor az milyen rádió lehet?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nem tudom beálítai mert a legkisseb frekvencia 118. Hogyan lehet azt beálítani hogy kisseb frekvenciát meglehessen adni?
Volna egy kérdésem. Léci valaki segítsen. Hogyan tudom beálítani a PMDG 747 esen a siklópályát?
alert
Nem joystick gázkar kalibrációs probléma? Ilyen nekem is volt.

Tedd ki maxra a féklapokat,illetve az áramlásrontó lapot...szükség esetén állítsd le a motort..ez a legjobb ötletem. Kényszerleszállás powa 😄
berczy
Köszi, én is valami ilyesmit éreztem. Akkor hagyom a fenébe...

Más:
Rájöttem mi a retekért nem tudok a Katanával lassítani. Mert amikor nullára veszem a gázt akkor valamiért mégis felpörög ujra és nem lehet lejjebb venni, hûzza tovább a gépet és ezért lebegek el folyton.
Nem tud erre veleki valami megoldást. Már ott tartok, hogy leszállás közben kikapcsolom a motort, de ez elég gáz megoldás..

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Papirzacsi
Nos nem tom Hypo milyen trim problémáról beszél. Tény, hogy a flight1 féle cessna 172 1.0 úgy van elcseszve ahogy van. Próbáltam a gépet, de még gyenge freeware próbálkozásnak is alig menne el, nemhogy fizetõsnek. Már ami a modelt ill a flightmodelt illeti. A panel emlékeim szerint tök jó, de a többi az elég szar. Nem mondom, hogy eccerû jó flightmodelt gyártani, de amit annál a gépnél elõadtak ,az tényleg dúrva volt. ráadásul állt a gép vagy 3 kontakt pointból, így pl felszállás közben ismán a hátára lehetett fordítani a gépet. Szal ha az 1.0t próbálgatod, akkor ne is várj tõle sokat.Ha jó kisgépet akarsz a flight1-tõl, akkor válaszd a régebbi gépeiket. igaz 2002-es a nagyrésze, de 2004es update-tel nagyon jól muzsikálnak.

berczy
:-) Thx, de hol van ez a progi fóruma,??

Hypo
Valoszinu trim problema, a progi foruman a link honnan szedheted le.

berczy
Hi!

Segítsetek nekem. Megvan a Flight1 Cessna 172R-je, de gondjaim vannak vele. Nem tudok felszállni, mert mindig átesik, pedig minden megvan hozzá, hogy felszálljak, de nem megy. Mintha az aerodinamika el lenne cseszve benne. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a ognd?

Köszi Fatboy 89...bár már letöltöttem vagy 3 747et, mindegyik kilépett az FS-ben történõ kiválasztása után...Ehhez kell a crack? Ez megoldja ezt a problémát?
eyecandy
Ja és valamit átállíthattam, mert egy ideje, egy korábban mentett repülést tölt be kezdéskor automatikusan. Ki lehet ezt iktatni valahogy?

eyecandy
3109 nál Zacsi azt javasolta töröljem ki a Traffic030528.bgl file-t, hogy eltünjenek az FS légitársaságok Orbit stb. Hát kitöröltem, de ezek nem tûnnek el erre sem. Ha valakinek volna valami más megoldása, az megköszönném. Ultimate Trafficot használok egyébként.

vki
Sziasztok!
Nem tud vki egy használható PMDG747-et? 😛
Papirzacsi
Nos az 1.2-es verzióval tutira semmi gond nincs. Rémlik vmi, hogy az 1.0-ban volt vmicske bugocska a gép ellenállását nézve, de nem emlékszem pontosan már.
Szal ha az 1.2 elötti verzió van meg, akkor frissítsd 1.2-re, mert az már tuti jó. De a mariskás cigik számát attól még csökkentsd, mert azon még az 1.2 se segít. :-)

berczy
Jaja, Aerosoft Katana. Na, lehet, hogy mégsem én vagyok a pancser?

Nem jelzett az FMC alert, amikor lekapcsolt. Majd akkor megpróbálom kisebb szögben elkapatni, bár ez sem volt több 30 foknál.

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Lehet nincs a repteren GS csak LOC

alert
Az FMC nem ír hibaüzenetet amikor leold az APP?

alert
A irány miatt van. APP-ot elvileg akkor kell bekapcsolni amikor már szinte egyensben vagy a pályával (plusz minusz 20 fok) és éppen hogy a siklópálya alatt vagy. A VOR LOC az akkor kell ha ez nem így van. Nagyobb szögbõl keresi a localizert és rááll, elvileg utána kell az APP ha már irányban vagy. Ez nem tuti, én nem használom. A manualban viszont részletesen benne van, már láttam.