MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszike😊 De mivel nem beszélek angolul az elkövetkezendõ egy hetet ezzel fogom tölteni ahogy elnézem😊
Amugy most neztem meg. Tenyleg benne van a manualban. Keress 😊
Igy talan latalalsz az elkovetkezendo 10-20 kerdeseidre is 😊

Ki gondolta volna😊)
Erre csak egy valasz van. MANUAL 😊

Valaki segítsen léci mert van egy kis gondom a PMDG paneljével.Amikor felrakom a PMDG 600/700 at akkor ilyen a panelja a gépnek:

De amint felrakom a PMDG 800/900 at elrontya a 737 600 és 700 as repcsik paneljét ilyenre:

Mi lehet a probléma? Vissza lehet változtatni valahogy a panelt az eredetire?
Elõre is köszi a segítséget.
Akit érdekel az FS az itt mindent megtalál.
NOTAMS
Szvsz a legteljesebb gyüjtemény.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

alert
Töröld az FS9.cfg-t abban néha duplázza a kártyabeállításokat. Ha azt törlöd akkor nulláz minden beállítást. Ha utána sem megy akkor driver probléma van esetleg mégegyszer telepítsd újra más catalystot és ellenõrizd hogy az MS Framework 1.1 telepítve van-e a gépedre. (kell az új catalysthoz)

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hát akkor nem tom mit tudsz csinálni. Esetleg leszeded a video kari driverét és felrakod megint vagy pedig ujab drivert raksz föl.
www.avsim.com itt talász szinte minden géphez festést.
PLackó
hát nekem ez nem megoldás😞

drdrehun
Vagy a PSS Airbus Pro-hoz Lufthansa festést?

drdrehun
Hali mindenki! Elõször vagyok itt, de remélem nem utoljára! Egy kérdéssel kezdeném: Nem tud valaki a Level-D Simulations 767-300-hoz Malév festést?
Köszi elõre is

Legalábis én ezt a modszert választom szinte mindig😊)
Szerintem format c akkor😊
PLackó
üdv.
valamiért 800*600-ban futtatja a játékot (a winem 1024*768-ban megy).
ez nem minden.nem lehet grafikát változtatni,és a legrondább grafikán van és mégis 10-20 fps között megy..
eddig nem volt semmi baj,eddig is atim volt,de 2 napra nvidia drivert kellett felraknom mert geforce 2 volt a gépemben.majd hiánytalanul eltávolítottam az nvidia driverét--vissza az ati driver.azóta van így.olyan,mintha továbbra is geforce 2-re optimalizálná a játékot..
hiába telepítettem újra a flight simulatort,továbbra sem mûködik normálisan😞

alert
faq

Mert kiváncsi vok milyen lessz.
Alert hánytól lessz ma az IVAO-n az a nagy légiforgalmi írányítás?
Hát szerintem Jakewyler hozászólása a legdurvább. Én amikor azt a hozzászólást elolvasom meg Papirzacsi válaszát rá én még mindig a földön fekszek úgy röhögök😊)) Szerintem ehez már tehetség kell. Mondjuk én beszélek aztért nekem is voltak elég durva hozzászólásaim😊)
Asszem nekem a 600 lábas magasság téma volt a csúcs álló röpülõ esetén. (érdekes, arra nem is gondoltam, hogyha az altimeter nem tengerszint feletti magasságot mutatna, akkó állandóan ugrálna pölö ha az alpok felett repülnénk..)
régi szép idõk....

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Ja és, hogyan kell leszállni???<#wow1>

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Beszéljünk arról, hogy kinek mi volt eddig a legjelentõsebb bakija, ami (esetleg) crash-hez vagy bonyodalomhoz vezetett. Kezdem én😊

Még anno a beépített 737-400 assal jártam így, melyben ugyebár a speed brake-nek nincsen külön hangja. Valahogy benyomódhatott 😊, mikor megnyitottam az ATC ablakot. És felszálláskor csak azt vettem észre, hogy nem gyorsul. Persze fogalmam sem volt arról, hogy be van kapcsolva a fék. És nem értettem, hogy miért tudok csak 500-as varióval emelkedni csutka gáz mellett. És ez vagy háromszor megesett velem. Csak véletlenül jöttem rá, mikor nav panel helyett a tolóerõ panelre klikkeltem, és láttam, hogy hoppá ez meg miért van kieresztve. Gyorsan visszanyomtam, és nemsokkal késõbb, már az overspeed hangját hallottam 😊
Régi "szép" idõk...

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

alert
A Wilco oldalán már Malév festésû 737-esrõl is van kép az elvileg most novemberben megjelenõ 737/300-400-500-as gépükrõl hihetetlen utastér és virtual cockpit kidolgozással természetesen részletes mûszerezettséggel és reális FMC-vel. Én nagyon várom kíváncsi vagyok mit alkot. Remélem nem járunk úgy mint az A380-al és társaival. Ja és a 777-est is várom tõlük szintén ilyen reményekkel 😊

Nagyon nyugott mostanába a fórum😊. Valaki nem akar elkezdei kérdezõsködni. Hogy pl hogy kell felszálni a repcsivel meg hasonlók😊
alert
Azt nem próbáltam, a szimulált vitorlázásban annyira nem vagyok érdekelt. De pl az Emma Field-esek állítólag nagyon jók.

Valóban le lehet tölteni, de annál még az is jobb, ha nincs...

alert
2004-ben is vannak. Csak le kell tölteni õket ingyenes sceneryként vagy pedig megcsinálod magad. Bár ezt kétlem.

Papirzacsi
Igen! Semmit.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok!
Lehet már tudni valamit az FS2006 idõjárásáról? Lesznek benne végre termikek?

alert
<#idiota> Hát nem túl nehéz 😊 fogod kétszer ráklikk és next majd next és install 😊

vki
VAlaki le tudná írni, hogy kell ezt a PMDG-és 747-est telepíteni?

ACER Aspire 5738ZG

alert
Hát igen.. csak a 1.0.0.1-es verzió mûködik a többinél rájön hogy nem eredeti 😞

eyecandy
FSPassengers. Van valakinek olyan verziója amit frissíteni lehet? Sajnos az update után nálam kilép a piszok. Pedig jó kis program lenne...

vki
Az FSPassenger tényleg fasza. Mikor a SuperHornet-tel repültem, csak sikítást hallottam. 😄

ACER Aspire 5738ZG

köcce a segítséget, már meg is nézem hol találom, mert ilyenrõl álmodtam

alert
A modules mappába kell az FSUIPC fájljait másolni.

vki
Mostmár nekem sem írja ki, hogy nem jó az FSUIPC. Mostmár spontán kiírja, hogy FS9.exe leállt.

ACER Aspire 5738ZG

Nekem is egyszer ezt kirta, én ujra raktam és azóta jó, de azért lekopogom😊
vki
csá! Leszedtem a PMDG 747-est, szépen felrakja, de mikor kiválasztom a gépet, és OK-t nyomok, akkor kiírja, hogy szükség van az FSUIPC 3.48-ra, vagy újabbra. Pedig nekem fenn van. Mondjuk valaki le tudná nekem írni, hogy hova kell a file-okat bemásolni az FSUIPC-bõl?

ACER Aspire 5738ZG

alert
De vannak benne súly szempontjából szimulálva vannak másrészt egy fizetõs kiegészítõ személyében neve: FSPassengers. Hihetetlen élvezetessé teszi az egész utat, lehet benne légitársaságot menedzselni, vigyázni kell az utasokra, reagálnak a repülésre, beszélnek az utaskísérõk, sikítanak az utasok ha béna vagy, meg kell várni amíg beszállnak kiszállnak, vészhelyzet tájékoztató üzenet és társai hangzanak el stb... szóval egy csomó elemet tartalmaz ami szuperré teszi a repülést 😊 Mondjuk ez FS-el sajna így van, millió kiegészítõt kell hozzá vásárolnod (vagy megszerezned máshogyan 😊 rohadt drágán, ha valósághû látványt, reális és élvezetes profin szimulált repülést is szeretnél az egyébként önmagában silány "FS világban".

Köce. Kár, pedig szívesen vittem volna a halálba a kedves utasokat😄

Hát ilyen utas szálítási dolgok nem nagyon vannak benne.
Én nem azt kérdeztem hogy ki hogy gondolja el az utas szállítást, hanem hogy van-e a gameban. Pl olyan szinten hogy egy utas szállítónak megfelõlen repüljünk, mert minél több utas sérül, vagy panaszkodik, annál kevesebb értékeink lesznek.
Meg a súly szempontjából is fontos nekem, mert imádok pl viharban menni, úgy hogy a gépem himbálózik, és akkor még 1 kis kihívás ha még az utasokra is kell vigyázni a manõverek között

alert
Ááá nem olyan vészes. Én is most néztem meg részletesebben 1 órája foglalkozok vele és már rá is jöttem szinte mindenre manual nélkül 😊 Egész jól megy a dolog. De még mindig nem szimpi. Azért majd fogom alkalmazni ha fmc nélküli géppel repülök. Csak még gyakorolni kell hogy spontán tudjam hova kell kattintani 😊

Hát igazad van😊 Ember legyen a talpán aki tudja ezt a progit kezelni😊)
Csirke4
Ímádok jobb oldalra rakni 2 tonnát olyan jól eldöl a gép 😄😄😄
Ok köszi kiprobálom.
alert
Sajnos nem. Létezik egy modul FSNavigator a neve ami egy fizetõs kiegészítõ és megjelenít egy térképet lehet tervezni benne útvonalat stb és képes bármilyen free gép robotjára rákapcsolódni tehát végülis szimulálja az FMC-t. Nekem azonban nem tetszik se a program se a kezelése ha jobb lenne használnám is. Azért szerezd meg valahonnan és próbáld ki hátha neked bejön.

Hali!
Volna egy kérdésem. Lehet olyat hogy mondjuk egy Fokker 70 es be utólag FMC rakni, mert szeretnék Fokker 70 es el repülni de nincs benne FMC? És FMC nélül nem a legjobb neten a repülés.
Üdv Thomka
alert
#3319 + A szállított utasok és csomagok szimulálva vannak súly szempontjából.