45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11787 alapvetően én is meg vagyok elégedve a segítségekkel, bár voltam már leszólva is XD -
CzJ #11786 Teljesen egyetértek a kolega hozzá szólásával! Tartozkodom -
#11785 Érdekes, nekem eddig még minden alkalommal segítettek, és szerintem ez az egyik legjobb magyar FS2004-es fórum...ha nem a legjobb:)
Ez az én véleményem, többet ehhez nem is szólnék hozzá! -
#11784 Czj ezen min lehet megsértődni?
Amúgy meg tudom, hogy FS-t nem ezért találták ki de szerintem izgalmasabb úgy repülni, hogy azzal a légitársasággal repülök amelyikkel akarok és nektek is jó lett volna mert kértetek volna egy festést és én azt megcsináltam volna szívesen!
De ha nem akkor nem! -
CzJ #11783 Ezt megkaptuk emberek. Segitő készek vagyunk. Mondjuk ha valaki azért jön ide hogy festés tanácsokat kérjen akkor nyithatnánk paint forumot is. RATCUSTOM örülök a művészi felfogásodnak de nem azért van ez a forum hogy festéseket csináljunk, főleg FS-t sem ezért találták ki.
No sértődés pls.!
Üdv, -
#11782 olvass feljebb :) -
#11781 Na végre egy ember a fórumban aki normális emberi hangon tud beszélni! Grat!
Amúgy írtam is, hogy most már tudom hogy hogyan kell és azért kérdeztem meg előre mert laptopról írok és miután letöltöm a játékot akkor olyan helyre viszem a laptopot ahol nem lesz net és akkor már nem tudom megkérdezni. -
#11780 Sokan jönnek ide ilyen felfogással, mint te és hasonlókat is mondanak az itt fórumozókról. Azonban a fórum arra való (tizennyolcadszorra is leírom), hogyha nem értesz valamit, akkor megkérdezd. Amit meg tudsz nézni magadtól is (amint megszerezted a játékot), azt felesleges előre megkérdezni, mert csak felesleges hozzászólásokat generálsz és a fórumot kultúráltan használni akarók elvesznek egy-egy hozzászólás vagy megoldás megkeresésében a sok értelmetlen vagy evidens hsz között. Fórumban akkor kérdezünk, ha magadtól nem találsz választ vagy külföldiül nem beszélsz. A kérdésedre válaszolt Papírzacsi. Amúgy DXTBmp helyett javaslom az ImageTool-t. Ha bővebbet szeretnél megtudni, akkor keresgélj ebben a topicban, mert sokszor volt már téma, hogy kompletten hogyan kell átfesteni a gépeket. -
#11779 ne haragudj de csak most töltöm a game-t tehát érdekes lett volna megnézni csak gondoltam mire lejön addig megkérdezem na de mind1 most már tudom úgyhogy thx (és most már azért is hibásan fogog írni)
Hááááááááát mit ne mondjak szép kis fórum szép emberekkel tisztelet a kivételnek máshol tudnak segíteni az embernek csak ezen az egy fórumon nem -
#11778 Itt a következetesen előforduló igénytelenségedről van szó, nem pedig arról, olykor vétesz e helyesírási hibákat.
Azon kívül, hogy itt tékelgetsz hátha megszán és végre elmondja vki, hogy kell textúrát festeni, megnézted egyáltalán milyen fileok vannak az fsben? Találtál .dds-t? Lehet csak nekem, és a maradék userek 99,99999%-nak egyértelmű, hogy mely file-ok a textúrák? :-O Gyanítom nem, mert akkor már leesett volna a dolog.
Hogy Czj mit írt, és te a szüklátókörűség jegyében mit értettél alatta, hát... -
#11777 bocsi de nem tudtam hogy a fórumokon nyelvtantanárok vannak és megbuktatnak ha helyesírási hibám van amúgy meg ötössel ballagtam (tehát 8 év) nyelvtanból és minden másból is ja és még vmi tudom h nem csak dds fájlokra való a dxtbmp de mivel h Czj azt írta h ugyanúgy kell festést készíteni mint kamionra (és kamionra dds fájllal kell) ebből merészeltem azt hinni h dds fájlokkal kell bíbelődni
na tehát vita lezárva köszönöm a segítséget -
#11776 No, csak beigazolódni látszik feltevésem.... -
#11775 Look Ratcustom. Ha szerinted a dxtbmp csak a .dds fileokra való, akkor most visszavonom azon feltételezésem, hogy ismered a dxtbmp-t. Mint mondtam az fs9 nem ismeri a .dds fileokat, ha meggebedsz akkor sem. Talán ezzel az fsx-ben kéne próbálkoznod. Az fs9 ellenben nagyon jól megvan az az egyszerű extended bitmap, és a 32bites bmp formátumokkal. Na most ha erre nem jöttél rá eddig magadtól a dxtbmp ismereteddel, akkor szerintem hanyagold is a fenébe az egészet.
Emellett nem véletlenül nyüstölt a tanítónéni jobb esetben 8 évig, még jobb esetben +4 évig a magyar nyelvtan című tantárggyal, hogy belédverjen alap dolgokat mint az írásjelek, és egyebek. Ha már ennyi energiát rád fecsérelt, akkor nem ártana használni. -
#11774 most nem azért de az előbb azt írtad hogy nem kezeli a játék a dds fájlokat márpedig a haulinba úgy kell festést készíteni és tudtommal a dxtbmp is arra való tehát szerintem te nem értesz valamit -
#11773 Szerintem erősen félreérted Czj-t.
De most komolyan, ismered a dxtbmp-t, állítólag van tapasztalatod a festésben stb, akkor mi a probléma? Lepattogzik a festék a nagy sebességtől?:-O
-
#11772 nagyon vicces és ha a szárnyakra gondolsz azok sztem vízszintesek de mind1 és ha valaki megmondja h hogyan kell festést készíteni első dolgom lesz neked egy huncargosat csinálni (és nem hungarcosat mint ahogy azt te írtad) -
CzJ #11771 Akárcsak kamionra , cask vigyázz a ott a függőleges pálca alatt 737nél általában dudorodik két ilyen mizé várjál, hajtomű ja arra figyelj, hungarcosat kérünk -
#11770 Lécci ne nézzetek hülyének ha írom hogy skinezni szeretnék akkor tudom hogy mi az hogy dxtbmp, gimp, stb., amúgy pedig a 18 wheels of steel haulinhoz már nem egy festést csináltam de mindegy.
De akkor végülis hogyan kell festést készíteni a játékba? -
#11769 Írásodból itélve lövésed sincs Photoshopról, DXTbmp-ről, egyebekről, így amíg ezeket nem kezeled legalább közepes szinten, addig fölösleges magyarázni bármit is. Olvasgass ilyen témájú fórumokat, légy kicsit képben, aztán gyere vissza ide.
F.Y.I.: FS-ben nincsenek skinek. Livery-k vagy repaintok vannak. :) -
#11768 És a TinMouse 737-200 miért nem nosztalgia? :) -
#11767 Az fs9 nem kezeli a dds-t. -
#11766 Sziasztok!
Ért itt valaki a skineléshez aki igen az légyszíves magyarázza el nekem pontosan akár privibe is azt tudom hogy a dds fájlok a skinek.
Előre is köszi! -
#11765 akkor te érted és én nem :D valahogy mikor írtam nem esett le, hogy a gép ugyanez -
CzJ #11764 Biztos én nem értem, ugyan az a gép akkor mi a nosztalgia benne? -
#11763 egy kis nosztalgia mindig kell :D -
#11762 Miért nem a TinMouse B732-est használod? Az nagyságrendekkel jobb ennél! -
#11761 nem ide töltöttem fel egyből hanem egy képfeltöltőre (ivpicture) és onnan beszúrtam -
#11760 Akkor talán méretezd át kisebbre :D -
copilot #11759 ti hogy tudtok képet berakni? amikor én próbáltam mindegyikre azt írta, hogy túl nagy:S -
#11758 áhh, a jó öreg 200-as. néha én is repülöm :D -
#11757 gondoltam berakom ezt a 3képet :) dubrovnikban szálltam le
-
#11756 Hazai Scottish Aviation Bulldog rajongók, az oldalamon megtekinthető mindkét Bulldog, és le is tölthetőek. A pár éve ingyenessé vált, és az egykori PSS oldaláról letölthető Bulldog az egyik. Csak hogy ne vesszen már el az a gép is a süllyesztőben! -
CzJ #11755 Hahó!
körbe néztem PMDG honlapján,meg forumon MD11-ügyben. Pár írásból azt vettem le hogy már ez évben kész lesz a madár. Én személy szerint 2005 óta várok rá. Viszont ami picit elkeserített hogy azt irják hogy még nincs BETAban. Ha belegondolok hogy Foki mennyit szorakozott BETAban akkor lehet hogy még lesz ez 2010-es relase is. Annak viszont örülök hogy FS2004-re is jó, mondjuk ezért a gépért még FSX-et is feltenném.
Üdv, -
copilot #11754 :D:D:D jaja
-
#11753 Amperfighter? :-))))) -
copilot #11752 jaa és hogy működik rajta az autopilot? nem nagyon láttam át:) -
copilot #11751 már ha valakit érdekel:) -
copilot #11750 Pont ma volt szerencsém egy 154-esben nézelődni, mert ferihegyen tanulok és van egy jó állapotú 154-es,de nem az ami az emlékparban van, hanem ez a MOK-ban van kiállítva amin mink, a műszerészek, ill. a szerelők és a stewardessek tanulnak, nagyon nagy élmény volt ebben a szép gépben nézelődni -
bankii #11749 A KLN90B már amúgy benne van.154M -
#11748 Nem tudom, hogy működik-e vele, de ha project t154-ről beszélsz vagy az igfly féléről, akkor valószínűleg nem, mert a 154-esben kicsit más a robot mint általában. Ettől függően lehet, hogy mégis... nem próbáltam. Viszont a valóságban 154-ben vagy nem repülnek RNAV sid/star-t vagy ha kötelező, akkor ins-el vagy gps-el teszik ezt.