MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy talan latalalsz az elkovetkezendo 10-20 kerdeseidre is 😊
De amint felrakom a PMDG 800/900 at elrontya a 737 600 és 700 as repcsik paneljét ilyenre:
Mi lehet a probléma? Vissza lehet változtatni valahogy a panelt az eredetire?
Elõre is köszi a segítséget.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Köszi elõre is
valamiért 800*600-ban futtatja a játékot (a winem 1024*768-ban megy).
ez nem minden.nem lehet grafikát változtatni,és a legrondább grafikán van és mégis 10-20 fps között megy..
eddig nem volt semmi baj,eddig is atim volt,de 2 napra nvidia drivert kellett felraknom mert geforce 2 volt a gépemben.majd hiánytalanul eltávolítottam az nvidia driverét--vissza az ati driver.azóta van így.olyan,mintha továbbra is geforce 2-re optimalizálná a játékot..
hiába telepítettem újra a flight simulatort,továbbra sem mûködik normálisan😞
régi szép idõk....
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Még anno a beépített 737-400 assal jártam így, melyben ugyebár a speed brake-nek nincsen külön hangja. Valahogy benyomódhatott 😊, mikor megnyitottam az ATC ablakot. És felszálláskor csak azt vettem észre, hogy nem gyorsul. Persze fogalmam sem volt arról, hogy be van kapcsolva a fék. És nem értettem, hogy miért tudok csak 500-as varióval emelkedni csutka gáz mellett. És ez vagy háromszor megesett velem. Csak véletlenül jöttem rá, mikor nav panel helyett a tolóerõ panelre klikkeltem, és láttam, hogy hoppá ez meg miért van kieresztve. Gyorsan visszanyomtam, és nemsokkal késõbb, már az overspeed hangját hallottam 😊
Régi "szép" idõk...
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Lehet már tudni valamit az FS2006 idõjárásáról? Lesznek benne végre termikek?
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Meg a súly szempontjából is fontos nekem, mert imádok pl viharban menni, úgy hogy a gépem himbálózik, és akkor még 1 kis kihívás ha még az utasokra is kell vigyázni a manõverek között
Volna egy kérdésem. Lehet olyat hogy mondjuk egy Fokker 70 es be utólag FMC rakni, mert szeretnék Fokker 70 es el repülni de nincs benne FMC? És FMC nélül nem a legjobb neten a repülés.
Üdv Thomka