MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Malév 671-es berlini járata pénteken a menetrendszerinti idõben, 11.15-kor leszállt a ferihegyi repülõtér egyes kifutópályájára, majd a gép a gurulóúton lecsúszott a betonról a fûre. Az utasokat a géprõl lépcsõs gépkocsi segítségével mentették ki, közülük senki sem sérült meg.
A két leszállópálya közül az egyik forgalma szünetel a gép mûszaki mentése idejére.
"A Windows Vista gépigénye még nem végleges ám arra jó elõre felkészülni ha mindent ki akarunk használni amit a Vista nyujt az alábiakkal érdemes fölszerelkeznünk: 64 Bites minimum 3.0 Ghz-es processor, 2 GB ram, Pci Express kompatibilis legalább 123 MB-os videokártya"
ja és több változatban fog megjelenni lessz olyan is ami a gyengébb gépeken is futni fog de ennél le kell mondanunk a hi-tech csicsáól, és lesz persze a full extra változat a többirõl még nincs konkrét hír.
Állítólag jóval erõsebb játáktámogatást építenek be ami már igaznak is tünhet ha egy fent leírt konfig kell a Vista alá.
Ennyit a lentebb írt ökörségemrõl, hogy közepes gépen is el fog futni az fs10, persze közepes konfigon a Vista se nagyon.
A positive rate of climb most az amikor:
a, a vsi és az airspeed indicator pozitív irányba mozog VAGY
b, a vsi és az altimeter mozog pozitív irányba.
Szerintem az elsõ, de ez a hülye flying lessons egyszer ezt mondja egyszer azt..
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
De nem vállalok felelõsséget a valóságtartalmáért...
"Real Traffic with live schedules
weather has effect on surface (eg slippery runway)
Ground Services
Possibility of linking 2 PCs together as Pilot/Copilot
The system specs for vista are a "modern CPU", 512 MB RAM, 3.5 GB on HD.
The information comes from Martin Häusler, a Microsoft Consultant in Germany."
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/notams06/fsx0104.htm
Csak egy kiragadott szelet:
"If your PC is at least a Pentium 4, 2.8 GHz, with at least 1GB of SDRAM and a fast EIDE or SATA hard drive, with a 128MB 8X AGP video card – you probably have enough horsepower to "run" FSX. Just as with FS2004, you'll need to dial down some of the performance settings to have a smooth flight with simplified graphics, weather and traffic settings. a 3 GHz system would be my recommendation for a basic place to start."
Hát nem tudom. De ha már most 3G-rõl beszélnek mi lesz 6 hónap múlva 😞
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
PMDG 737-700-asnál hibát akarok szimulálni. Be is megyek a PMDG menüjébe, ott a failuresbe. Beállítok egy hibát, amit ugye majd jelezni kellene a paneleken, és nem jelez. Ez miért van? Mikor visszamegyek a failures menübe (a PMDG-s be), ott már kiírja, hogy already failured, de a gépen mégsem látom egyik visszajelzõn sem a hibát.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
No, ez nekem is "jó" hír, mert már kezdtem aggódni, hogy az én vasammal van valami, sõt inkább a VGA-val. De látom, hogy pont azonosak a bencsmárkjaink. Igaz az Te procidnál azért a P4 szerintem kicsit erõsebb, de a VGA teszt esetén ez nem jelent túl sok változást.
Ha online csak sasolni akarsz akkor, ahogy írtad, szálj be egy gépbe, és maradj a parkoló helyzetben. Hangold a rádiót a kívánt frekire és hallatózz. Asszem ebbõl nem lesz semmi gond, bár én az online dolgokban nem vagyok nagy spiller, csak 1-2 alkalommal repültem a Vatsim-en.
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
A videon latszik, hogy a vitorlazo hajok mozognak, Himbaloznak a vizen. Ez picit meglepett.
http://www.flightsim.com/notams06/fsx0104/FlightSim2.jpg
http://www.flightsim.com/notams06/fsx0104/FlightSim3.jpg
http://www.avsim.com/pages/0106/FSX/fsx_thumbs.html
Kb. fél éve olvasom a fórumot, de csak most szólok hozzá elõször.
Kicsit én is méregettem fps-ket 3DMark 2003-mal. A gépem nagyjából Eagle gépével azonos: AMD Athlon Xp 2600+ 2*512Mb DDR Ati Radeon 9600XT 128 Mb.
Sajnos az eredményeim is azonosak, tehát úgy tûnik nem beállítási probléma van. (Vagy mind a ketten ua. szúrjuk el)
AA nélkül 4200 pont, 4*AA-val 2300.
Egy kérdésem is lenne a nagyérdemûhõz: A FAQ-ban olvastam, hogy a Pilot Centerben vannak egész jó oktató anyagok, sajna mind fizetõ. Én nem sajnálnám rá a pénzt, csak érdekelne, hogy érdemes e megvenni a három cd-s videót? Valaki már látta õket?
És ha már belejöttem akkor egy harmadik kérdés is: Még nem játszottam soha neten, de olvastam hogy azt is lehet, hogy csak belenézek és nem repülök. Ilyenkor csak annyit kell csinálni, hogy beleülök mondjuk egy Cessnába és nézek kifele meg hallgatom a rádiót? Arra van lehetõség hogy közben a többi közelben levõ gépet is tanulmányozhassam? Bocs ha ezek nagyon lámer kérdések...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Pedig az egyik Vista bemutatójukon akkora kékhalál volt, hogy öröm volt nézni.....
Persze kivételek lehetnek de azért nálunk többen inkább ésszerûen fejlesztenek gépet(már csak anyagi szempontból is)Nem ilyen fúúú megjelent az új FS142 és rohanjunk hozzá gépet venni alapon.
Az Amcsik viszont akár minden új szimulátorhoz képesek lennének új gépet venni.
Akkor máshogyan kérdés valami jó óriásgépet keresek Pl Ilyushin vagy akármi akár ai is lehet.
Renault magnum http://kamionszim.hu
NOs ebben nem lennék biztos. Sztem az fs felhasználók 80%-a a képek láttán elgondolkodott, hogy akkor itt az ideje gyûjteni egy újabb vasra.
Elég csak pár hsz-sal lejjebb alertet nézni. :-)
Nem hiszem ,hogy nagyon figyelembe vennék ,hogy kinek milyen PC-je van otthon, mert ha ez lenne ,akkor bizony még lehet mindig csak a PII korszakban tartanánk. Ezt a kérdést egyszerûen megoldják a készítõk. Jól skálázzák a beállításokat. És a mezei user úgyis vasz magának jobb vasat ha normálisan fsezni akar. Pont az a lényeg, hogy az MS anyagias. Ha agyon optimalizálnák az fs-t, akkor az nekik kerülne pénzbe. Így meg nem. MEgírják, eladják, és majd a user aki kifizet félszáz dolcsit a progiért majd még kifizet félezret egy új konfigra, hogy rendesen fusson rajta a cucc.
Asszem itt a többség nem is vár semmit ettõl a motortól.Sõt, atöbbsgéünk már a fenébe kívánja, és vmi újat akar, mert ezzel a motorral már évek óta nem jutnak elõrébb, csak foltozgatják, kiegészítik.
Lejjebb már írt neked vki egy ingyenes Jumbot, tessék visszaolvasni. A380? Az igazi se mûködik még "rendesen", nem hogy amit az fshez adtak ki. :-)
Hiszen nem fog minden ki rohanni új gépet venni az új fs miatt.
Ha meg csak ráncfelvarrás az egész akkor nem kell olya élképesztõ dolgot várni ettõl a grafikus motortól.
Más valaki tud normálisan mûködõ Jumbo-t vagy A380-as Airbust ?
Nem tudom hol voltál mikor megjelent az fs2004, fseztél e már akkor vagy mi. De akkor is pont ilyen tájban jelentek meg az elsõ képek róla. Aztán jött az E3, és ott elöntött mindenkit az infó. A megjelenés az USA-ban kb júli 26-ra volt meghírdetve, erre Juni 26-a környékén berobbant warezen a cucc, és másnap már az USA-ban a boltokben is lehetett kapni. Szóval az MS már bizonyította, hogy ennyi idõ alatt ki tudja adni. Köszönhetõ ez annak is, hogy nem akkor kezd el kampányolni a progija mellett mikor még éppencsak nekifogtak.
Ez a progi pedig eléggé ráncfelvarrásnak tûnik. Ugyan úgy, ahogy az elõzõ is. Igaz kapott szebb felhõket, ami ráfért, egy újabb ATC-t, ami jobb nem lett, csak nem köti meg annyira embert.És úgynézki ez a rész se fog hozni gyökeres változást.De majd kiderül ahogy potyognak az infó morzsák.
Sztem ahhoz, hogy vmi nagyot alkossanak fs terén újra kéne kezdeni az egészet, mert láthatóan gond van a fizikával ,vhogy nem tunak rajta urrá lenni, és sztem a grafikával is nagy bajok vannak. Igaz részról részre csicsásabb, de én úgy érzem mintha zsákutca felé tartanának. De majd sok rész múlva kiderül, lehet még kitalálnak az útvesztõbõl.
Nem kell hozzá óriási gép? Ha nem láttam volna a sotokat tapasztalatból is azt mondanám, hogy a megfizethetõ legjobb gép ami létezik a megjelenésekor se lesz elég ahhoz, hogy teljes mértékben kielégítse az fs igényeit. Nem érdemes a 2004et alapul venni a gépigényhez. De nézzük csak. Megnõtt az autogen fák száma, illetve több épületet pakoltak a talajtextúrákra. Emellett ha megnézed pár soton látszik, hogy az autogen házak is kaptak árnyékot. Úgy emlékszem ez nem volt korábban. Emmellett ha jól látom az autogen tárgyak látástávolsága is megnõtt elég szépen. Szóval én nem reménykedem abban, hogy elfogadható lesz a gépigény. Amúgy se jelelmzõ az MS-re
Viszont a fél év hátralévõ fejlesztési idõhöz képest meg túl jól néznek ki nem ?
Ha az MS majd kiad egy in game videót vagy animációt annak fogok csak hinni száz százalékban.
Én azért bizom benne, hogy össze is hoznak valamit a srácok.....
Nem csak ráncfelvarrás lessz a dologból.
Mondjuk a fizika kicsit kaphatna a jóból meg mondjuk a grafikai csicsa sem baj ha túlzásba nem viszik. Kaphatnának a repterek valami kis életet, mozgást pl. kiszolgáló jármûvek stb. álmodik a nyomor.....
Szerintem olyan túl óriási gép nem fog kelleni az alap játékhoz egy középkategória feletti gépen szerintem jól el fog futni, ám ha az FS 10 grafikai motorja tényleg többet fog tudni és ehhez mérten kezdenek el Sceneryt, repölõgépet készíteni a gyártók és ezzekkel tele is rakjuk az FS-t majd akkor szerintem fel kell kötni a gatyót.....
Az MS pedig most tényleg összedobhatna valami ütõset amivel adna egy kis pluszt, örömet az eddigieken felül, hiszen az a sok ezer rajongó akik már évek óta az FS mellett ûlnek megérdemelne már valami szép és egyben jó dolgot a pénzükért.
Vagy az hogy a model még éppen készülõben van, és orrfutót még nem gyárottak hozzá.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az külön probléma, hogy ami olyan újnak és eredetinek látszik a képeken, értem itt a napot meg a vízben tükrözõdõ hajót, partot pl, azt meg már más programok akkor tudták, mikor még a 2004-se jött ki.
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_