MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy tuti lesz vagy huszonharmic rugo az ara. Az FS 2K4 szart se er ommagaban, de megis 20 ropi volt kezdetben. Ezzel is ez lesz valszeg.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Elég csak visszagondolni a 2002-re. A VC csak látvány volt. Aztán kiadta a wilco az A320at az interaktív kokpitjával. Majd a 2004 egyik nagy fecsörje hirtelen az interaktív kokpit lett. Igaz, hogy sztem sokkal kezelhetõbb és kevésbé gépigényes formában.
A képeket elnézve ez lesz az FSXnél is. Madarak, már van ai repülõ kiegként madár. Vagy ezek a fasza kameranézetek. Eléggé active camera, illetve Igfly walk and follow gyanús. Meg van még pár ilyen kieg.
Az új tlajtextúrák is a legjobb fizetõs kiegeket idézik, mint pl a nemrégiben megjelent birds eye view meg hasonlók.
Szóval nem arra vártak 2-3 évet, hogy teljesárú kiegként kiadhassák ,mert ez elég hülyeség lenne, hanem hogy vkik megcsinálják helyettük a dolgot, amit aztán beilleszthetnek az fsükbe. :-D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nos nem kell elhinni, rájössz majd magadtól, és visszafogottabban kezeled a reményeidet, amikor majd a következõ fst várjuk.
Annó azon a konfigon amin a 2002 nagyon szépen elfutott mindenféle kieggel, azon az fs2004 default tájjal hozott 8-11fps-t...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem hiszem ,hogy optimalizálásról lenne szó. Egyszerûen csak megnõttek a hardwer teljesítmények, és mséknél utánna igazítottak a fák sûrûségének. Difót tájon az én ma már szerény teljesítményû gépemen se akad ha fullra felhúzom az autogent.
hát ha benne lesz difótbó, akkor aszke monnyam, hogy inkább bele se tegyék.. mert ha az MS a vc poligonszámán próbálja behozn iazt amit a szar graf edzsin elvesz az fpsbõl ,akkor meg vagyunk lõve de nagyon."
Elõzmény: azt kérdeztem Zacsitól, vajon a Maule benne lesz-e defaultból az "új" efesbe, avagya nem.
Szerintem a fenti mondatát kõtáblába kéne vésni! <#vigyor>#vigyor>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mire kijön, már meglegyen.
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
Intel pentijum nyóc, 45 gigaherc valós órajel + 40 giga ram + geforce 18900Ultra cuccon is szaggatni fog.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
(persze még lehet van az MS tarsolyában pár infó)
De gyanítom a leglényegesebbet, a fizikát megint kispórolták belõle...
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Arra kíváncsi leszek viszont,hogy a multin mit változtatnak, mert eléggé ciki az msre nézve, hogy már fs generációk óta ugyan azok az idióta hibák vannak multiban. Bár ha ezt a tendenciát vesszük ,akkor maradnak azok is. :-)
Igen, a csapadék is maradt a régi.Ez is csak azt erõsíti, hogy az MS megint csak kicsit kipofozta a progit, hogy újabbnak tûnjön, és kész. Ez sikerült is nekik, mert nekem is tetszik ,csak az a baj, hogy ez a varázs tart majd kb 3 napig.
Nem rossz ötlet a vizes betonon tükrözõdõ nap sem, de pont a szakadó esõben, zárt felhõzetnél?Ha szabad szemmel nem látom a napot, akkor a tócsákon tükrözõdve mégis hogy láthatom?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A cukormáz szerû víz sztem inkább gusztustalan mint szép.Emellett a vizen tükrözõdõ felhõzet képe is csak illúzió. Volt már ilyen víztextúra kiegészítés a 2004hez is. Tényleg csilivili volt, mikor a borultság kb megegyezett tükrözõdõ ég borultságával, de mikor OVC felhõzetnél is ugyan azt a 3/8-os borultságot láttam viszonta vizen, igencsak kiábrándultam.
Az közuti forgalom is eléggé impozáns. De miért csak egy képen látszik? Pedig ne mcsak azon az egy képen repül alacsonyan a gép.
Ezen kívül semmi igazán újdonságot se látok. A madarak is tök jók, de vajon tényleg madarak, vagy csak AI repülõk? Volt már ilyenkieg a 2004-hez is. Csak éppen elég szar volt hallani, hogy a madarak leszállási engedélyt kérek...
A talajtextúráról csak annyit, hogy mint az elõzõ fsnél is, talán felnyomták a felbontását, és kicserélték vmi látványosabbra, újabbra. Ezen kívül semmi. Az autogen fák sûrûégét is megnövelték, és több házat pakoltak be az új textúrákba. Na meg betettek bár újabb autogen elemet, amit eddig is bármikor meg lehetett tenni.
Kicseréltk ugyna az utak textúráját is, de ez kevés. Némelyik képen felfedezni, hogy itt-ott nem is érnek össze az utak.
A repterek kidolgozottságáról elég szépen árulkodik az a 747-es kép. Megint csak kocka épületek akár mit is vártok. Bár mondjuk nem is várható el az MS-tõl, hogy minden reptér flightzone01: Rhode Island részletességû legyen.
Érdemes megnézni a 28-as képet is. Kimondottan gyönyörû az az egyben forgó és álló légcsavar. (jó jó, tudom ez még work in progress kép, de azért röhej..)
A repülõgépek fényein viszont megincsak semmi változást nem látok. Ugyan az a beforduló textúra mint eddig is, és így nem hiszem, hogy a leszállóféynszóró is másabb lenne mint korábban. Az viszontelég gáz. Nem lene rossz, ha már végre világítana is az a fényszóró, és nem csak vmi textúra lenne a földre fektetve, ami néha inkább rontja a látást, mint javítja...
Szóval asszem megint csak egy felturbózott kinézetû elõzõ fs-t kapunk, igazán lényeges változtatások nélkül. Értsd mondjuk a fizika...
Na de majd meglátjuk a nyáron.
Az airportokra leszek kíváncsi hogy még mindig kockabódék-e.
Meg mondjuk lehetnének valós légitársaságok, mer az ilyen Orbit airlinesoknak meg Landmarkoknak nincs sok értelmük.
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
>>>>>>> FLIGHT SIMULATOR 10 SCREENSHOTS & 1-2 adat <<<<<<<
Szerintem gyönyörû így elsõre 😊 Ahogy elnézem szép grafikát biztosít majd a kiegészítõ scenerykhez de már önmagában is szebb a táj, mint az elõdjében.
Ha valaki tud ilyet azt megköszönném.
A fizetõsöket már kivürõl tudom mit érdemes, hátha van az ingyenesek között is pár használható darab.
Azt szeretném megkérdezni, hogy használjátok az FSPilot-ot? Jó dolog, érdemes kipróbálni?
Jó tudom nem kell Level D minõséget várni de mégis mit tudnak?
Másik lol kérdés a CRJ modeljük az létezik vagy az csak festés?
Készít valaki egyébként normális CRJ modelleket? lehet fizetõs is!
THE EAGLE: A 3dmark eredményeid tényleg nem valami kecsegtetõek, de ha ez vigasztal, nálam sem a videókártyán múlik a történet. Majd megnézem a 3dmark beállításaimat, már nem tudom mer viszonylag sok fröccsöt vedeltem. De szerintem full teszt volt.
PETKO: Szerintem is gagyi volt a film, én sem hiszem hogy az lenne a cél az ATCnél, hogy hogyan lehet minél közelebb hozni a gépeket hogy buli legyen de azért ne menjenek össze. Meg folyton hülyeségeket beszéltek benne és ez nagyon zavart. Pölö ilyet hogy "forduljon 8634 irányra BALRA, kövesse a 756-os kifutópályát....."
A progi vmi olyasmi lenne, hogy egy virtuális pilóta karriert hozhatsz létre.
Szvsz ha vkinek ez kell az FS-hez, akkor elég fantáziátlan lehet, mert ennélkül is sok sok remek célt ki lehet tûzni magunk elé, nem kell egy progi, hogy megmondja mikor hová merre menjünk.
A fõ probléma viszont a Just Flight. Én még ötletes, normláis kiegészítõt nem láttam tõlük. Ami igazán eredeti volt, ahhoz nekik semmi közük nem volt. :-)
Ahogy elnézem ezeket az erlánjerpájlot képeket is, erõsen PSS gyanús az a dash-8 mûszerfal.Szóval ez is mint a legtöbb kiegjük, mindenhonnan összeszedett, összetákolt vmi.
A traffic 2005-rõl meg csak annyit, hogy ne tévesszem meg a followme car, meg a helikopretek a screensotokon. A kocsi csak vezethetõ, a helikopterek úgy repülnek mint a repülõk, és az Aismooth is letölthetõ ingyenesen innen-onnan.
De viszont van egy másik progi: Just flight: Airliner Pilot lenne a neve ha jól emlékszem van valakinek valami tapasztalata vele?
Mert én olvastam itt,róla de csak arra jöttem rá, hogy pilótáskodni kell, de ez mitõl lesz más mint az Fs alapjáraton?
vagy itt már saját karaktered lesz?
Mindenféle lepülõt valázsol bele az fsbe folgalom gyanánt.
érdekelne a véleményetek, hogy pontosan mi a lényege mert csak screenshotot láttam róla és abból nem sok jött le.
pár venti elég lesz ... talán...
Az alaplap könyvében le van írva, hogy a csipogásoknak milyen jelentése van. Így könnyen meg tudod találni a probléma okát.
Az én véleményem, és tapasztalatom a hardverekkel kapcsolatban:
Ha szaggat a játék (alacsony fps), akkor az videókártya, vagy proci miatt van.
Ha megáll a játék (tehát még az fps-t sem frissíti), ránézel a hdd led-re, és azt látod, hogy a vinyód majd kiugrik a tekeréstõl, akkor kevés a memória.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.