MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
Ha ezt elõbb tudtam volna <#szomoru1> Most vettem egy dual-core AMD-t hogy az majd sokkal jobb lessz. Ezt a szopást!

alert
Még nincs. De valószínûleg az FSX sem fogja támogatni. Egyébként jól látod a dolgokat. A HT-t nem használják ki a játékok, az AMD meg nem is ismeri ugyebár ezért szvsz az AMD elõnyben van az pentiummal szemben mert az intel kénytelen a pentiumot turbózni ahogy tudja, eddig meg HT-re épített. Az amd-ben nem is volt és mégis gyors. A 2 magos AMD-t szintén nem használják ki a gamek. A 2 mag arra jó, ha több progi is fut párhuzamosan. Tehát ha pl ha 2 magos AMD-d van és fut az FS de közben megnyitsz egy photoshopot vagy franc tudja mit akár renderelõ progit vagy 4-5 másik progit, az FS teljesítménye nem fog esni tehát az FPS megmarad. Ez 1 maggal egyelõre lehetetlen. De ha csak az FS fut, akkor egyáltalán nem hajtja meg jobban egy dual-core-os proci mint egy egymagos. Kb ennyit ér játékoknál a dual-core.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Egy kis hardver kerdes.
Ugy olvastam az egyik oldal tesztjeben, hogy jatekok nem kepesek kihasznalni a P4-es procik HT-jet es a PentiumD-k masodik magjat. Ha ez igaz, akkor a kozeljovoben tervezett gepbovitesemnel kieshetnek az intel procik (pentiumD) es a 2 magos AMD-k is (ezek marcsak aruknal fogva is), nem??
Ezek alapjan az amd uj AM2-es foglalatu egymagos procijai, vagy az egy magos prescott-ok kozul kellene valasztanom.
Szoval ti mit javasoltok?? Van-e arrol info, hogy az FS-X esetleg tamogatni fogja-e a tobbmagos procikat?

alert

alert
Pedig nem nehéz ha letöltöd és elolvasgatod az SDK-t, részletes tutorial van hozzá. Nyíregyházán nincs sok objektum, ha szerzel fotókat szívesen összedobom neked azt a pár épületet fél óra alatt 😊

Azért köszi Alert ,hogy megnézted 😊Fél éve kezdtem a készitését mert nem találtam megfelelöt.De nem tudok épületet modelezni stb,amit találtam a neten azokat használtam fel.
alert
Nincsen más link de holnap, ha lesz idõm esetleg feltöltöm valami tárhelyre.

alert
A billentyûzet mûködik attól függetlenül, hogy az IVAP panel látható-e vagy sem. Hacsak nem arra érted, amikor IVAP panel van kijelölve. Ha az FS-en belül is az IVAP ablak aktív, akkor szerintem nem mûködnek a bill-en az alapértelmezett FS funkciók mivel az ivap van kijelölve, nála van a control. Kattints valamelyik mûszerre vagy csak simán az FS ablakba, hogy visszakapja az aktív állapotot az FS ablaka. Utána elvileg mûködnie kell a bill-nek. Ha nem, akkor ott valami hiba lesz. Én pont fordítva szoktam ezzel szívni online :-) az FS ablak aktív és elkezdek valamit írni ivap chat ablakba, de nem kattintottam bele. Ekkor persze nem oda ír hanem végrehajta az FS bill funkciókat. Általában leállítom a hajtómûvet vagy ilyesmi 😊)) közben veszem észre, hogy chat-be nem írt semmit.

alert
Jópofa de mi értelme van "no real" repteret csinálni? 😄 szerintem az ilyen ma már senkit sem érdekel. Fõleg online. Ennyi erõvel megtanulsz egy kicsit többet a dologról és csinálhatsz ha nem is a legprofibb, de "real" repteret 😊

ctrl+f9 és elbujik/elõjön az IVAP
Ne egyszerre nyomd a három gombot. A shif+p egyszerre és egy-két másodpercre rá az 1-est vagy a 2-est.
Csirke4
shift+p az a pushback de hogy lehet vele fordulni?😮
mert amit a néni mond a videóban a shift+p+1 vagy 2 -re a panel ugrik föl. Egyszer sikerült kanyarodnom csak nem tudom hogy csináltam xD
ColdFire
vagy mi az az ivap? xD
az a 2d-s? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
vagy shift-w?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ctrl-w?

Tudja valaki, hogy az IVAO online repülésnél az IVAP panelt hogyan lehet egy gombnyomásra elõhozni vagy eltüntetni, anélkül, hogy az ALT-al a felsõ menübe mennék, megszakítva ezzel a repülést. Egyébként neketek sem mûködik a billentyûzet amikor az IVAP panel kint van?
Köszi TheEagle, tényleg minden térkép megtalálható ott.
Scenery probálok csinálni Nyiregyházi reptéröl 😊Ennyit sikerült csinálni eddig.

http://rapidshare.de/files/26310644/LHNYScenery.rar.html
Sziasztok, most láttam hogy Nyiri csinált egy B727 videót, próbáltam lezsedni de ezt irja ki: Sorry, the file you requested is not available.
ha valaki tudna egy müködõ linket ahonnan le lehet tölteni kérem irja meg, nagyon érdekel, elõre is köszönöm.

ColdFire
én azt se tudom hogy kell haszálni 😄

AFCAD szerkesztöben lehet e vékonyabb taxiut vonalat huzni?Mert nekem csak egyforma vastagságut huz😞
Speedbreaker
<#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ColdFire
OFF
hát a logo :S 😄
Inkább vmi repcsis jobb lenne😉
ON

Hi!

Az AIP-bõl megtudhatsz mindent:
http://www.hungarocontrol.hu/ais/publications/aeronautical/

_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_

Tud valaki nekem linkeket mondani ahonnan jó minõségû ferihegy térképeket lehet letölteni? Taxi útvonalak, ILS megközelítés, stb.
Speedbreaker
Jóhhogy meg 😛 (kösz hogy támogattál <#hehe>) na ne offoljunk

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ColdFire
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153088609 😄

Speedbreaker
nemértem <#szomoru1>

ColdFire
visszaengedtek? XD

Speedbreaker
<#wilting>

Supersix
Jóhogy!A legjobb fejség a kötelék repülés!Imádom!CSak az a baj hogy ma este utazom el és csak jövõ hónapban leszek újra gép elõtt 😞

Köszönöm , és bocsi csak ezek szerint elkerülte a figyelmem😊

alert
Volt már párszor. Photoshop-al lehet. A DXTBmp vagy a Microsoft-os ImageTool kell még hozzá, hogy DXT formátumból BMP-re alakítsd a textúrákat (amit tud olvasni a photoshop), majd ha végeztél vissza. Sok-sok tutorialt lehet találni a neten ezzel kapcsolatban, ha komolyabban érdekel a dolog.

ColdFire
boeing 777 kötelék majd? XD

Sziasztok
Lehet , hogy volt már róla szó de nekem ezek szerint elkerülte a figyelmemet az , hogy hogyan lehet saját festést készíteni a gépekre?! Ha volna vmi profi progi akkor 1 nevet jó lenne ha mondanátok, vagy ez paint és Photoshop -al lehet?
és bocsi ha már volt
elõre is köszi

Supersix
Oké köszönöm a felvilágosítást mindenkinek!Remélem akkor hamarosan találkozunk oda fent egy körre!

ColdFire
ajánlom hogy gyere a blueskyba ha még nem vagy olyan "profi" fóniába, meg az egész repülés témába. (pl. Boeing vor to voros autopilótásrepülés?😊
Van benne helikopteres részleg, van air force rész, és van ilyen utvonalas rész is benne.
Jah és ott vagyok én is.... XD
Ott megtanulhatsz sokmindent, sok pilóta van, aki igazábol is az, vagy köze van a repüléshez.

Nah The End 😊

alert
Hehe 😊 amcsi nem sok repül az ivao-n. A legtöbb európai és több száz magyar is van. Minden hétfõ online day és mostanában nagyon sokszor van irányítás itthon is minden nap. Ha Eu-ban repülsz ivao-n nem csak egy-két magyarral fogsz találkozni az biztos 😊 Több hazai "team" is van, mostmár 4 magyar virtuális légitársaság (ami most eszembe jut), mint említettem rengeteg magyar pilótával.

ColdFire

ColdFire
"Itt Bravo Lima Bravo, felszállást megkezdem a 13L kifutón, irányom Sármellék, viszlát Ferihegy!" <#wave><#vigyor2>

Supersix
köszi a segítséget screenshot ügyben!Az online mókával kapcsolatban tisztában vagyok mert szoktam Fs 2004-el repülni a világ számos elvetemült pilótáival éppen ezért érdeklõttem hogy jó lenne már magyar hangokat is hallani a rádióban nem csak amcsit!😊Ha esetleg lenne hazai team!

ColdFire
repmóka, jó lenne egyfolytába 😄
Amikor fõnökék nincsenek fennt akkor probálunk egy kicsit vadulni mig29el 😄

alert
Lehet. Ott a printscreen gomb a billentyûzeteden aztán betöltöd egy rajzprogramba 😄 vagy van hozzá screenshot modul is, ha töltesz le.. esetleg feltehetsz bármilyen képlopó programot.

Több ezren repülnek online de ez nem úgy megy, hogy repmókázunk egyet 😊 központi szerverek vannak, erre csatlakozik mindenki és a valóság pontos szimulálásával történik a dolog. Valós légiirányítás, valós navigáció, valós szabályok, igazi angol fónia, igazi eljárások, igazi repülés ismeret. "Ódákat" kell olvasni a szabályokról stb stb, elég sok leírást megtalálsz magyarul is errõl pl az IVAO magyar oldalán.

ColdFire
persze hogy lehet, a program neve fraps, de a beszerzésérõl nem nyilatkozom😊

😊 ok

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Supersix
Sziasztok!Lehet ebben a szimulátorban valahogyan screenshotokat csinálni?És szoktunk mi magyarok on-line repülni ezzel a géjmmel, ha igen akkor szivesen csatlakoznék egy jó repmókára valakikhez?!

alert
Valószínûleg senki nem tud róla semmit vagy senkinek nincs ilyen. Attól hogy még 3x beírod és én törölhetem állandóan, senki nem fog venni egyet azért hogy kipróbálja és elmondja a véleményét neked.

Kössz.
A trust GM2500-rol kaphatok valakitöl választ? Annyira komoly joy nem kell nekem, csak azt akarom, hogy a minõsége milyen.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

PMDG-n van es mukodik is. Az overhead panelen, kozepen, lent 2 forgokapcsolo Wiper felirattal. 3 vagy 4 allasu.

Az ablektörölõt egy boeingen, hogyan lehet bekapcsolni? lehet hülye kérdés, mert lehet nincs is olyan 😊
<#6535>