MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
V9.0, ha nincs fenn.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Azt pedig szintén nem gyõzöm hangoztatni, hogy alapokat nem 737-tel kéne oktatni, könyebb, érthetõbb egy lassú géppel elsajátítani mindezt, ahol a kezdõnek van ideje átgondolni mit miért kell úgy csinálni, de ezt pont a "hozzáértõk" nem képesek felfogni, és gyártják az ilyen hülye tutorialokat...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És éppen azért írtam, mert ehhez még abszolut kezdö vagyok, és elvileg az irás is az ilyeneknek van (alapfok). Szoval tudom, hogy mit tud megérteni elsö olvasásra belöle egy kezdö. Egyébként csak egy két mondatot kéne beiktatni szerintem, nem átirni az egészet.
És nem vagyok lusta elolvasni, minden mondatát átolvastam vagy háromszor, meg lépésröl lépésre végigcsináltam. Ezek után csak a tapasztalatomat irtam le, nem akadékoskodni akartam.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
#6605 ?
Ezt a FAQban ki írta? Mert eléggé zavaros, hogy mit kell nekünk beállitani repülés közben, és mit csinál az autpilota magátol. Már sikerült rájönnöm, de szerintem ezen javitani kéne.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
üdv. Csaba
Erre az torz négyszög textura lecserélésére gondoltam 😊
A reptér alatt lévö talaj texturát ki lehet cserélni ujra?Persze ugy ,hogy szezonális legyen téli nyári.És milyen program kell hozzá?
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1200
Aki megteheti érdemes váltani Intel Pentiumról (AMD-rõl) Intel Core-ra <#nevetes1>#nevetes1>
Akkor azt hiszem AM2-es lesz, annak ellenere, hogy most meg joval a DDR400 alatti teljesitmenyt nyujt DDR533 es DDR667 eseten, csak DDR800-nal erik el a DDR400-as teljesitmenyt.
Es VGA-ra mit tudtok mondani?? Egy R9800Pro-hoz kepest az X1600XT nem visszalepes?? A 9800-asnak 256bites memoria busza van, az X1600-as szerianak ha jol tudom csak 128bites, igaz magasabb frekvencian (GDDR3).
igy, ha fs mellett futtatsz AS-t, vagy mast, akkor szepen kezzel be lehet allitgatni, hogy ne azonos virtualis processzort hasznaljanak (HT eseteben) es igy a futas egy arnyalattal stabilabb lesz
legalabbis nekem igy van
persze kicsit macera a dolog, hogy minden inditaskor ezt el kell jatszani vele, mert a beallitasokat nem jegyzi meg 😞
viszont az fsx-re azt mondjak, hogy a vistara fog epulni, es a vistara meg azt mondjak, hogy tamogatni fogjak a legujabb trendeket. nekem ez azt jelenti, hogy tamogatja tobbmagos processzorokat. aztan lehet, hogy a microsoftnak nem ezt jelenti. meg az is lehet, hogy en siklottam el a dolgok allasa felett...