MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx, megvan majd este kiprószálom, a másikat ismered? amit irtam
ha igen akkor melyik a jobb?
Ha a fs2004-hez keszult sceneryrol van szo, akkor annyi az egesz hokuszpokusz, hogy az addon scenery-ben csinalsz egy redbullrace konyvtarat, oda bemasolod, igy lesz ott egy scenery es egy texture alkonyvtarad, aztan a scenery.cfg-hez hozzaadod ezt a helyet, az ott levok mintajara.
m814
Szervusz!
A bannerre kattintva sokkal okosabb lehetsz az FS2004 kezelését illetõen!Idézem"Klikk Ide a FAQ-hoz mielõtt kérdezel!FAQ=Gyakori kérdések!Valamint a letöltött holmikhoz többnyire mellékelnek leírást (Readme) a telepítés menetérõl.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

hova kell másolni az országokat ha mappában töltöm le
m814
Amikor azonnal maximális tolóerõre van szükség,pl.GA (Go Around).

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

hello

tud valaki segíteni megmondani
hogy hova másoljam a redbul air race-t

CptSAB
Az AVSIM.com-on 4 részes packban van fent. Az AVSIM.ru-n a link: http://www.avsim.ru/files.phtml?fileid=96 ott kattintasz a kép és szöveg alatt lévõ 4 vastagon szedett lehetõségbõl a szkazatyra (cka_at_) 😊 Utána majd meg kell adni egy kódot a'la rapid és aztán tölti, kökemény 15kB/s-al.
pmdg 737-es en felfedeztem 1 gombot, ami számomra eddig ismeretlen volt, az autopilot panelen a bal felsõ csavarra nyomja to/ga uzemmódot lehet, kapcsolni. na de miért a csavar?😄 mind1
mirre jó a to/ga? külön külön még tudom értelmezni, de mikor használják ezt?
to cptsab: az oldaladról megtetszett az Ancsa, de az orosz oldalon nem tudok eligazodni, na de mondom sebaj, elmentem avsim.com-ra ahol letöltöttem tim conrad féle an-2-est, de nálam a vc-ben a panelek helyett szürke kockok vannak😄 valami gáz van, a kérdés az, hogy avsim.ru ról hogy tudom megszerezni az an-2?
thx
Frequency
Használja valaki közületek a tileproxy6-ot?

chicco
gát=gáz

chicco
nekem a gát csúszkám ha leveszem teljesen akkor nyél gázra ugrik mostanában elég soxor.Elég szar leszállásnál.De 1 kis kontakt spray segít rajta rövid idõre.

CptSAB
Az F-23-hoz annyit (enyim joy 😄), hogy az oldalkormány "csúszka" valami hihetetlenül dúrva rajta. Van egy jó nagy holtjátéka, majd amikor fog, akkor azt irgalmatlanul teszi. A levegõben még hagyján, mert ott a trimmel még lehet enyhíteni a hiányosságait, de a földön már katasztrófális a mûsor a fent leírtak miatt. Elõtte egy F-22 volt, szintén Genius, akkortájt sem volt nagyobb a vásárlói keret, az még brutálisabb volt, ugyanis nem lehetett centerbe állítani rendesen, mi több a körkörös mozdulatra a joy egy elég csúnya selejtes vonalat írt le. Amikor megpukkant, kiderült, hogy az oldalkormányhoz sikerült egy olyan rugót tenniük a derék készítõknek, amely 2-3x erõsebb volt a másiknál, és ez a rugó szépen eltörte a vékony mûanyag rögzítõ fogantyút.
tudom ott volt a smile
Sanyix
f-23 nekem 2 hónapig mûxött, aztán a botot hátrafelé húzva lassan, a középpont és a maximális kitérés között érzékelt. Pár percig ez csak il2-ben erõs faroklegyezésben nyilvánult meg, majd késõbb már dugóhúzóban, mert tökig behúzta a botot 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

chicco
ja és a szél felõli futot rakd le elsõnek az megtámaszt a nagyok szerint

chicco
jó az miért bántod.Tarts rá rendesen majd próbáld lefaragni a pályáig.Nehogy azt hidd hogy életben minden tõkéletes ott is van sok csúnya dolog.

CptSAB
Nem kiokításnak szántam.. 😊 Ezek mindig tapasztalatok az FS világából. youtube.com-on nagyon sok crosswindes real és fs videó van, láttam olyat is, amelyen bemutatta a készítõ, hogy mi történik az AI gépekkel nehéz idõjárási körülmények között. Én pl. bevallom, hosszú fs múltam ellenére sem vagyok crosswind ász, ugyanis a joyom alkalmatlan a precíz csúsztatásra, emiatt a komolyabb oldalszeles leszállásoknál elõ szokott fordulni, hogy a gép nem nagyon a pályára gumizta magát. Nincs pénz jobbra, tehát ezzel érem be, meg azzal, hogy elméletben hogyan kell végrehajtani, a helyzet megoldása élesben már a jó öreg Genius F-23 joystickon múlik.
köszi az okítást, legalább kihúztam a választ belõled és nem csak egy olvasd el readme-t kaptam😄
tényleg kösz
CptSAB
Csak ennyi.. hjaa.. hát kéremszépen 36 csomó az ugyebár jó 67 km/h-ás "szelecske". Ha ez a csekély oldalirányból érkezõ természetes erõ nekifekszik a gépnek, az azért komoly potenzával bír ám. Nézd meg, hogy trimm, oldalkormány nélkül mi történik egy kis Cessnával már akár 4-5 csomós szellõ esetén. A gurulás és nekifutás szöge szépen eltér majd a pályairánytól. Megtévesztõ lehet, hogy ott van az a böhöm nagy masina, amely akkora mint egy lakótelepi 3-4 emeletes ház, de attól még ugyanúgy meg kell szenvednie a természettel vívott harcát. Ne felejtsd el, a repülõgép a levegõben nem tud szilárd pontot maga alatt, ami megakadályozná a bedöntést és annak drasztikus megnövekedését. Na valahogy ígyen van-e..
na megnéztem elvileg 36csomó a max
csak ennyi lenne? nagyobb oldalszélbe nem tudnak ezek a gépek leszálni?
jah elvégre igen😄
thx
Sziasztok! Idõközben nem született valami normális cold&dark kieg PMDG-hez? Tudom, hogy létezik ama bizonyos .flt file, de nem arra gondolok. Jó lenne ha nem kellene folyton cessnára töltögetni a gépet.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

CptSAB
Gondolom PMDG manual megvan.. abban benne vannak a limitek. 😄 Amúgy én amondó vagyok, hogy teszteld a különbözõ széladatokkal a pár csomóstól a kézikönyvben olvashatókig. Elvégre gyakorolni szeretnél nemde? 😊 Szép türelmesen..
tehát hány csomós?😄
hali

crosswind landing-et szeretnék gyakorolni, de csak szépén sorba😄
hogy csomós széllel érdemes kezdeni ami már eltol egy 737-est?
és milyen sebességû egy nagyon dúrva oldal szél?
thx
CptSAB
Nos.. én utólag megnéztem, nem a SDD féle Tu-144-el repültem. A Thomas Ruth, Claudio Mussner féle Konkordszkijjal heveskedtem.

CptSAB
Meglesem majd..
Sanyix
Annyi van hajtómû indításra vonatkozóan, hogy fuel pump és ennyi. Mind a 4-et felkapcsolja a rákattintok, és nem történik semmi. Nincs sorrend amit el tudnék rontani, mert csak ez van.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

CptSAB
Lehet, csak a kapcsolási sorrend nem volt jó, repültem már vele, de sajna elég régen..
Nektek(már aki használja) mûködik az Ultimate traffic udaterje?
Sanyix
Na asszem sikerült letöltenem, egy tu-144-es dísz repülõt, mert ennek nem lehet beindítani a hajtómûvét. 1 órán keresztül néztem a mûszerfalat, minden van üzemanyagszivattyútól ventillátoron át autopilótáig, de egy kicseszett hajtómû gyújtás kapcsoló nincs. A readme összevissza rizsázik a kigurulásról, felszállásról leszállásról, a jelmagyarázatos képen sincs semmi hajtómû indításra vonatkozó kapcsolóról szó. Szépen meg van csinálva, lehet nézegetni a mûszerfalat, lehet mozgatni az orrészt, de megmozdulni vele csak szélben lehet. Ez lol.

Csirke4
És a GPS-rõl honnan tudom leolvasni az ILS frekvenciát?:o
eyecandy
Látod, azért van ott link 😊))

Itt egy új útvonaltervezõ

CptSAB
http://samdimdesign.free.fr/index.html ittennék lehet nézgelõdni. Letölteni egyenlõre csak a v2 féle An24 és az FS2002 féle An-26/30/32 tölthetõ. Meg kell elégedni azokkal! Én spec. nagyon várom már, ugyanis nagyon kedvelem az An-24 családot.
Sanyix
Tényleg hú baz miket tudsz! Én a légiforgalmi dologra gondoltam (letölthetõre), nem pár képre a készülõ addonokból. Mit csináljak velük nézzem?

Amúgy letöltöttem egy tu-144-es addont és az a gond vele, hogy nem találom a hajtómûindító kapcsolókat. Üzemanyag, rendszerek fõkapcsolói minden megvan, de a hajtómû indítás sehol. Valaki tudja hol van?

eyecandy
Linket azon bonyolult metódussal tudsz keresni, hogy a kívánt kifejezést pl. SamDim Design kijelölöd, és a google keresõjébe illeszted. Még kell hozzá egy entert is nyomni.

Sanyix
linket plz

CptSAB
A SamDim Design jóvóltából készûl a teljes An-24B,RV,RT,26,30,32 sorozat 3. verziója a csomagban 7 modell lesz benne, egyet kifelejtettem a listából. A képek azt mutatják, nagyon jó lesz az update. És ami fontos: FREEWARE!!!!!
Szép lesz! remélem okos is...

Más:

Akik használják a skai taraffic-et azok közzül valaki írja már meg, hogy vannak e benne katonai tehergépek mint pl C-5 vagy esetleg Antonov.
Sanyix
Van hajtómûvenként egy kapcsoló off batt gen állásokkal, és gen-re kell állítani ha már megy a hajtómû, és akkor tölti az akksikat.

nemrég találtam a www.avsim.com on egy pár kb-os fájlt amivel ha felülirjuk az fs-ben találhatót akkor minden gép kikapcsolt állapotba lessz mikor indul a progi, ezen a néven keressétek: Cold Cockpit At Startup

Hello, a fórum keresõjébe írd be hogy cold and dark, és fogsz találni egy pár megoldást Üdv, L

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Sziasztok, pár hete találkoztam elõször az ms flight simulatorral és nagyon megtetszett, de még borzasztó kezdõ vagyok, kinyomtattam pár leirást és azt olvasva próbálkoztam, elõször a gép indításával, felkapcsoltam az akku kapcsolót, pár dolog jelzi hogy áram alatt van én olvasgatom a leírást hogy mit kell tovább csinálni, erre egy két perc után lemerül az akku, ezt több gép is csinálta, ez normális dolg vagy valami nincs jól beállítva, egyébkét nem lehet valahol beállítni hogy leált géppekkel induljon a progi? borzasztó zavaró hogy mindig úgy kell kezdjem hogy leállítom a müködõ gépet, próbáltam azt is hogy mindent kikapcsolok, mentem remélve hogy minden leállva marad de nem, amikor újraindítottam a progit és betöltöm azt ahol minden le volt kapcsolva akkor a gép levan állva, de pár dolog pl az üzemanyagkapcsoló, amit lezártam most be van kapcsolva, van ezekre valami megoldás?

eyecandy
Ha valakinek meg van a cloud9 addon manager 1.2-es verziója szóljon plz!

Úgy informálódtam, hogy nem mûködik a meghívás, így ha valaki akarna sem tudna meghívni.
Sziasztok, ha én is lehetek pofátlan, megkérném akinek van egy felesleges meghívója a flyingbytes.org kérem küldjön nekem is.

Sanyix
Nem hagytam.

alert
Valószínûleg a realism settings-ben bekapcsolva hagytad a végtelen üzemanyagot.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"