MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyjuk....

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

figy,direkt van leírása,hogy van egy külön progi a cd-n fs2004-hez!<#merges3><#merges3>

I\'m a Pilot

Az fs2004-hez ez kell: MyTRAFFIC 2006
Fel sem merült benned, hogy a névben az az X mit jelenthet? <#zavart2>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

hello,nekem megvan a mytraffic-x,de az a baj,amikor feltelepíttem fs2004-hez akkor utána nem indul el a játék,ez mért lehet?elõre is kösz!

I\'m a Pilot

Sanyix
Ez senki sem tudja?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Isti1
Ilyen nekem se volt még, de egy idõ után nagyon idegesítõ tud lenni, hogy az ATC folyamatosan dumál, én pedig meg se tudok mukkanni..(offline, az FS ATC-jével) Úgyhogy ha meglesz az új gépem, be fogok szerezni valami jobb "Traffic"-ot.Meg ATC-t😊

én is max trafficon repülök de nekem még nem volt ilyen.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Isti1
Gondolom, hogy ezt csak az FS beépített "forgalma" idézi elõ. Igaz én eddig még nem használtam kiegészítõt a forgalomhoz, de gondolom, hogy azok jóval realisztikusabbak...

Csirke4
Álmodozva tekintgettem ki hajnal 4:22 fele a Budapesti égboltra.
Jó hogy én maximum trafficon játszok de asszem ma este egy kicsit túlzásba vitte a gép...

Amúgy nem ez volt az egyetlen repülõcsoport mert televolt az ég villogó pöttyökkel. 😄
sziasztok,van egy problémám,megvan a mytraffic-x és amikor fs2004-hez telepíttem,akkor sikeressen feltelepítt mindnet,de amikor indítanám el az fs2004-et akkor nem indul el,hanem lefagy,mi leet a baj?

I\'m a Pilot

Isti1
Köszi

eyecandy
FSNavval lehet exportálni fmc-be, de le kell hozzá tölteni export modult. Van PMDG, LEVELD.
De az FS-be mindíg el tudod menteni az utat, és ha mentett útvonalként visszatöltöd, egy csomó gép FMCje be tudja importálni mint aktuális utat.
FSBuildben is lehet, van hozzá tutorial, töltsd le, ott benne van, hogyan csináld.

CptSAB
A RouteFinder nagyon jó. Az észak-atlanti útvonalak esetén be kell kapcsolni a NAT selectort. A másik dolog, hogy tessék bekapcsolni a különbözõ korlátozásokat is, mert a RAD és a CDR bekapcsolása esetén kiderülhet, hogy esetleg az adott magasságon nem is repülhetünk, vagy pl. nem használható a légifolyosó bizonyos repülõtér, vagy nav. pont felé stb.. Ha nincs meg egy adott repülõtér az AIRAC-ban, akkor a legelsõ fix. navigációs pontot kell beírni.
Isti1
Route findert ismerem, de elméletileg van olyan is, amivel "közvetlenül" a gép FMC-jébe lehet "átvinni" a reptervet(úgy értem, hogy nem kell külön az FMC-t beállítani...vagy ezt rosszul gondolom?). Legalábbis ilyennek írták
az FS Build-ot.Lehet hogy félreértettem valamit...

Ha Direct GPS-el tervezed az útvonalat, és elõhozod a GPS-t egy rózsaszín vonalnak kell mutatni az irányt, az útvonalat. Ahhoz hogy a gép ezt az útvonalat le tudja követni, meg kell keresni egy kapcsolót, ami ha minden igaz alapból a Nav-ra van kapcsolva. Ezt kell átkapcsolni a GPS-re. Utána jön a többi. Felszállsz. Beállítod a robotpilótán a megfeleló értékeket (magasság, sebesség, emelkedés). És bekapcsolod még a nav-ot. Ekkor a gép rááll arra az útvonalra amit a GPS mutat.

Ha nem a Direct GPS-re állítod az útvonaltervezést, akkor azt hiszem minden esetben a torony fogja neked nyomni az infókat. Modja hogy emelkedj X magasságra, fordulj X fokra. Miközben repülsz átad más irányítónak, attól függõen hogy hol vagy. Ha külföldre mész átad az ottani központi irányítónak és az vezet tovább. Végül megmondja melyik pályára kaptad a leszállást, megadja az engedélyt és leteszed.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Sanyix
Az útvonal tervezésnél van ugye a GPS-direct, ezt tudom mi. És van a High Altitude Airways, meg a low. Ezek kiszámolnak egy útvonalat, és ez után mi van? Autopilóta ezt hogy követi? Vagy egyáltalán hol látom a gép mûszerein ezt az útvonalat?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

RouteFinder
nekem ezt ajánlották, szerintem jó.

Isti1
Üdv!
Milyen repülésiterv készítõ progik vannak, amikkel PMDG 737-be át lehet tölteni a reptervet? Esetleg olyan ami ingyenes?(FS Build-ról hallottam, de az fizetõs)

alert
Kedves Rayx! Az összes többi felesleges hsz-ed, amire már van válasz a topicban vagy a FAQ-ban illetve a kézikönyvekben megtalálható, törölni fogom.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

rayx
Már meg van Asszem Kösszi.<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>

Nehéz AZ éleT!

rayx
Ja és honan töltsem mert nem találom<#szomoru2><#szomoru1><#wilting><#nemtudom>

Nehéz AZ éleT!

rayx
<#dumcsi><#dumcsi>

Nehéz AZ éleT!

A pmdg honlapjáról! Kiválasztod a típust és ott le tudod tölteni. És csak futtatnod kell az .exe fájlt.

rayx
És amikor fel raktam a F1 view et akor mit kell csinálni hogy oda üljön az ablakhoz?Meg hogy lehet matricát rakni a PMDG Boingekre?Pl.Malév Lufthansa STB..............................

Nehéz AZ éleT!

rayx
Valaki segitsen hogy lehet matricát rakni a PMDG-s BOINGekre?PL MALÉV.

Nehéz AZ éleT!

rayx
<#wow1>

Nehéz AZ éleT!

rayx
Ja és aba IS SEGITSETEK LÉGYSZI HOGY A BOING REPÜLÖKRE HOGY LEHET MÁSIK MATRICÁT RAKNI PL MALÉVOSAT.

Nehéz AZ éleT!

rayx
Kössz én le tom tölteni.De utána mit kell csinálni?????????!

Nehéz AZ éleT!

rayx
<#violent>

Nehéz AZ éleT!

Le kell tölteni valamilyen programot. Pl.: Active Camera. A baj csak az hogy ez fizetõs, viszont van egy másik program. F1View. Írd be valamilyen keresõbe és biztos kidob valamit.

rayx
Valaki segitsen.Meg van kekem a PMDG 737 és nem tudok át ülni a PILOTA ülésböl PL Az UTAS TÉRBE ugy halotam át lehet csak nem tudom hogy mit kell csinálni.😞Valaki segitsen.

Nehéz AZ éleT!

Nem úgy értem hogy a billentyûzettel irányítom. Pl.: a futót a G betûvel húzom be, de hiába nyomom nem csinál semmit, de még csak ki sem tudok lépni a játékból.

exTrem
A pmdg 737-est nem billentyqzetre tervezték. És ha jojod van akkor sem vbiztos, hogy azzal kell rögtön repülnöd, sQt! Üdv: B

Sziasztok. Az miért van, hogy ha a PMDG Boeing 737-es géppel szeretnék repülni, akkor nem érzékeli a szimulátor a billengyûzetet? Csak a szimulátor és sajnos ahogy betöltötte a gépet már kilépni sem tudok normálisan csak a feladatkezelõ segítségével.

m814
Örülök ha segithettem!<#wink>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Nagyon köszönöm!!!! Megoldódott a probléma. Tényleg az volt a gond!!! Még 1x köszönöm!!!!!<#worship><#worship><#worship>

CptSAB
😉 És még mennyi van bennt a tallonban.. 😊
viccelsz, szinte a bibliám😄
sokat olvasgatok ott, tu154,wilga.... sok mindent jó kis repcsit általad leltem fel
alert
Minden általad felsorolt dolog csak fizetõs verzióban létezik és csak bizonyos reptereken. Olyan kiegészítõ pedig nincs, hogy vizuálisan megjelennek az utasok.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!

Meg tudja vki mondani, hogy Avsimról,vagy vmi más oldalról hol tudok letölteni a repterekhez ilyen extra dolgokat? Pl Follow Me autó,tanker,kapuk,ahol beszállnak az utasok,vitorlázógéphez olyan gép,ami felvisz, meg ilyenek.

(azért írtam le újra,mert amit Legend Tommy írt,az fizetõs...)

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

m814
Szia.
MipMaping probléma.A DXTBmp MipMaps-át ne engedélyezd.Magyarán vedd ki a pipát mind a két jelölõ négyzetbõl.
Nekem ez oldotta meg a gondot.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
Végre látom, hogy van értelme az oldalamnak, mert meg is nézik.. amúgy tényleg lesz folytatása, ahogy ott is írtam, csak egy kis please moment idõszak van.. 😄
A következõ problémára szeretnék választ kapni (ha tudja valaki a választ). A pmdg oldalról letöltött paintkit csomagban a .tga fájlt átrajzolom (photofilterrel), majd a dxtbmp progival (mentés másként 32bit-re vagy dxt3-ra) átkonverálom. Elindítom az Fs-t és a festés homályosan jelenik meg ha a géptörzsre nem merõleges nézetbõl nézem a gépet. Minnél közelebb forgatom a merõlegeshez a nézetet, úgy élesedik a festés. Ha majdnem szembõl nézem a gépet, akkor szinte nem is látszik. Ilyennel 1szer találkoztam amit egy olasz srác csinált és az AVSIM-rõl lehetett letölteni. A többi festéssel semmi gond nincsen( se a pmdg oldalról se az Avsim-ról letöltöttekkel). Ha tudna valaki hasznos tanáccsal szolgálni azt nagyon megköszönném!

Igen,bocs kevertem a kettõt.

De ezt a creditpackos cuccot nem lehet leszedni,hanem csak az alapcsomagot,ami elvileg reptereket telepített,bár én nem találtam õket.Meg a creditpack,ha valahol letölthetõ is,akk is fizetõs,nem?

1000 flight level-rõl még nem halottam
amugy 10000 láb=FL100

avsim-rõl tudsz letölten festéseket
amire meg te gondolsz szvsz, kapuk, follow me car, stb...
azt egy kiegészítõ tudja
http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd,,D10333
Ja,és azt nem tudja vki, hogy mennyit jelent az 1000 Flight Level? (IFR-nál)

Sziasztok!

Meg tudja vki mondani, hogy Avsimról,vagy vmi más oldalról hol tudok letölteni a repterekhez ilyen extra dolgokat? Pl Follow Me autó,tanker,kapuk,ahol beszállnak az utasok,vitorlázógéphez olyan gép,ami felvisz, meg ilyenek.

De ha már itt tartunk,honnan tudok leszedni MALÉV festést vagy esetleg gépet?

Köszi!

na akkor este lessz tesztrepülés😄
mostanában rákattantam ezekre az öreg dögökre😄
szintén az oldaladról a ju-52-es nagyon tetszik
kiváncsi leszek a hangjára, mert a tim conrad-é nagyon jó, legfeljebb lecserélem a hangokat
mégegyszer thx
CptSAB
Na most van 3 féle An-2 (persze van több is, de ez a 3 a legismertebb). A Tim Conrad féle An-2, a Xomer féle és a Vladimir Zhyhulskiy féle (ebbõl két változat van, de az elsõ az elég hiányos a VC-t tekintve. Szerintem a Xomer féle a legjobb. Nagyon jó az FDE-je élvezet vele repülõ. A Xomer féle változatnak készûl egy magyar vonatkozású változata is, amirõl információk lesznek hamarosan az oldalamon is.
értem, akkor ezt ezek szerint bármikor lehet aktíválni?
nyilván be kell lenni kapcsolva az autothrustnak, amugy nem értem miért kell ezért +1 kapcsoló, nem lehet a gázkart rögtön max-ra tolni?