MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
hogy lehet repülõgépeket készíteni
Az a problémám támadt hogy ujra tettem az FS-t (uj gépem van) és ahogy fordulok a pilotafülkébe ha jobra nézek egyszer csak megszünnek a hangok.Ennek szerintetek mi lehet az oka?
Válaszotokat elõre is köszi
véletlenül csak a fs2004 könyvtárba másoltam a scenery.cfg-t és a documents-be pedig nem😄
a lényeg, hogy helyrált a rend, 1-2 scerery hiányzik amit a backup óta tettem fel, de minden oké
érdekes, hogy a terrian details is minimumom volt😄
mégegyszer köszi, elvilek jó lessz mostmár, 1x csak én is megtanulok sokmindent
reinstall lessz
sebaj vissza állítottam 1 régebbi scenery.cfg-t de ez után ismét hiányzott szinte minden, az ország vállasztásnál 18 országot lát😄
az afcad filok teljesen elbaszottak lettek, levegõben áll a gép stb...
mire vonatkozott ez a subkey még?
mind1 valszeg reinstall
thx
Töröld ki kézzel a mappáját (hagy benne 1-2 dolgot).
Töröld a regeditbõl a HKEY_Current_User -> Software -> VB and VBA Program Setting \ {D48E210F-8F8C-404e-B3D7-F4BF6881F193} subkeyt. Ezután telepítsd fel újra. Ha így sem megy (régebben ment), akkor IJ sajnos.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
az aes-em, beszart, mert illegal kodokat használtam😞 ,nyilván tiltották ezeket, és most nem mûxik, azt kéri, hogy adjak meg 3 db legális kódot.
a legxarabb az az egészben, hogy a programot megvettem, de csak 1 kódom volt (10 kredit), és hogy még több repteret tudjak használni, igy a kapott, szerzett kódokat is felhasználtam, amik között nyilván illegal is volt.
mondom sebaj, reinstall aes, de megjegyezte igy is a beirt kódokat, és addig nem mûxik amíg be nem irok 3 ujjat
a kérdésem az, hogy mit tudnék letörölni, hogy a win ne érzékelje a már beírt kódot és tiszta lappal induljak az 1 kifizetett, kódommal
thx
Elõre is köszi!!
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Bocsi,hogy ide irtam,de ez jobban porog!! Koszonom
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jónéhány gép FDE-je nélkülözi a realitást, a hibák halmaza változó, de te a 737/777-et említetted, amibõl arra következtetek, hogy ezek bizony FS def. gépek. Sok-sok órát lehúztam velük, ismerem õket.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
De azt sem értem miért nem lehet elolvasni amit írtam. HA KIENGEDEM A FÉKLAPOKAT ÉS LASSUL AKKOR RÁADJA A TOLÓERÕT MIKOR SOKKAL GYORSABBAN REPÜL MINT AMENNYIVEL BE VAN ÁLLÍTVA.
Ha eleve gyorsan kezdesz érdemes néha a spoilereket megnyitni.(de ne hagyd kint mert lenyomja a seggét és csúnyán ront az áramláson.)
A pályán már nyithatod vagy bízd az automatikára Shift+Ü ARM position.
treshold speed 130-140 knots.Van néhány géptípus aminek gagyi a flight modelje,ott minden élvezhetetlen.Én pl a 767 Level-d spoiler lassítását felhúztam mert nekem gyenge volt
Na most a sebességeket ne keverjük, mert nem egy és ugyanaz a buli. TAS, KIAS, Mach az nem ugyanaz. Fõleg, miután a Mach szám az nem is sebesség, hanem viszonyszám! Az (K)IAS az szintén megérne egy alaposabb utánanézést szerintem neked.
A másik gond.. gyorsan ereszkedünk.. a robotpilóta nem varázsló. Ha te túl gyorsan ereszkedsz, õ nem fog tudni elõvarázsolni újabb a fizika törvényei szerint szabályosan mozgó géphez kinyíló extra fékezõberendezéseket. Gondolkozzál el rajta, hogy 120-al mész egy lejtõn (közepesen meredek) autóval de 60-al szeretnél, a féket nem használhatod, max. motorfék. Kíváncsi vagyok hogyan hoznád össze azt hogy. pl. lelassuljon 60-ra és azt tartsa. Én azt gondolom, hogy nem a gép oprendszereivel van a gond, hanem azzal, hogy az egyszeri ember módjára vágtál bele az FS-be. Nem veszed igazán komolyan a programot, a repülést.
Azért fekete minden, mert a visszajátszás is bugos a programban, ha leszállok és leállítok mindent, akkor a visszajátszást indítva is kikapcsolva lesz minden.
Az a gond, hogy van amikor simán jól tartja a sebességet földetérésig, és van amikor nem. Ez mitõl van?
http://www.visi.com/~mim/nav/
navigációban úgy használod hogy beállítasz rajta egy courseot (az obs el ezt tetted) ... tehát ha pl 240 et állítassz rajta az azt jelenti hogy ha a térképen elképzeled a jeladót mint egy pontot, és húzol rajta egy egyenes vonalat nyugat-keleti irányban akkor a mûszer azt jelzi hogy ettõl a vonaltól mennyire térsz el... jelen esetben 240 inbound azaz pont keletrõl nyugatfele közelítenéd a vor adót akkor pont középen lenne a mutató... ha a vonal felett vagy akkor a mutató balra tér ki, és fordítva... az outbound azaz amikor már elhagytad az adót és 240 en hagyod ugyanezt mutatja csak fordítva, ha felette vagy akkor jobbra tér ki ha alatta akkor balra
fontos dolog a megértéséhez hogy itt nem számít a gép attitudeje, tök mindegy merre néz az orra, ez olyan mintha csak a gép helyét mint pontot néznéd a térképen- aminél ez számít az adf/ndb
a konkrét esetben amit leírtál az történt hogy tekerted a courseot amíg ki nem jelezte hogy neked a magnetic irányát az adónak... ilyenkor csak akkor marad a mutató középen ha a courseod egybeesik kb vele (tehát a heading indicatoron kb arra haladsz mint amire az obst állítottad illetve +- a szél miatti korrekció)
Egyébb hibaként megemlíteném hogy néha kicsit túl közel rakja a gépeket
de különben nagyon feldobja a progit, szépen telerakja a reptereket.
Lenne még egy kérdésem is, most a müszeres navigációt tanulom, és a FAQ-ba
van is errõl egy leirás, de az Boeinghez van én meg úgy gondoltam jobb mindent az alapoktól kezdeni ezért egyenlõre csak Cessnával repkedek, szóval a gondom az hogy beállítom a nav rádión a vor frekit de a képen jelzett müszer(bocsi de még csak most tanulom ezért sokmindennek nem tom a nevét)
csak akkor jelez ha az obs feliratu gombbal úgy állítom be a müszert ahogy az iránytü mutatja, nem tudom hogy ez így normális vagy én csinálok valamit rosszul de ha sokat kell forgolódni vagy a szél miatt elmozdul a gép akkor ez elég macerás hogy állandóan állítgatni kell, fõleg hogy 1024x768 as max felbontású monitoromon nem látszik a legjobban ezért nem is tudom pontosan beállítani a müszert, nekem kicsit logikusabnak tünne hogy ez valahogy eggyütmüködne az iránytüvel és nem kéne állandóan állítgatni de és sehogysem tudtam erre rávenni, ha tudjátok mi a helyzet kérlek irjátok meg, tudom biztos vannak erre jó leirások, de magyarul nem találtam, angolul meg legfejjebb mutogatni tudok. Még az is érdekelne hogy ha egy navigációs adónál van vor meg adf adó akkor meikre érdemesebb figyelni, úgy tudom a vor pontosabb, de a fentebb leirt probléma miatt én jobban boldogulok az adf-el.
Meg tudnátok mondani, hogy létezik-e FS2004-hez magyarítás és ha igen akkor honnan tudom letölteni, vagy esetleg el tudnátok küldeni e-mail-be ([email protected])?
Elõre is kössz a válaszokat!