MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Serv.Adress:hu.ts.ivao.aero
Nick:Bármi lehet de keresztnevet illik utánna tenni.
Reg:Legyen bepipálva
Login:A hatszámjegyü IVAO ID-d
User:Az IVAN jelszavad
CaptSAB rosszul emlékszik Külön TS jelszó nincs.
A hang aktiválást nem használjuk hanem billentyühöz rendeljük a mikrofont.
Ha sikerült bejutni találsz egy HU-Members csatornát ott többnyire mindig találsz valakit,bátran kérj segitséget.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
book
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
1.Én azért inkább azt javaslom hogy külön állitsd be és próbáld ki a TS-t.Biztos ami biztos.2.Igen valamennyi légitársaság hívójele használható.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Nagy nehezen talán rászánom magam, hogy online repüljek. Namármost. Ahhoz, hogy IVAO-n repüljek, már szerintem minden megvan, csak a team speak nem indul el.(azt olvastam a FAQ-ban, hogy csak el kell inditani, majd az FS-t és az IVAP magától kezeli.) És egy másik kérdés: online bármilyen légitársaság gépével repülhetek?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
más: lehet a kérdés kicsit gyerekes, de kiváncsi lennék nektek mi az az fps határ amivel még jól irányítható az fs?
én mindig állítgatom és vacilálok a teljesítmény vs. külcsíny között, ám legtöbbszõr a 2. nyer
de viszont egy komolyabb addon-nél pl.:Alert LHBP 15 fps-el izzadok😄
Name: extra36u.zip Size: 209,330 Date: 09-04-2007
FS2004 Extra300S Flight Dynamics Update. Adds fixed .air file for better knife edge, slide situations. Used for EXTRA369.ZIP. Csillag György lehet olvasta amit írtál 😄 Pont ma lett feltéve.
mondjuk a méretarány szvsz nem teljesen 5-ös, de nagyon szép addon
amugy ez fs betegség? szinte minden scennery-n a hidak nagyon alacsonyak
amugy ez 3 gép?😄 vagy kiegek hozzá?
melyik a legszobb/jobb szerinted?
FS2004 Edge 540 Of Kirby Chambliss fs9edge5.zip
FS2004 R-C Red Bull Edge540 r-cred.zip
FS2004 Redbull Edge 540 rbedg540.zip 😊
bár lehet, hogy rosszul kerestem
Én megnéztem a videót. Nos a probléma az hogy nincs bekapcolva az AP, csak az értékek vannak beállítva.
Bandikabp
Ez az a szint ami alá nem megyek!
Részemrõl hagyom hogy problémáidat megoldhasd magad.
Sok sikert!
Gõzöm sincs mi lehet nálad a probléma, mert mióta felvetetted ezt a sebtartás dolgot, minden nap meggyûröm a default 737 AP-ját, de nem produkál ilyen jelenséget. Egész jól visszatalál mindig a beállított sebességre. De ha komolyabban érdekel az FS, akkor elöbb utóbb úgyis beszerzel vmi fizetõs cuccot, ami minden szempontból kielégítõ, és nem fogsz foglalkozni a default gépekkel. Ha pedig nem érdekel jobban, akkor meg kár szenvedni a programmal.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De te sem tudsz olvasni, -> általános iskola, 2x is leírtam hogy tudom mi a különbség az IAS és a TAS között, és ebbõl is látszik hogy te viszont nem tudod miaz, merthogy szélcsendben 1000 láb magasságon hogy lehet 50 csomó különbség az IAS és a TAS között? Ezt magyarázd már el hogy gondolod? És nem hiszem, hogy a mûszerek IAS-ban, az autópilótának meg TAS-ban kell megadni a sebességet, fõleg hogy az IAS sebességmérõ körül mozog az a kis izé ha az autopilóta sebességtartását állítod.
Az egy gombos hajtómû indításról pedig annyit hogy te önállóan nem tudsz olvasgatni, csak azt a hülyeséget szajkózod, amit a másik mondogat, aki szintén nem tud olvasni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
I\'m a Pilot
A dolog elérte a tökéletes értelmetlenség szintjét.
Ha egy szimulátor néhányezer embernél jól mûködik, 1-nél pedig nem, és annak az 1-nek a gondolataiban fel sem merül, hogy esetleg nálla van a gond, azzal nem lehet mit kezdeni.Bár végezetül még annyit ajánlanék hogy lehet hogy segítene a gondon az IAS és TAS közötti különbség tanulmányozása.Az egygombos hajtómû inditásról peddig csak annyit hogy javaslom az IG-Fly vagy a Project Tupolev Tu-154-esének Cold&Dark módban történõ kipróbálását.Annak az "egygombnak" a megtalálása, garantálom, elfog tartani néhány napig!
látszik mennyire van állítva, látszik mennyivel repül, látszik hogyan repül, látszik a lényeg. Ennyi.
Valós idõben 10 fps-el meg kösz de inkább nem repülnék, mert ilyen hatalmas képfrissítési sebességgel tényleg nem tudnék leszállni.
A video x264 codeccel van kódolva, coreAVC codeccel, vagy saját codeces lejátszóval (vlc, mplayer) játszható le.
I\'m a Pilot
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
A másik: bármennyire nem szereted az angolszász mértékegységeket, valamint a nemzetközi repülési mértékegységeket, azok akkor is azok maradnak. Az életben szabályok vannak, amelyek adott területeken kötelezõen érvényesek. A be nem tartásukat a repülésben elhalálozott emberi életekekben mérik. Volt már olyan helikopter, ahol a pilóta nem vett tudomást arról, hogy nem metrikus a mûszerezettség. Beleállt a földbe az utasával együtt. Ha egy szimulátor valamilyen formában próbál lemodellezni egy rendszert, nem fog csak azért is ellentétes logikán futni.
Linkre kattintva nekem access denied, de kimásolva belõle a linket már megy <#confused>#confused>
videokódolás folyamatban
Ezért kérem, hogy komplett kommenttel, tegyél fel videót, mellõzd benne a nem odatartozó megjegyzéseket, és hajrá!
Armed Assault :Tényleg sok bug van az FS-ben de az a lassú leszállás probléma nálam nem probléma SZVSZ nem tom mi a baj nálad.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
"mi több a Lock-On és az IL-2 sem hasonlítható egymáshoz.. "
És ki hasonlította hozzá? Én e kettõ REPÜLÉSI FIZIKÁJÁNAK valósághûségét hasonlítottam az fs-éhez, és írtam hogy az fs-é gyenge ezekhez képest (mert az), nem hasonlítottam össze 60 éves gépet 10 évessel. Vagy szerinted 60 éves harci gépnél meg 20 éves modern harci gépnél lehetséges dugóhúzó/átesés elõidézése és egy 10 éves utasszállítón nem?
Tudok repülni az alap gépekkel, és ezt le is írtam -csak ezt megint nem sikerült elolvasnod- de ha valami fosul mûködik azt nem szeretem.
Az fs bugos sebességtartásához visszatérve, ami szerinted teljesen jó, magyarázd már el, hogy a 150 csomó mióta 210? De van ám 169 csomó, ami az autopilóta szerint 155, ról készült videom ha kell azt is felrakhatom
Én a jövõben is csak ugyanazt ajánlom neked, olvasgass sok-sok anyagot az FS világában. Mert ha nem bírsz az alap gépekkel, akkor mi lesz akkor, amikor olyanokkal találod magadat szembe, ahol az adott gép szimpla repüléséhez száz++ oldalnyi leírást mellékelnek, és ha kihagysz egy nyavadt gombot, akkor lehet vakargatni a fejedet, és te is mint annyian, a netrõl buggantott PMDG, Wilco, PSS és egyébb Payware gépeikkel, teleszórod majd a fórumot, hogy hú segítsen valaki, mert feketék a kijelzõk, nincs ez-az-amaz.. hogy kell használni az FMC-t és stb. mert ez a mûsor megy itt a fórumon. Vagy az idióta tuningtéma, ki mivel nyómja, hadd nézzen nagyot a nép, vagy ez a nyafogás, hogy ez nem megy, az nem megy, pedig csak olvasni kellene. Ennek a fórumnak nem ezt kellene tartalmaznia. Nem látom, hogy azon fáradoznátok, hogy "gyöngyszemeket", újdonságokat keresnétek. Ha Alert beír valami fejlesztést, már látom amint keresitek a torrenten a cuccot, hogy másnap már menjen a cincogás, hogy hú ez most mé így van..
Punktum. 😄
És beszélek repülési fizikáról ugyebár, mert ésszerûen le tudok szállni 737-el, ha a szar bugos fs autopilóta ezt megengedi, de manuálisan a zavaró bugos fos tényezõt kihagyva simán. Akárhogy erõlködhetsz 150 még mindíg nem 210 kint lévõ spoilerekkel és 70%-os tolóerõvel, csak az fs bugos autopilótájának(ami nem meglepõ hogy ilyen, hiszen ez is microsoft program). Egyébként tudtad hogy autóval nem a 3/4 gázt adva szoktak fékezni? 😄 Az egy gombos indítást pont az olyan "nemszeretek olvasgatni fazonoknak találták ki" mint te vagy, merthogy ezt senki sem írta az fs-rõl, csak mivel megint nem tudsz olvasni, ezt hiszed. A blézing éndzsölszrõl sem írta senki hogy szimulátor, hanem éppen az ellenkezõjét, de ezt SEM sikerült elolvasnod, megint csak kiemeled a szavakat, és nem nézed mi van körülötte.
Egyébként az FS elég gyengye a repülési fizikában(az élethûbbekhez képest), ezt azért a legtöbb szimulátoros tudja. Az egyetlen különlegessége, hogy van normális légiirányítás, civil repülés, valós helyszínek az egész világon.
Énis ezért játszom vele, ha csak élvezetesen akarok repülni, akkor lock on vagy il2, mert ott van olyan dolog is pl hogy dugóhúzó, és mondjuk a lock on ban normális sebességtartás, ami nem 70-80%-os tolóerõvel akar lassítani 😄
Na ezt jól meg mondtad<#wink>#wink> de jól mondtad!
Franko neked annyi a válaszom: elhiszem, hogy sok típust hiányolsz, de FS-t nem erre találták ki. Az alapfilozófiája a civil repülés! A Combat Flight Simulator sorozat van arra a célra, azt lehet addig peccselgetni, toldani-foldani, hogy Korea és Vietnam is összehozható. De amúgy annyi harcirep. szim van erre arra, van jónéhány régi.. legyenek azok elegek. (Jane's Longbow Apache 2,F15, USAF, Israelian Air Force, Falcon 4.0+, EF2000, Tornado, Lock On+exp.pack IL-2, B-17 The Mighty Eight, European Air War, CFS2 és CFS3, Battle of Britain 2 és lehet sorolgatni). A sok mai csillogó sza*októl elkényesztetett hü**egyerek pedig nem röhög a fenti nevek kapcsán.
Nekem neha olyan hibat produkal az FS, hogy VC-ben nem tudok oldalra nezni, csak fel-le. Ha a joy hat-view kapcsolojaval akarok oldalra nezni, akkor egy picit kimozdul, de azonnal visszarantja kozepre. Talakoztatok mar ilyennel? Mi okozhatja, es hogyan lehetne orvosolni?