MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m814
Label:IVAO
Serv.Adress:hu.ts.ivao.aero
Nick:Bármi lehet de keresztnevet illik utánna tenni.
Reg:Legyen bepipálva
Login:A hatszámjegyü IVAO ID-d
User:Az IVAN jelszavad

CaptSAB rosszul emlékszik Külön TS jelszó nincs.
A hang aktiválást nem használjuk hanem billentyühöz rendeljük a mikrofont.
Ha sikerült bejutni találsz egy HU-Members csatornát ott többnyire mindig találsz valakit,bátran kérj segitséget.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

chicco
CSinálom a Fokker Gen Fam-et.Akkora a fejem hogy ihaj.Ha ez így folytatodik akkor elvezetem hétvégére a madarat.

book

Isti1
HUHÚ sikerült!!! Haa nem írtam be nicknevet, csak login nevet máris beengedett😊

Isti1
TS/Ivxx kódot nem kaptam, a többit igen...

CptSAB
Lehet hü*yén hangzik, de 15 fps-el is irányítható rendesen az FS. 10 az a határ, ahol már a pájlotjúzer húzza a fogát, de még ott is simán le lehet tenni a vasakat. Persze atomerõmû tulajok ezen mosolyognak.. na de a pénztárca lehetõségeit nem egyformán mérik. 5-7 fps-nél már teljes kínszenvedés. Az AI traffic nagyon be tudja kopasztani az FS-t, de a detailed idõjárás (felhõk is ezen hatást érik el)
CptSAB
Elõször regisztrálj az IVAO-ra, ott kapsz egy ID kódot, valamint egy IVAO weboldal kódot és egy TS/Ivxx kódot. A szerver neve: hu.ts.ivao.aero
Isti1
A connectben, vagy a quick connectben állítsam be? (quick connectet róbáltam, de a szervert nem találja... esetleg tudnál küldeni egy screenshot-ot a helyes beállitásokról?persze csak a server neve és hasonlókkal)

alert
Ne felejtsd el átolvasni az IVAO magyar oldalán lévõn MAGYAR nyelvû oktatóanyagokat és beállítási leírást mielõtt felcsatlakozol.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

m814
Szervusz!
1.Én azért inkább azt javaslom hogy külön állitsd be és próbáld ki a TS-t.Biztos ami biztos.2.Igen valamennyi légitársaság hívójele használható.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Isti1
Üdv!
Nagy nehezen talán rászánom magam, hogy online repüljek. Namármost. Ahhoz, hogy IVAO-n repüljek, már szerintem minden megvan, csak a team speak nem indul el.(azt olvastam a FAQ-ban, hogy csak el kell inditani, majd az FS-t és az IVAP magától kezeli.) És egy másik kérdés: online bármilyen légitársaság gépével repülhetek?
Válaszotokat elõre is köszönöm!

thx, este kiprószálom

más: lehet a kérdés kicsit gyerekes, de kiváncsi lennék nektek mi az az fps határ amivel még jól irányítható az fs?
én mindig állítgatom és vacilálok a teljesítmény vs. külcsíny között, ám legtöbbszõr a 2. nyer
de viszont egy komolyabb addon-nél pl.:Alert LHBP 15 fps-el izzadok😄
CptSAB
Ezt töltsd le Tomi a flightsim.com-ról!
Name: extra36u.zip Size: 209,330 Date: 09-04-2007
FS2004 Extra300S Flight Dynamics Update. Adds fixed .air file for better knife edge, slide situations. Used for EXTRA369.ZIP. Csillag György lehet olvasta amit írtál 😄 Pont ma lett feltéve.
kipróbáltam, hát nálam a gyári extra a legjobb erre a célra, amugy a pálya tetszik hihetetlen, hogy hogy tudnak ezek a kapuk között ilyen gyorsan menni, nehezen tudtam a magasságot tartani, vagy a kapuk folé mentem vagy bele a dunába😄
mondjuk a méretarány szvsz nem teljesen 5-ös, de nagyon szép addon
amugy ez fs betegség? szinte minden scennery-n a hidak nagyon alacsonyak
CptSAB
Igen ez 3 különbözõ festésû változat. Bár asszem, mindegyik ugyanarra a modellre épûl. Sajnos nincs tippem, hogy melyik lenne a legjobb. Egyiket sem próbáltam még soha, ugyanis már rég rájöttem, hogy a lomha joyommal nem lehet mûrepülni. Szerény tudása az árában eleve borítékolva volt.. A keresõnél vigyázz, mert az elején van a név, ami elõl lehagyhatod az FS2004 feliratot, és utána ollóztam a tömörített állományt, ha így kijelölöd az egész sort, akkor tuti nem találja meg. Azért kerestem FS2004-es verziókat, mert a régi FS98,FS2000 de néha 2002-es változatok is hajlamosak hiányos öltözékben elénk tárulkozni. 😄
csak én vagyok béne vagy ilyen xar a keresõje a flightsim.com-nak
amugy ez 3 gép?😄 vagy kiegek hozzá?
melyik a legszobb/jobb szerinted?
CptSAB
Flightsim.com:
FS2004 Edge 540 Of Kirby Chambliss fs9edge5.zip
FS2004 R-C Red Bull Edge540 r-cred.zip
FS2004 Redbull Edge 540 rbedg540.zip 😊

ki is próbálom, az edge 540 honnan lehet leszedni, avsim-en nem találtam,
bár lehet, hogy rosszul kerestem
CptSAB
Augusztus 20-án volt a Red Bull Air Race hazai futama. Aki még nem hesszelte az avsim és flightsimet, az nosza töltheti a 2007-es Red Bull Air Race Budapest Sceneryt. Javallt gépek hozzá: Edge 540 és Extra 300.De a Zlin 50 és Szu-26 vagy a Pitts is remek választás, egy kis égi zsonglörködéshez. A mûrepülés esetén kérdéseitekkel Clideyt bombázzátok! 😊 Az oldalamon nincs idõm mindenrõl írni, mert az komplett be van tárazva már, így ide fogom az új dolgokat pörkölni. Minden másra pedig ügyet sem vetek..
Szia!

Én megnéztem a videót. Nos a probléma az hogy nincs bekapcolva az AP, csak az értékek vannak beállítva.

Bandikabp
m814
Ifjú barátom szívem szerint valami nagyon szépet válaszolnék, de nem teszem!
Ez az a szint ami alá nem megyek!
Részemrõl hagyom hogy problémáidat megoldhasd magad.
Sok sikert!

Papirzacsi
Nem jó, hogy ekkora a szád, bár sokmindenben igazat kell hogy adjak neked, de pl az IAS TAS bibit te se vágod, mert különben nem emlegetnéd itt a szelet. A szélnek van a legkevesebb köze a TAS, IAS különbséghez.;-)

Gõzöm sincs mi lehet nálad a probléma, mert mióta felvetetted ezt a sebtartás dolgot, minden nap meggyûröm a default 737 AP-ját, de nem produkál ilyen jelenséget. Egész jól visszatalál mindig a beállított sebességre. De ha komolyabban érdekel az FS, akkor elöbb utóbb úgyis beszerzel vmi fizetõs cuccot, ami minden szempontból kielégítõ, és nem fogsz foglalkozni a default gépekkel. Ha pedig nem érdekel jobban, akkor meg kár szenvedni a programmal.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sanyix
Fogadok hogy nem 1 embernél van ez, csak te nem találkoztál még mással.

De te sem tudsz olvasni, -> általános iskola, 2x is leírtam hogy tudom mi a különbség az IAS és a TAS között, és ebbõl is látszik hogy te viszont nem tudod miaz, merthogy szélcsendben 1000 láb magasságon hogy lehet 50 csomó különbség az IAS és a TAS között? Ezt magyarázd már el hogy gondolod? És nem hiszem, hogy a mûszerek IAS-ban, az autópilótának meg TAS-ban kell megadni a sebességet, fõleg hogy az IAS sebességmérõ körül mozog az a kis izé ha az autopilóta sebességtartását állítod.

Az egy gombos hajtómû indításról pedig annyit hogy te önállóan nem tudsz olvasgatni, csak azt a hülyeséget szajkózod, amit a másik mondogat, aki szintén nem tud olvasni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Vissza kéne menned az általános iskolába, mert megint nem sikerül olvasni. Nem érted hogy 10fps-el(egyébként tudod mi az egyáltalán?) nem lehet játszani? Nem tûnt fel, hogy a fraps egy kicsit leterheli a gépet? Gyanítod hogy egy egyszerû approach túl nehéz feladatat? Akkor a 2 videon azok mik? Ennyire sötét nem lehetsz!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sziasztok,akinek megvan a traffic 2005 aez legyen szíves írrjon privát üzit,köszi!

I\'m a Pilot

m814
Helyes!
A dolog elérte a tökéletes értelmetlenség szintjét.
Ha egy szimulátor néhányezer embernél jól mûködik, 1-nél pedig nem, és annak az 1-nek a gondolataiban fel sem merül, hogy esetleg nálla van a gond, azzal nem lehet mit kezdeni.Bár végezetül még annyit ajánlanék hogy lehet hogy segítene a gondon az IAS és TAS közötti különbség tanulmányozása.Az egygombos hajtómû inditásról peddig csak annyit hogy javaslom az IG-Fly vagy a Project Tupolev Tu-154-esének Cold&Dark módban történõ kipróbálását.Annak az "egygombnak" a megtalálása, garantálom, elfog tartani néhány napig!

CptSAB
Én már csak legyintek.. nem izgat. Kaptál egy feladatot, más értelmes lény lerepülte volna. De te nem.. gyanítom ez az egyszerû approach is túl nehéz feladat. Vége.
Sanyix
Ez fraps-al van rögzítve(mert mivel mással rögzíthettem volna avi-ba? talán gamecammal ami ugyan azt csinálja mint a fraps), instant replaybõl(rögtön a repülés után), nem azzal a fos beépített video recorderrel, mert azon ugye a hajtómû végig full tolóerõn lenne, és jó darabos lenne a gép mozgása. De persze biztos kamuzgatok az IAS gomb állásáról, mert az olyan jó, és ez a kedvenc szórakozásom, na meg olyan gépszerûen tudom irányítani a gépet, hogy halál pontosan a 169-es sebességet tartom perceken keresztül...

látszik mennyire van állítva, látszik mennyivel repül, látszik hogyan repül, látszik a lényeg. Ennyi.

Valós idõben 10 fps-el meg kösz de inkább nem repülnék, mert ilyen hatalmas képfrissítési sebességgel tényleg nem tudnék leszállni.

A video x264 codeccel van kódolva, coreAVC codeccel, vagy saját codeces lejátszóval (vlc, mplayer) játszható le.

sziasztok,akinek megvan a traffic 2005 az legyen szíves privát üzenetet írni nekem,köszönöm!

I\'m a Pilot

Várjuk. Sok hasznos dolgot találtam már nálad. <#worship>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

CptSAB
David Maltby oldala már rég a kedvencekben csücsül nálam. Nagyon szépek azok a gépek, a klasszikus angol utasszállítók életre keltõje. Amúgy az oldalamon lesz egy gyüjtemény, ami tartalmazza az általam eddig fellelt free és fizetõs fejlesztõk oldalait. Majd lehet szemezgetni.. 😄
Akik szeretik a klasszikusokat, innen lehet leszedni a COMET-et öt változatban. Van panel és sound file is (Free)

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

nekem ezt a videót egyik lejátszóm sem akarja futtatni. mivel nézitek meg? engem is érdekelne.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

CptSAB
FRAPS-al rögzítsed légyszíves. Engem spec. nem érdekel az fs def. recordere, mert az arra jó leginkább, hogy pár másodperces részeket visszanézzünk meg ilyenek. A másik, ne váltogasd a nézetet 1-2 másodpercenként. A feladat : LOWS Salzburg Austria. ILS 16 landing. Repülj egy holdingot 4000 láb magasan Salzburg VOR adón. A holding legyen 180-360 fokos. Majd a holding befejeztével a VOR után folytasd 180 fokon SBG NDB-re, onnét 157 fokon. SU felett 3000 lábon repülj át, majd jön a középsõ marker ezt 2160 lábon. A repülõtér betonja 1411 lábon van. Az ILS 109,9MHz. Ezt repüld le légyszíves, rögzítsed FRAPS-al, de ne váltogass képernyõt. A felvétel élõben legyen rögzítve, így minden kapcsoló állapota jól látható. SBG NDB - 382 kHz, SU 356 kHz, SI 410 kHz.

A másik: bármennyire nem szereted az angolszász mértékegységeket, valamint a nemzetközi repülési mértékegységeket, azok akkor is azok maradnak. Az életben szabályok vannak, amelyek adott területeken kötelezõen érvényesek. A be nem tartásukat a repülésben elhalálozott emberi életekekben mérik. Volt már olyan helikopter, ahol a pilóta nem vett tudomást arról, hogy nem metrikus a mûszerezettség. Beleállt a földbe az utasával együtt. Ha egy szimulátor valamilyen formában próbál lemodellezni egy rendszert, nem fog csak azért is ellentétes logikán futni.
Sanyix
Tessék. Leszállás után nem állítottam le mindent, merthogy a replay az indításkori állapotban hagyja a kapcsolókat, ezért volt a múltkorinál sötét minden kijelzõ, de megállni meg kellett, amihez az IAS gombot ki kellett kapcsolni, ami persze úgy is maradt replayben, pedig földetérésig be volt kapcsolva. Látható, hogy 155-re van beállítva, ez volt az alap, alacsonyan, vízszintesen repülök, lassan 25 fokos flapsal, mivel a köd miatt nem látni a repteret jó ideig, ils nincs, vor távolabb a kifutótól, ndb nincs. Ilyen repüléssel tolóerõ nélkül szépen lassulna a gép, hiszen a flaps-nak is negatív hatásai vannak a sebességre, tehát nem mondható el, hogy az autopilóta azért tartja a 169-es sebességet a beállított 155 helyett, mert annyira zuhanok, meg lehetetlenség. A földetérés elõtt látható egy kis lassulás, mert a beállított sebességet 155-rõl (ami az autopilóta szerint 169), 90-re állítottam, amit persze a replay nem rögzít. Na?

Linkre kattintva nekem access denied, de kimásolva belõle a linket már megy <#confused>

Sanyix
És mi abban a komolytalanság ha nemtetszenek a komolytalan elmebeteg "azértis ezt használjuk, mert mi azthisszük mások vagyunk mint az többi ember" amcsik mértékegységei 26 db 0-val? Legalább egy szimulátorban át lehetne állítani, de nem lehet, mert ha átállítom, az atc attól még ilyen nyomi mértékegységet használ. M$ dolgot meg a bugok miatt hoztam fel, oprendszer is tele van velük, és a játékaik is 😊
videokódolás folyamatban

CptSAB
Nem vagyok ideges <#violent><#nevetes1><#nevetes1>, ez nem személyes ügy. Mielõtt félreértés esnék. <#dumcsi> Mindössze a kellõ komolyságot várom el. Vagyis nem hülye amcsi mértékegységek és robotpilóta, nem béna oprendszerek, ez nem a gyülölöm Bill Gates & Microsoft topic, nem az Ubisoft repszimek topicja. A Flight Simulator megköveteli az alkalmazkodásunkat hozzá. Ha valaki a fentiek tükrében akar segítséget kérni, akkor inkább ne tegye. A def. gépek A/P rendszere mûködik rendesen. Egy 3rd party panelnál már elhiszem, hogy bedögölhet, mert néha kukában landol egy-egy panelcsomag, na de ha így is van, akkor ugyebár, amikor helpet kérünk, feltüntetjük, hogy mit mire módosítottunk. Mert csak a B737-re több tucatnyi panel van.
Ezért kérem, hogy komplett kommenttel, tegyél fel videót, mellõzd benne a nem odatartozó megjegyzéseket, és hajrá!
chicco
Nyugi fiúk Az FS meg a MS olyan amilyen mégis minden nap használjuk.

Armed Assault :Tényleg sok bug van az FS-ben de az a lassú leszállás probléma nálam nem probléma SZVSZ nem tom mi a baj nálad.

CptSAB
Rendben van.. pakold csak fel szépen egy videómegosztóra azokat a híres neves repüléseket, de hanggal szeretném, ha végig beszélnél, kommentálnád élõben (és nem utólag alá téve!!!), hogy mikor hol vagy, mit miért csinálsz! Itt a hétvége, én türelmes vagyok és ráérek majd megnézni õket.
ha felraknád, én megnézném azt a videót
rosszul írtam: squawk

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Sanyix
Te most éppen mirõl beszélsz? Mert a hozzászólásod nagy része nemtudom hogy jön ide. Ki beszélt itt fekete kijelzõkrõl?

"mi több a Lock-On és az IL-2 sem hasonlítható egymáshoz.. "
És ki hasonlította hozzá? Én e kettõ REPÜLÉSI FIZIKÁJÁNAK valósághûségét hasonlítottam az fs-éhez, és írtam hogy az fs-é gyenge ezekhez képest (mert az), nem hasonlítottam össze 60 éves gépet 10 évessel. Vagy szerinted 60 éves harci gépnél meg 20 éves modern harci gépnél lehetséges dugóhúzó/átesés elõidézése és egy 10 éves utasszállítón nem?

Tudok repülni az alap gépekkel, és ezt le is írtam -csak ezt megint nem sikerült elolvasnod- de ha valami fosul mûködik azt nem szeretem.

Az fs bugos sebességtartásához visszatérve, ami szerinted teljesen jó, magyarázd már el, hogy a 150 csomó mióta 210? De van ám 169 csomó, ami az autopilóta szerint 155, ról készült videom ha kell azt is felrakhatom

Egy kérdés: be lehet állítani hogy ha szól a torony hogy menj át egy másik rádiófrekvenciára, vagy mondja a swack-ot (remélem jól írtam) akkor azt ne állítsa át autómatikusan? Életszerûbb lenne ha nekem kéne erre is odafigyelni.

CptSAB
Hát sajnállak cimbi.. Akkor ne erõlködj az FS-el, elvégre olyan jó a Lock On és az Il-2. (persze én mindkettõt szeretem, de más kategória, mi több a Lock-On és az IL-2 sem hasonlítható egymáshoz.. Rajtad kívûl tízezrek tudnak repülni az FS-el, anélkül, hogy a Microsoftot és egyéb dolgokat kiabálnak az éterbe. Gyanítom.. nekik, a repülés szerelmeseinek kellõ örömöt, elfoglaltságot ad ez a program, még akkor is, ha vannak hiányosságai, bár nem azok amiket te leírsz..
Én a jövõben is csak ugyanazt ajánlom neked, olvasgass sok-sok anyagot az FS világában. Mert ha nem bírsz az alap gépekkel, akkor mi lesz akkor, amikor olyanokkal találod magadat szembe, ahol az adott gép szimpla repüléséhez száz++ oldalnyi leírást mellékelnek, és ha kihagysz egy nyavadt gombot, akkor lehet vakargatni a fejedet, és te is mint annyian, a netrõl buggantott PMDG, Wilco, PSS és egyébb Payware gépeikkel, teleszórod majd a fórumot, hogy hú segítsen valaki, mert feketék a kijelzõk, nincs ez-az-amaz.. hogy kell használni az FMC-t és stb. mert ez a mûsor megy itt a fórumon. Vagy az idióta tuningtéma, ki mivel nyómja, hadd nézzen nagyot a nép, vagy ez a nyafogás, hogy ez nem megy, az nem megy, pedig csak olvasni kellene. Ennek a fórumnak nem ezt kellene tartalmaznia. Nem látom, hogy azon fáradoznátok, hogy "gyöngyszemeket", újdonságokat keresnétek. Ha Alert beír valami fejlesztést, már látom amint keresitek a torrenten a cuccot, hogy másnap már menjen a cincogás, hogy hú ez most mé így van..
Punktum. 😄
Sanyix
Te neked tényleg nem nagyon megy az olvasás látom, nem az elsõ hozzászólás amit nem sikerült elolvasnod.

És beszélek repülési fizikáról ugyebár, mert ésszerûen le tudok szállni 737-el, ha a szar bugos fs autopilóta ezt megengedi, de manuálisan a zavaró bugos fos tényezõt kihagyva simán. Akárhogy erõlködhetsz 150 még mindíg nem 210 kint lévõ spoilerekkel és 70%-os tolóerõvel, csak az fs bugos autopilótájának(ami nem meglepõ hogy ilyen, hiszen ez is microsoft program). Egyébként tudtad hogy autóval nem a 3/4 gázt adva szoktak fékezni? 😄 Az egy gombos indítást pont az olyan "nemszeretek olvasgatni fazonoknak találták ki" mint te vagy, merthogy ezt senki sem írta az fs-rõl, csak mivel megint nem tudsz olvasni, ezt hiszed. A blézing éndzsölszrõl sem írta senki hogy szimulátor, hanem éppen az ellenkezõjét, de ezt SEM sikerült elolvasnod, megint csak kiemeled a szavakat, és nem nézed mi van körülötte.

Egyébként az FS elég gyengye a repülési fizikában(az élethûbbekhez képest), ezt azért a legtöbb szimulátoros tudja. Az egyetlen különlegessége, hogy van normális légiirányítás, civil repülés, valós helyszínek az egész világon.
Énis ezért játszom vele, ha csak élvezetesen akarok repülni, akkor lock on vagy il2, mert ott van olyan dolog is pl hogy dugóhúzó, és mondjuk a lock on ban normális sebességtartás, ami nem 70-80%-os tolóerõvel akar lassítani 😄

eyecandy
Ha már annyira hiányzik, itt találsz kiegészítõt, hogy bombázz meg lõjj. De a textúra nem rombolható és másik gépet sem tudsz lelõni...

m814
LOL!!
Na ezt jól meg mondtad<#wink> de jól mondtad!

CptSAB
Hello harcias kiskakasok! Ez itt Flight Simulator rulez! Civil repülés. Repülési fizikáról pedig az sem nagyon beszéljen ugyebár, aki egy nyomorúlt 737-el sem volt képes ésszerûen leszállni, és szídta az FS-t, mert milyen béna program. FS-ben nem egy gomb a valós indítás! Az csak a nemszeretek olvasgatni fazonoknak találták ki. A mezei def. Cessna 172-ben is van pár lépés, miután röffen egyett a motor. Na hömm.. most pipa vagyok! Irgum-burgum. A Blazing Angels NEM SZIMULÁTOR!!!!!
Franko neked annyi a válaszom: elhiszem, hogy sok típust hiányolsz, de FS-t nem erre találták ki. Az alapfilozófiája a civil repülés! A Combat Flight Simulator sorozat van arra a célra, azt lehet addig peccselgetni, toldani-foldani, hogy Korea és Vietnam is összehozható. De amúgy annyi harcirep. szim van erre arra, van jónéhány régi.. legyenek azok elegek. (Jane's Longbow Apache 2,F15, USAF, Israelian Air Force, Falcon 4.0+, EF2000, Tornado, Lock On+exp.pack IL-2, B-17 The Mighty Eight, European Air War, CFS2 és CFS3, Battle of Britain 2 és lehet sorolgatni). A sok mai csillogó sza*októl elkényesztetett hü**egyerek pedig nem röhög a fenti nevek kapcsán.
Sanyix
Hö? Lock on repülési fizikája azért veri a fs-ét, il-2rõl ne is beszéljünk, és ott nem is 1 gomb az indítás, hanem kell vagy 2 mint az fs légcsavaros gépeihez 😄 Nem ilyen bléjzing éndzsölz szerû viccekkel kell próbálkozni.

Sziasztok, láttam hogy van az FS-hez rengeteg harcirepülõ, de amikkel eddig találkoztam (ingyenesek), azok közt elég sok gyenge minõségü volt, és egyiket sem lehetett harci célokra használni, tudom vannak harcirepszimek, de azokba vagy nem valósághü a gép kezelése, pl az indítás csak egy gombnyomás, kevés a repülhetõ típús, helikopter szim szinte nincs is, magyarország felett ezekbe nem lehet repkedni, nem lehet kiegészítõket meg hasonlókat beletenni és még sok hasonló dolog miatt gondoltam hogy talán a sok kiegészítóvel az FS-be ezek megoldhatók, szóval a lényeg az hogy szépen kidolgozott harci repülõket és helikoptereket keresek FS2004-hez, esetleg ha van olyan amiben a fegyverek (rakéták, bombák) is müködnek az nagyon érdekelne.

Sziasztok!

Nekem neha olyan hibat produkal az FS, hogy VC-ben nem tudok oldalra nezni, csak fel-le. Ha a joy hat-view kapcsolojaval akarok oldalra nezni, akkor egy picit kimozdul, de azonnal visszarantja kozepre. Talakoztatok mar ilyennel? Mi okozhatja, es hogyan lehetne orvosolni?